deninho Μάρτιος 16, 2014 #13861 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2014 Βικιπαίδεια:Είμαστε όλοι Diu - Βικιπαίδεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάρτιος 17, 2014 #13862 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 #ανάπτυξη #υπουργαρα http://www.prismasport.gr/index.php/paraskinio/item/25918-nosokomeio-agrotikoΣτάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Μάρτιος 17, 2014 #13863 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Πήραν τη νεκροφόρα με το φέρετρο και πήγαν για τσίπουρο… | Tvkosmos.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 17, 2014 #13864 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Και μια που αναφέρθηκε η υπουργάρα μας...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=2YcjMq5Jgqg]Το ξεμπρόστιασμα του Άδωνι Γεωργιάδη στην εκδήλωση στο Imperial College, Λονδίνο 16/3/2014 - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 17, 2014 #13865 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Υποχωρήσεις στα εργασιακά, για να κλείσει η συμφωνία με την τρόικα - Ειδήσεις - Οικονομία - in.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 17, 2014 #13866 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Ξαφνιάστηκες ε...; Κι εγώ το ίδιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάρτιος 17, 2014 #13867 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Και μια που αναφέρθηκε η υπουργάρα μας... Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το video. Η εθνικότητα δικαιολογεί αυτό το επίπεδο έκφρασης και συμπεριφοράς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάρτιος 17, 2014 #13868 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το video.Η εθνικότητα δικαιολογεί αυτό το επίπεδο έκφρασης και συμπεριφοράς?Δεν καταλαβαίνω, η εθνικότητα ποιανού?Πάντως την συμπεριφορά του Υπουργού δεν την δικαιολογεί τίποτα. Όποτε τον καλούν νεοδημοκράτες στο εξωτερικό, θα πληρώνει ο λαός τα εισήτηρια του?Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάρτιος 17, 2014 #13869 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Δεν καταλαβαίνω, η εθνικότητα ποιανού?Πάντως την συμπεριφορά του Υπουργού δεν την δικαιολογεί τίποτα. Όποτε τον καλούν νεοδημοκράτες στο εξωτερικό, θα πληρώνει ο λαός τα εισήτηρια του?Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το TapatalkΓια να καταλάβω. Αν πάει άλλος βουλευτής στο εξωτερικό, τα εισητήρια του δεν πληρώνονται από τον λαό?Η εθνικότητα όλων (βάλε μέσα και τον υπουργό αφού το θέτεις έτσι, αλλά δεν μπορείς να απορρίψεις το γεγονός ότι η ανάρμοστη συμπεριφορά δεν ξεκίνησε από αυτόν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 17, 2014 #13870 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Για να καταλαβαίνουμε τι γίνεται.