colt3003 Φεβρουάριος 10, 2014 #13441 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Βίντεο ? σοκ κατά του ακρωτηριασμού των γυναικείων γεννητικών οργάνων - ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ Μα να μην υπάρχει μια ΜΚΟ να πάει εκεί να τους τρίξει τα δόντια.... Μόνο κάτι τέτοιοι παίζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Φεβρουάριος 10, 2014 #13442 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Χειροπέδες σε αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ που είχε εστιατόρια με ανασφάλιστους εργαζόμενους και κρυφές ταμειακές μηχανές Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Φεβρουάριος 10, 2014 #13443 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Α ξέχασα. Έχετε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθείτε.Δεν είναι αυτό. Είναι ότι είμαστε όλοι εθνοπροδότες ανθέλληνες και θέλουμε να καταργήσουμε τα εθνικά σου σύνορα για να φέρουμε όλους τους λάθρο και να κάνουμε όργια. Τι να κάνουμε όμως, ο καθένας με τα κουσούρια του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Φεβρουάριος 10, 2014 #13444 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Δεν είναι αυτό. Είναι ότι είμαστε όλοι εθνοπροδότες ανθέλληνες και θέλουμε να καταργήσουμε τα εθνικά σου σύνορα για να φέρουμε όλους τους λάθρο και να κάνουμε όργια. Τι να κάνουμε όμως, ο καθένας με τα κουσούρια του.Δηλαδή το να παραδεχτεί κάποιος πως έσφαλλε αποκλείεται απο τη συζήτηση ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 10, 2014 #13445 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Γιατί έχουμε τίποτα σίγουρο για να απολογηθούμε δηλαδή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Φεβρουάριος 10, 2014 #13446 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Γιατί έχουμε τίποτα σίγουρο για να απολογηθούμε δηλαδή;Γιατί είχες τπτ περισσότερο σίγουρο όταν αρχίζες τις κατηγορίες Κώστα μου; Το γεγονός οτι τα πτώματα βρέθηκαν μέσα στο πλοίο (που αποκλείει το ενδεχόμενο να τους έριξαν στη θάλασσα οι λιμενικοί) δε σου αρκεί; Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 10, 2014 #13447 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Οι μαρτυρίες των μεταναστών δεν σου αρκούν; Την κότα ή το αυγό θα παίξουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Φεβρουάριος 10, 2014 #13448 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Άρα ασε με να μαντεψω. Πέσανε τα ΟΥΚ στη θάλασσα έσυραν τα πτώματα μέσα στο καράβι και μετά είπαν οτι τα βρήκαν εκεί. Επειδή εγω δεν ειμαι τόσο αντικειμενικός για να το πιστέψω αυτό περιμένω τον εισαγγελέα να ανακρίνει τους λαθρομετανάστες μέχρι να τους αποσπάσει την πληροφορία για το ποιος τους δασκαλεψε να παίξουν κατα αυτό τον τροπο με τις υπολήψεις των λιμενικών. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Φεβρουάριος 10, 2014 #13449 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Γιατί έχουμε τίποτα σίγουρο για να απολογηθούμε δηλαδή;Ε όσο να πεις...