Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)


Lakisss

Recommended Posts

Ποιος έριξε το Σινούκ και σκότωσε τον πατριάρχη

Τα ερωτήματα που πλανώνται δέκα χρόνια μετά την τραγωδία είναι αναμφίβολα πολλά: Για παράδειγμα, η έκθεση διερεύνησης του δυστυχήματος που κατατέθηκε στο δικαστήριο ήταν ελλιπής, αφού είχε αφαιρεθεί μια παράγραφος. Επιπλέον ιατροδικαστής εντόπισε στα άψυχα σώματα των θυμάτων χημικά εγκαύματα, τα οποία δεν μπορεί να έχουν προκληθεί από υλικά που χρησιμοποιούνταν για τη λειτουργία των Σινούκ. Ερωτηματικά προκαλεί επίσης το πιστοποιητικό θανάτου του πατριάρχη, στο οποίο εμφανίζεται ημερομηνία και ώρα θανάτου μεταγενέστερη της πραγματικής.

Εκείνο που έχει όμως μεγαλύτερη σημασία είναι ότι το περιβόητο Σινούκ, πετούσε με κώδικα άλλης χώρας, συγκεκριμένα της Τουρκίας, γεγονός που το έθετε σε κίνδυνο, αφού σε περίοδο που ήταν ενεργό το σχέδιο ασφαλείας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα μπορούσε να καταρριφθεί από ελληνικά ή συμμαχικά μέσα, τα οποία βρίσκονταν την περίοδο εκείνη στον Θερμαϊκό κόλπο. Μεγάλο ερώτημα παραμένει δε, το γιατί ο κυβερνήτης του χρησιμοποιούσε κωδικό άλλου κράτους. Από λάθος ή επειδή κάτι συνέβαινε;

Link to comment
Share on other sites

Ετσι θα είναι το Ελληνικό μετά την ανάπλαση –Σε έναν χρόνο ξεκινούν τα έργα [βίντεο] | Ειδήσεις και νέα με άποψη

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το ακίνητο έχει περισσότερο από τρεις φορές το μέγεθος του Μονακό, περισσότερο από δύο φορές το μέγεθος του Hyde Park στο Λονδίνο και σχεδόν δύο φορές το μέγεθος του Central Park στη Νέα Υόρκη.

Εδώ γελάμε. :hehe:

Θα δεις στο τέλος πως θα είναι.

Link to comment
Share on other sites

«Φέρτε πίσω τα κλεμμένα» και με τον νόμο - κοινωνία - Το Βήμα Online

Σύμφωνα με τη ρύθμιση εξαιρούνται από τη διάταξη οι υπουργοί, γενικοί και ειδικοί γραμματείς, βουλευτές αλλά και οι περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι.
Link to comment
Share on other sites

:suicide2: does not compute

Υποθέτω καλόπιστα ότι εξαιρούνται από την ευνοϊκή ρύθμιση και άρα είναι υπόλογοι για μεγαλύτερες ποινές, όχι ότι δεν θα πάνε καθόλου φυλακή :D. Πάντως δεν ανησυχώ για αυτούς, σχεδόν ποτέ δεν αίρουν την ασυλία - εκτός αν είναι για παρείσακτους που θέλουν κομμάτι από την πίτα ή καμμένα χαρτιά για ξεκάρφωμα.

Εδώ ο Γιακουμάτος έβγαινε και κορόιδευε τον Λιάπη και τώρα κρύβεται πίσω από την ασυλία...

Link to comment
Share on other sites

Meanwhile in the land of the free...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=_lbypAS0J5U]70 Year Old Vietnam Vet Peppered with Bullets After Cop Mistakes Cane for Shotgun - YouTube[/ame]

και bonus για τους... "φιλοζωους"

http://atlanta.cbslocal.com/2014/02/19/attorney-teen-shot-killed-by-police-was-holding-wii-video-game-controller/

Έγινε επεξεργασία από SLN
Link to comment
Share on other sites

βρηκα κατι που μοιαζει περισσοτερο με βαρκα με κουπιά αλλα δε κολλαει γιατι πρεπει να ναι πανω απο 20 μετρα... δε ριχνετε μια ματια να πειτε μια γνωμη? :confused:

Tomnod

πανω δεξια

EDIT: μαλλον καταρτι και κατι αλλο ειναι αυτα που φαινονται γιατι βρηκα αλλο ενα παρομοιο πιο κατω

Έγινε επεξεργασία από kazabubu
Link to comment
Share on other sites

Πρόσληψη 550.000 ανέργων στο Δημόσιο προτείνει η ΙΝΕ ΓΣΕΕ | ειδησεις , κοινωνια | Ημερησία

μετά από αυτήν την Νομπελικων διαστάσεων πρόταση,νομίζω ότι λύσαμε το θέμα ανεργια και μαζί με το χρεοκοπία μπορούν να κλειδωθούν :lock:

οι τελευταίοι ποστερ πριν το λοκ,κερδίζουν 1 κουτί λουκούμια και ψάρια επιλογής :hehe:

Το λοιδορείς γιατί δεν το καταλαβαίνεις, αν και είναι απλά οικονομικά. Και βέβαια δεν κατηγορώ εσένα, αλλά εκείνους που προσπαθούν να εκπαιδεύσουν τους πάντες να θεωρούν ότι η εκμηδένιση των δημόσιων παροχών είναι επίτευγμα. Αν θες, πάμε στις Ειδήσεις να κάνουμε έναν γρήγορο υπολογισμό για το πραγματικό δημοσιονομικό κόστος ενός τέτοιου μέτρου. Πάντως για τα Ανέκδοτα δεν είναι.

Edit: Επειδή το θέμα είναι ευαίσθητο, προκαταβολικά σημειώνω πως ό,τι λέω είναι κυριολεκτικό και χωρίς καμία συγκαταβατική διάθεση.

καλά, άσε εμένα- που δεν καταλαβαίνω όπως λες- και βρες εσύ λεφτά να τους πληρώσεις

Τα λεφτά τα βρήκα(με). Πχ βρήκαμε 28 δις που χρησιμοποιήθηκαν για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Αυτά είναι 28 δις που κάλυψαν απλά ένα λογιστικό κενό, χωρίς κανένα παραγωγικό αποτέλεσμα, αφού δεν μεταφέρθκαν σε χορηγήσεις.

Αν είχαμε χρησιμοποιήσει μόνο τα 10 δις από αυτά για αμοιβές χαμηλόμισθων εργαζομένων, ακόμη κι αν έσπαγαν πέτρες στα νταμάρια, το 100% του ποσού θα είχε επιστρέψει στην οικονομία.

Εντωμεταξύ, θα είχαν πληρωθεί ασφαλιστικές εισφορές, με αποτέλεσμα να μειωθεί ισόποσα η ανάγκη επιδότησης των ασφαλιστικών ταμείων. Θα είχαν πληρωθεί πτωχεύσασες επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση κι εκείνες να αποδώσουν φόρους. Θα είχαν καλυφθεί μερικά μη εξυπηρετούμενα δάνεια, με αποτέλεσμα τη μείωση του ποσού που απαιτείτο για την ανακεφαλαιοποίηση. Θα είχε μειωθεί δραματικά η ανεργία και η διάρρηξη του κοινωνικού ιστού, με αποτέλεσμα λιγότερες αυτοκτονίες ή θανάτους άμεσα σχετιζόμενους με την κρίση, που έχουν μακροπρόθεσμα δυσανάλογα μεγάλο οικονομικό κόστος (πέρα από το καθαρά ανθρωπιστικό).

Πληροφοριακά, αξιόπιστες εκτιμήσεις καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι για κάθε 1 ευρώ που δαπανάται από το Δημόσιο σε αμοιβές χαμηλόμισθων (δηλ government spending -> ~100% consumer spending, χωρίς αποταμίευση), το ΑΕΠ αυξάνεται κατά 1.3. Αν υπολογίσεις και την ποσοστιαία μείωση του χρέους με την αύξηση του ΑΕΠ, δε θέλει πολύ φαντασία για να επιλέξεις ανάμεσα στην ανακεφαλαιοποίηση της Eurobank και δημόσιες επενδύσεις.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.