Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

1) Αγνοώ. Και αλοίμονο αν ασχοληθεί το γραφείο τύπου του ΠΘ με το θέμα. Για την ιστορία το μόνο "αν" που χρησιμοποιήσα ήταν στην παρακάτω φράση:

Καταρχάς αν αυτό είναι το παραπτωμά της συμφωνούμε και οι δυο ότι δεν υπάρχει θέμα απόλυσης. Απλά ξεφτίλα αν ισχύει.

2) Και γω επίσης θα έλεγα καθίστε να δούμε ρε παιδιά

3) Δεκτόν για το πρώτο σκέλος. Εξακολουθώ να μη δέχομαι τον όρο κωλόπαδιο για έναν πιτσιρικά που αντέγραψε. Εκτός και αν το γεγονός ότι είναι γιος του πρωθυπουργό τον κάνει κάτι τέτοιο.

4) Ναι αλλά δε θα έπεφτες και απο τα σύννεφα αν το έκανε φαντάζομαι. Και επίσης δε θα τον έκανε λιγότερο ή περισσότερο καλό παιδί. Απλά λίγο τεμπελάκο

5) Που σημαίνει τι ακριβώς; Δεν έχει δικαίωμα ο πιτσιρικάς να κάνει βλ@κεία επειδή είναι γιος του ΧΨΩ;

6) Όχι (απο ότι θυμάμαι τουλάχιστον). Απλά όπως πολλοί έσπευσαν τότε να καταδικάσουν χωρίς να περιμένουν να δουν όλα τα στοιχεία, έτσι και τώρα βλέπω το ίδιο φαινόμενο.

Απλά μια ερώτηση κρίσεως:

Αν εσύ ήσουν ο Σαμαράς ποια πιστεύεις ότι θα ήταν η στάση που θα ακολουθούσες στο θέμα της αποβολής;

α) Εντάξει τον απέβαλε, ΟΚ και τι έγινε; Και να βγει στη φόρα θα ξεχαστεί.

β) Τον απέβαλε; Τον λοπου η ρουφιάνα και ας βγει να μας κάνει οικογενειακώς ρόμπα μετά.

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply

Την α)

Αλλά τελικά γιατί απολύθηκε; Ήταν πρόσχημα ή παίζει κάτι άλλο;

Ίσως να ήμουν υπερβολικός στο θέμα του " κωλόπαιδου " Οκ. το παίρνω πίσω, αλλά δεν το εννοούσα όπως ακούγεται.

Πάντως επειδή έχω μια σχετική πείρα από συγγενικό μου πρόσωπο που εργαζόταν μέχρι πρόσφατα στου Μωραϊτη , έχω άποψη για την συμπεριφορά των κανακάριδων των επωνύμων , αλλά και των γονιών τους. Το ποιοί φταίνε ; Οι γονείς ασφαλώς.

Συγγνώμη προκαταβολικά σε όσους έχουν κουραστεί ήδη, δεσμεύομαι να μην επανέλθω, αλλά κάποιους παραλογισμούς δεν μπορώ να τους προσπεράσω.

Για όλους εμάς τους υπόλοιπους πεζούς ανθρώπους τα διάφορα στοιχεία των ερευνών έχουν αρκούντως μεγαλύτερη σημασία ΚΑΙ απο τις καταθέσεις των λιμενικών ΚΑΙ απο τις καταθέσεις των λαθρομεταναστών.

Ποια στοιχεία; Ακόμη κι εγώ που θεωρώ αδιανότητο να έγιναν όσα καταγγέλλονται, μέχρι στιγμής μόνο το δελτίο τύπου του λιμενικού εχω δει. Αν είδες το βίντεο, ένα λινκ και σε μας παρακαλώ.

Είμαι σίγουρος ότι πολλοί απο εδώ κατα (όχι και πολύ) βάθος θα στενοχωρήθηκαν που δεν αποδείχθηκε ότι είχαμε έναν Κορκονέα στο λιμενικό.

