Wizard! Απρίλιος 8, 2014 #14101 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 NASA has rover photos of mysterious light on Mars | News.com.au Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Απρίλιος 8, 2014 #14102 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Νομίζω ότι το βλέπεις λίγο ελαφρία τη καρδία. Αν υποθέσουμε ότι αυτά που γράφει το άρθρο είναι αληθή, τότε το να θέλεις να φύγεις επειδή κάθε βράδυ σε κυνηγάνε για να σε σφάξουν δεν είναι βελτίωση ποιότητας ζωής αλλά τρόπος επιβίωσης.Μπορεί και να έχεις δίκιο, πραγματικά δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα. Όμως, επειδή δεν είμαι βέβαιος, αντλώ δεδομένα από τα επίσημα στοιχεία.Περιλαμβάνοντας και τη δράση των φασιστών, αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα ως αλλόδαπος δεν έχεις περισσότερες πιθανότητες να πέσεις θύμα εγκληματικής ενέργειας από ό,τι ως ημεδαπός (εξαίρεση η σεξουαλική εκμετάλλευση).Αντίθετα, ανεξάρτητα από την εθνικότητα, είναι αναλογικά πολύ περισσότερο πιθανό να πέσεις θύμα εγκληματικής ενέργειας με θύτη αλλοδαπό.Τα στοιχεία -ευτυχώς- δε δικαιολογούν τον ισχυρισμό ότι κάθε βράδυ κυνηγούν αλλοδαπούς για να τους σφάξουν. Οπότε, όταν βλέπω τον πρωταγωνιστή του περιστατικού με το σινιέ δερμάτινο σακάκι να απολαμβάνει τη φιλοξενία του μέχρι πρότινος πολλάκις καταδικασθέντος Βελγίου, απλά είμαι λίγο επιφυλακτικός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Απρίλιος 8, 2014 #14103 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Νομίζω ότι το βλέπεις λίγο ελαφρία τη καρδία. Αν υποθέσουμε ότι αυτά που γράφει το άρθρο είναι αληθή, τότε το να θέλεις να φύγεις επειδή κάθε βράδυ σε κυνηγάνε για να σε σφάξουν δεν είναι βελτίωση ποιότητας ζωής αλλά τρόπος επιβίωσης.Από περίπου 1,5 μύριο παράνομα εισελθέντες οι μερικές δεκάδες ενεργοί ΧΑυγήτες καταφέρνουν και κυνηγάνε κάθε βράδυ αυτόν!Πιστεύω κανένας δεν αμφισβητεί την ακεραιότητα του εισαγγελέα Βασίλη Φλωρίδη. Το πινάκιο Κώστα δεν λέει ποτέ ψέματα. Από το 32:00[ame=http://www.youtube.com/watch?v=IVSAQAu87Dc]Hot Doc Radio Τρίτη 1 Απριλίου 2014 - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Απρίλιος 8, 2014 #14104 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Ικανοποίησα εγώ το ΖΩΟ τον ανθρωπισμό σου τώρα;NAI τον ικανοποίησες, νόμιμεπολύ ωραίο αυτό... απο εδώ και πέρα μπορούμε να μιλάμε με τετοιους όρους. Τι λέτε νομιμοι συμφορουμιτες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 8, 2014 #14105 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Μπήκαν παράνομα στη χώρα;Λαθρομετανάστες είναι. Δε πα να χτυπιέστε όσο θέλετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 8, 2014 #14106 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Με εντολή Σαμαρά κι αυτό; :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 8, 2014 #14107 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Με βάση τους νόμους αυτής της χώρας αγαπητέ. Αν δε σου αρέσουν μπορείς να πας σε άλλη. Oh wait το έχεις κάνει ήδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 8, 2014 #14108 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Swedes to give six-hour workday a go - The Local Κοίτα κάτι τεμπέληδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Απρίλιος 8, 2014 #14109 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Η καλή ευρωπαϊκή ένωση τους κρατάει και Κάθε κυρίαρχη, ευνομούμενη και με σαφή μεταναστευτική πολιτική χώρα δεν τους αφήνει να πάνε πουθενά αλλού εκτός απο τη χώρα-σουρωτήρι που δεν τους επιστρέφει πίσω αυθωρεί και παραχρήμα, αλλά χρονοτριβεί. Ακόμα και άσυλο να πάρουν, αν επιζήσουν, δε μπορούν να πάνε πουθενά αλλού. properΚαι δεν πρέπει να τους αδικούμε. Το ήξερες εσύ ότι στην Κούβα απαγορεύεται η εσωτερική μετακίνηση με σκοπό τη μετεγκατάσταση ??? Όπως μου ανέλυσε καλός μου φίλος που επέστρεψε πρόσφατα απο εκεί, αν αφήνονταν όλοι να κάνουν ότι τους αρέσει, θα πήγαιναν όλοι στην Αβάνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Απρίλιος 8, 2014 Author #14110 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 https://shine.yahoo.com/healthy-living/yale-university-drops-threat-to-kick-out-student-for-being-too-skinny-180302055.