Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Άχου τον μωρέ το μαχόμενο δημοσιογράφο του 1.2εκ

Επισήμανση επειδή έχουμε και ένα θεματάκι με την κατανόηση κειμένου. Η καταδίκη του υπαλλήλου της ΕΥΠ δεν έχει σχέση με την υπόθεση "δολοφονίας" του Walter Cronkite της Ελλάδας.

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply

Πρέπει να είμαστε η μονη χώρα στην οποία διευθυντές μυστικών υπηρεσιών καταδικάζονται ομόφωνα για κατασκοπεία και εξακολουθούμε να ασχολούμαστε με το μισθό του δημοσιογράφου που μεταφέρει την είδηση.

Η κυρά Ευτέρπη Κουτζαμάνη (εισαγγελέας του Αρείου Πάγου) προ ολίγων εβδομάδωνε δήλωσε:

εάν στο μέλλον επαναληφθεί από οποιονδήποτε και υπό οποιαδήποτε ιδιότητα η χρήση παρανόμως κτηθέντος οπτικοακουστικού υλικού, να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία, έστω κι αν ο υπαίτιος είναι βουλευτής εν ενεργεία

άρα καλώς καταδικάστηκε ο τυπάκος, και η ΕΥΠ και η Ασφάλεια πρέπει να διαλυθούν πάραυτα, ή να ειδοποιούν τους υπό παρακολούθηση ότι θα τους φωτογραφίσουν/βιντεοσκοπήσουν/ηχογραφήσουν/κλπ

Άχου τον μωρέ το μαχόμενο δημοσιογράφο του 1.2εκ

Επισήμανση επειδή έχουμε και ένα θεματάκι με την κατανόηση κειμένου. Η καταδίκη του υπαλλήλου της ΕΥΠ δεν έχει σχέση με την υπόθεση "δολοφονίας" του Walter Cronkite της Ελλάδας.

Είναι δημοσιογράφος, παρουσιάζει (αποκλειστικές) ειδήσεις και επιχείρησαν να μπούνε σπίτι του (δεν εξετάζω καν γιατί μπήκαν). Αυτά είναι δεδομένα.

Δεδομένο είναι και ο τραπεζικός του λογαριασμός, αλλά δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει και πως αναιρεί τα υπόλοιπα δεδομένα. Πώς σας έχει κολλήσει ότι το πορτοφόλι κάποιου ορίζει τις πολιτικές του πεποιθήσεις, το πως κάνει την δουλειά του ή και ότι απλά είναι μαύρα χρήματα επειδή δεν σας κολλάει να έχει τέτοια ποσά από την δουλειά του.

Χωρίς αποδείξεις για κάτι, καλύτερα να κρατάτε την σιωπή σας.

Απολαμβάνω πάντως χαρακτηρισμούς από LL_NEO, διαμαρτυροντε άνθρωποι στην Ερμού, είναι βίαιοι γιατί κλείνουν τον δρόμο ή γιατί αντάλλαξαν 2 λέξεις παραπάνω (!). Μπήκαν στο σπίτι του Βαξεβάνη (πάλι δεν εξετάζω το κίνητρο) ας τον κοροϊδεψουμε γιατί δεν έχουμε τι να πούμε...

Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk

[MENTION=4171]deninho[/MENTION] νομίζω ότι η εισαγγελέας απλά ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει να χαρίζονται σε βουλευτές

πόσο μάλλον σε ασφαλίτες :hehe:

Το ανέκδοτο της όλης υπόθεσης είναι ότι εξετάζουν τη νομιμότητα του βίντεο, αλλά τα όσα λέγονται στο βίντεο δεν ελέγχονται. Γελάει ο κόσμος, ο κόσμος γελάει.

Καλα το συγκεκριμενο οταν θα τον δεις σε βουλευτικη θεση μην απορησεις παντως.

Τοσο πολυ τους πνιγει η αδικια νομιζεις αυτον και κατι αρβανιτιδες και καραμερους που ολη μερα κρωζουν.