Η σιγουριά σου πηγάζει μόνο από το δογματισμό σου. Σου είναι εντελώς ανέξοδο να κρίνεις τους πάντες χωρίς στοιχεία, αλλά δεν ανέχεσαι να κρίνεσαι ο ίδιος ή οι απόψεις σου. Σημειωτεόν δε ότι συνήθως δεν κρίνεσαι για τις απόψεις σου (με τις οποίες κάποιοι συμφωνούν), αλλά για το δογματισμό σου. Πάντως, αν έχεις στοιχεία που υποστηρίζουν ότι κάποιοι θα ήλπιζαν το ΛΣ να πνίγει λαθρομετανάστες, είμαστε όλοι αυτιά.

Θα μου πεις τώρα ότι οι συνάδελφοι της λένε ότι έχει διαπραχθεί αδικία. Και θα σου λεγα πως ναι σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα αυτό θα ήταν μια καλή ένδειξη για το τι παίζεται, αλλά θα σου θύμιζα επίσης ότι στη χώρα μας κάποιοι εκπαιδευτικοί έκαναν απεργία επειδή είχαν κινηθεί πειθαρχικές διαδικασίες εναντίον συναδέλφου τους που είχε βάλει παιδάκια να δείρουν συμμαθητή τους.

Αυτός δεν είχε παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο 24/1; Δε διάβασα πουθενά για καταδίκη του. Ή αυτός είναι ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου;

Απο ανθρώπους πάντως που ξέρουν το Σαμαρά (και ενταξει προφανώς και μπορείς να βάλεις μηδενική βαρύτητα σε αυτή την παράμετρο) όλοι εμφανίζονται κάθετοι ότι αποκλείεται ο Πρωθυπουργός να έδιωχνε καθηγήτρια επειδή έδωσε αποβολή στο γιο του.

Έχει αρνητική βαρύτητα. Και οι γνωστοί του Λιάπη έβγαιναν και έλεγαν ότι αποκλειόταν να έχει παρανομήσει με το σπίτι της θείας και οι γνωστοί του Άκη (συμπεριλαμβανομένου του Βενιζέλου) ότι είναι ο σοσιαλισμός πρωσοποποιημένος. Και μη μου πεις ότι αν ήθελε να αποβάλει τη ρετσινιά δεν αρκούσε να πάρει τηλέφωνο τον αδερφό του και να του ζητήσει να υποβαθμίσει το θέμα. Αυτό είναι ένα σαφές μήνυμα προς όλους ότι δεν νοείται να τα βάζουν με την οικογένεια Σαμαρά (να 'ουμ).

Καταρχάς αν αυτό είναι το παραπτωμά της συμφωνούμε και οι δυο ότι δεν υπάρχει θέμα απόλυσης. Απλά ξεφτίλα αν ισχύει. Αλλά να σταθώ ρε φιλαράκι σε 2 άλλα σημεία. Κωλόπαιδο επειδή αντέγραψε; Εσύ δεν αντέγραψες ποτέ; Κανείς άλλος εδώ μέσα; Εγώ να το πάρει το ποτάμι και στο γυμνάσιο και στο λύκειο και στο πανεπιστήμιο και στο Master είχα αντιγράψει. Μη μου πείτε πως είμαι ο μόνος εδώ μέσα. Επίσης σε ποια πολιτισμένη χώρα ακριβώς διώχνεται παιδί που αντιγράφει. Εγώ είχα ακούσει για μηδενισμούς κόλλας και thats it.

Εικάζω ότι κι άλλοι έχουν αντιγράψει. Θα ήλπιζα όμως ότι θα ήταν προετοιμασμένοι να μηδενιστούν - ή να υποστούν τις υπόλοιπες πειθαρχικές κυρώσεις που προβλέπονται, όπως στέρηση του δικαιώματος συμμετοχής σε εξεταστική περίοδο. Όχι πάντως να βάλουν βύσμα (ή να μπει μόνο του) να διώξουν τον διδάσκοντα. Μάντεψε όμως: ξέρω ΔΑΠίτες και ΠΑΣΠίτες που έκαναν ακριβώς αυτό. Δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό.

