LL_NEO Απρίλιος 22, 2014 #14261 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Πρόσεξε να δεις. Μανώλης Μαυρομάτης; Αν πιστεύεις ότι ένας sportcaster μπορεί να διαμορφώσει πολιτικές απόψεις και συνειδήσεις οκ πάσο.Κύρτσος; Ο εκδότης του Αδέσμευτου; Αν περιμένεις αγαπητέ μου τις ευρωεκλογές για να δεις ότι ο άνθρωπος είναι δεξιός (κατ' σντιστοιχία όπως η Ακριβοπούλου που ανέφερα στο παράδειγμα μου παραπάνω) πάλι πάσο.Ράγιου; Αυτή τη θυμάμαι πριν 20 χρόνια να κάνει ένα μεσημεριανό ριάλιτι στον ΑΝΤ1. Παίζει μπάλα ακόμα πουθενά; Εννοώ είναι κάπου και κάνει εκπομπή;Άννα Καραμανλή; βλεπέ Μανόλο απο πάνω.Για να μην το κουράζω; Ο μόνος που προσομοιάζει στην περίπτωση Κούλογλου, είναι ο Παναγιωτόπουλος, κάπου εκεί στο 1993. Κανείς άλλος.Πρόσεξε. Δεν αναφέρομαι καν στο ποιος μπορεί απο όλους αυτούς (ΝΔίτες, Συριζαίους, Μάκης Χριστοδουλόπουλος) είναι καλός για την Ευρωβουλή. Αυτό είναι προσωπικό καπέλο του καθενός και έχει να κάνει με προσωπικά γούστα. Αυτό που υπογραμμίζω είναι ότι δε γίνεται να μου κλαίγονται εδώ μέσα επειδή και καλά κάποιοι ένιωσαν ότι τόσο καιρό τους βιάζεται η ενημέρωση επειδή η ρεπόρτερ του Μέγκα σε θέματα ΝΔ κατεβαίνει με τη ΝΔ όταν απο την άλλη η αντικειμενική ενημέρωση και σάτυρα έχει τελικά κομματική ταυτότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Απρίλιος 23, 2014 #14262 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Είχα κάτι τάξει την προηγούμενη εβδομάδα....[MENTION=2868]Myralis[/MENTION] [MENTION=173]Wizard![/MENTION] [MENTION=93]ΓιαγκΤ[/MENTION] [MENTION=1498]SLN[/MENTION] [MENTION=23]DJD[/MENTION] Τι έγινε αγόρια μου; Σας πείραξε η υποψηφιότητα της Σπυράκη η οποία κάνει το ρεπορταζ της ΝΔ στο κάτω κάτω; Να υποθέσω ότι ο Κούλογλου που κάνει εκπομπή γνώμης/αποψης είναι ΟΚ έτσι; Κανένα πρόβλημα εκεί; Όλα καλά καμωμένα; Αλλά μεγάλη ψυχάρα και ο Αλέξης. Τον τάραξε στις δύσκολες ερωτήσεις ο Κούλογλου πέρσυ στην προεκλογική του συνέντευξη, αλλά αυτή η μεγάλη ψυχή τον συγχώρεσε. Μπράβο του! Έλα να δω τώρα κωλοτούμπα, ότι και οι δημοσιογράφοι έχουν δικαίωμα στην πολιτική κτλ. Η έλα να είναι ο Myralis στο λεωφορείο και να μην προλαβαίνει να απαντήσει ή να σέρνει το χορό του τσάμικου μαζί με τους άλλους. Πάμε παρακάτω Λαζόπουλος. Δεν το περίμενα να σας πω την αλήθεια να κάνουν πρόταση να κατέβει υποψήφιος και να θα φάνε χυλόπιτα στον άνθρωπο που πήρε άδεια απο την ΕΣΗΕΑ να κάνει την προπαγ... εεεε τη σατυρική του εκπομπή ήθελα να πω σε μέρα απεργίας, o άνθρωπος που ένω έχει τρολάρει όποιον γραφικό έβρισκε απο Ρούλα Βροχοπούλου μέχρι Μιμή Ντενίση να μη βρει κάτι να πει για την ανήλικη Ζωίτσα ή για τη γραφική Ραχηλ σκαρφαλωμένη στα κάγκελα. Να τον χαίρονται αν και τους έφτυσε (όπως φάνηκε απο την απάντηση του όμως είναι ανοιχτός για βουλευτικές εκλογές,, εκτός και αν έχει σκάσει κανένα καινούργιο γιωτ απο Κολομβία, ή αν χρειαστεί να πάει να αλλάξει λάδια στην αριστερή του BMW 750) Έχει και άλλο Κατρούγκαλος, Χρυσόγονος. Ποιο παιδάκι απο τα δυο θυμίστε μου κάθισε να εφεύρει καινούργια ερμηνεία του κανονισμού της βουλής για να δείξει αν έπρεπε να γίνει η πρόταση μομφής σωστή ή όχι; Και γιατί ακριβώς η δικιά του