Μη μου πείτε ότι είναι blog, γιατί η ιδιοκτήτρια είναι γνωστή δημοσιογράφος και το κείμενο είναι ενυπόγραφο.Magda's Blog: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Τι ακριβώς συνέβη και η κυβέρνηση κατήργησε τις πιο δημοφιλής ειδικότητες της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάρτιος 17, 2014 #13871 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Δεν ειναι ακριβως κατι αγνωστο η πρωτοφανες απλα ειχα μια συζητηση σημερασχετικα με το χρονοδιαγραμμα τους και Τι υποστηρίζει η κοινοπραξία του Μετρό Θεσσαλονίκης για την καταγγελία σύμβασης του έργου | Ελλάδα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Μάρτιος 17, 2014 #13872 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Για να καταλάβω. Αν πάει άλλος βουλευτής στο εξωτερικό, τα εισητήρια του δεν πληρώνονται από τον λαό?Η εθνικότητα όλων (βάλε μέσα και τον υπουργό αφού το θέτεις έτσι, αλλά δεν μπορείς να απορρίψεις το γεγονός ότι η ανάρμοστη συμπεριφορά δεν ξεκίνησε από αυτόν)τι θα πει αναρμοστη συμπεριφορά?Η αναρμοστη συμπεριφορά ειναι η άλλη όψη του χειροκροτήματος.Ο κάθε πολιτικός όπως απολαμβάνει το χειροκρότημα των υποστηρικτών του, τις ψηφους τους κλπ όταν αυτοί θεωρούν ότι προσφέρει, με ακριβώς την ίδια λογική πρέπει να αποδέχεται και το λιντσάρισμα (νταξ δεν του πέταξαν και γιαούρτια ούτε τον δείρανε) όταν διαλυει την υγεία για παράδειγμα. Πολυ απλά: Αν ο Άδωνις και ο κάθε Άδωνις δεν μπορεί αύριο μεθαυριο να περπατάει στο δρόμο γιατι τον κυνηγάνε πχ ανασφάλιστοι αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι αυτοί έχουν αναρμοστη συμπεριφορά αλλά ότι μάλλον πλεον η ίδια η κοινωνία έχει φτάσει στα όρια της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάρτιος 17, 2014 #13873 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω την αρχική σου ερώτηση, ειλικρινά, τι σημαίνει Η εθνικότητα δικαιολογεί αυτό το επίπεδο έκφρασης και συμπεριφοράς? ?Ένας υπουργός πήγε και έφαγε κράξιμο. Τι σημασία έχει αν ήταν Έλληνες? Και Άγγλοι να ήταν, και Γάλλοι να ήταν, και Κινέζοι να ήταν, υπό τις ίδιες συνθήκες ίδια συμπεριφορά θα υπήρχε στον αντίστοιχο υπουργό.Η εθνικότητα τι να δικαιολογήσει? Τίποτα δεν δικαιολογεί.Για να καταλάβω. Αν πάει άλλος βουλευτής στο εξωτερικό, τα εισητήρια του δεν πληρώνονται από τον λαό?Η εθνικότητα όλων (βάλε μέσα και τον υπουργό αφού το θέτεις έτσι, αλλά δεν μπορείς να απορρίψεις το γεγονός ότι η ανάρμοστη συμπεριφορά δεν ξεκίνησε από αυτόν)Έχω 1-2 φιλαράκια Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μπορώ να τους προσκαλέσω εδώ στο πανεπιστήμιο να πούνε την λακαμία τους και να πληρώσει τα εισιτήρια ο λαός? Αν ναι να το ξέρω..Αν όπως λέει ο ίδιος τα λεφτά τα πλήρωσε από την τσέπη του, μπράβο του, αλλά νομίζω πως θα έπρεπε να κάνει σημαντικότερα πράγματα από κοινωνικές επισκέψεις, όπως κάτι για την έλλειψη ορθοπεδικής βάρδιας από το νοσοκομείο της Ιεράπετρας, αυτή είναι η δουλειά του..