Τι θέλω να πω με όλα αυτά; Έχουμε (έχετε βασικά) ακούσει τη μια πλευρά μόνο. Μη βιάζεστε να την υιοθετήσετε ακριβώς επειδή θέλετε να ισχύει διότι παίζει να βρεθείτε στη θέση μερικών μερικών εδώ μέσα που απο το πολύ The Walking Dead θα μας πουν ότι οι μετανάστες στο φαρμακονήσι έγιναν ζόμπι και χώθηκαν στο πλοίο περιμένοντας του δύτες για να τους φάνε.

Η άλλη πλευρά διαρρέει ότι δεν την έδιωξαν γι αυτό. Τότε προς τι οι μεθοδεύσεις στη σύνθεση της Επιτροπής; Η μήπως δεν έχουμε ως χώρα παράδοση στις καταχρηστικές απολύσεις που ανατρέπονται στο ΕΔΑΔ;

Το καλαμπούρι είναι ότι αρκετοί από μας θα θέλαμε να έχεις δίκιο, αλλά δεν μπορούμε να αγνοούμε το γεγονός ότι οι ενδείξεις υπέρ του αντιθέτου συσσωρεύονται, απλά επειδή δε μας αρέσει.

[MENTION=22279]acct[/MENTION]

Ποια στοιχεία; Ακόμη κι εγώ που θεωρώ αδιανότητο να έγιναν όσα καταγγέλλονται, μέχρι στιγμής μόνο το δελτίο τύπου του λιμενικού εχω δει. Αν είδες το βίντεο, ένα λινκ και σε μας παρακαλώ.

Προφανώς και το βίντεο δε θα βγει όσο είναι η έρευνα σε εξέλιξη και αν θες τη γνώμη μου δε θα ήθελα να βγει καθόλου. Δε θέλω να δω πνιγμένους ανθρώπους.

Η σιγουριά σου πηγάζει μόνο από το δογματισμό σου. Σου είναι εντελώς ανέξοδο να κρίνεις τους πάντες χωρίς στοιχεία, αλλά δεν ανέχεσαι να κρίνεσαι ο ίδιος ή οι απόψεις σου. Σημειωτεόν δε ότι συνήθως δεν κρίνεσαι για τις απόψεις σου (με τις οποίες κάποιοι συμφωνούν), αλλά για το δογματισμό σου. Πάντως, αν έχεις στοιχεία που υποστηρίζουν ότι κάποιοι θα ήλπιζαν το ΛΣ να πνίγει λαθρομετανάστες, είμαστε όλοι αυτιά.

Η σιγουριά μου πηγάζει απο τη μανία που είδα σε συμφορουμίτες μου που τους θεωρούσα και τους θεωρώ έξυπνους ανθρώπους και με κρίση να σπεύδουν να καταδικάσουν ανθρώπους, υπολήψεις και μια χώρα μόνο και μόνο απο τη μαρτυρία ανθρώπων που είχαν συμφέρον να πουν τα πράγματα όπως τα είπαν.

Παράδειγμα. Βγαίνεις εσύ και με βγάζεις στη σέντρα λέγοντας ότι μου πούλησες κάτι, το έστειλες και τα λεφτά δεν τα πήρες ποτέ. Reply 4-5 απο δω μέσα, ο μπήξε ο δήξε το λαμόγιο κτλ. Αν εγώ ποστάρω screenshot απο paypal και αμέσως μετά μόκο απο όλους πως θα κρίνεις τη συμπεριφορά τους; Δε θα υπάρχει εμπάθεια απο πίσω; Πρόσεξε. Η ss μπορεί να είναι photoshopιασμένη (όπως και η έκθεση του λιμενικού μιλημένη όπως λέει ο DJD πχ) αλλά δε σου προξενεί εντύπωση η ευκολία με την οποία πηγαίνουν κάποιοι προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση; Αν θυμάσαι όταν είχε σκάσει το θέμα το μόνο που είχα πει ήταν "περιμένετε να δούμε τι θα βγάλει η έρευνα ρε μάγκες". Αν αυτό είναι δογματισμός τότε μάλλον κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση εδώ μέσα για το τι είναι ο δογματισμός.

Αυτός δεν είχε παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο 24/1; Δε διάβασα πουθενά για καταδίκη του. Ή αυτός είναι ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου;

Έχεις έναν πόντο εδώ. Απο περιέργεια και μόνο θα τσεκάρω να δω τι έγινε και θα επανέλθω.

