deninho Απρίλιος 23, 2014 #14281 Απρίλιος 23, 2014 [MENTION=4171]deninho[/MENTION] με μπέρδεψες με τους αστερίσκους αδερφέ ειλικρινά δεν πιάνω τι θες να πειςΤο εμετός ήταν για τον παναγιωτόπουλο. Μου προκαλεί αυτό το πράγμα. Εμετικός. Αηδία. Όπως και ο Μπαλτάκος, ο Κασιδιάρης, ο Φωτόπουλος και οι λοιποί συνδικαλιστές. Α! Και ο τσιριχτός υπουργός εδώ.Αυτοί που ψηφίζουν Παναγιωτόπουλο (αλλά και τύπους σαν το Φασούλα, τον Ανατολάκη, "Θεοχάρηδες", καθώς και τύπους σαν τους από πάνω (που μου προκαλούν εμετό)), μου προκαλούν απορία και θλίψη.Αυτοί που στηρίζουν όλους τους από πάνω (πουχου που έχουν μέλη του κόμματός τους παναγιωτόπουλους, ή κατεβάζουν σε ψηφοδέλτια συνδικαλιστές) μου προκαλούν εκνευρισμό.
LL_NEO Απρίλιος 23, 2014 #14282 Απρίλιος 23, 2014 Το εμετός ήταν για τον παναγιωτόπουλο. Μου προκαλεί αυτό το πράγμα. Εμετικός. Αηδία. Όπως και ο Μπαλτάκος, ο Κασιδιάρης, ο Φωτόπουλος και οι λοιποί συνδικαλιστές. Α! Και ο τσιριχτός υπουργός εδώ.Αυτοί που ψηφίζουν Παναγιωτόπουλο (αλλά και τύπους σαν το Φασούλα, τον Ανατολάκη, "Θεοχάρηδες", καθώς και τύπους σαν τους από πάνω (που μου προκαλούν εμετό)), μου προκαλούν απορία και θλίψη.Αυτοί που στηρίζουν όλους τους από πάνω (πουχου που έχουν μέλη του κόμματός τους παναγιωτόπουλους, ή κατεβάζουν σε ψηφοδέλτια συνδικαλιστές) μου προκαλούν εκνευρισμό.Ερώτηση: Το κόμμα που έτυχε να ψήφίσεις τις προηγούμενες εκλογές δεν είχε στελέχη με τα οποια να μη συμφωνείς ή να μην τα γουστάρεις σε γενικές γραμμές ρε αδερφε; Αν η απάντηση είναι ΟΧΙ τότε σε ζηλεύω.[MENTION=400]astrolabos[/MENTION] έχει δίκιο παραφέρθηκα. Η εκκωφαντική σιωπή μου εισέπραξα ως απάντηση ή προσπάθεια για μεταφορά της κουβέντας αλλού ήταν κάτι παραπάνω απο ενδεικτική της αντικειμενικότητας που διακρίνει του ακομμάτιστους εδώ μέσα.
artyom Απρίλιος 23, 2014 #14284 Απρίλιος 23, 2014 Τον ταχύτερο ανελκυστήρα του κόσμου ετοιμάζει η Hitachi - Ειδήσεις - Επιστήμη-Τεχνολογία - in.gr σε εμας εδώ κανουν καμια 10'' να κλεισουν οι πόρτες 'ασφαλείας' μονο.
Wizard! Απρίλιος 24, 2014 #14286 Απρίλιος 24, 2014 Apple's Tim Cook sets bar for corporate climate leadership | Greenpeace International
EraserheadX Απρίλιος 24, 2014 #14287 Απρίλιος 24, 2014 Ex-astronauts plan to launch an asteroid-tracking satellite | Ars Technica
Wizard! Απρίλιος 24, 2014 #14288 Απρίλιος 24, 2014 Μια πολύ ωραία σελίδα που βοηθάει τον (σκεπτόμενο) πολίτη της Ε.Ε. να βρίσκει τις μπούρδες που του λένε οι πολιτικοί σε όλη την Ευρώπη.http://factcheckeu.org/
wrong method Απρίλιος 24, 2014 #14289 Απρίλιος 24, 2014 Call of Duty player loses match, calls in SWAT team on opponent - GameSpot
Wizard! Απρίλιος 24, 2014 #14290 Απρίλιος 24, 2014 Call of Duty player loses match, calls in SWAT team on opponent - GameSpot Αν τον βρουν θα τον σκίσουν όμως...
colt3003 Απρίλιος 24, 2014 #14291 Απρίλιος 24, 2014 Αθάνατη Ελλάδα. Με γεμάτες τσέπες στην ουρά για το 500άρικο - NEWS247Μιλάμε για ξετσιπωσιά που σπάει τζάμια
acct Απρίλιος 24, 2014 #14292 Απρίλιος 24, 2014 Football team settles suit over text messages to fans for $3 million | Ars TechnicaThe lawsuit's claim was that the Buffalo Bills were violating the federal Telephone Consumer Protection Act, which regulates phone solicitations, by sending texts to fans' phones one too many times.According to the site, the service would send fans three to five texts [a week] for 12 months. Jerry Wojcik, the class-action leader, filed the suit in 2012 when he received six texts in one week and seven the next.Of the $3 million, $562,500 will go to Wojcik's lawyers and $5,000 will go to Wojcik himself. The rest will be distributed to members of the class in debit cards valued at $57.50, $65, or $75, depending on the class tier.
