hayabusa Μάϊος 27, 2014 #14621 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2014 Δεν εξαργυρώνεται αυτό που έκανε, κακά τα ψέμματα.Κακά τα ψέματα εκτός του ότι αυτό που υποτίθεται οτι έκανε δεν έχει αποδειχθεί επισήμως με κάποιο τρόπο και μπάζει από παντού, καλό είναι είναι να καταλαβαίνει κάποιος πότε πρέπει να σταματήσει να κάνει κάτι, ακόμη κι αυτό το κάτι ειναι τόσο αεριτζίδικο όσο το να πουλάει "αγώνα" και "αντίσταση" από το σπίτι του στο Νέο Ψυχικό. Επίσης να υποθέσω ότι μιλάμε για τον ίδιο που καταδικάστηκε το 1959 για κατασκοπεία εναντίον της Ελλάδας ε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάϊος 27, 2014 Author #14622 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2014 Δεν εξαργυρώνεται αυτό που έκανε, κακά τα ψέμματα.Δεν είναι λάθος αυτό που λες, αλλά έχει καταντήσει επαγγελματίας αντιστασιακός. Όπως μερικοί του Πολυτεχνείου που πολιτεύτηκαν με αυτό σημαία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 27, 2014 #14623 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2014 Κακά τα ψέματα εκτός του ότι αυτό που υποτίθεται οτι έκανε δεν έχει αποδειχθεί επισήμως με κάποιο τρόπο και μπάζει από παντού, καλό είναι είναι να καταλαβαίνει κάποιος πότε πρέπει να σταματήσει να κάνει κάτι, ακόμη κι αυτό το κάτι ειναι τόσο αεριτζίδικο όσο το να πουλάει "αγώνα" και "αντίσταση" από το σπίτι του στο Νέο Ψυχικό. Επίσης να υποθέσω ότι μιλάμε για τον ίδιο που καταδικάστηκε το 1959 για κατασκοπεία εναντίον της Ελλάδας ε ;το 1959 που ο κομμουνισμός ήταν παράνομος; Καλό πάντως είναι κοιτάμε την διαδρομή μας σαν έθνος και να παραδειγματιζόμαστε από τα καλά και να αποφεύγουμε τα κακά. Η υποστολή της Γερμανικής σημαίας είναι μια πράξη αντίστασης η οποία θέλει θάρρος και θράσος το οποίο μας είναι απαραίτητο σήμερα, ενώ ο μετέπειτα εμφύλιος και η δίωξη ιδεών είναι κάτι για το οποίο δε πρέπει να είμαστε υπερίφανοι και δεν πρέπει να ξανακάνουμε τα ίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 27, 2014 #14624 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2014 Καλα ολα αυτα (και ας δεχθω και αυτο που λες για το 59) αλλα ειλικρινα, ως σκεπτομενος ανθρωπος πιστευεις πραγματικα οτι στεκει εστω και μια γραμμη απο αυτο το παραμυθι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 27, 2014 #14625 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2014 Η σημαία κατέβηκε. Έδειξε ότι δεν θέλαμε τη γερμανική μπότα. Η ιστορία λέει ότι το έκανε ο Γλέζος και ο Σάντας. Εσύ που στηρίζεις ότι δεν το έκαναν; Μπορείς να το αποδείξεις; Γιατί αν καταφύγουμε στην ονυχομυριστική, τότε θα μπορέσουμε να αμφιβάλουμε για πολλά άλλα πράγματα τα οποία δε μπορούν να αποδειχθούν και θα στεναχωρηθείς πάλι που θα σου θίξουμε τη θρησκεία που πιστεύεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 27, 2014 #14626 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2014 γελάει ο κόσμος. ο κόσμος γελάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 27, 2014 #14627 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2014 Καταλαβαίνετε πιστευω ότι αν υπήρχαν στοιχεία ότι αυτός το έκανε δεν θα ήταν ζωντανός τώρα ε? Μήπως έπρεπε να το γράψει σε μία GoPro να μας το δείχνει?