chrooooo Απρίλιος 10, 2014 #14141 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2014 εκτος απο την 17Ν και 2-3 αλλους hardcore "επαναστατες", στην Ελλαδα οι περισσοτεροι προειδοποιουν. Ευτυχως βαζουν βομβες ως statement, και οχι για να σκοτωσουν κοσμο, δεν εχουμε φτασει ακομα σε επιπεδα 9/11. Ενταξει, δε μιλαω για μαφιοζους, αλλα και αυτοι προσωπικη περιουσια στοχευουν, ή συγκεκριμενα ατομα, αν την παθει καποιος τριτος συνηθως ειναι απλα ατυχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Απρίλιος 10, 2014 #14142 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2014 Αν η "αξία του" είναι τα λεφτά του μπαμπά με τα οποία κερνάς Goody's για να αγοράζεις ψήφους, μπορεί. Μικρογραφία και προθάλαμος της πολιτικής είναι τα μαθητικά συμβούλια και κατ' εμέ θα έπρεπε να έχουν μόνο συμβουλευτικό ρόλο, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των μαθητών. Αυτή τη στιγμή, αρκετά 15μελή συστήνονται με αποκλειστικό στόχο την κατάχρηση χρημάτων από μαθητικές εκδρομές, χοροεσπερίδες κτλ. Δεν μπορεί να ξέρω μόνο εγώ πάμπολλες περιπτώσεις που τελικά τους χαρίζονται, γιατί "παιδιά είναι, δε χάθηκε ο κόσμος".Εν δυνάμει θα μπορούσε αλλά μόνο ως εξαίρεση μπορεί να συμβεί. 1 Ο λεφτάς στέλνει το παιδί του σε σχολείο για λεφτάδες οπότε δεν ιδρώνει το αυτί των συμμαθητών για κεράσματα. 2 Κανένας σε αυτήν την ηλικία δεν πετάει τα λεφτά του για μια όχι και τόσο αξιόλογη θέση.Τώρα αν στοχεύει να καταχραστεί το χρήμα των εκδρομών και τα καταφερει, είναι ταλαντούχος απατεώνας και κέρδισε την θέση με την αξία του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 10, 2014 #14143 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2014 Όχι Γιάγκο μου, θα είναι απο τις λίγες φορές που θα διαφωνήσω και εγώ.Τουλάχιστον και η δική μου εμπειρία δείχνει απο τα σχολικά μου χρόνια που διαφέρουν απο τα δικά σου λίγο αλλά σίγουρα πιο πολύ απο τους 20άριδες εδώ μέσα, πως ο κουλ ωραίος τύπος παίρνει την θέση και φυσικά δεν κάνει τίποτα.Αν δεν σε πάει δεν μπαίνεις καν 15μελές κλπ.Τουλάχιστον στο δικό μου δημόσιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Απρίλιος 10, 2014 #14144 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2014 Μα ρε Κλεισθένη είναι προτέρημα να είσαι κουλ ωραίος τύπος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 10, 2014 #14145 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2014 Μα ρε Κλεισθένη είναι προτέρημα να είσαι κουλ ωραίος τύπος.Άρα το να είσαι κουλ και χαρισματικός σημαίνει αυτόματα ότι είσαι άξιος του ρόλου που αναλαμβάνεις να κάνεις?Δεν ξέρω αν στα σχολικά σου χρόνια στο 15μελες άτομα εκλεγμένα (κατά βάση) αξιοκρατικά. Στη δικιά μου εμπειρία ήταν όπως περίπου και του [MENTION=1446]Dolly[/MENTION]. Τις περισσότερες φορές ήταν οτιναναι διαδικασία. Μάλιστα μια φορά θυμάμαι χαρακτηριστικά κανα δυο τύπους να κόβουν βόλτες και να λένε (δηλαδή να πρήζουν) σε όλους "αυτόν θα ψηφίσετε. γιατί έτσι" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Απρίλιος 10, 2014 #14146 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2014 Νυχτερινό έβγαλα, δεν παίζανε τέτοια γιατί έπεφτε ξύλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 10, 2014 #14147 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2014 Η αποθέωση της Δημοκρατίας στη χώρα που γεννήθηκε. Άλλη μια τροπολογία απαλλαγής ποινικών ευθυνών.