Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)


Lakisss

Recommended Posts

Σχετικά με τα της Ουκραΐνας όσοι χρησιμοποιείτε τουίτερ ακολουθήστε τον https://twitter.com/AvgerinosMoscow

Από το συγκεκριμένο λογαριασμό:

Ιαχές στο ρωσικό twitter: First we take Kiev, then we take Berlin! Η δημοτικότητα του Πούτιν καλπάζει στα ρωσάκια

έχουν ξεφύγει ορισμένοι...

Έγινε επεξεργασία από deninho
Link to comment
Share on other sites

Η πρώτη παράγραφος του άρθρου μου φαίνεται εντελώς λανθασμένη.

Σε κρίση με βαρυσήμαντες επιπτώσεις στην διεθνή πολιτική σκηνή έχει μετατραπεί η κρίση στην Ουκρανία, ειδικά μετά τις ραγδαίες εξελίξεις του τελευταίου 24ώρου, με την σαστισμένη Ε.Ε., τον ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ να δίνουν την εντύπωση πως δεν διαθέτουν σαφές σχέδιο αντίδρασης και διευθέτησης της κρίσης.

Λες και εξαρτάται από τις ΗΠΑ και την ΕΕ για το ποιες θα είναι οι εξελίξεις στη Κριμαία. Κατά τη γνώμη μου, όλες οι μελλοντικές εξελίξεις στη Κριμαία θα αποφασιστούν από τον Πούτιν, και αυτός θα αποφασίσει πόσο πολύ θα τραβήξει το σκοινί. Στρατιωτικά τα πράγματα είναι εντελώς ξεκαθαρισμένα, ο ουκρανικός στρατός στη Κριμαία είναι εντελώς ανίσχυρος να σταματήσει μία ενδεχόμενη επέλαση του ρωσικού στρατού που θα διέταζε ο Πούτιν. Ο πληθυσμός της Κριμαίας είναι σε ποσοστό μεγαλύτερο του 60% όχι μόνο ρωσόφωνος, αλλά το κυριότερο φανατικά φιλορωσικός, με την έννοια ότι επιθυμεί είτε τη πλήρη προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία, είτε τη πλήρη διοικητική αυτονομία της, σε βαθμό ακόμα μεγαλύτερο από αυτόν που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Το έτερον ήμισυ είναι Ουκρανέζα, και τους τελευταίους μήνες έχει λυγίσει κυριολεκτικά ψυχολογικά κάτω από το βάρος των εξελίξεων στη χώρα της. Κατάγεται βέβαια από τη δυτική μεριά της Ουκρανίας, από το κομμάτι δηλαδή της χώρας που είναι βαθύτατα υπέρ του φιλοευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ουκρανίας τις τελευταίες δεκαετίες, η χώρα είναι πολύ βαθιά διαιρεμένη σε δύο κομμάτια, το δυτικό κομμάτι που επιθυμεί το οριστικό δέσιμο της χώρας στο άρμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να μπορέσει επιτέλους η χώρα να εξάγει αγροτικά προϊόντα στην τεράστια αγορά της Ευρώπης, και στο ανατολικό κομμάτι που επιθυμεί η Ουκρανία να παραμείνει συνδεδεμένη στο άρμα της Ρωσίας.

Από την άλλη μεριά ο Πούτιν, δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να αφήσει τη Κριμαία να ξεφύγει από τον έλεγχό του, όποιο κι αν είναι το κόστος σε στρατιωτικό ή οικονομικό επίπεδο. Η βάση του ρωσικού στόλου στη Σεβαστούπολη είναι ζωτικής σημασίας για τα ρωσικά συμφέροντα, και δεν μπορώ καν να φανταστώ με ποιον τρόπο ο Πούτιν θα μπορούσε ποτέ να αποδεχτεί την απώλειά της.

Το μόνο στο οποίο ελπίζω, είναι να βρεθεί με κάποιο "μαγικό τρόπο" η χρυσή τομή, για να πέσουν οι τόνοι και να επανέρθει η Κριμαία στη προηγούμενη κατάσταση, δηλαδή να έχει μεν διοικητική αυτονομία, αλλά και να μην αποκοπεί από την υπόλοιπη Ουκρανία.

Πραγματική ισορροπία του τρόμου...

Link to comment
Share on other sites

και θεικό σχόλιο απ κάτ

Nα δοθεί σε όλους άσυλο, υπηκοότητα, σίτιση, στέγαση και 10.000 ευρώ μηνιαίως! Κουράγιο Έλληνες. Τελειώνει η χώρα σας. Σύντομα δεν θα είστε καν μειονότητα...