Επιχείρηση εντοπισμού τουρκικού Α/Κ σκάφους και ανάσυρσης αγνοούμενων αλλοδαπών του ναυαγίου στο Φαρμακονήσι την 20-01-2014 | Hellenic Coast GuardΣε συνέχεια προηγηθέντων ενημερώσεων για την υπόθεση του ναυαγίου του Φαρμακονησίου, γνωρίζονται τα ακόλουθα:1) Την 06-02-2014 το Υ/Γ-Ω/Κ «ΣΤΡΑΒΩΝ» του Πολεμικού Ναυτικού, εντόπισε σε βάθος 73 μέτρων το ναυάγιο του βυθισμένου σκάφους.2) Πρωινές ώρες σήμερα και υπό την επίβλεψη της αρμόδιας Ανακρίτριας, Κλιμάκιο της Ομάδας Ειδικών Καταδύσεων της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, επιχείρησε διπλή κατάδυση στο σημείο με χρήση μειγμάτων αερίων και εντόπισε αρχικά εντός μικρού χώρου ενδιαίτησης τις σορούς τεσσάρων (04) αγνοουμένων (1 άνδρας, 1 γυναίκα, 1 αγόρι, 1 κορίτσι)3) Εντός του ιδίου χώρου εντοπίστηκαν και άλλες σοροί, οι οποίες όμως λόγω των περιορισμένων διαστάσεων της καμπίνας του σκάφους, του μικρού χρόνου διάρκειας των συγκεκριμένων καταδύσεων καθώς και της επικινδυνότητας της συγκεκριμένης επιχείρησης, δεν κατέστη εφικτό να ανασυρθούν.4) Λόγω των προαναφερόμενων αιτιών και σε συνεργασία με την αρμόδια Ανακρίτρια το όλο εγχείρημα θα επανεκτιμηθεί, προκειμένου σταθμιστούν οι περαιτέρω ενέργειες ολοκλήρωσης της επιχείρησης.5) Με εντολή της Ανακρίτριας οι τέσσερις σοροί πρόκειται να μεταφερθούν με σκάφος του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., στη Ρόδο για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.6) Τυχόν εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεότερο Δελτίο Τύπου.Απο την άλλη έχουμε τους πύρινους λόγους Φινλανδών (τυχαίον ??) επίτροπων και λοιπών ΜΚΟ, που τη θάλασσα τη βλέπουν σε πίνακα και παθαίνουν ναυτία. Και έτσι απο περιέργεια: Εσύ σαν ευαίσθητος άνθρωπος, προκρίνεις την δημοσίευση φωτογραφιών νεκρών ανθρώπων, και δή παιδιών ? Ερωτώ γιατί εγώ το βρίσκω κομματάκι ανθρωποφαγικό, προσβλητικό και εν πάσει παεριπώσει δεν θα επιθυμούσα σε καμμία περίπτωση να γινόταν για δικούς μου ανθρώπους. Εφόσον όλο αυτό επιβλέπεται απο ανακριτή, και η υπόθεση βρίσκεται ήδη στο στάδιο δικαστικής διερεύνησης, οι όποιες φωτογραφίες / βίντεο υπάρχουν, θεωρούνται προανακριτικό υλικό και ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ. Και αυτό θα έπρεπε να είναι αρκετό. Εφόσον επιθυμούμε να ζούμε σε ευνομούμενο κράτος, τότε θα πρέπει να αφήνουμε το λόγο στα αρμόδια όργανα. Λαικά δικαστήρια, δημόσιες διαπομπεύσεις, και συκοφαντίες απο ''αρμόδιους επίτροπους'' θα έπρεπε όυτε και σε εσένα να αρέσουν. Και αυτό είναι κατι που με παραξενεύει. Τέτοιου είδους κράτος θεωρείς πρώτυπο ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 10, 2014 #13450 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Αξιοκρατία, δικαιοσύνη και φυσικά Παιδεία!Το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε οριστική απόλυση της καθηγήτριας που έπιασε τον γιο του Σαμαρά να αντιγράφει | iefimerida.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Φεβρουάριος 10, 2014 #13451 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Τέσσερις προσαγωγές Κούρδων από την Αντιτρομοκρατική. Βρέθηκαν όπλα και εκρηκτικά - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 10, 2014 #13452 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Τέτοιου είδους κράτος θεωρείς πρώτυπο ??