Έχει αρνητική βαρύτητα. Και οι γνωστοί του Λιάπη έβγαιναν και έλεγαν ότι αποκλειόταν να έχει παρανομήσει με το σπίτι της θείας και οι γνωστοί του Άκη (συμπεριλαμβανομένου του Βενιζέλου) ότι είναι ο σοσιαλισμός πρωσοποποιημένος. Και μη μου πεις ότι αν ήθελε να αποβάλει τη ρετσινιά δεν αρκούσε να πάρει τηλέφωνο τον αδερφό του και να του ζητήσει να υποβαθμίσει το θέμα. Αυτό είναι ένα σαφές μήνυμα προς όλους ότι δεν νοείται να τα βάζουν με την οικογένεια Σαμαρά (να 'ουμ).

Άλλο η υπεράσπιση κατηγορουμένου και άλλο αυτό που συζητάμε τώρα. Επαναλαμβάνω λοιπόν και σου λέω ότι δεν ξέρω την άλλη πλευρά της υπόθεσης, αλλά όπως και συ λες αν ήθελε ο Σαμαράς απλά να υποβιβάσει το γεγονός θα έπαιρνε τον μπρο του τηλέφωνο. Και όχι δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που θα υπέθετε ότι διώχνοντας την δασκάλα θα υποβιβαζόταν το γεγονός.

Εικάζω ότι κι άλλοι έχουν αντιγράψει. Θα ήλπιζα όμως ότι θα ήταν προετοιμασμένοι να μηδενιστούν - ή να υποστούν τις υπόλοιπες πειθαρχικές κυρώσεις που προβλέπονται, όπως στέρηση του δικαιώματος συμμετοχής σε εξεταστική περίοδο. Όχι πάντως να βάλουν βύσμα (ή να μπει μόνο του) να διώξουν τον διδάσκοντα. Μάντεψε όμως: ξέρω ΔΑΠίτες και ΠΑΣΠίτες που έκαναν ακριβώς αυτό. Δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό.

Έχεις καταλάβει ότι μιλάμε για Λύκειο έτσι; Ποια στέρηση εξεταστικής; Επίσης επειδή και εγώ έχω περάσει απο Ελληνικό Πανεπιστήμιο και επειδή το μόνο πράγμα που προσκομίζεις είναι ο λόγος σου, θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω (το λιγότερο) για το αν η ΔΑΠ ή η ΠΑΣΠ ή η Πανσπουδαστική ή όπως λένε τη φοιτητική νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ έδιωξε καθηγητή πανεπιστημίου.

Η άλλη πλευρά διαρρέει ότι δεν την έδιωξαν γι αυτό. Τότε προς τι οι μεθοδεύσεις στη σύνθεση της Επιτροπής; Η μήπως δεν έχουμε ως χώρα παράδοση στις καταχρηστικές απολύσεις που ανατρέπονται στο ΕΔΑΔ;

Δεν εξετάζω αν η απόλυση είναι καταχρηστική. Όπως λες και συ άλλωστε ένας περίδρομος απολύσεις γίνονται, όλοι παιδιά πολιτικών αποβάλουν; Η εν λόγω κυρία μπορεί να απολύθηκε για χίλιους δυο λόγος

Εικάζω (όπερ και σημαίνει ότι κάνω υπόθεση, άρα δεν είμαι σίγουρος, άρα δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά) ότι ακόμα και αν είχε απολυθεί για οποιοδήποτε άλλο μη σύννομο λόγο το γεγονός της αποβολής θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πιέσει τη διοίκηση του Κολλεγίου να ανακαλέσει.

Σε αυτό που είμαι πάντως σίγουρος, απόλυτος και δογματικός είναι ότι δεν την τιμάει σαν εκπαιδευτικό (ακόμα και αν έχει δίκιο) να στοχοποιεί ένα παιδί. Μπορεί αυτό το παιδί να είναι κωλοπαιδι, ν0υμοπανο. πετσάφι και κυρίως γιος του ΠΘ αλλά παραμένει παιδί.