άποψη ήταν πιο έγκυρη απο αυτή του Βενιζέλου, του Προκόπη Παυλόπουλου και του Μανιτάκη; Δεν τελειώσαμε ακόμα που πάτε; Βαρουφάκης, Λαπαβίτσας. Κρίμα τα παιδιά μωρέ. Μια χαρά τα είχαν βρει με το Τσίπρα (το ότι στις βαθυστόχαστες αναλύσεις τους και οι δύο συμφωνούσανε τον Alex μέχρι τελείας είναι καθαρά σύμπτωση και όποιος πει το αντίθετο να του βγει το μάτι) και ήρθε ο ευρωφάγος Λαφαζάνης να τους χαλάσει τη μανέστρα. Α να χαθεί ο κομπλεξικός Bonus ΠΑΣΟΚάρα ομαδάρα ΥΓ1 Αλητεία προς Καλογεροπούλου/Ακριβοπούλου που δεν τις βάλανε. Έστω τη μια. Και να αλλάζουν ανα βδομάδα. Να μην τις χάσουμε και απο το δελτίο του Ευαγγελάτου βρε αδερφέ ΥΓ2 Διευκρίνηση. Τα παιδάκια (πλην Myrali) που γίνατε mention δε γίνατε επειδή σας θεωρώ κατ' ανάγκη ΣΥΡΙΖΑ. Γίνατε επειδή βγάλατε φλύκταινες με την στρατευμένη δημοσιογραφία που ρευστοποιεί τις υπηρεσίες της στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Περίμενα ανάλογη στάση και τώρα. Μάλλον είχε ξεφορτίσει η αντικειμενικότητα σας αυτές τις τελευταίες μέρες. Οι μόνες υποψηφιότητες που χρίζουν κριτικής στο ΣΥΡΙΖΑ είναι του Λαπαβίτσα που κόπηκε γιατί είναι ριζοσπάστης! Από ριζοσπαστικό κόμμα; Όπως και της Σαμπιχά Σουλεϊμάνογλου που κόπηκε γιατί υποστηρίζει ότι μειονοτικός δεν σημαίνει τούρκος και ως εκ τούτου δεν την ήθελαν οι Τούρκοι του προξενείου! Αυτή η φιλολογία του καφενείου περί υποψηφιοτήτων στόχο έχει να καλύψει τα σκάνδαλα που σκάνε συνέχεια. ΠΧ Ο Μιχελακης χρέωνε 7 χιλιάρικα για κάθε παραγγελιά επερώτηση του Πάλη και ο υπουργός "δικαιοσύνης" έκανε γαργάρα το αίτημα του εισαγγελέα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 23, 2014 #14263 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 [MENTION=48]LL_NEO[/MENTION] μπράβο φίλε μου που επιτέλους λες τα πράγματα με ονοματεπώνυμο... Να μιλάς για τις βρωμιές στο χαλάκι της εξώπορτάς σου.... Άχρηστοι και φερέφωνα του κομματός σου να πάρουν πόδι όπως και στο αντίπαλο στρατόπεδο... Μακάρι να μου έδιναν και την δυνατότητα να ψηφίζω πρόσωπα και όχι λίστες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Απρίλιος 23, 2014 #14264 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] [...]Η έλα να είναι ο Myralis στο λεωφορείο και να μην προλαβαίνει να απαντήσει ή να σέρνει το χορό του τσάμικου μαζί με τους άλλους.[...]ΥΓ2 Διευκρίνηση. Τα παιδάκια (πλην Myrali) που γίνατε mention δε γίνατε επειδή σας θεωρώ κατ' ανάγκη ΣΥΡΙΖΑ. Γίνατε επειδή βγάλατε φλύκταινες με την στρατευμένη δημοσιογραφία που ρευστοποιεί τις υπηρεσίες της στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Περίμενα ανάλογη στάση και τώρα. Μάλλον είχε ξεφορτίσει η αντικειμενικότητα σας αυτές τις τελευταίες μέρες.Εμένα γιατί με έκανες mention? Τι είπα εγώ για την Σπυράκη?