Υπερψηφίστηκε η τροπολογία που απαλλάσσει από ποινικές ευθύνες τα μέλη ΔΣ του ΟΑΕΕ | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Απρίλιος 10, 2014 Author #14148 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2014 Luminita Perijoc: Sex-crazed Angelina Jolie lookalike forced cabbie to have sex with her then stabbed him six times - Mirror Online Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Απρίλιος 10, 2014 #14149 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2014 Ανάλογα τα οφέλη του Tamiflu με αυτά της παρακεταμόλης - NEWS247Η νέα μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η βασική ωφέλεια του "Ταμιφλού" (που κυκλοφόρησε στην αγορά το 1999 και έχει αποφέρει πάνω από 18 δισεκατομμύρια δολάρια στη Roche μέχρι σήμερα) είναι ότι μειώνει τα συμπτώματα της γρίπης από επτά σε 6,3 μέρες στους ενήλικους και σε 5,8 στα παιδιά. Όμως, σύμφωνα με τους ερευνητές, κάτι ανάλογο μπορεί να επιτύχει και η παρακεταμόλη. Για τους ισχυρισμούς ότι το φάρμακο εμποδίζει επιπλοκές όπως η πνευμονία, οι ερευνητές ανέφεραν ότι οι κλινικές δοκιμές δεν δείχνουν «κάποιο ορατό αποτέλεσμα». Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 10, 2014 #14150 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2014 Δηλαδή για να γλιτώσω 0.7 ημέρες γρίπης, πρέπει να χαπακοθώ;Για αυτό έχω να κολλήσω γρίπη από το 2003, γιατί δεν παίρνω φάρμακα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Απρίλιος 10, 2014 #14151 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2014 Ούτως ή άλλως δεν τους ενδιαφέρεις εσύ. Τα δισεκατομμύριά τους τα βγάζουν από τα αποθέματα που προμηθεύονται κυβερνήσεις και οργανισμοί που ασχολούνται με τη δημόσια υγεία. Και μάλιστα μόνο μέχρι να λήξει η πατέντα τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 11, 2014 #14152 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 Μην τους το πείτε τώρα, αφήστε να περάσει η Μεγάλη Εβδομάδα και τους κάνετε καψώνι μετά Scientists: Ancient papyrus that says Jesus was married is authentic Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Απρίλιος 11, 2014 #14153 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 Για αυτό έχω να κολλήσω γρίπη από το 2003, γιατί δεν παίρνω φάρμακα...btw, και επειδή το έχεις ξαναπεί, αυτό που λές είναι μια επικίνδυνη μπούρδα. Και εγώ δεν παίρνω φάρμακα αλλά γρίππη κολάω. Μην διαλαλείς ότι δεν κολάς γρίππη επειδή δεν παίρνεις φάρμακα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 11, 2014 #14154 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 btw, και επειδή το έχεις ξαναπεί, αυτό που λές είναι μια επικίνδυνη μπούρδα. Και εγώ δεν παίρνω φάρμακα αλλά γρίππη κολάω. Μην διαλαλείς ότι δεν κολάς γρίππη επειδή δεν παίρνεις φάρμακα.Επικίνδυνες μπούρδες είναι πολλά από τα φάρμακα που πληρώνουμε για να μας καταστρέψουν τον οργανισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Απρίλιος 11, 2014 #14155 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 Μην τους το πείτε τώρα, αφήστε να περάσει η Μεγάλη Εβδομάδα και τους κάνετε καψώνι μετά Scientists: Ancient papyrus that says Jesus was married is authentic Προσωπικά δε με απασχολεί το θέμα, αλλά -κακά τα ψέματα- δεν είναι προφανές ότι λέει αυτό ο πάπυρος του 800 μΧ, αν και είναι βάσιμος ο ισχυρισμός. Η φράση όμως επιβεβαιώνει (όσο μπορεί να το κάνει μια καταγραφή 800 χρόνια μετά) ότι η αποκοπή των γυναικών από το σώμα της πρωτοχριστιανικής εκκλησίας δε βασίστηκε σε κάποια πραγματική διδαχή, αλλά στην ατζέντα όσων ανέλαβαν τα ηνία της. Το πραγματικό νέο είναι ότι αποδείχτηκε πως ο πάπυρος δεν είναι σύγχρονη πλαστογραφία με στόχο να ανατρέψει τη χριστιανική πίστη, όπως είχε σπεύσει να ισχυριστεί το Βατικανό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Απρίλιος 11, 2014 #14156 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 Επικίνδυνες μπούρδες είναι πολλά από τα φάρμακα που πληρώνουμε για να μας καταστρέψουν τον οργανισμό.