Όσο για την ανάρμοστη συμπεριφορά, σιγά τα ωά. Μην σκιστεί κανά καλσόν... Η ανάρμοστη συμπεριφορά μας μάρανε τώρα?Πολλά στην πολιτική σκηνή είναι "ανάρμοστη συμπεριφορά", εκτός αν σε ξεγελάνε τα κουστούμια και θεωρείς ότι τόσες και τόσες δηλώσεις πολιτικών είναι .. αρμοστές..Από το ψευτομαγκιόρικο στυλάκι του Σαμαρά, μέχρι την Κανέλλη και τα καρβέλια που είχε φέρει στην Βουλή, σε όλα τα κόμματα ανεξαιρέτως υπάρχει ανάρμοστη συμπεριφορά. Σε πείραξε ότι την είπαν στο Σαμαρά που νόμισε ότι θα έκανε Χάρβαρντ σαξές #2? Έλεος..ΥΓ[ame=http://www.youtube.com/watch?v=40v3LAAtMcw]Random video ανάρμοστης συμπεριφοράς[/ame], από την μπλε μπαντα (υπάρχουν πολλά και από την μπλε και από την πράσινη, και από την δικιά μου ίσως), οι ίδιοι είναι που χειροκροτούν τον Σαμαρά και τον Άδωνη είναι.. Με αυτή την συμπεριφορά δεν έχεις θέμα γιατί δεν είναι μπροστά σε υπουργό να φανταστώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 17, 2014 #13874 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Οικογενειακή τραγωδία στην Ιεράπετρα - Ειδήσεις - Ελλάδα - in.grΤι πίνετε εκεί κάτω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάρτιος 17, 2014 #13875 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Οικογενειακή τραγωδία στην Ιεράπετρα - Ειδήσεις - Ελλάδα - in.grΤι πίνετε εκεί κάτω;Ότι πίνουν και στο Αμέρικα. Όταν βάλεις όπλα στα χέρια ανθρώπων με προβλήματα, είναι απλές οι πράξεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάρτιος 17, 2014 #13876 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 τι θα πει αναρμοστη συμπεριφορά?Η αναρμοστη συμπεριφορά ειναι η άλλη όψη του χειροκροτήματος. Ο κάθε πολιτικός όπως απολαμβάνει το χειροκρότημα των υποστηρικτών του, τις ψηφους τους κλπ όταν αυτοί θεωρούν ότι προσφέρει, με ακριβώς την ίδια λογική πρέπει να αποδέχεται και το λιντσάρισμα (νταξ δεν του πέταξαν και γιαούρτια ούτε τον δείρανε) όταν διαλυει την υγεία για παράδειγμα. Πολυ απλά: Αν ο Άδωνις και ο κάθε Άδωνις δεν μπορεί αύριο μεθαυριο να περπατάει στο δρόμο γιατι τον κυνηγάνε πχ ανασφάλιστοι αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι αυτοί έχουν αναρμοστη συμπεριφορά αλλά ότι μάλλον πλεον η ίδια η κοινωνία έχει φτάσει στα όρια της. Μαζί σου αλλά πιστεύω ότι υπάρχει μια διαφορά της ανάρμοστης συμπεριφοράς από ανθρώπους που βιώνουν πείνα κι εξαθλιώση, από αυτούς που σπουδάζουν στο Imperial (πρώτο αστεράκι) του Λονδίνου (δεύτερο αστεράκι). Ανεξάρτητα με το θέμα της υγείας, θεωρείς θεμιτό το "λιντσάρισμα" (με την έννοια που εννοείς) να γίνεται από ανθρώπους με τέτοια οικονομική άνεση? Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω την αρχική σου ερώτηση, ειλικρινά, τι σημαίνει ?