Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

ναι οντως το αρθρο εχει κενα,παντως μου φαινεται λιγο απιθανο να μην ειχε καθολου (εστω μισανοιχτο) θολο πανω απο το κεφαλι του ανοιχτο,γιατι οση βλαστηση και να χει κατω με διακοσια + χλμ καθοδικη πορεια το κλαδι δεντρου γινεται φωτοσπαθο.

η μονη περιπτωση για να σωθει καποιος θα επρεπε να ταξιδευει ''παραλληλα'' με το εδαφος και με αναλογες προυποθεσεις

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply
Από σήμερα τα βιβλία του Λιακόπουλου παίρνουν μεγαλύτερη αξία.:pΣήμερα ανακοινώνεται η Αγιοκατάταξη του Γέροντα Παΐσιου;

στο Τάφο του πηγαίνω πυκνά συχνά και προσκυνάω, ούτε οι ίδιες οι μοναχές δεν ξερουν σχετικά με την αγιογράφηση του.Εντωμεταξύ αγιογραφημένες εικόνες του Πάτερ Παισιου.Τις ρωτάς πως αγιογραφήθηκε αφού δε πρόλαβε να γίνει Αγίος.Και σου λένε ειναι Ο Αγιος του.Ο Αγιος του Πάτερ Παισιου.

OMG της είπα:hehe:

Ross-Why-Would-You-Do-That.gif

Προσγείωση χωρίς αλεξίπτωτο (κάτι μεγάλο που "φαινεται", και καθιστά τον χρήστη "ευάλωττο", προσγειώνεται γρήγορα, και δεν χρειάζεται να μαζέψει το αλεξίπτωτο), μμμ, τι εφαρμογές μπορεί να έχει...

Παρεπιπτόντως, όσοι είναι φοιτητές, μην πάτε σήμερα να ψηφίσετε, θέλω να ακούσω για 30η φορά τον πρόεδρο της ΝΔ να δίνει συγχαρητήρια στην ΔΑΠ και να εξηγεί ότι η νέα γενιά είναι υπέρ των αλλαγών που προωθεί η κυβέρνηση, τόσο στην εκπαίδευση όσο και στην κοινωνία.

Told you so..

Σαμαράς: «Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση η νίκη της ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές» - Πολιτική - Επικαιρότητα - Τα Νέα Οnline

Ουραγός στην Ευρώπη η ελληνική εκπαίδευση- Capital.gr

...ναι αλλά έχουν οι πρώτοι στην κατάταξη, δυνατές κομματικές νεολαίες στα σχολεία τους ???

...γατάκια.

Μην ξεχνάς τα σκουπίδια και τα γκραφίτι που δεν παίζουν καμία σημασία για το έργο τους

edit:

το original table

http://thelearningcurve.pearson.com/index/index-ranking

Φαηλος και "ομαδα αληθειας" δινουν τον καλυτερο εαυτο τους

Πρεπει να εχει πεσει τρελλο τσιβι. Δεν ξερω τι θα παιξει δημοτικες που δεν ειναι 100% κομματικες, αλλα στις ευρωεκλογες παιζει να τους περασει και η... Ελια. :p

Σάλος με το μοντάζ στις δηλώσεις του Ομπάμα από τη ΝΔ | Newsbomb.gr

Πρεπει να εχει πεσει τρελλο τσιβι. Δεν ξερω τι θα παιξει δημοτικες που δεν ειναι 100% κομματικες, αλλα στις ευρωεκλογες παιζει να τους περασει και η... Ελια.

Όταν κοροϊδεύεις τον άλλον μεσ'τα μούτρα του, προφανώς τον θεωρείς ηλίθιο, βλάκα, ανάξιο λόγου. Αν ο άλλος δεν είναι όλα αυτά, θα πρέπει να σε θεωρήσει, ανάξιο ψήφου.

Πρεπει να εχει πεσει τρελλο τσιβι. Δεν ξερω τι θα παιξει δημοτικες που δεν ειναι 100% κομματικες, αλλα στις ευρωεκλογες παιζει να τους περασει και η... Ελια. :p

Error 404: Not Found :...::...::...:

υγ. άκυρο. είναι στο dpg group για αυτό δεν ανοίγει στο δίκτυο του σπιτιού μου.