Να χαρείς μη προσπαθείς να με πατρονάρεις, είναι ενοχλητικό κι ολίγον προσβλητικό. Για το τι θεωρώ πρότυπο κράτος το έχω ξαναγράψει, σίγουρα δε θα συζητάγαμε τίποτα από αυτά, γιατί τίποτα δε θα είχε συμβεί, στο δικό μου πρότυπο κράτος. Αν εσύ, στη σημερινή πραγματικότητα, με το σημερινό κράτος με ΟΛΑ αυτά που συμβαίνουν, έχεις 100% εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη τότε εύγε, είσαι θαρραλέος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franky_stein Φεβρουάριος 10, 2014 #13453 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Αξιοκρατία, δικαιοσύνη και φυσικά Παιδεία!Το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε οριστική απόλυση της καθηγήτριας που έπιασε τον γιο του Σαμαρά να αντιγράφει | iefimerida.grΑν βρισκόμαστε σε πολιτισμένη χώρα, θα είχαν διώξει το κωλόπαιδο και όχι την καθηγήτρια.Ο μπαμπάκας τι λέει για όλα αυτά ; Α, ξέχασα , πρέπει να σώσουμε την Ελλάδα, δεν έχουμε χρόνο ν' ασχοληθούμε με τα παιδιά μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Φεβρουάριος 10, 2014 #13454 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Να χαρείς μη προσπαθείς να με πατρονάρεις, είναι ενοχλητικό κι ολίγον προσβλητικό. Για το τι θεωρώ πρότυπο κράτος το έχω ξαναγράψει, σίγουρα δε θα συζητάγαμε τίποτα από αυτά, γιατί τίποτα δε θα είχε συμβεί, στο δικό μου πρότυπο κράτος. Αν εσύ, στη σημερινή πραγματικότητα, με το σημερινό κράτος με ΟΛΑ αυτά που συμβαίνουν, έχεις 100% εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη τότε εύγε, είσαι θαρραλέος.Δεν είναι πατρονάρισμα. Είναι συμπεράσματα που εξάγονται απο τα δικά σου γραφόμενα. Το πράγμα είναι πάρα πολύ απλό. Απο τη μια έχεις τη δικαιοσύνη που θα δικάσει βάσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ στοιχείων, και απο την άλλη έχεις τις μαρτυρίες ατόμων, που σε πρώτη φάση έχουν κάθε συμφέρον να ''καταγγείλουν'' ότι εξυπηρετεί τα δικά τους συμφέροντα, και ένα συφερτό απο ΜΚΟ και ''επίτροπους'' (αχυράνθρωποι αμφότεροι) που -μάντεψε- μιλάνε επίσης, όχι μονο χωρίς στοιχεία, αλλά κάνοντας γαργάρα τα όποια βιντεο αποδεικνειουν ότι ψεύδονται κατα κόρον, αρκεί να προοθούνται τα δικά τους συμφέροντα, και κατά συνέπεια αυτών που είναι απο πίσω τους. Φυσικά εσύ, όπως και ο καθένας μας βέβαια, μπορεί να πιστεύει ότι θέλει, ή ότι τον κάνει να κοιμάται ησυχότερος τα βράδια, όντας σίγουρος πως δεν αδίκησε κανένα. Το διακύβευμα εδώ όμως δεν είναι το τι πιστεύει καθένας μας, αλλά τι γράφει και ποιόν κατηγορεί και με τι στοιχεία. Πράξη η οποία εκτός απο ανήθικη, είναι και ποινικώς κολάσιμη.Τέλος να σου πω οτι έχω 100% εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη στο ανθρώπινο πάντα μέτρο, και το προτιμώ έτσι 1000 φορές περισσότερο απο το ενδεχόμενο να δικαστώ κάποτε όχι απο αληθινό δικαστή, αλλά απο ''λαική επιτροπή'', ή δεν ξέρω γω τι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 10, 2014 #13455 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Με εγγύηση 2 εκατ. ευρώ, ελεύθερος ο Άγγελος Φιλιππίδης - NEWS247έδωκε 2 ψωροεκατομμύρια και αφέθηκε λεύτερος. Που στο διάολο τα βρήκε θα αναρωτηθεί κανείς άραγε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Φεβρουάριος 