Δεν έκανα σχόλιο, θα κάνω ένα μικρό τώρα όμως. Άλλο να κάνεις πολιτικό ρεπορτάζ για το Χ κόμμα, άλλο να πηγαίνεις στα γραφεία του κόμματος, να παίρνεις το μπιλιετάκι σου έτοιμο, με το τι θα πεις και πως θα το πεις, και να το παρουσιάζεις σαν δικό σου ρεπορτάζ.. Έχει μια κάποια διαφορά, πως να το κάνουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Απρίλιος 23, 2014 #14265 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Les nouveaux prêts à la Grèce sont odieux, illégitimes, insoutenables et illégauxΤα νέα δάνεια προς την Ελλάδα είναι απεχθή, μη νομιμοποιημένα, μη βιώσιμα και παράνομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 23, 2014 #14266 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 μιας και πιάσαμε τους διαφόρους πρώην "δημοσιογράφους", και μόνο που υπάρχει, όχι μόνο ως μέλος και βουλευτής, αλλά ως υπουργός πολιτισμού, ο πάνος ο παναγιωτόπουλος σε αυτήν την κυβέρνηση, κάποιοι αποδεικνύουν ότι δεν έχουν ίχνος τσίπας. εμετός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 23, 2014 #14267 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Οι μόνες υποψηφιότητες που χρίζουν κριτικής στο ΣΥΡΙΖΑ είναι του Λαπαβίτσα που κόπηκε γιατί είναι ριζοσπάστης! Από ριζοσπαστικό κόμμα;Όπως και της Σαμπιχά Σουλεϊμάνογλου που κόπηκε γιατί υποστηρίζει ότι μειονοτικός δεν σημαίνει τούρκος και ως εκ τούτου δεν την ήθελαν οι Τούρκοι του προξενείου!Αυτή η φιλολογία του καφενείου περί υποψηφιοτήτων στόχο έχει να καλύψει τα σκάνδαλα που σκάνε συνέχεια. ΠΧ Ο Μιχελακης χρέωνε 7 χιλιάρικα για κάθε παραγγελιά επερώτηση του Πάλη και ο υπουργός "δικαιοσύνης" έκανε γαργάρα το αίτημα του εισαγγελέα!Κάτσε ρε κουμπάρε. Ποιοι ξεκίνησαν τη φιλολογία; Εσείς δε μιλαγατε για Σπυρακη εδω μέσα και πληρωμένη δημοσιογραφία; Ε λοιπόν με τα ίδια ακριβώς κριτήρια δικαιούμαι και γω να μιλάω για πληρωμένη δημοσιογραφία, πληρωμένη σάτιρα και πληρωμένη επιστημονική άποψη. [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] το μπιλιετάκι της Σπυρακη για την οικονομία και μόνο της συζήτησης να το δεχθώ. Αλλά ακομα και έτσι δε γίνεται να μου βάζεις στο ίδιο καζάνι Σπυρακη και Κουλογλου ρε φίλε. [MENTION=4171]deninho[/MENTION] μακρυά απο μενα κάθε προσπάθεια υπεράσπισης του Παναγιωτοπουλου. Ερώτηση όμως. Η ένσταση σου όμως για το οτι ειναι βουλευτής που έγκειται; Φαντάζομαι οτι δεν έχεις την απαίτηση όλος ο κόσμος να εκφράζεται απο τα ίδια άτομα με σενα. Και μενα μου φαίνεται παράξενο οτι υπήρξε κόσμος που ψήφισε πχ Τζοβανα Φραγκουλη, Γιώργο Βασιλειου, Παναγιώτη Φασουκα και.... όλο το ΣΥΡΙΖΑ αλλά εμετος; Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 23, 2014 #14268 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 εμετός για τον παναγιωτόπουλο(*). απορία και θλίψη για αυτούς που τον ψηφίζουν(*2). εκνευρισμός για αυτούς που τον στηρίζουν(*,*2).*Μπαλτάκο, Κασιδιάρη, Φωτόπουλο, συνδικαλιστές κ.α.*2 Φασούλα, Ανατολάκη, ηθοποιούς και τους από πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Απρίλιος 23, 2014 #14269 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] το μπιλιετάκι της Σπυρακη για την οικονομία και μόνο της συζήτησης να το δεχθώ. Αλλά ακομα και έτσι δε γίνεται να μου βάζεις στο ίδιο καζάνι Σπυρακη και Κουλογλου ρε φίλεTo μπιλιετάκι είναι το λιγότερο, πραγματικά αφού ούτε αποδείξεις έχουμε ούτε τίποτα το αφήνω και εγώ στην άκρη. Το άλλο που είπα είναι το σημαντικό.