Ένας υπουργός πήγε και έφαγε κράξιμο. Τι σημασία έχει αν ήταν Έλληνες? Και Άγγλοι να ήταν, και Γάλλοι να ήταν, και Κινέζοι να ήταν, υπό τις ίδιες συνθήκες ίδια συμπεριφορά θα υπήρχε στον αντίστοιχο υπουργό. Η εθνικότητα τι να δικαιολογήσει? Τίποτα δεν δικαιολογεί. Εαν κατάλαβα καλά από το video, η πλειοψηφία του κοινού ήταν έλληνες. Είσαι σίγουρος ότι πχ Άγγλοι θα είχαν τέτοια συμπεριφορά εαν διαφωνούσαν κάθετα? Μήπως δικαιολογείται που η άλλη λέει "πήγαινε να πουλήσεις βιβλία"? Όχι τίποτα άλλο, αλλά μου θύμισε κάτι άλλους που ναι μεν λένε "καμία δουλειά δεν είναι ντροπή" αλλά χειρωνακτικές εργασίες τις αντιμετωπίζουν απαξιωτικά. Έχω 1-2 φιλαράκια Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μπορώ να τους προσκαλέσω εδώ στο πανεπιστήμιο να πούνε την λακαμία τους και να πληρώσει τα εισιτήρια ο λαός? Αν ναι να το ξέρω..Αν όπως λέει ο ίδιος τα λεφτά τα πλήρωσε από την τσέπη του, μπράβο του, αλλά νομίζω πως θα έπρεπε να κάνει σημαντικότερα πράγματα από κοινωνικές επισκέψεις, όπως κάτι για την έλλειψη ορθοπεδικής βάρδιας από το νοσοκομείο της Ιεράπετρας, αυτή είναι η δουλειά του.. Όσο για την ανάρμοστη συμπεριφορά, σιγά τα ωά. Μην σκιστεί κανά καλσόν... Η ανάρμοστη συμπεριφορά μας μάρανε τώρα? Πολλά στην πολιτική σκηνή είναι "ανάρμοστη συμπεριφορά", εκτός αν σε ξεγελάνε τα κουστούμια και θεωρείς ότι τόσες και τόσες δηλώσεις πολιτικών είναι .. αρμοστές.. Από το ψευτομαγκιόρικο στυλάκι του Σαμαρά, μέχρι την Κανέλλη και τα καρβέλια που είχε φέρει στην Βουλή, σε όλα τα κόμματα ανεξαιρέτως υπάρχει ανάρμοστη συμπεριφορά. Σε πείραξε ότι την είπαν στο Σαμαρά που νόμισε ότι θα έκανε Χάρβαρντ σαξές #2? Έλεος.. Δηλαδή είναι okay αν non-ΝΔ βουλευτής πάει εξωτερικό με λεφτά του λαού? Γεια σου ρε Myralis με τα ωραία σου. Συμπεριφορά τύπου "εν βρασμώ ψυχής" όταν έχουμε να σπουδάσουμε σε πανεπιστήμιο σε μία από τις ακριβότερες πόλεις παγκοσμίως και (προσωπική μου υπόθεση) με ξέφρενα βραδινά γλέντια (ότι συνεπάγεται από θέμα κόστους). Έτσι εκπροσωπούνται αυτοί που λιμοκτονούν? Οι άλλοι που αυτοκτόνησαν, λόγω κακών συνθηκών, θα ήθελαν "επαναστάτες" που δεν έχουν γνωρίσει ούτε πείνα? Να σου κάνω και μια σοβαρή ερώτηση. Η έλλειψη ορθοπεδικής βάρδιας στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας πιστεύεις προκύπτει από το ταξίδι του υπουργού στην Αγγλία? ΥΓ. Κάτσε να δω το βιντεάκι αφού έκανες edit Οκ ειδα. , από την μπλε μπαντα (υπάρχουν πολλά και από την μπλε και από την πράσινη, και από την δικιά μου ίσως), οι ίδιοι είναι που χειροκροτούν τον Σαμαρά και τον Άδωνη είναι.. Με αυτή την συμπεριφορά δεν έχεις θέμα γιατί δεν είναι μπροστά σε υπουργό να φανταστώ? Θες την γνώμη μου? Πιστεύω συνοψίζεται στο παρακάτω Η εθνικότητα δικαιολογεί αυτό το επίπεδο έκφρασης και συμπεριφοράς? Αν και είμαι σε θέση να κατανοήσω τις διαφορές στα εν λόγω video, πιστεύω σε κάλυψα. Αν δεν σου φτάνει, μπορώ επίσης να προσθέσω συγκεκριμένη κοτσάνα που έχει πετάξει πολιτικός (hint#1: αναφέρεται στους ακαδημαϊκούς, hint#2: από ΝΔ μεριά) για να δείξω ότι δεν έχω παρωπίδες. Πες μας όμως τώρα από που πληρώθηκαν τα αεροπορικά εισιτήρια του Τσίπρα για να πάει αμερική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Μάρτιος 17, 2014 #13877 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Και μια που αναφέρθηκε η υπουργάρα μας... Θλιβερό.... Τι να πρωτοσχολιάσει κανένας? το ότι ''κόπηκαν'' έξαφνα οι έχοντες για την υγεία των μη εχόντων, ή μήπως για το επίπεδο διαλόγου που προσπαθούν να επιβάλουν ?? ...