10, 2014 #13456 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Να χαρείς μη προσπαθείς να με πατρονάρεις, είναι ενοχλητικό κι ολίγον προσβλητικό. Για το τι θεωρώ πρότυπο κράτος το έχω ξαναγράψει, σίγουρα δε θα συζητάγαμε τίποτα από αυτά, γιατί τίποτα δε θα είχε συμβεί, στο δικό μου πρότυπο κράτος. Αν εσύ, στη σημερινή πραγματικότητα, με το σημερινό κράτος με ΟΛΑ αυτά που συμβαίνουν, έχεις 100% εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη τότε εύγε, είσαι θαρραλέος.Κώστα εκεί στο δικό σου ιδεατό κράτος όταν έρθει η άνοιξη και τα ζώα μαρκαλιούνται σε παρακαλώ κράτα μου ένα νεογέννητο ροζ ελεφαντάκι ρε φίλε. Ή έστω ένα μονόκερο.Για όλους εμάς τους υπόλοιπους πεζούς ανθρώπους τα διάφορα στοιχεία των ερευνών έχουν αρκούντως μεγαλύτερη σημασία ΚΑΙ απο τις καταθέσεις των λιμενικών ΚΑΙ απο τις καταθέσεις των λαθρομεταναστών. Και επίσης (και με το μπαρδόν κιόλας) απο το προαίσθημα του κάθε DJD, τα διάβασμα των φύλλων τσαγιού του κάθε [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] ( εσένα δροσερό μου αγόρι έπαθε κάτι το πληκτρολόγιο σου; Δεν είδα να σχολιάζεις το θέμα Βουδούρη) και τον αστρολογικό χάρτη του κάθε LL_NEO. Το γιατί νόμιζΑ πως είναι προφανές.Εκεί έχουμε φτάσει ρε π0υστη μου. Κροκοδείλια δάκρυα για το χαμό των λαθρομεταναστών με το βλέμμα στα κουκιά. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί απο εδώ κατα (όχι και πολύ) βάθος θα στενοχωρήθηκαν που δεν αποδείχθηκε ότι είχαμε έναν Κορκονέα στο λιμενικό. Τι και αν ο καπετάνιος του πλοίου του λιμενικού έχει χάσει δικό του άτομο σε ναυάγιο και όπως και να χει αυτού του είδους η λασπολογία του κοστίζει απείρως περισσότερο απο ότι σε οποιοδήποτε άλλη περίπτωση; Ένστολος = κτήνος και Ελληνικο κράτος = κτηνωδίες, οπότε στα άρματα αδέλφια ρόμπα τη χώρα, ρόμπα τους λιμενικούς. Τσάμπα είναι.Αν βρισκόμαστε σε πολιτισμένη χώρα, θα είχαν διώξει το κωλόπαιδο και όχι την καθηγήτρια.Ο μπαμπάκας τι λέει για όλα αυτά ; Α, ξέχασα , πρέπει να σώσουμε την Ελλάδα, δεν έχουμε χρόνο ν' ασχοληθούμε με τα παιδιά μας.Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα πριν κάποιος σπεύσει με το π0υλί στο χέρι να αποφασίσει ποιον θα διώξει κτλ θα διάβαζε πρώτα το σκεπτικό της απόλυσης in the first place. Θα μου πεις τώρα ότι οι συνάδελφοι της λένε ότι έχει διαπραχθεί αδικία. Και θα σου λεγα πως ναι σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα αυτό θα ήταν μια καλή ένδειξη για το τι παίζεται, αλλά θα σου θύμιζα επίσης ότι στη χώρα μας κάποιοι εκπαιδευτικοί έκαναν απεργία επειδή είχαν κινηθεί πειθαρχικές διαδικασίες εναντίον συναδέλφου τους που είχε βάλει παιδάκια να δείρουν συμμαθητή τους. Απο ανθρώπους πάντως που ξέρουν το Σαμαρά (και ενταξει προφανώς και μπορείς να βάλεις μηδενική βαρύτητα σε αυτή την παράμετρο) όλοι εμφανίζονται κάθετοι ότι αποκλείεται ο Πρωθυπουργός να έδιωχνε καθηγήτρια επειδή έδωσε αποβολή στο γιο του.Επίσης θα ξανασταθώ στην πρώτη σου πρόταση. Αν βρισκόμαστε σε πολιτισμένη χώρα, θα είχαν διώξει το κωλόπαιδο και όχι την καθηγήτρια.