Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

[MENTION=4171]deninho[/MENTION] με μπέρδεψες με τους αστερίσκους αδερφέ ειλικρινά δεν πιάνω τι θες να πεις

Το εμετός ήταν για τον παναγιωτόπουλο. Μου προκαλεί αυτό το πράγμα. Εμετικός. Αηδία. Όπως και ο Μπαλτάκος, ο Κασιδιάρης, ο Φωτόπουλος και οι λοιποί συνδικαλιστές. Α! Και ο τσιριχτός υπουργός εδώ.

Αυτοί που ψηφίζουν Παναγιωτόπουλο (αλλά και τύπους σαν το Φασούλα, τον Ανατολάκη, "Θεοχάρηδες", καθώς και τύπους σαν τους από πάνω (που μου προκαλούν εμετό)), μου προκαλούν απορία και θλίψη.

Αυτοί που στηρίζουν όλους τους από πάνω (πουχου που έχουν μέλη του κόμματός τους παναγιωτόπουλους, ή κατεβάζουν σε ψηφοδέλτια συνδικαλιστές) μου προκαλούν εκνευρισμό.

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply
Το εμετός ήταν για τον παναγιωτόπουλο. Μου προκαλεί αυτό το πράγμα. Εμετικός. Αηδία. Όπως και ο Μπαλτάκος, ο Κασιδιάρης, ο Φωτόπουλος και οι λοιποί συνδικαλιστές. Α! Και ο τσιριχτός υπουργός εδώ.

Αυτοί που ψηφίζουν Παναγιωτόπουλο (αλλά και τύπους σαν το Φασούλα, τον Ανατολάκη, "Θεοχάρηδες", καθώς και τύπους σαν τους από πάνω (που μου προκαλούν εμετό)), μου προκαλούν απορία και θλίψη.

Αυτοί που στηρίζουν όλους τους από πάνω (πουχου που έχουν μέλη του κόμματός τους παναγιωτόπουλους, ή κατεβάζουν σε ψηφοδέλτια συνδικαλιστές) μου προκαλούν εκνευρισμό.

Ερώτηση: Το κόμμα που έτυχε να ψήφίσεις τις προηγούμενες εκλογές δεν είχε στελέχη με τα οποια να μη συμφωνείς ή να μην τα γουστάρεις σε γενικές γραμμές ρε αδερφε; Αν η απάντηση είναι ΟΧΙ τότε σε ζηλεύω.

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION] έχει δίκιο παραφέρθηκα. Η εκκωφαντική σιωπή μου εισέπραξα ως απάντηση ή προσπάθεια για μεταφορά της κουβέντας αλλού ήταν κάτι παραπάνω απο ενδεικτική της αντικειμενικότητας που διακρίνει του ακομμάτιστους εδώ μέσα.

Football team settles suit over text messages to fans for $3 million | Ars Technica

The lawsuit's claim was that the Buffalo Bills were violating the federal Telephone Consumer Protection Act, which regulates phone solicitations, by sending texts to fans' phones one too many times.

According to the site, the service would send fans three to five texts [a week] for 12 months. Jerry Wojcik, the class-action leader, filed the suit in 2012 when he received six texts in one week and seven the next.

Of the $3 million, $562,500 will go to Wojcik's lawyers and $5,000 will go to Wojcik himself. The rest will be distributed to members of the class in debit cards valued at $57.50, $65, or $75, depending on the class tier.

Και πως να μη νοιώθω ******* τώρα εγώ που έλεγα στο [MENTION=188]yanni[/MENTION] ότι οι Έλληνες έχουν φιλότιμο και δε θα κάνουν κάτι τέτοιο.....

Προβάλουν πολύ την ακίνητη περιουσία. Λες και όποιος έχει σπίτια, έχει και να τα πληρώνει κιόλας.

Astro εγω απο οτι υποθετω τα σπιτια που χτιζουν ορισμενοι ειναι κατι σαν παραθυρακι στο μαυρο εισοδημα.

Μια λυση που μπορω να σκεφτω ειναι βαρια προστιμα σε τετοιου ειδους γελοιες αιτησεις

Ναι οκ. Και σου αφήνει ένα σπίτι κάποιος συγγενής, ή έκτισες το σπίτι όταν είχες λεφτά και πρέπει να τιμωρηθείς για αυτό;

Εγώ βλέπω ότι πάλι μας έχουν βάλει να τσακωνόμαστε μεταξύ μας για το ποιος δικαιούται λιγότερο το επίδομα, τη στιγμή που εξαιρούν σχεδόν όλους τους νόμιμους δικαιούχους. Με 3 χιλιάδες τεκμήριο διαβίωσης και άλλες 3 χιλιάδες αθροιστικά τεκμήρια από ένα αυτοκίνητο και ενοίκιο, ακόμη και με μηδενικό εισόδημα είσαι εκτός.

Και εμείς ασχολούμαστε με τον τύπο που θέλει το 500ρικο για να γεμίσει την πισίνα του. Ο οποίος ούτως ή άλλως πιθανότατα είναι κάθαρμα και την έφτιαξε με τον ίδιο τρόπο.

Είτε είναι ανίκανοι να προσδιορίσουν αξιοπρεπή κριτήρια είτε το έκαναν σκοπίμως, μάλλον σε καλό τους βγαίνει πάλι.

Εχει διαλυθεί ως κράτος η Λιβύη μετά τον Καντάφι | αρθρογραφια , αρθρογραφοι , γιωργος δελαστικ | ethnos.gr

Καλά που ήρθε η άνοιξη στη Λιβυή, και πρόκοψε ο κοσμάκης λέμε

Να τα βλέπουν αυτά μερικοί μερικοί, που ορέγονταν (και δυστυχώς εν μέρει επιμένουν) επαναστάσεις και λοιπά αιματηρά. Ας ξεκουνήσουν πρώτα τον λωκο τους να πάνε να ψηφίσουν πρώτα, και ύστερα βλέπουμε.

[MENTION=48]LL_NEO[/MENTION] :ψηλός ο πήχης που είχες θέσει. Σιγά μη δεν βρίσκονταν 100 - 200 λιγούρηδες. Αλλά βλέπεις, δεν φταίνε μόνο αυτοί. Φταίνε και αυτοί που απο δαχτυλοδεικτούμενα ρεντίκολα, τους ανέδειξαν σε πρώτυπα. Και φυσικά όσοι πασχίζουν να τους μοιάσουν.

Προβάλουν πολύ την ακίνητη περιουσία. Λες και όποιος έχει σπίτια, έχει και να τα πληρώνει κιόλας.

Θόδωρε εσύ;

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=I1YxN5Jza7k]real gr Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ - YouTube[/ame]

σόρρυ ρε γάτο δεν άντεξα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.