colt3003 Μάρτιος 24, 2014 #13961 Μάρτιος 24, 2014 Τον χτύπησαν μέχρι θανάτου με μαγκούρα για μία παρατήρηση - NEWS247
minast Μάρτιος 24, 2014 #13962 Μάρτιος 24, 2014 Τον χτύπησαν μέχρι θανάτου με μαγκούρα για μία παρατήρηση - NEWS247Έχω σιχαθεί τους κάγκουρες αγκρίκολες που πουλάνε τσαμπουκά εκεί που τους παίρνει. Συγχωρήστες μου τη φόρτιση, αλλά έχω βρεθεί παραπάνω από μία φορές μάρτυρας τέτοιας "λεβεντιάς".
Myralis Μάρτιος 24, 2014 #13963 Μάρτιος 24, 2014 Πολιτισμός Πακιστάν... μάλλον του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν, θα γύρισαν από το Λονδίνο..Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk
astrolabos Μάρτιος 24, 2014 #13964 Μάρτιος 24, 2014 thread banned ο Myralis. Συνεχίστε να κομματικοποιείτε τις ειδήσεις γιατί τελειώνει ο μήνας και έχω ένα ban quota να πιάσω
zampONakiaskiou Μάρτιος 24, 2014 #13966 Μάρτιος 24, 2014 Στον Ινδικό Ωκεανό κατέληξε η πτήση του Boeing 777. Θρήνος για τους 239 επιβαίνοντες - NEWS247
Wizard! Μάρτιος 24, 2014 #13967 Μάρτιος 24, 2014 Στο εδώλιο ο άνθρακας στην Ιταλία για 442 θανάτους. Στην Ελλάδα;bonus:Το μυστήριο με τους... "κοριούς" της ΕΥΔΑΠ στο σπίτι του Καραμανλή και η παρακολούθηση Σαμαρά | Πολιτική - NewsIt.gr
acct Μάρτιος 24, 2014 #13968 Μάρτιος 24, 2014 Σβήνει η "δάδα" της ΝΔ μετά τις Ευρωεκλογές; | Πολιτική - NewsIt.grΚαι αναρωτιόμουν πώς θα απαλείψουν τα χρέη μετά και τη μείωση της χρηματοδότησης των κομμάτων... Ποδοσφαιρικά.Νέα Νέα Δημοκρατία ftw.
LL_NEO Μάρτιος 24, 2014 #13969 Μάρτιος 24, 2014 Σβήνει η "δάδα" της ΝΔ μετά τις Ευρωεκλογές; | Πολιτική - NewsIt.grΚαι αναρωτιόμουν πώς θα απαλείψουν τα χρέη μετά και τη μείωση της χρηματοδότησης των κομμάτων... Ποδοσφαιρικά.Νέα Νέα Δημοκρατία ftw.Στο συνέδριο δεν είχε χρησιμοποιήσει ούτε μια φορά το όνομα της Νέας Δημοκρατίας. Προφανώς όχι τυχαία. Γνώμη μου; Κάτι τέτοιο μόνο ένας Καραμανλής θα μπορούσε να μπορεί να το κάνει(σε σχέση με την απήχηση που θα έχει στην κομματική βάση). Και σίγουρα όχι ο Σαμαράς στον οποιο πολλοί ΝΔκράτες (ειδικά απο την οργανωμένη βάση) ακόμα του κρατάνε μανιάτικο το 1993....
3likos Μάρτιος 24, 2014 #13970 Μάρτιος 24, 2014 Στο συνέδριο δεν είχε χρησιμοποιήσει ούτε μια φορά το όνομα της Νέας Δημοκρατίας. Προφανώς όχι τυχαία. Γνώμη μου; Κάτι τέτοιο μόνο ένας Καραμανλής θα μπορούσε να μπορεί να το κάνει(σε σχέση με την απήχηση που θα έχει στην κομματική βάση). Και σίγουρα όχι ο Σαμαράς στον οποιο πολλοί ΝΔκράτες (ειδικά απο την οργανωμένη βάση) ακόμα του κρατάνε μανιάτικο το 1993.... Τι θα γίνει επιτέλους με τις συνιστώσες στην Νέα Δημοκρατία? Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε αυτό το κόμμα για το μέλλον της παρίδος μας, όταν δεν μπορεί ο κ.Σαμαράς να βάλει τάξη στις συνιστώσες του. Ελπίζω στο συνέδριο να ακολουθήσουν το δρόμο του Σύριζα και να γίνουν επιτέλους εννιάιο κόμμα, να δείξουν λίγο πειθαρχία επιτέλους οι καραμανλικες συνιστώσες.