Σταματήστε να ασχολείστε με τους "φασίστες" "δολοφόνους" λιμενικούς και κοιτάτε να βγάλετε την Ρεπούση από την δύσκολη θέση που είναι γυναίκα με τα εμβάσματα τώρα, διότι δεν την βλέπω να προλαβαίνει την επόμενη σχολική χρονιά για να βγάλει το καινούργιο τεύχος της Ελληνικής Ιστορίας.

Και ψάχτε να βρείτε και τον μαμιά τον Τατσόπουλο. Μην έχει πάθει τίποτα το παλικάρι στα γυρίσματα της ταινίας-ντοκυμαντέρ "Βουλγαρική Κατοχή σε Μακεδονία-Θράκη: Η συντήρηση του Μύθου", και θα το έχουμε τύψεις.

Ποιοι είναι οι Τούρκοι τρομοκράτες που κατάφεραν να φτιάξουν γιάφκα-πυριτιδαποθήκη στο κέντρο της Αθήνας | iefimerida.gr

Οι τέσσερις συλληφθέντες είχαν νοικιάσει το μικρό διαμέρισμα στην οδό Γενναδίου με πλαστή ταυτότητα και εμφανίζονταν ως Σύροι πρόσφυγες. Σύμφωνα με ανώτατο αξιωματικό της Αντιτρομοκρατικής, η γιάφκα εντοπίστηκε μετά από τηλεφώνημα που ανέφερε ότι μέσα υπήρχαν όπλα και εκρηκτικά και έτσι οργανώθηκε η χτεσινή επιχείρηση.

ΤΕΡΑΤΑ αξιοπιστίας !! όχι μόνο με προφορική τους δήλωση, αλλά είχαν και ''αποδείξεις'' του ποιοί είναι.

ακούει κανείς ...?

ΤΕΡΑΤΑ αξιοπιστίας !! όχι μόνο με προφορική τους δήλωση, αλλά είχαν και ''αποδείξεις'' του ποιοί είναι.

ακούει κανείς ...?

Το πραγματικό ερώτημα είναι ποιος έριξε το τηλέφωνο και γιατί τώρα.

Μια φορά επιτέλους ας διάβαζα ότι τους είχαν υπό παρακολούθηση και η σύλληψη δεν έγινε απλά από καρφωτή. Θα ανακουφιζόμουν ξέροντας ότι δεν κρέμονται πάνω από ένα τηλέφωνο όλη την ώρα ελπίζοντας να τους παραδώσουν τους τρομοκράτες στο πιάτο.

^^ Το ΠΟΣΟΙ ακόμα μπορούν να αλωνίζουν εκεί έξω εκμεταλλευόμενοι την ευπιστία μας, δεν σε απασχολεί ?

Οσον αφορά την αστυνομία... πού αλλού στον πλανήτη κατάφεραν να προλάβουν τα πάντα, συνέπεια του ενστικτου ας πούμε ?? Κακά τα ψέμματα το δίκτυο πληροφοριών είναι εργαλείο. Όπως και να προλαμβάνεται ένα έγκλημα, το αποτέλεσμα είναι που μετράει και όχι τόσο ο τρόπος.

Με παρερμήνευσες. Το δίκτυο πληροφοριών (και πληροφοριοδοτών) το θεωρώ κι εγώ εργαλείο. Σε αυτούς τους κύκλους δε φαντάζομαι ότι κυκλοφορούν πρόσκοποι, πάντα κάποιος θα καρφώνει τους άλλους.

Αυτό που με ανησυχεί είναι τα "ανώνυμα" τηλεφωνήματα που υποκρύπτουν μεγαλύτερες σκοπιμότητες. Δεν ξέρω, ίσως παραείμαι καχύποπτος τελικά. Ελπίζω το κακό να αποφεύχθηκε όντως, όπως λες.

Πάντως, ξαναϋπάρχει κινητικότητα στο Κυπριακό και δε μου φαίνεται απίθανο να τους κάρφωσαν για να ισχυριστούν κάποιοι ότι και καλά υποθάλπουμε Κούρδους τρομοκράτες ή άλλα φαιδρά (όπως έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν).