ο πολιτισμός και τα ήθη που μας κομίζουν οι ακριβοσπουδαγμένοι. Άξιοι συνεχιστές των μπαμπάδων τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάρτιος 17, 2014 #13878 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Μαζί σου αλλά πιστεύω ότι υπάρχει μια διαφορά της ανάρμοστης συμπεριφοράς από ανθρώπους που βιώνουν πείνα κι εξαθλιώση, από αυτούς που σπουδάζουν στο Imperial (πρώτο αστεράκι) του Λονδίνου (δεύτερο αστεράκι). Συμπεριφορά τύπου "εν βρασμώ ψυχής" όταν έχουμε να σπουδάσουμε σε πανεπιστήμιο σε μία από τις ακριβότερες πόλεις παγκοσμίως και (προσωπική μου υπόθεση) με ξέφρενα βραδινά γλέντια (ότι συνεπάγεται από θέμα κόστους). Έτσι εκπροσωπούνται αυτοί που λιμοκτονούν? Οι άλλοι που αυτοκτόνησαν, λόγω κακών συνθηκών, θα ήθελαν "επαναστάτες" που δεν έχουν γνωρίσει ούτε πείνα? Τι να πρωτοσχολιάσει κανένας? το ότι ''κόπηκαν'' έξαφνα οι έχοντες για την υγεία των μη εχόντων, ή μήπως για το επίπεδο διαλόγου που προσπαθούν να επιβάλουν ?? ...ο πολιτισμός και τα ήθη που μας κομίζουν οι ακριβοσπουδαγμένοι. Άξιοι συνεχιστές των μπαμπάδων τους... Για να ξέρω, από τι είσόδημα και κάτω επιτρέπεται κάποιος να διαμαρτύρεται για την κατάσταση στην Ελλάδα, και από πόσο και πάνω δεν μπορεί να θεωρηθεί αριστερός/επαναστάτης/whatever λόγο βαθιάς τσέπης? Εαν κατάλαβα καλά από το video, η πλειοψηφία του κοινού ήταν έλληνες. Είσαι σίγουρος ότι πχ Άγγλοι θα είχαν τέτοια συμπεριφορά εαν διαφωνούσαν κάθετα? Μήπως δικαιολογείται που η άλλη λέει "πήγαινε να πουλήσεις βιβλία"? Όχι τίποτα άλλο, αλλά μου θύμισε κάτι άλλους που ναι μεν λένε "καμία δουλειά δεν είναι ντροπή" αλλά χειρωνακτικές εργασίες τις αντιμετωπίζουν απαξιωτικά. Ναι είμαι. Οι ταξικοί αποκλεισμοί στα αγγλικά πανεπιστήμια - Η Αυγή online Ναι δικαιολογείται, και ποιος σου είπε ότι τις αντιμετωπίζουν απαξιωτικά? Δηλαδή είναι okay αν non-ΝΔ βουλευτής πάει εξωτερικό με λεφτά του λαού? Γεια σου ρε Myralis με τα ωραία σου. Όχι ειλικρινά, αυτό κατάλαβες ότι είπα? Ειρωνικά απάντησα σε αυτό που εσύ είπες! Για ότι δεν υπάρχει επίσημος λόγος να πάει, να πληρώσει ο καθένας από την τσέπη του. Απλά τα πράγματα. Να σου κάνω και μια σοβαρή ερώτηση. Η έλλειψη ορθοπεδικής βάρδιας στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας πιστεύεις προκύπτει από το ταξίδι του υπουργού στην Αγγλία? Άλλη κουλή ερώτηση... Δεν προκύπτει από το ταξίδι του, προκύπτει από την πολιτική του και από τις επιλογές του. Θες την γνώμη μου? Πιστεύω