HotPeanut Μάρτιος 24, 2014 #13971 Μάρτιος 24, 2014 Ηχογραφημένη συνομιλία θέλει την Τιμοσένκο να ζητά «πυρηνικό αφανισμό» των Ρώσων - Ειδήσεις - Κόσμος - in.gr
Guest Μάρτιος 24, 2014 #13972 Μάρτιος 24, 2014 Δε νομίζω να καταλαβα κάτι λάθος. Μιλησες για αναρμοστη συμπεριφορά και μάλιστα απο ανθώπους που δεν ειναι και φτωχοι.Και απάντησα ότι πρωτον δε λεγεται αναρμοστη συμπεριφορά λέγεται πολιτικός ακτιβισμός-κριτική-διαμαρτυρία όπως θες πες το και δεν πάει αναλογα με το εκαθαρριστικο. Τι θα πει δε μίλησες για τις πολιτικές/ιδεολογικές τους αντιλήψεις? Η πράξη τους εξαρχής ειναι πολιτική και πηγάζει προφανώς απο τις αντιλήψεις τους. Αυτό προσπαθούσα νε εξηγησω άλλωστε, ότι πηγαζει κυρίως απο εκει και όχι απο την οικονομική τους θέση, γιατι αν οι πραξεις πηγάζαν μονο από την οικονομική θέση τότε τώρα όλοι οι θιγμένοι αυτού του κόσμου θα ήταν ενωμένοι απέναντι στους έχοντες. Δε βλέπω όμως να γίνεται κάτι τέτοια άρα δεν αρκει η οικονομική θεση για να τους ενωσει, γιατι κάτι τους διασπά(ιδεολογία). Αυτό που βλέπεις εσύ ως πολιτικός ακτιβισμός-κριτική-διαμαρτυρία (σοβαρά τώρα, διαμαρτυρία? δηλαδή να "διαμαρτυρηθώ" με τον ίδιο τρόπο σε συνάδελφο μου επειδή κάνει πχ πολλά περισσότερα λάθη από εμένα?), εγώ το βλέπω ως δημαγωγία (και κατ'επέκτασην προσβολή σε εκείνους που όντως δεν έχουν να φάνε). Υπάρχουν πολλά παραδείγματα πολιτισμένων χωρων που ακόμα κι αν διαφωνούν κάθετα με αυτούς που έχουν απέναντι, μιλάνε πιο κόσμια (ένα τυχαίο παράδειγμα είναι το βιντεάκι με το too big too fail). Ευτυχώς παρωπίδες δεν έχω και με σημεία αριστερής σκοπιάς έχω συμφωνήσει αλλά τις περισσότερες φορές που βλέπω αυτού του είδους τον ακτιβισμό, η λογική και το ήθος πάει περίπατο. Σαν κάτι άλλους γνωστούς μου με ακραίες πολιτικές προτάσεις (που τυχαίνει να είναι στο σύριζα). Απαιτούν δημόσια και δωρεάν τα πάντα, χωρίς να στηρίζουν το πως θα χρηματοδοτηθεί ένα τέτοιο κόστος με λιγότερες παράπλευρες απώλειες, την ίδια ώρα που έχουμε οικονομική ύφεση. Όχι τίποτα άλλο, αλλά οι συγκεκριμένοι παινεύονται που έβγαλαν τα καλύτερα πανεπιστήμια της ελλάδας. Μάλλον στα μαθήματα της οικονομίας (που δεν συμβάδιζαν αποκλειστικά με τον Μαρξ) έκαναν σκονάκια και αντιγραφή. Επίσης διαφωνώ λίγο με τον colt3003. Δεν πιστεύω ότι απαιτείται να γίνεις κλέφτης για να πληρώσεις τα δίδακτρα του imperial. Υπάρχουν τρόποι για να καλυφθούν ακόμα και με μετρια προς κακή οικονομική κατάσταση. Αλλά συμφωνώ σε αυτό που είπε περί ήθος. Δεν είναι δίκαιο να θεωρούμε okay το "σκοπός ήταν να την διαλύσουν" και το "πήγαινε να πουλήσεις βιβλία" ενώ να παραβλέπουμε το γεγονός ότι δώθηκε περιθώριο στην κοπέλα να μιλήσει προς