Σοβαρά, δεν ξέρω φατσικά ποιος είναι ο Κούλογλου και τι εκπομπές κάνει (κάνει πολιτικό ρεπορτάζ ή κάνει "ενημερωτικές" εκπομπές?) Ειδικά το δευτερο δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι χρωματισμένο by default, το πρώτο όμως παίρνει πολύ συζήτηση. Το νόημα για εμένα είναι ότι αν είσαι "δημοσιογράφος" και κάνεις "ρεπορτάζ", τότε πρέπει να κάνεις δημοσιογραφική δουλειά. Ο χρωματισμός φαίνεται πάντα όταν υπάρχει, αλλά δεν μπορείς να σταματήσεις έναν άνθρωπο από το να εκφέρει την άποψη του, αρκεί αυτό να γίνεται γνωστό εκ των προτέρων. Το να σου δίνουν έτοιμο το τι θα πεις, και να σε κάνουν κυριολεκτικά φερέφωνο τους δεν είναι δημοσιογραφική δουλειά.Εγώ δεν έβαλα στο ίδιο καζάνι κανέναν. Όταν έσκασε η είδηση της Σπυράκη αρκέστηκα σε μερικά likes, σήμερα έκανα το σχόλιο που διάβασες παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 23, 2014 #14270 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 [MENTION=4171]deninho[/MENTION] με μπέρδεψες με τους αστερίσκους αδερφέ ειλικρινά δεν πιάνω τι θες να πεις[MENTION=2868]Myralis[/MENTION] ο Κουλογλου ειναι αυτός που κανει την εκπομπή ρεπορτάζ χωρίς σύνορα. Μπορείς να δεις εκπομπές του στο tvxs.gr. Στο στυλ του μπαξβανη. Πρώην πασοκος btw. Επιμένω οτι αλλο το ρεπορτάζ όσο χρωματισμενο και αν ειναι και αλλο η εκπομπή άποψης. Επίσης αλλο να εισαι ρεπόρτερ και αλλο να κανεις τη συνέντευξη του μετεπειτα πολιτικού σου αρχηγού στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 23, 2014 #14271 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Τον ταχύτερο ανελκυστήρα του κόσμου ετοιμάζει η Hitachi - Ειδήσεις - Επιστήμη-Τεχνολογία - in.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 23, 2014 #14272 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Πρώην πασοκος btw. O "πασόκος" τι είναι...; Αυτός που βρίζετε αλλά κυβερνάτε μαζί του...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 23, 2014 #14273 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 O "πασόκος" τι είναι...; Αυτός που βρίζετε αλλά κυβερνάτε μαζί του...;Ώπα μάγκες το παιδί μίλησε. Απλα δεν το βλέπω να θρηνεί πλέον για τη χαμένη ανεξάρτητη δημοσιογραφία. Αν με ρωτάς αν ειναι απο τους ΠΑΣΟΚους που ήταν στην αυλή της Μιμης και πηγαίνει με ελικόπτερο στη Σεριφο (Λαζοπουλος) ή αν ειχε διατελεσει συμβουλατορας του ΓΑΠ(Μπαρουφακης) ή αν ήταν πουλεν του Γιωργακη με μάμα μεγαλοστελεχος του ΠΑΣΟΚ (κριτων) δεν ξέρω να σου απαντήσω. Και να στο πω και εντελώς κυνικά. Παλιό κόμμα η ΝΔ με εξίσου παλιό κόμμα συμπορευεται. Το τΣυριζα διακυρησει νέες συνταγές και απο οτι βλέπω εμπιστεύεται μπαγιάτικα υλικά. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 23, 2014 #14274 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Εσύ αναφέρεσαι στον ΣΥΡΙΖΑ, όχι εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Απρίλιος 23, 2014 #14275 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Πρόσεξε να δεις. Μανώλης Μαυρομάτης; Αν πιστεύεις ότι ένας sportcaster μπορεί να διαμορφώσει πολιτικές απόψεις και συνειδήσεις οκ πάσο.Κύρτσος; Ο εκδότης του Αδέσμευτου; Αν περιμένεις αγαπητέ μου τις ευρωεκλογές για να δεις ότι ο άνθρωπος είναι δεξιός (κατ' σντιστοιχία όπως η Ακριβοπούλου που ανέφερα στο παράδειγμα μου παραπάνω) πάλι πάσο.