Επίσης, ο άνθρωπος έχει μία αρκετά πλούσια πολιτική ιστορία και το ότι οι συντοπίτες του τον στήριξαν, λέει πολλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 27, 2014 #14628 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2014 Δε συνηθίζω να ποστάρω στο θέμα μιας και τα πολιτικά δεν είναι το φόρτε μου (και εκει το γυρνάτε πάντα ). Αλλά και το ποστ αυτό, δεν έχει να κάνει ούτε με τον κ. Γλέζο, ούτε με το κομουνισμό, ούτε και εγώ δε ξέρω με τι. Απλά θα πω ένα πράγμα. Προτιμάω κάποιος να μου βάζει μπροστά μια υποστολή σημαίας, ένα Πολυτεχνείο, ένα αντάρτικό, παρά να μου βάζει μπροστά τους κουμπάρος, τους συντέκνους, τους μπατζανάκηδες και τις του κάθε ένα. Ειτε μας αρέσει, είτε όχι, το έκανε βάση ιστορίας. Αν ήθελε αρχ!δ!@ ή απλά τρίχες να γίνει μία προσβολή ουσιαστικά προς το άλλο έθνος, να το πείτε και του Σολωμού που πήγε να κάνει κάτι ανάλογο στη Κύπρο και ξέρουμε όλοι τη κατάληξη της πράξης. Και τότε είχα πει ότι αν ήμουν Τούρκος θα έκανα το ίδιο. Θα τον σκότωνα αν πήγαινε να κατεβάσει τη δικιά μου σημαία. Αλλά εγώ το είπα και το σκέφτηκα από το καναπέ μου. Ο άλλος το έκανε. Απέχει έτη φωτός το τι λέμε, από τι έγινε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Μάϊος 27, 2014 #14629 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2014 Ειδικά στην τωρινή συγκυρία, δε με απασχολεί τόσο πολύ η ιστορική ακρίβεια, όσο ο συμβολισμός. Την πρώτη φορά μετά τον Β' ΠΠ που η Γερμανία στέλνει έναν νεοναζί στην Ευρωβουλή, η Ελλάδα στέλνει έναν αντιστασιακό, στον οποίο αποδίδεται μία από τις πρώτες πράξης αντίστασης στην κατεχόμενη Ευρώπη.Ας είναι το τελευταίο επίτευγμα του Γλέζου να θέσει ξανά δημόσια, ενώπιον όλων το θέμα του κατοχικού δανείου και των πολεμικών επανορθώσεων που μας οφείλουν. Ας θυμίσει ότι η χειμαζόμενη Ελλάδα που είχε χαρίσει γερμανικά χρέη στο παρελθόν δικαιούται ισότιμη μεταχείριση με τις άλλες χώρες που ζήτησαν και έλαβαν.Είμαι σίγουρος ότι δε θέλει πολύ περισσότερα απ΄αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 28, 2014 #14630 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2014 Η σημαία κατέβηκε. Έδειξε ότι δεν θέλαμε τη γερμανική μπότα. Η ιστορία λέει ότι το έκανε ο Γλέζος και ο Σάντας. Εσύ που στηρίζεις ότι δεν το έκαναν; Μπορείς να το αποδείξεις; Γιατί αν καταφύγουμε στην ονυχομυριστική, τότε θα μπορέσουμε να αμφιβάλουμε για πολλά άλλα πράγματα τα οποία δε μπορούν να αποδειχθούν και θα στεναχωρηθείς πάλι που θα σου θίξουμε τη θρησκεία που πιστεύεις H ατυχέστατη σύγκρισή σου είναι μάλλον και το μόνο επιχείρημά που θα μπορούσε να προβάλλει κάποιος αφού και ο ίδιος παραδέχεσαι αυτό το "δήθεν" ιστορικό γεγονός δεν στοιχειοθετείται ποουθενά και με κανένα τρόπο. Κατά τα άλλα να αποδείξω τι; Αυταπόδεικτα είναι ολα και όποιος θέλει τα βλέπει. Επίσης, ο άνθρωπος έχει μία αρκετά πλούσια πολιτική ιστορία και το ότι οι συντοπίτες του τον στήριξαν, λέει πολλα. Ρε μαν, μερικές φορές γράφεις σωστά πράγματα αλλά αυτό το πιστεύεις τώρα ; Κι όλα τα άλλα λαμόγια οι συντοπίτες τους τα στήριξαν και τα έχουν κρατήσει 20-30 (ίσως και παραπάνω χρόνια) εκεί που είναι. Τι σημαίνει αυτό ; Το ότι πουλάνε διαφορετικά παραμύθια με την ίδια επιτυχία είναι αυτό που ίσως θα έπρεπε να σε προβληματίσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Μάϊος 28, 2014 #14631 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2014 Ο Γρηγόρης Ψαριανός εναντίον Κουβέλη και της συζύγου του: Τα λέω στο Φώτη και στη Φωτεινή... Μπήτε στην κυβέρνηση ξανά. Θα ανέβουν τα ποσοστά σας αμέσως Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 28, 2014 #14632 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2014 Ο Γρηγόρης Ψαριανός εναντίον Κουβέλη και της συζύγου του: Τα λέω στο Φώτη και στη Φωτεινή...