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Απρίλιος 8, 2014 Author #14111 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Πάμε καλά; Τι άλλο θα δούμε... "Η συνέλευση μεταναστών και αλληλέγγυων γίνεται κάθε Πέμπτη απόγευμα στην Ασοεε."Κλειστή η Πατησίων και η Βασιλίσσης ΣοφίαςΕλληνική κόλαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 8, 2014 #14112 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Ζητω το πανεπιστημιακο άσυλο λέμε Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Απρίλιος 9, 2014 #14113 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2014 Ζητω το πανεπιστημιακο άσυλο λέμε Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Να ζήσουμε να το θυμόμαστε.. έχει καταργηθεί το άσυλο. Τα παράπονα σου στις Αρχές.Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 9, 2014 #14114 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2014 Καθημερινά, μπάτσοι κάθε είδους σταθμεύουν γύρω από το πανεπιστήμιο με σκοπό να μας φοβίσουν, να μας κάνουν να σταματήσουμε να πουλάμε εδώ.Εδώ σταμάτησα να διαβάζω. Από τη στιγμή που δεν μπορεί μια κοινωνική ομάδα να κατανοήσει τα βασικά ή/και προσπαθεί να περάσει έναν άναρχο τρόπο ζωής, συγνώμη, αλλά δεν ενδιαφέρομαι. Δεν γίνεται κάποιος να παρανομεί, είτε επειδή είναι χωρίς άδεια παραμονής, ή επειδή δεν έχει άδεια πλανόδιου πωλητή, και να ζητάει και τα ρέστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 9, 2014 #14115 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2014 [MENTION=400]astrolabos[/MENTION]Τι λες καλέ που δε γίνεται[ame=http://www.youtube.com/watch?v=l_tbHLYsLBM]Ginetai - Pantelis Pantelidis (new single 2013 - στίχοι) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 9, 2014 #14116 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2014 Former WWE Star Ultimate Warrior Passes Away at Age 54 | Bleacher Report Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 9, 2014 #14117 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2014 Too much chemistry... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 9, 2014 #14118 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2014 properΚαι δεν πρέπει να τους αδικούμε. Το ήξερες εσύ ότι στην Κούβα απαγορεύεται η εσωτερική μετακίνηση με σκοπό τη μετεγκατάσταση ??? Όπως μου ανέλυσε καλός μου φίλος που επέστρεψε πρόσφατα απο εκεί, αν αφήνονταν όλοι να κάνουν ότι τους αρέσει, θα πήγαιναν όλοι στην Αβάνα.Θα διαφωνήσω με τον φίλο σου μετά απο ~3 βδομάδες εκεί γιατί οι μόνοι που δουλεύουν στην κούβα είναι εκτός Αβάνας. Στην Αβάνα θέλουν μόνο να δαγκώσουν τους τουρίστες, αλλά και αυτό γίνετε "ελαφρώς" δύσκολο γιατί τους δένουν με την μία. Μεγάλη κουβέντα η κούβα, και σίγουρα όχι παράδειγμα παρά για να δείξει κανείς πως ΔΕΝ δουλεύει ο κομμουνισμός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 9, 2014 #14119 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2014 Η Κούβα δεν έχει κομμουνισμό, μόνο οι Αμερικάνοι το πιστεύουν αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 9, 2014 #14120 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2014 Γνώρισα πολύ κόσμο που θα διαφωνήσει μαζί σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.