Ράγιου; Αυτή τη θυμάμαι πριν 20 χρόνια να κάνει ένα μεσημεριανό ριάλιτι στον ΑΝΤ1. Παίζει μπάλα ακόμα πουθενά; Εννοώ είναι κάπου και κάνει εκπομπή;Άννα Καραμανλή; βλεπέ Μανόλο απο πάνω.Για να μην το κουράζω; Ο μόνος που προσομοιάζει στην περίπτωση Κούλογλου, είναι ο Παναγιωτόπουλος, κάπου εκεί στο 1993. Κανείς άλλος.Πρόσεξε. Δεν αναφέρομαι καν στο ποιος μπορεί απο όλους αυτούς (ΝΔίτες, Συριζαίους, Μάκης Χριστοδουλόπουλος) είναι καλός για την Ευρωβουλή. Αυτό είναι προσωπικό καπέλο του καθενός και έχει να κάνει με προσωπικά γούστα. Αυτό που υπογραμμίζω είναι ότι δε γίνεται να μου κλαίγονται εδώ μέσα επειδή και καλά κάποιοι ένιωσαν ότι τόσο καιρό τους βιάζεται η ενημέρωση επειδή η ρεπόρτερ του Μέγκα σε θέματα ΝΔ κατεβαίνει με τη ΝΔ όταν απο την άλλη η αντικειμενική ενημέρωση και σάτυρα έχει τελικά κομματική ταυτότητα.Μια και ήδη το έχουμε κάνει καφενείο, επίτρεψέ μου να παρατηρήσω ότι μου θυμίζεις τον τύπο στο Matrix που έτρωγε τη μπριζόλα ξέροντας ότι δεν υπάρχει, αλλά δεν τον ένοιαζε.Παρότι είμαι βέβαιος ότι πιστεύεις όσα γράφεις, οι διαφορές που εντοπίζεις δεν είναι τόσο ευδιάκριτες σε άλλους που δεν μοιράζονται την οπτική σου (την κομματική προτίμηση εννοώ). Αυτή η ευκολία με την οποία εκλογικεύεις ή κατηγορείς το ίδιο πράγμα ανάλογα με το ποιος το κάνει, είναι πρόσκληση για κριτική... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Απρίλιος 23, 2014 #14276 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 ο Παναγιωτοπουλος δεν ήταν στο πανελ του αδερφού Καρατζαφυρερ παλιά στο κανάλι του Κουρη;ουστττττττττττ ρε θες και υπουργιληκι τρομαρασου Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 23, 2014 #14277 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 [MENTION=173]Wizard![/MENTION] Έχεις δίκιο. Εσύ αρκεισαι στο να ταυτιζεσαι σε θέματα οικονομικών 100% μαζί τους. [MENTION=22342]minast[/MENTION] Να το πω ακομα μια φορά; Δε λέω ΠΟΥΘΕΝΑ αν ο ένας η ο άλλος ειναι καλύτερος. Δεν εξετάζω αυτό. Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω ειναι πως στη μια περιπτωση οι αντικειμενικοι του forum βγάζουν φλυκταινες και στην άλλη κάνουν την πάπια. Αυτό πραγματικά με ξεπερνάει. Να το πάω και λίγο παραπέρα; Ασε ποια περιπτωση ειναι πιο κραυγαλέα. Ασε και την αναγνωρίσιμοτητα στην άκρη. Ας τις πάρουμε σαν φάουλ και τις δυο. Σου κανει για στάση αντικειμενικού στην περιπτωση της Σπυρακη να μαδαει @@τριχες απο το κακό του και στην άλλη να σφυρίζει αδιάφορα;Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 23, 2014 #14278 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 [MENTION=173]Wizard![/MENTION] Έχεις δίκιο. Εσύ αρκεισαι στο να ταυτιζεσαι σε θέματα οικονομικών 100% μαζί τους. Επίσης κάνεις λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 23, 2014 #14279 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Guys, ειδήσεις βάζουμε εδώ, όχι πολιτική ανάλυση. Η πολιτική ανάλυση, αλλά με μέτρο πάλι, δίπλα στη χρεοκοπία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 23, 2014 #14280 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 An Eavesdropping Lamp That Livetweets Private Conversations | Threat Level | WIRED Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.