[MENTION=22279]acct[/MENTION]

Επειδή τυχαίνει να ξέρω αρκετούς αστυνομικούς σε διάφορες υπηρεσίες (απο οργανωμένο έγκλημα και μέχρι αντιτρομοκρατική). Το Α και το Ω σε όλες αυτές τις υπηρεσίες είναι οι πληροφοριοδότες. Κακά τα ψέματα αν εξαιρέσουμε την περίπτωση να πιάσεις κάποιον στα πράσα (βλέπε Σάββα Ξηρό) και με δεδομένο ότι κάμερες στην Αθήνα δεν υπάρχουν στο βαθμό που υπάρχουν σε άλλες ευρωπαικές πρωτεύουσες, ότι οι παρακολουθήσεις τηλεφώνων γίνονται στοχευμένα, για συγκεκριμένα άτομα και κατόπιν εισαγγελικής εντολής αν ο άλλος κάνει την κουτσουκέλα του και διαφύγει μετά το να κρυφτεί είναι το μόνο εύκολο.

Νομίζω ότι είπα ακριβώς το ίδιο πράγμα, χωρίς να χρειαστεί να επικαλεστώ γνωστούς στη GIGN ή στα SWAT. Πάντως κι εκεί που υπάρχουν παντού κάμερες και παρακολουθούνται γενικευμένα όλα τα τηλέφωνα, πάλι με τον ίδιο τρόπο τους συλλαμβάνουν. Δε νομίζω πως κερδίζουν τίποτα παραχωρώντας την ιδιωτικότητα για να νιώθουν ασφαλείς από την τρομοκρατία.

Η ΕΛ.ΑΣ στην Κύπρο για τους δολοφόνους της Αγίας Νάπας με... τρία χρόνια καθυστέρηση

Ο Κύπριος υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου, επιβεβαίωσε ότι βρίσκονται στην Λευκωσία μέλη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας της Ελλάδας, τα οποία πήραν κατάθεση από τον Αναστάσιο Τσεχιλίδη, ο οποίος καταδικάστηκε από κυπριακό δικαστήριο την περασμένη βδομάδα για τον πενταπλό φόνο στην Αγία Νάπα.

Την ίδια ώρα εντύπωση και πολλά ερωτήματα προκύπτουν από την σχεδόν τριετή αδιαφορία των ελληνικών αρχών καθώς έχουν αγνοήσει επιδεικτικά αιτήματα δικαστικής συνδρομής των κυπριακών αρχών για την υπόθεση Μαμαλικόπουλου. Για ποιο λόγο η Ελληνική Αστυνομία καθυστέρησε τόσο πολύ να ασχοληθεί με την περίπτωσή του, την ώρα που μάρτυρας τον έχει κατονομάσει ως τον δολοφόνο του Σωκράτη Γκιόλια, κάτι το οποίο έχει απασχολήσει τις κυπριακές αλλά όχι τις ελληνικές αρχές;

Παράλληλα, όσο ο απλός κόσμος ασχολείται α) με την τρομοκρατία (όπου φθάσαμε πλέον να "ενημερωνόμαστε" με "δελτία τύπου" των ίδιων των τρομοκρατών) και β) με τους αντάρτες ή μη υποψήφιους δημάρχους, το έργο των διαρθρωτικών αλλαγών που θα φέρουν τη χώρα στον ίσιο δρόμο συνεχίζεται απρόσκοπτα και αθόρυβα....

Βουλή: 152 «ναι» για τη διαθεσιμότητα των 8.500 εργαζομένων του ΕΟΠΥΥ

Υπενθυμίζεται με τη συγκεκριμένη ρύθμιση η κυβέρνηση φιλοδοξεί ότι περίπου 3.000 γιατροί δεν θα αποδεχθούν τις νέες συνθήκες πλήρους και αποκλειστικής εργασίας και θα αποχωρήσουν.

Την ίδια στιγμή, λουκέτο βάζουν οι περισσότερες από τις 350 μονάδες υγείας του ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ και ο οργανισμός μετατρέπεται από πάροχο υπηρεσιών σε αγοραστή υπηρεσιών από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, μετακυλίοντας το κόστος των εξετάσεων και της περίθαλψης στους ασφαλισμένους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.