Ολοι στον αγωνα για τα 10 χιλιαρικα ειναι απλα και απροκαλυπτα. Απο αυτους και δικιο να φαινεται να εχουν σκεψου το τριπλα.

Είναι δημοσιογράφος, παρουσιάζει (αποκλειστικές) ειδήσεις και επιχείρησαν να μπούνε σπίτι του (δεν εξετάζω καν γιατί μπήκαν). Αυτά είναι δεδομένα.

Δεδομένο είναι και ο τραπεζικός του λογαριασμός, αλλά δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει και πως αναιρεί τα υπόλοιπα δεδομένα. Πώς σας έχει κολλήσει ότι το πορτοφόλι κάποιου ορίζει τις πολιτικές του πεποιθήσεις, το πως κάνει την δουλειά του ή και ότι απλά είναι μαύρα χρήματα επειδή δεν σας κολλάει να έχει τέτοια ποσά από την δουλειά του.

Χωρίς αποδείξεις για κάτι, καλύτερα να κρατάτε την σιωπή σας.

Απολαμβάνω πάντως χαρακτηρισμούς από LL_NEO, διαμαρτυροντε άνθρωποι στην Ερμού, είναι βίαιοι γιατί κλείνουν τον δρόμο ή γιατί αντάλλαξαν 2 λέξεις παραπάνω (!). Μπήκαν στο σπίτι του Βαξεβάνη (πάλι δεν εξετάζω το κίνητρο) ας τον κοροϊδεψουμε γιατί δεν έχουμε τι να πούμε...

Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk

Το μόνο πράγμα που είπα ήταν ότι δεν πρέπει να συγχέουμε τη μια υπόθεση (την καταδίκη του Διευθυντή της ΕΥΠ) με τους ισχυρισμούς Βαξεβάνη για απόπειρα δολοφονίας.

Αν ειρωνεύτηκα κάτι ήταν:

α) Την απόπειρα του να συνδέσει τα δυο γεγονότα.

β) Όλους όσους πουλάνε αριστεροφροσύνη με χοντρές κονόμες.

Απο κει και πέρα τον θεωρώ τόσο αντικειμενικό όσο και τους αντίστοιχους του antinews. Όπως θα ένοιωθα άβολα αν πόσταρα κάποιο link απο κει, έτσι παραξενεύομαι όταν κάποιοι βάζουν links απο το πανδωροsite

Συναγερμός για νέο επικίνδυνο ιό στο Facebook - NEWS247

Ιός πιο χαζός και απο αυτόν

FatosHacker1.jpg

Και έγινε μέγας ντόρος.

Να τι συμβαίνει όταν η έλλειψη φαντασίας υπερσκελίζει την έλλειψη σωφροσύνης

Τρόμος...

Αν ειρωνεύτηκα κάτι ήταν:

β) Όλους όσους πουλάνε αριστεροφροσύνη με χοντρές κονόμες.

Επέτρεψε μου να δώσω έμφαση σε αυτό :-)
Πώς σας έχει κολλήσει ότι το πορτοφόλι κάποιου ορίζει τις πολιτικές του πεποιθήσεις, ή το πως κάνει την δουλειά του;;

Κοιτα. Αν ειναι δημοσιογράφος στο mega στο ε στο κόντρα η στο τηλεαστυ στα παπαρια μου. Αν ειναι δημοσιογράφος στη δημόσια τηλεόραση και τρώει 1.2 εκ για να έχει η ΕΡΤ και να μου παίζει διαφήμιση υο συγκρότημα καλογριτσας εκεί για εμένα το πράγμα αλλάζει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ρε φίλε δεν είναι απλά το πορτοφολι. Είναι τα υπερκέρδη και οι επιλογές με βάση προσωπικού (συνήθως σε υπερβολικό βαθμο) συμφέροντος, αδιαφορώντας παράλληλα για την ευρύτερη οικονομική εικόνα (και τις παράπλευρες επιπτωσεις)

Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό, τι να σου πω. Είτε κάποιοι από εμάς δεν το έχουμε εξηγήσει καλά, είτε κάποιοι αριστεροσπλαχνοι το κατανοούν απόλυτα αλλά κάνουν την πάπια γιατί βολεύονται, ξεχνάνε που ήταν κάτι φεγγάρια πριν, ωχαδελφιαζουν, υποκρίνονται, λιγουρευονται την ασφαλεια, πες-το-και-κυρα-μαρικα-αν-θες.

Ειδικά κάτι άλλοι που μάζεψαν καλά φράγκα από τα εισοδήματα που θα έδινε ούτως η άλλως η θέση τους (εννοιών όχι τίποτα οικονομικά προνόμια aka μιζες) και κατέληξαν εδώ και χρόνια να συμπεριφέρονται καπιταλιστικά αλλά να παραμένουν σε αριστερόστροφες Θέσεις (και φυσικά να μην ασχολούνται ιδιαίτερα με κινήματα κοινωνικού αποσκοπούν, ή όταν το κάνουν να είναι για τίποτα μαγειρεμμα) είναι από τα χειρότερα αποβράσματα και σε κάθε περίπτωση δεν αξίζουν για κανένα λόγο τον δικό μου σεβασμού

Ειλικρινά αν ο βασικός/μεσος μισθός είναι 1000, 2000 η 3000πλας όπως στη Νορβηγία, πραγματικά χ3στ1καμε και η βάρκα γέρνει.

Ένα μάτσο υποκριτές είναι η πλειοψηφία τους, είτε από ηλιθιότητα είτε από επιλογή. Και ότι σχέση έχουν με την λογική, έχω εγώ με την περίοδο.

Αν μερικοί κάνετε τα στραβά μάτια μπας και σας λυπηθούν τέτοιου είδους άτομα, πραγματικά βάλτε ξυπνητήρι.

Και για να είμαι λίγο δίκαιος, και η δεξιοί κάνουν μαλάκιες και λένε ακυρα/χοντραδες αλλά προσωπικά τα περισσότερα αρνητικά τα βλέπω από τα αριστερά. Και Ναι έχω εντοπίσει αρκετά flaws από δεξιούς πολιτικούς. Έναν στα σύντομα θα αναφέρω, είναι ο Άδωνις. Το παράδοξο σε αυτο το Φόρουμ είναι ότι δεν έχω δει ΚΑΝΕΝΑ αρνητικό κατά αυτού που να συμπίπτει με το τι βρήκα εγώ. Τα όσα έχουν ειπωθεί (και τα όσα έχω καταλάβει σωστά, γιατί προπάντων δεν με θεωρώ τελειο), Ήταν άσχετα ή στερούνταν λογική η μπορούσαν να δικαιολογηθούν με βάση την ιστορική πορεία της χώρας.

Άντε, να σου βάλω και τον σαμαρά που επιχείρησε να μιλήσει με τον Θεό αλλά δικαιολογείται λόγω χριστιανοκρατουμενης χωρας. Για να επανέλθω στο θέμα, σοφός στους hardcore αριστερούς που λειτουργούν με κύριο και απόλυτο γνώμονα το προσωπικό συμφερον

Κοιτα. Αν ειναι δημοσιογράφος στο mega στο ε στο κόντρα η στο τηλεαστυ στα παπαρια μου. Αν ειναι δημοσιογράφος στη δημόσια τηλεόραση και τρώει 1.2 εκ για να έχει η ΕΡΤ και να μου παίζει διαφήμιση υο συγκρότημα καλογριτσας εκεί για εμένα το πράγμα αλλάζει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν ήταν ποτέ υπάλληλος με μισθό, ελεύθερος επαγγελματίας ήταν. Αυτός είναι ο καπιταλισμός, πούλαγε και αγοράσανε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.