όλους (αυτό σημαίνει σεβασμός στην ελευθερία του λόγου. Έννοια που απέχει από τις ακραίες συνιστώσες). Στο θέμα της υγείας τώρα. Προσωπικά είμαι υπέρ της μεταρρύθμισης (που η πλειοψηφία έλεγε ανέκαθεν ότι χρειάζεται). Δεν θα αναλύσω θετικές και αρνητικές συνέπειες των αποφάσεων του Άδωνη. Αυτά όποιος θέλει, ας κάτσει να τα ψάξει. Όπως και το να ψάξει το σημείο που λέει ότι λίγα άτομα έκαναν τόση δουλειά που δεν μπορούσαν να κάνουν εδώ και χρόνια οι δεκαπλάσιοι. Θα πω όμως ότι είχε πολλά κιλά αρ.δια να πάει κόντρα στις απεργίες που έχουν αιτήματα όπως "να μην υπάρξει καμία κινητικότητα ούτε ενός συναδέλφου επ άπειρων" (κοινώς παράγκα και χάιδεμα αυτιών). Το αίτημα διαβάζεται ξεκάθαρα στο ΥΓ. Νόμιζα ότι είχα απαντήσει πριν λίγες μέρες.
HotPeanut Μάρτιος 25, 2014 #13974 Μάρτιος 25, 2014 Θανάσιμος τραυματισμός υπαρχιφύλακα από ισοβίτη στο Μαλανδρίνο - Ειδήσεις - Ελλάδα - in.grΚρέμασμα λέμε. Αλλά....
kuza Μάρτιος 25, 2014 #13975 Μάρτιος 25, 2014 Θανάσιμος τραυματισμός υπαρχιφύλακα από ισοβίτη στο Μαλανδρίνο - Ειδήσεις - Ελλάδα - in.grΚρέμασμα λέμε. Αλλά....τι αλλα?Θα σε πουνε και φασιστα, κανονικα θα πρεπει να γινονται 100 εκτελεσεις την ημερα με τοση σαβουρα που εχουμε πλεον....
DJD Μάρτιος 25, 2014 #13976 Μάρτιος 25, 2014 Can You Spot the Liar?τους πέτυχα όλους σωστά, ειλικρινά μέσα στα πρώτα 10 δεύτερα είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις αν λένε ψέμματα ή όχι.
billpeppas Μάρτιος 25, 2014 #13977 Μάρτιος 25, 2014 Can You Spot the Liar? τους πέτυχα όλους σωστά, ειλικρινά μέσα στα πρώτα 10 δεύτερα είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις αν λένε ψέμματα ή όχι. Αυτοί είναι πουθενάδες, νιούφηδες ( newbies ) του κερατά. Βάλτε τους Έλληνες πολιτικούς να ανέβει το επίπεδο δυσκολίας
SLN Μάρτιος 26, 2014 #13978 Μάρτιος 26, 2014 ΕΜΑ ΤΟΙΜΙ ΧΡΙΣΙ ΑΒΓΙ!! Ακροδεξιό κόμμα απέλυσε πορνοστάρ που το διαφήμιζε γιατί έκανε σεξ με μαύρο άνδρα - NEWS247
kuza Μάρτιος 26, 2014 #13979 Μάρτιος 26, 2014 Τουρκική εισβολή στην Συρία με τεθωρακισμένα, ειδικές δυνάμεις και μπαράζ πυροβολικού http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CE%B3%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BA%CE%BB%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1-vid
HotPeanut Μάρτιος 26, 2014 #13980 Μάρτιος 26, 2014 Τουρκική εισβολή στην Συρία με τεθωρακισμένα, ειδικές δυνάμεις και μπαράζ πυροβολικού http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CE%B3%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BA%CE%BB%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1-vidSeems legit.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.