Μπήτε στην κυβέρνηση ξανά. Θα ανέβουν τα ποσοστά σας αμέσως Δεν έκρυψε ποτέ τις επιδιώξεις του: "Στης βουλής τα έδρανα αχ και εγώ να έκλανα" [ame=http://www.youtube.com/watch?v=RidPJkzsGaw]Οι Εκλογές - Μουσικές Ταξιαρχίες - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 28, 2014 #14633 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2014 H ατυχέστατη σύγκρισή σου είναι μάλλον και το μόνο επιχείρημά που θα μπορούσε να προβάλλει κάποιος αφού και ο ίδιος παραδέχεσαι αυτό το "δήθεν" ιστορικό γεγονός δεν στοιχειοθετείται ποουθενά και με κανένα τρόπο. Κατά τα άλλα να αποδείξω τι; Αυταπόδεικτα είναι ολα και όποιος θέλει τα βλέπει. Γιατί μάναμ; Εγώ ζήτησα αν έχεις αποδείξεις για το ότι δεν το έκανε ο Γλέζος. Εγώ έχω αποδείξεις 3.000.000 Αθηναίων του 1942 που είδαν τη σημαία να λείπει. Να υποθέσω ότι ούτε το πολυτεχνείο πιστεύεις ότι έγινε, ενώ από την άλλη, πιστεύεις ότι οι Έλληνες νίκησαν τους Πέρσες, ότι οι πρόγονοί μας είχαν μεγαλουργήσει στις τέχνες και τις επιστήμες και ότι οι γνωστοί Έλληνες (Όμηρος, Πυθαγόρας, Αρχιμήδης, κτλ) είναι Έλληνες. Έ λοιπόν σου έχω νέα. Πρόκειται για "δήθεν" ιστορικό γεγονός και δεν στοιχειοθετείται πουθενά και με κανένα τρόπο. Για να μη μιλήσω για την πίστη στα λεγόμενα ενός βιβλίου ηλικίας 1300 ετών που μιλάει για έναν τύπο που έκανε θαύματα και τον σταύρωσαν και μετά πήγαν στο τάφο του και έλειπε, από τα οποία τίποτα από όλα αυτά δεν έχει αποδειχθεί επισήμως και πρόκειται για "δήθεν" ιστορικό γεγονός και δεν στοιχειοθετείται πουθενά και με κανένα τρόποΚαλό είναι να παραδειγματίζεσαι από τους αγώνες των απλών ανθρώπων και να μην τους υποτιμάς, μιας και όλα ρόδα είναι και γυρίζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 28, 2014 #14634 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2014 Επαναλαμβάνομαι, αλλά τι να κάνουμε: γελάει ο κόσμος, ο κόσμος γελάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 28, 2014 #14635 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2014 Γιατί μάναμ; Εγώ ζήτησα αν έχεις αποδείξεις για το ότι δεν το έκανε ο Γλέζος. Εγώ έχω αποδείξεις 3.000.000 Αθηναίων του 1942 που είδαν τη σημαία να λείπει. Να υποθέσω ότι ούτε το πολυτεχνείο πιστεύεις ότι έγινε, ενώ από την άλλη, πιστεύεις ότι οι Έλληνες νίκησαν τους Πέρσες, ότι οι πρόγονοί μας είχαν μεγαλουργήσει στις τέχνες και τις επιστήμες και ότι οι γνωστοί Έλληνες (Όμηρος, Πυθαγόρας, Αρχιμήδης, κτλ) είναι Έλληνες. Έ λοιπόν σου έχω νέα. Πρόκειται για "δήθεν" ιστορικό γεγονός και δεν στοιχειοθετείται πουθενά και με κανένα τρόπο. Για να μη μιλήσω για την πίστη στα λεγόμενα ενός βιβλίου ηλικίας 1300 ετών που μιλάει για έναν τύπο που έκανε θαύματα και τον σταύρωσαν και μετά πήγαν στο τάφο του και έλειπε, από τα οποία τίποτα από όλα αυτά δεν έχει αποδειχθεί επισήμως και πρόκειται για "δήθεν" ιστορικό γεγονός και δεν στοιχειοθετείται πουθενά και με κανένα τρόποΚαλό είναι να παραδειγματίζεσαι από τους αγώνες των απλών ανθρώπων και να μην τους υποτιμάς, μιας και όλα ρόδα είναι και γυρίζουν.