Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)


Lakisss

Recommended Posts

Κοινός υποψήφιος πρόεδρος Ουκρανίας από Ρωσία - Γερμανία!

Η εκτίμησή μας βασίζεται σε καθαρά πολιτικά γεγονότα, πολύ σημαντικότερα από στημένες σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης. Το καθοριστικό στοιχείο επί του οποίου εδράζεται η εκτίμηση περί βέβαιης νίκης του Ποροσένκο εδράζεται στο ότι η Μόσχα και το Βερολίνο έχουν ανομολόγητα συμφωνήσει ότι αυτός μπορεί να συγκεράσει τα συμφέροντα της Ρωσίας και της Γερμανίας στην Ουκρανία. Αυτός είναι ο λόγος που τον καθιστά βέβαιο νικητή. Η Γιούλια Τιμοσένκο, η οποία ενώ ήταν με τους Γερμανούς πέρασε στην υπηρεσία των Αμερικανών, βρέθηκε απολύτως απομονωμένη στο εσωτερικό της Ουκρανίας και καθόλου δεν αποκλείεται η εκλογική συντριβή της, όχι απλώς η βέβαιη ήττα της. Δεν θα εκπλαγεί κανείς αν στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών της Κυριακής πάρει... μονοψήφιο ποσοστό!

Ο Πέτρο Ποροσένκο, ο οποίος έχει σοβαρά οικονομικά συμφέροντα με τη Ρωσία, δεν είναι πρωτάρης στην πολιτική. Εχει υπηρετήσει τα συμφέροντα του Βερολίνου, ως υπουργός Εξωτερικών της φανατικά φιλοδυτικής κυβέρνησης του Γιούστσενκο, πριν από μερικά χρόνια. Εχει υπηρετήσει όμως ακόμη πιο πολύ τα συμφέροντα της Μόσχας, ως υπουργός Οικονομικών της ρωσόφιλης κυβέρνησης του ανατραπέντος Γιανουκόβιτς. Είναι οπαδός της ένταξης της Ουκρανίας στην ΕΕ, πράγμα που φυσικά ευνοεί τη Γερμανία και δυσαρεστεί τη Μόσχα.

Μόλις την Κυριακή όμως δήλωσε ότι απορρίπτει κατηγορηματικά κάθε ιδέα δημοψηφίσματος με θέμα την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ - με άλλα λόγια διαβεβαίωσε τη Ρωσία και τη Γερμανία ότι αποκλείεται να επιτρέψει οποιοδήποτε άνοιγμα της Ουκρανίας προς τις ΗΠΑ. Αξιόπιστες πληροφορίες από τη Μόσχα αναφέρουν ότι ο Ποροσένκο έχει δώσει διαβεβαιώσεις στους Ρώσους και τους Γερμανούς ότι μόλις εκλεγεί, σε ελάχιστες εβδομάδες θα οδηγήσει τη χώρα σε βουλευτικές εκλογές. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πιθανότατα δεν θα εκλεγεί πρωθυπουργός ο Αρσένι Γιατσενιούκ, ο άνθρωπος των Αμερικανών που τοποθετήθηκε εντελώς παράνομα στη θέση του πρωθυπουργού της χώρας από τους ακροδεξιούς, φιλοναζιστές πραξικοπηματίες.

Link to comment
Share on other sites

Χορός εκατομμυρίων με τα ανώνυμα κουπόνια. Σε ΚΚΕ και ΝΔ τα πρωτεία - NEWS247

...πτωχοκομέιον και τσοκαρία του Βύθουλα./Μαντάμ Σουσού mode off

Ας κάνουν την ίδια ερώτηση στο ΚΚΕ μετά το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών ;)

Link to comment
Share on other sites

^^ Παραμένω ακράδαντα υπέρ της άποψης ότι θα πρέπει να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια στη χρηματοδότηση όλων των κομμάτων. Είναι τέρμα υποκριτικό να ευαγγελίζεσαι τη νομιμότητα, την ηθική και την τιμιότητα και να επιτρέπεις τέτοιες σκιές στον οίκο σου. Κάποιος πρέπει να τους διδάξει επιτέλους τη δύναμη του καλού παραδείγματος. Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί πλεόν να είναι τίμια. Οφείλει να φαίνεται κιόλας.

Link to comment
Share on other sites

Κάποιος παρεξήγησε το "θα το ρίξω δαγκωτό"
Η μασέλα εντοπίστηκε τελικά ακουμπισμένη στο έδρανο του παραβάν και η ηλικιωμένη δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι την έβγαλε για να γλείψει το φάκελο του ψηφοδελτίου, μη γνωρίζοντας προφανώς ότι πλέον δε χρειάζεται αφού οι φάκελοι διαθέτουν ειδική ταινία.

Μάθαμε και τι ψήφισε :hehe:

hint

Link to comment
Share on other sites

Γέμισε η πλατεία!

... στα 250 τμ από την σκηνή μέχρι τα σκαλιά, ανάμεσα στις σειρές των δέντρων

https://twitter.com/dromografos/status/469891165203230720/photo/1/large?utm_source=fb&utm_medium=fb&utm_campaign=projectfuturegr&utm_content=469892464040767489

Link to comment
Share on other sites

Nooz.gr : Ο Σουλτς "ξεσήκωσε" το Twitter

Ο Γερμανός Μάρτιν Σουλτς, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και κοροϊδευτικά σχόλια στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης επειδή κάλεσε τους συμπατριώτες του να προτιμήσουν "να ψηφίσουν έναν Γερμανό". Ορισμένοι μάλιστα εξέφραζαν την έκπληξή τους που ένας φιλοευρωπαίος πολιτικός προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα εθνικιστικά αισθήματα των συμπολιτών του.

Πού να έβλεπαν και τους δικούς μας...

Nooz.gr : Bild: "Ανεπιθύμητος" ο Ερντογάν στη Γερμανία

Η Γερμανία είναι μια ελεύθερη χώρα, όπου όλοι μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα, ως εκ τούτου δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να σας απαγορεύσουμε την επίσκεψη. Ωστόσο, ένα είναι σαφές: Δεν είστε ευπρόσδεκτος εδώ!
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.