συνοψίζεται στο παρακάτω Αν και είμαι σε θέση να κατανοήσω τις διαφορές στα εν λόγω video, πιστεύω σε κάλυψα. Δηλαδή λες ότι μόνο οι Έλληνες έχουν ανάρμοστη συμπεριφορά.. οκ.. :tomato: Πες μας όμως τώρα από που πληρώθηκαν τα αεροπορικά εισιτήρια του Τσίπρα για να πάει αμερική. Σου είπε κανείς ότι δουλευω στο γραφείο του ή ότι κλείνω τα ραντεβού του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Μάρτιος 17, 2014 #13879 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Για να ξέρω, από τι είσόδημα και κάτω επιτρέπεται κάποιος να διαμαρτύρεται για την κατάσταση στην Ελλάδα, και από πόσο και πάνω δεν μπορεί να θεωρηθεί αριστερός/επαναστάτης/whatever λόγο βαθιάς τσέπης?Ναι.... βαφτίσαμε την ανεπάρκεια διαματυρία τώρα. Παντελώς ανεπαρκή είναι τα τυπάκια εκει που προγκάνε. Υπο την προστασία της αγέλης πάντα, και ποτέ κατά μόνας. Και είναι ανεπαρκή, γιατί δεν είναι σε θέση να προβάλλουν ένα επιχείρημα με ηρεμία, ή να αντικρούσουν μια θέση με νηφαλιότητα και πολιτισμό, αξίες που κανονικά θα έπρεπε να υπαγορεύονται απο την μόρφωση που λαμβάνουν. Αλλά δε βαριέσαι... Ο τραμπούκος έχει πάντα περισσότερη πέραση στη χώρα. Τέτοιοι κυβερνήσαν μέχρι τώρα, τέτοιοι θα παραλάβουν τα ηνία μετά. Η παιδεία δεν αγοράζεται αγαπητέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Μάρτιος 17, 2014 #13880 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Μαζί σου αλλά πιστεύω ότι υπάρχει μια διαφορά της ανάρμοστης συμπεριφοράς από ανθρώπους που βιώνουν πείνα κι εξαθλιώση, από αυτούς που σπουδάζουν στο Imperial (πρώτο αστεράκι) του Λονδίνου (δεύτερο αστεράκι). Ανεξάρτητα με το θέμα της υγείας, θεωρείς θεμιτό το "λιντσάρισμα" (με την έννοια που εννοείς) να γίνεται από ανθρώπους με τέτοια οικονομική άνεση?Αυτό δν έχει κάποια σχέση. Το ότι κάποιος έχει οικονομική άνεση δε σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα να διαμορφώνει πολιτική άποψη αντίθετη με την κυρίαρχη, επειδή θεωρούμε ότι η κυρίαρχη τον βόλεψε.Το αντίθετο θα περίμενα πάντως, ειδικά από τις πιο φιλελέ φωνές του φόρουμ.Το δικαιώμα στην πολιτικη κριτική,διαμαρτυρία, ακτιβισμό δεν εξαρτάται από την οικονομική θέση του καθενός. Η πολιτική συγκρότηση και δράση καθώς και η ιδεολογία του καθενός επηρεάζονται και από άλλους παράγοντες και όχι μονο από την οικονομική του θέση. Το δεύτερο αποτελεί την αντικειμενική συνθήκη για να αντιδράσει κανείς (το ότι θίγονται τα υλικά του συμφέροντα ) όμως δεν είναι μονο αυτό που καθορίζει την "αγωνιστική" διάθεση κάποιου.Υπάρχουν και υποκειμενικοί παράγοντες όπως τα ιδεολογήματα που έχουν εγγραφει στον ίδιο από το περιβάλλον του (πχ κάποιος ο οποίος ειναι χωμένος στο ΚΚΕ αντιλαμβάνεται διαφορετικά το δικαίωμα στην παιδεία πχ από έναν follower του Τζήμερου , και μάλιστα η οικονομική τους θέση μπορεί να ειναι ίδια, ή διαφορετική). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.