Σε όσες "συναισθηματικές" (ή ό,τι άλλο) επικλίσεις και να καταφύγεις η ουσία δεν αλλάζει. Και ακόμη και αν όσα (άσχετα πάλι με το θέμα που συζητάμε) γράφεις ισχύουν στο ακέραιο (κάτι που δεν εξετάζω καν καθώς άλλο συζητάμε) και πάλι δεν αναιρούν τίποτα από τα υπόλοιπα. Επίσης αυτή η κουβέντα μάλλον δεν οδηγεί πουθενά, οπότε εγώ σταματάω εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 28, 2014 #14636 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2014 Σταματάς γιατί δεν έχεις κάτι να απαντήσεις. Το να αρνείσαι κάτι το οποίο έχει γίνει και είναι - δώσε βάση - ιστορικά καταγεγραμμένο, λέγεται στρουθοκαμηλισμός και βλάπτει σοβαρά την υγιή θεώρηση των πραγμάτων. Σου ζήτησα να μου αποδείξεις ότι ο Γλέζος και ο Σάντας δεν κατέβασαν τη σημαία της ναζιστικής Γερμανίας και εσύ μου απαντάς με αοριστολογίες και σταματάς τη κουβέντα. btw, σε 2 μέρες κλείνουν 63 χρόνια από την υποστολή της σημαίας που για σένα δεν έγινε. Και επειδή μου αρέσει να μιλάω με στοιχεία, πάρε και την απόδειξη ότι η σημαία κατέβηκε. Για να μην επεκταθώ και αναφέρω ποιοι άλλοι θεωρούν ότι ο Γλέζος δεν κατέβασε τη σημαία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 28, 2014 #14637 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2014 Η υποστολή της σημαίας είναι το γεγονός και προκύπτει και από διάφορα ανακοινωθέντα που βγήκαν από τον κατοχικό στρατό. Από που πουθενά και με τίποτα δεν προκύπτει ότι ο Γλέζος (ή ο Σάντας) ήταν αυτός που την κατέβασε. Θέλεις να το καταλάβεις ; Καλώς. Δεν θέλεις ; No prob. Το απόκομα της βραδυνης που παραθέτεις παραπάνω μιλάει για κάποιον από αυτούς τους δύο και δεν το βλέπω ;Τα ονόματά τους τα ανέφερε πρώτη φορά ο Ριζοσπάστης, oh hai, το 1945. Τα μόνα "στοιχεία" για αυτό που λες είνα οι συνεντεύξεις του Γλέζου και του Σάντα οι οποίες σημειωτέον περιέχουν και αρκετές αντιφάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 28, 2014 #14638 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2014 Αν έβγαιναν όταν το κάναν και το λέγαν θα τους ειχαν καθαρίσει. Είναι λογικό να βγουν μετά το τέλος της κατοχής και να το πούνε. Τότε δεν υπήρχαν και selfies για να βγάλουν ένα την ώρα που την έκλεβαν τη σημαία Η μόνη περίπτωση να μην είναι αυτοί είναι αυτός που το έκανε να σκοτώθηκε και γι'αυτό δε βγήκε να τους διαψεύσει. Άρα το γεγονός είναι ότι η υποστολή της σημαίας έγινε, απλά υπάρχουν ερωτήματα για το αν αυτοί που λένε ότι το έκαναν το έκαναν. Οπότε εφαρμόζουμε το πίστευε και μη ερεύνα και εδώ και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Ναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 28, 2014 #14639 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2014 Battlefield: Hardline, Find My iPhone Hacked - Netlinked Daily - YouTube Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 28, 2014 #14640 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2014 Αυτό που συζητάτε δεν ταιριάζει με το θέμα. Πηγαίνετε στα ανέκδοτα. Σε άλλα νέα Sent from my Find 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.