«And I think Prime Minister Samaras is committed to taking the tough actions that are required, but also, understandably, wants to make sure that the Greek people see a light at the end of the tunnel»

Δεν το πιστεύω ότι εγκαλεί το Αλέξη το Τσίπρα τη ΝΔ για αγγλικό κείμενο αλλά nevertheless

η μετάφραση που έχει το newsbomb είναι κατά την ταπεινή μου άποψη λάθος:

Και πιστεύω πως ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στις σκληρές ενέργειες που απαιτούνται, και φυσικά πως επιθυμεί να διασφαλίσει πως οι Έλληνες θα δουν το φως στην άκρη του τούνελ.

αρχής γενομένης απο τα κόκκινα αυτό που εγώ καταλαβαίνω διαβάζοντας το αγγλικό είναι

...αλλά ταυτόχρονα να διασφαλίσει πως οι Έλληνες βλέπουν το φως στην άκρη του τούνελ

Σε ελεύθερη μετάφραση να διασφαλίσει ο ΠΘ ότι οι Έλληνες καταλαβαίνουν ότι οι θυσίες τους πιάνουν τόπο.

Δεν το πιστεύω ότι εγκαλεί το Αλέξη το Τσίπρα τη ΝΔ για αγγλικό κείμενο αλλά nevertheless

η μετάφραση που έχει το newsbomb είναι κατά την ταπεινή μου άποψη λάθος:

αρχής γενομένης απο τα κόκκινα αυτό που εγώ καταλαβαίνω διαβάζοντας το αγγλικό είναι

Σε ελεύθερη μετάφραση να διασφαλίσει ο ΠΘ ότι οι Έλληνες καταλαβαίνουν ότι οι θυσίες τους πιάνουν τόπο.

Δίκιο έχεις. Αλλά τίποτα από αυτά δεν σημαίνει ότι η μονταζιέρα δεν δούλεψε καλά...

Πολύς κόσμος καταλαβαίνει αυτό που θέλει και είναι θεμιτό. Αν τους ψηφίζεις, οφείλεις να τους πιστεύεις. Να επισημάνω όμως ότι αν εννοούσε πως το φως είναι υπαρκτό, θα έλεγε "the light at the end of the tunnel". Σκέτο ή με αόριστο άρθρο, πιθανότατα το φως αναζητάται εναγωνίως, όπως προκύπτει και από τα λοιπά συμφραζόμενα.

Nevertheless, εγώ ομολογώ ότι το σποτάκι ήταν τεχνικά καλοφτιαγμένο, αλλά επαίσχυντο. Το μεγαλύτερο επίτευγμα ήταν η έξοδος στις αγορές που μας επιβαρύνει με τουλάχιστον 150 εκ. € για να προσποιηθούμε ενώπιον της Ευρώπης ότι ξεπεράσαμε την κρίση και να μη χαλάσουμε τη σούπα του ΕΛΚ ή η υλοποίηση των μέτρων που μέχρι πριν την εκλογή του κατέκρινε ως καταστροφικά;

Το που πάμε είναι πασιφανές. Το αστείο έχει τελειώσει καιρό τώρα. Αν υπάρχουν ανθρωποι που δεν το καταλαβαίνουν, σημαίνει πως απλά το μυαλό τους δεν τους επιτρέπει να καταλάβουν.

Ακόμη και προεκλογικά δεν κρύβουν τις διαθέσεις τους. Το παραπάνω άρθρο έρχεται να προστεθεί σε μια μεγάλη συλογή παρόμοιων περιπτώσεων.

Αν στις προσεχείς εκλογές δεν λάβουν ένα δυνατό μύνημα μή ανοχής, τότε θα μας σκίσουν το κορμί μετά από αυτές.

Ρε σεις αυτοί δεν χαμπαριάζουν τίποτα! Ένα καλό πείτε μου που έκαναν, μόνο ένα!

but also, understandably, wants to make sure that the Greek people see a light at the end of the tunnel

αλλά επίσης, και είναι κατανοητό/λογικό, θέλει να διασφαλίσει ότι οι Έλληνες θα δουν φως στην άκρη του τούνελ.

Δήλωση όχι για τον Σαμαρά αλλά για imf & eu. "Νταξ, βάνει τα μέτρα που ζητάτε, αλλά αφήστε τον να αφήσει τον κόσμο να πάρει μια ανάσα(, γιατί δεν τον βλέπω πολύ καλά τον Αντωνάκη αν συνεχίσει έτσι)"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.