Συμφωνώ. Αλλά σε αυτό που σε σχολιάζω είσαι λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 11, 2014 #14157 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 Νέες αποκαλύψεις από τον «Κύκλο της Χρυσής Αυγής» | Εφημερίδα των Συντακτών | online έκδοσηΔεν είναι ναζί οι άνθρωποι και δε λένε και ψέμματα :tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 11, 2014 #14158 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 Νέες αποκαλύψεις από τον «Κύκλο της Χρυσής Αυγής» | Εφημερίδα των Συντακτών | online έκδοσηΔεν είναι ναζί οι άνθρωποι και δε λένε και ψέμματα :tw:To Ναζί από που το κρίνεις; Από το SS ;Γιατί οι πυραμίδες και οι τέκτονες, είναι καθόλα νόμιμοι. Πιστεύω ότι το άρθρο, έχει καθαρά προπαγανδιστικό χαρακτήρα και δε δίνει τίποτα ουσιαστικό. Αντίθετα, όσοι θέλουν να τους υποστηρίξουν, βρίσκουν ανάλογες ευκαιρίες για να πείσουν κόσμο ότι γίνεται προπαγάνδα και δεν υπάρχουν σοβαρά στοιχεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 11, 2014 #14159 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 To Ναζί από που το κρίνεις; Από το SS ;Γιατί οι πυραμίδες και οι τέκτονες, είναι καθόλα νόμιμοι. Πιστεύω ότι το άρθρο, έχει καθαρά προπαγανδιστικό χαρακτήρα και δε δίνει τίποτα ουσιαστικό. Αντίθετα, όσοι θέλουν να τους υποστηρίξουν, βρίσκουν ανάλογες ευκαιρίες για να πείσουν κόσμο ότι γίνεται προπαγάνδα και δεν υπάρχουν σοβαρά στοιχεία.Χωρις να κρινω το περιεχομενο... αλλωστε οτι και να βγει στη δημοσιοτητα απο αυτους δεν θα με εκπληξει, αλλα πλεον με ολα αυτα εχει νομιμοποιηθει το "ακροδεξιο" για χαριν του να βγει παρανομο το "ναζιστικο" ή ειναι η ιδεα μου?Δηλαδη αν (ΑΝ) αυριο π.χ. βγει καποιος και αποδειξει οτι η ΧΑ ΔΕΝ ειναι ναζιστικο κομμα θα παει στο 20-25%** ενω αν αυριο αποδειχτει οτι ΕΙΝΑΙ ναζιστικο, θα πεσει κατω απο 3%???Αυτα τα οποια κανει αυτη τη στιγμη (ασχετα η λεγομενη "συσταση τρομοκρατικης οργανωσης" του Δενδια) δεν ειναι αρκετα για να πειστει καποιος? Δερνει, σκοτωνει, κλπ κλπ και πρεπει να εχει κανεις τον μπαμπουλα του Ναζισμου για να "τρομαξει"? Ρωταω γιατι βλεπω γενικα ενα κλιμα "Ε νταξει καλα παιδια... αλλα οχι αμα ειναι να δοξαζουμε τον Χιτλερ, παει πολυ!" και δεν ξερω αν πρεπει να γελασω ή να κλαψω...*λεω εγω ενα νουμερο, μην πεταχτει κανεις να πει ... "μα ειναι ηδη στο 25% εξαιτιας του Μπαλτακου" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 11, 2014 #14160 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 Το SS είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι. Χαρακτηριστικό είναι πως στο κεφάλαιο Γ' του πολυσέλιδου χειρόγραφου ο Χρήστος Πάππας γράφει για τον «Εβραίο» ότι είναι «το παράσιτο του πολιτισμού. Η ριζική ιστορική αντίθεση του ελληνικού τρόπου ζωής προς την εβραϊκή αντίληψη ζωής και τις απαξίες με τις οποίες νόθευσε το Άριο Πολιτιστικό Οικοδόμημα». Αλλά το κερασάκι είναι η τελευταία γραμμή.Εξαιρετικά σημαντική είναι η σελίδα με το οργανόγραμμα της οργάνωσης, διότι ο διαχωρισμός μεταξύ «Χρυσής Αυγής» και «Λαϊκού Συνδέσμου», οι έξι Διευθύνσεις και τα Τμήματα αυτών των Διευθύνσεων είναι απολύτως ταυτόσημα με εκείνα που αναφέρονται στο κρυφό Καταστατικό της Χρυσής Αυγής, το οποίο τα ηγετικά της στελέχη απολογούμενα έχουν απορρίψει ως «ανύπαρκτο» ή «κατασκευασμένο».Μάλιστα στην απόρριψη αυτού του Καταστατικού έχουν στηρίξει την αρχική τους επίθεση στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.