:sarcastic::sarcastic::sarcastic:

Επεισοδιακή καταδίωξη δουλεμπόρου στον Έβρο - Τρεις συλλήψεις

Link to comment
Share on other sites

Απειλεί ότι θα σώσει και τους ομογενείς στην Ουκρανία ο χοντρός:

Μαριούπολη | Η Ελλάδα σας έχει υπό την απόλυτη προστασία της. Θα αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες που έχουμε

sauce - δείτε και τις απαντήσεις από κάτω :p

Link to comment
Share on other sites

Απειλεί ότι θα σώσει και τους ομογενείς στην Ουκρανία ο χοντρός:

sauce - δείτε και τις απαντήσεις από κάτω :p

Αυτομόλησε ο αρχηγός του ουκρανικού Ναυτικού (βίντεο) - Συνεχής ενημέρωση | Το Κουτί της Πανδώρας

Στο μεταξύ, την πρότασή του για τη διεξαγωγή διεθνούς διάσκεψης για το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ουκρανία κατάθεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη συνάντηση που είχε με τον μεταβατικό πρόεδρο της Ουκρανίας, Αλεξάντερ Τουρτσίνοφ. Παράλληλα εξέφρασε την ετοιμότητα της Ελλάδας «να δώσει μέσα από την εμπειρία της κρίσης που έχουμε ζήσει και ζούμε την τεχνογνωσία της και προς την Ουκρανία».
Link to comment
Share on other sites

Α δε θα σώσει μόνο τους ομογενείς.

Εδώ ετοιμάζεται να τους σώσει

attachment.php?attachmentid=60948&stc=1&d=1393792494

Μην ξεχνάμε ότι κάποιοι τον ψήφισαν δεν κατέβηκε με αλεξίπτωτο...

post-93-1416078198,7612_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία από ΓιαγκΤ
Link to comment
Share on other sites

Ισραηλινοί στρατιώτες στο πλευρό φασιστικών ομάδων στην Ουκρανία

Βετεράνοι του Ισραηλινού στρατού συμμετείχαν στα βίαια επεισόδια του Κιέβου, που οδήγησαν στην ανατροπή του προέδρου Γιανουκόβιτς, αποκαλύπτει η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz.

Μιλώντας υπό καθεστώς ανωνυμίας, ένα πρώην μέλος της ισραηλινής ταξιαρχίας πεζικού Givati, δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ηγούνταν ομάδας 40 ατόμων – μεταξύ των οποίων αρκετοί Ισραηλινοί πρώην στρατιώτες.

Ο επονομαζόμενος Delta αποκάλυψε ότι η ομάδα του, υπό την ονομασία «οι κυανόκρανοι», δρούσε υπό τις εντολές του νεοφασιστικού κόμματος Svoboda, το οποίο μέχρι πρότινος ονομαζόταν εθνικοσοσιαλιστικό.

«Δεν ανήκω στο Svoboda αλλά λαμβάνω εντολές από αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο DELTA συμπληρώνοντας ότι τον αποκαλούσαν «αδερφό» παρά το γεγονός ότι γνώριζαν την εβραϊκή του καταγωγή.

Link to comment
Share on other sites

Τώρα και συγγραφέας ο Κουφοντίνας: Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη . Οι καουμπόηδες αστυνομικοί και η τρομοκρατία σήμερα - NEWS247

Σημείωμα του εκδότη

Ο Εκδοτικός Οίκος Λιβάνη έχει αποδείξει την πίστη του στον πλουραλισμό των ιδεολογικών, πολιτικών, κοινωνικών και πολιτιστικών ρευμάτων.

Οι εκδόσεις μας κατά τη διάρκεια της πενηντάχρονης περίπου διαδρομής τους έχουν δείξει ότι δεν έχουν εμμονές σε μονομερείς αφηγήσεις για κρίσιμα θέματα της ιστορικής εξέλιξης στην Ελλάδα και δεν διακατέχονται από προκαταλήψεις. Πιστεύουμε ότι πρέπει να φωτιστούν όλες οι πτυχές της ελληνικής ιστορίας σε κρίσιμες και αμφισβητούμενες ιστορικές περιόδους. Με πίστη σε αυτή την αρχή της διερεύνησης κρίσιμων φάσεων της ιστορικής και πολιτικής εξέλιξης και με μοναδικό κριτήριο να χυθεί άπλετο φως, προχωρήσαμε στην έκδοση του βιβλίου αυτού.

Είναι αυτονόητο ότι ο Εκδοτικός Οίκος, βασιζόμενος στις παραπάνω αρχές, έχει εκδώσει και άλλα βιβλία σχετικά με την ύπαρξη και τη δράση της 17Ν, που αποδεικνύουν κάθε φορά ότι η έκδοση ενός βιβλίου δεν σημαίνει ότι ο Εκδοτικός Οίκος συμμερίζεται ή ταυτίζεται με τις απόψεις των συγγραφέων. Οι απόψεις που αναλύονται από το συγγραφέα στο βιβλίο αυτό είναι αντίστοιχες με τα κείμενα των προκηρύξεων της 17Ν, όπως αυτά έχουν δημοσιοποιηθεί από τα ΜΜΕ (εφημερίδες - ραδιόφωνα - τηλεόραση - internet) και επίσης έχουν αναδειχθεί μέσα από τη διαδικασία της πολύκροτης δίκης και έχουν καταχωριστεί στα πρακτικά της δίκης.

Το disclaimer αποτελεί σαφή απόδειξη για το εαν καταδιώκωνται ή μη, οι ιδέες. Beware.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.