LL_NEO Απρίλιος 24, 2014 #14293 Απρίλιος 24, 2014 Αθάνατη Ελλάδα. Με γεμάτες τσέπες στην ουρά για το 500άρικο - NEWS247Μιλάμε για ξετσιπωσιά που σπάει τζάμιαΚαι πως να μη νοιώθω ******* τώρα εγώ που έλεγα στο [MENTION=188]yanni[/MENTION] ότι οι Έλληνες έχουν φιλότιμο και δε θα κάνουν κάτι τέτοιο.....
astrolabos Απρίλιος 24, 2014 #14294 Απρίλιος 24, 2014 Προβάλουν πολύ την ακίνητη περιουσία. Λες και όποιος έχει σπίτια, έχει και να τα πληρώνει κιόλας.
Guest Απρίλιος 24, 2014 #14295 Απρίλιος 24, 2014 Astro εγω απο οτι υποθετω τα σπιτια που χτιζουν ορισμενοι ειναι κατι σαν παραθυρακι στο μαυρο εισοδημα. Μια λυση που μπορω να σκεφτω ειναι βαρια προστιμα σε τετοιου ειδους γελοιες αιτησεις
astrolabos Απρίλιος 24, 2014 #14296 Απρίλιος 24, 2014 Ναι οκ. Και σου αφήνει ένα σπίτι κάποιος συγγενής, ή έκτισες το σπίτι όταν είχες λεφτά και πρέπει να τιμωρηθείς για αυτό;
acct Απρίλιος 24, 2014 #14297 Απρίλιος 24, 2014 Εγώ βλέπω ότι πάλι μας έχουν βάλει να τσακωνόμαστε μεταξύ μας για το ποιος δικαιούται λιγότερο το επίδομα, τη στιγμή που εξαιρούν σχεδόν όλους τους νόμιμους δικαιούχους. Με 3 χιλιάδες τεκμήριο διαβίωσης και άλλες 3 χιλιάδες αθροιστικά τεκμήρια από ένα αυτοκίνητο και ενοίκιο, ακόμη και με μηδενικό εισόδημα είσαι εκτός.Και εμείς ασχολούμαστε με τον τύπο που θέλει το 500ρικο για να γεμίσει την πισίνα του. Ο οποίος ούτως ή άλλως πιθανότατα είναι κάθαρμα και την έφτιαξε με τον ίδιο τρόπο.Είτε είναι ανίκανοι να προσδιορίσουν αξιοπρεπή κριτήρια είτε το έκαναν σκοπίμως, μάλλον σε καλό τους βγαίνει πάλι.
colt3003 Απρίλιος 24, 2014 #14298 Απρίλιος 24, 2014 Εχει διαλυθεί ως κράτος η Λιβύη μετά τον Καντάφι | αρθρογραφια , αρθρογραφοι , γιωργος δελαστικ | ethnos.grΚαλά που ήρθε η άνοιξη στη Λιβυή, και πρόκοψε ο κοσμάκης λέμεΝα τα βλέπουν αυτά μερικοί μερικοί, που ορέγονταν (και δυστυχώς εν μέρει επιμένουν) επαναστάσεις και λοιπά αιματηρά. Ας ξεκουνήσουν πρώτα τον λωκο τους να πάνε να ψηφίσουν πρώτα, και ύστερα βλέπουμε.[MENTION=48]LL_NEO[/MENTION] :ψηλός ο πήχης που είχες θέσει. Σιγά μη δεν βρίσκονταν 100 - 200 λιγούρηδες. Αλλά βλέπεις, δεν φταίνε μόνο αυτοί. Φταίνε και αυτοί που απο δαχτυλοδεικτούμενα ρεντίκολα, τους ανέδειξαν σε πρώτυπα. Και φυσικά όσοι πασχίζουν να τους μοιάσουν.
LL_NEO Απρίλιος 24, 2014 #14299 Απρίλιος 24, 2014 Προβάλουν πολύ την ακίνητη περιουσία. Λες και όποιος έχει σπίτια, έχει και να τα πληρώνει κιόλας.Θόδωρε εσύ;[ame=http://www.youtube.com/watch?v=I1YxN5Jza7k]real gr Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ - YouTube[/ame]σόρρυ ρε γάτο δεν άντεξα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.