Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply
Νομίζω ότι το βλέπεις λίγο ελαφρία τη καρδία. Αν υποθέσουμε ότι αυτά που γράφει το άρθρο είναι αληθή, τότε το να θέλεις να φύγεις επειδή κάθε βράδυ σε κυνηγάνε για να σε σφάξουν δεν είναι βελτίωση ποιότητας ζωής αλλά τρόπος επιβίωσης.

Μπορεί και να έχεις δίκιο, πραγματικά δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα. Όμως, επειδή δεν είμαι βέβαιος, αντλώ δεδομένα από τα επίσημα στοιχεία.

Περιλαμβάνοντας και τη δράση των φασιστών, αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα ως αλλόδαπος δεν έχεις περισσότερες πιθανότητες να πέσεις θύμα εγκληματικής ενέργειας από ό,τι ως ημεδαπός (εξαίρεση η σεξουαλική εκμετάλλευση).

Αντίθετα, ανεξάρτητα από την εθνικότητα, είναι αναλογικά πολύ περισσότερο πιθανό να πέσεις θύμα εγκληματικής ενέργειας με θύτη αλλοδαπό.

Τα στοιχεία -ευτυχώς- δε δικαιολογούν τον ισχυρισμό ότι κάθε βράδυ κυνηγούν αλλοδαπούς για να τους σφάξουν. Οπότε, όταν βλέπω τον πρωταγωνιστή του περιστατικού με το σινιέ δερμάτινο σακάκι να απολαμβάνει τη φιλοξενία του μέχρι πρότινος πολλάκις καταδικασθέντος Βελγίου, απλά είμαι λίγο επιφυλακτικός.

Νομίζω ότι το βλέπεις λίγο ελαφρία τη καρδία. Αν υποθέσουμε ότι αυτά που γράφει το άρθρο είναι αληθή, τότε το να θέλεις να φύγεις επειδή κάθε βράδυ σε κυνηγάνε για να σε σφάξουν δεν είναι βελτίωση ποιότητας ζωής αλλά τρόπος επιβίωσης.

Από περίπου 1,5 μύριο παράνομα εισελθέντες οι μερικές δεκάδες ενεργοί ΧΑυγήτες καταφέρνουν και κυνηγάνε κάθε βράδυ αυτόν!

Πιστεύω κανένας δεν αμφισβητεί την ακεραιότητα του εισαγγελέα Βασίλη Φλωρίδη.

Το πινάκιο Κώστα δεν λέει ποτέ ψέματα.

Από το 32:00

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=IVSAQAu87Dc]Hot Doc Radio Τρίτη 1 Απριλίου 2014 - YouTube[/ame]

Ικανοποίησα εγώ το ΖΩΟ τον ανθρωπισμό σου τώρα;

NAI τον ικανοποίησες, νόμιμε

πολύ ωραίο αυτό... απο εδώ και πέρα μπορούμε να μιλάμε με τετοιους όρους. Τι λέτε νομιμοι συμφορουμιτες???

Η καλή ευρωπαϊκή ένωση τους κρατάει και Κάθε κυρίαρχη, ευνομούμενη και με σαφή μεταναστευτική πολιτική χώρα δεν τους αφήνει να πάνε πουθενά αλλού εκτός απο τη χώρα-σουρωτήρι που δεν τους επιστρέφει πίσω αυθωρεί και παραχρήμα, αλλά χρονοτριβεί. Ακόμα και άσυλο να πάρουν, αν επιζήσουν, δε μπορούν να πάνε πουθενά αλλού.

proper

Και δεν πρέπει να τους αδικούμε. Το ήξερες εσύ ότι στην Κούβα απαγορεύεται η εσωτερική μετακίνηση με σκοπό τη μετεγκατάσταση ??? Όπως μου ανέλυσε καλός μου φίλος που επέστρεψε πρόσφατα απο εκεί, αν αφήνονταν όλοι να κάνουν ότι τους αρέσει, θα πήγαιναν όλοι στην Αβάνα.

Πάμε καλά; Τι άλλο θα δούμε... "Η συνέλευση μεταναστών και αλληλέγγυων γίνεται κάθε Πέμπτη απόγευμα στην Ασοεε."

Κλειστή η Πατησίων και η Βασιλίσσης Σοφίας

Ελληνική κόλαση

Ζητω το πανεπιστημιακο άσυλο λέμε

Sent from my Galaxy Note using Tapatalk

Να ζήσουμε να το θυμόμαστε.. έχει καταργηθεί το άσυλο. Τα παράπονα σου στις Αρχές.

Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk

Καθημερινά, μπάτσοι κάθε είδους σταθμεύουν γύρω από το πανεπιστήμιο με σκοπό να μας φοβίσουν, να μας κάνουν να σταματήσουμε να πουλάμε εδώ.

Εδώ σταμάτησα να διαβάζω. Από τη στιγμή που δεν μπορεί μια κοινωνική ομάδα να κατανοήσει τα βασικά ή/και προσπαθεί να περάσει έναν άναρχο τρόπο ζωής, συγνώμη, αλλά δεν ενδιαφέρομαι.

Δεν γίνεται κάποιος να παρανομεί, είτε επειδή είναι χωρίς άδεια παραμονής, ή επειδή δεν έχει άδεια πλανόδιου πωλητή, και να ζητάει και τα ρέστα.

proper

Και δεν πρέπει να τους αδικούμε. Το ήξερες εσύ ότι στην Κούβα απαγορεύεται η εσωτερική μετακίνηση με σκοπό τη μετεγκατάσταση ??? Όπως μου ανέλυσε καλός μου φίλος που επέστρεψε πρόσφατα απο εκεί, αν αφήνονταν όλοι να κάνουν ότι τους αρέσει, θα πήγαιναν όλοι στην Αβάνα.

Θα διαφωνήσω με τον φίλο σου μετά απο ~3 βδομάδες εκεί γιατί οι μόνοι που δουλεύουν στην κούβα είναι εκτός Αβάνας. Στην Αβάνα θέλουν μόνο να δαγκώσουν τους τουρίστες, αλλά και αυτό γίνετε "ελαφρώς" δύσκολο γιατί τους δένουν με την μία.

Μεγάλη κουβέντα η κούβα, και σίγουρα όχι παράδειγμα παρά για να δείξει κανείς πως ΔΕΝ δουλεύει ο κομμουνισμός.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.