Καταρχάς αν αυτό είναι το παραπτωμά της συμφωνούμε και οι δυο ότι δεν υπάρχει θέμα απόλυσης. Απλά ξεφτίλα αν ισχύει. Αλλά να σταθώ ρε φιλαράκι σε 2 άλλα σημεία. Κωλόπαιδο επειδή αντέγραψε; Εσύ δεν αντέγραψες ποτέ; Κανείς άλλος εδώ μέσα; Εγώ να το πάρει το ποτάμι και στο γυμνάσιο και στο λύκειο και στο πανεπιστήμιο και στο Master είχα αντιγράψει. Μη μου πείτε πως είμαι ο μόνος εδώ μέσα. Επίσης σε ποια πολιτισμένη χώρα ακριβώς διώχνεται παιδί που αντιγράφει. Εγώ είχα ακούσει για μηδενισμούς κόλλας και thats it.Τι θέλω να πω με όλα αυτά; Έχουμε (έχετε βασικά) ακούσει τη μια πλευρά μόνο. Μη βιάζεστε να την υιοθετήσετε ακριβώς επειδή θέλετε να ισχύει διότι παίζει να βρεθείτε στη θέση μερικών μερικών εδώ μέσα που απο το πολύ The Walking Dead θα μας πουν ότι οι μετανάστες στο φαρμακονήσι έγιναν ζόμπι και χώθηκαν στο πλοίο περιμένοντας του δύτες για να τους φάνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Φεβρουάριος 10, 2014 #13457 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Μέλη της οργάνωσης DHKP-C οι τέσσερις Κούρδοι που συνελήφθησαν στου Γκύζη. Τι βρέθηκε στη γιάφκα - NEWS247 Ηρθαν οι ελευθερωτές.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Φεβρουάριος 10, 2014 #13458 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 [...]Επίσης σε ποια πολιτισμένη χώρα ακριβώς διώχνεται παιδί που αντιγράφει. Εγώ είχα ακούσει για μηδενισμούς κόλλας και thats it.[...]Για τα υπόλοιπα δεν σχολιάζω γιατί η γνώμη μου δεν είναι είδηση - αλλά μια και ρώτησες για αυτό:http://www.nytimes.com/2013/02/02/education/harvard-forced-dozens-to-leave-in-cheating-scandal.html?_r=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Φεβρουάριος 10, 2014 #13459 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Για τα υπόλοιπα δεν σχολιάζω γιατί η γνώμη μου δεν είναι είδηση - αλλά μια και ρώτησες για αυτό:http://www.nytimes.com/2013/02/02/education/harvard-forced-dozens-to-leave-in-cheating-scandal.html?_r=0Απόλυτα σωστός και λάθος μου που δεν το έκανα πιο συγκεκριμένο. Αναφέρομαι σε δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Πέραν τούτου η ερώτηση μου δεν ήταν ρητορική.Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franky_stein Φεβρουάριος 10, 2014 #13460 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Κώστα εκεί στο δικό σου ιδεατό κράτος όταν έρθει η άνοιξη και τα ζώα μαρκαλιούνται σε παρακαλώ κράτα μου ένα νεογέννητο ροζ ελεφαντάκι ρε φίλε. Ή έστω ένα μονόκερο.Για όλους εμάς τους υπόλοιπους πεζούς ανθρώπους τα διάφορα στοιχεία των ερευνών έχουν αρκούντως μεγαλύτερη σημασία ΚΑΙ απο τις καταθέσεις των λιμενικών ΚΑΙ απο τις καταθέσεις των λαθρομεταναστών. Και επίσης (και με το μπαρδόν κιόλας) απο το προαίσθημα του κάθε DJD, τα διάβασμα των φύλλων τσαγιού του κάθε @Myralis ( εσένα δροσερό μου αγόρι έπαθε κάτι το πληκτρολόγιο σου; Δεν είδα να σχολιάζεις το θέμα Βουδούρη) και τον αστρολογικό χάρτη του κάθε LL_NEO. Το γιατί νόμιζΑ πως είναι προφανές.Εκεί έχουμε φτάσει ρε π0υστη μου. Κροκοδείλια δάκρυα για το χαμό των λαθρομεταναστών με το βλέμμα στα κουκιά. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί απο εδώ κατα (όχι και πολύ) βάθος θα στενοχωρήθηκαν που δεν αποδείχθηκε ότι είχαμε έναν Κορκονέα στο λιμενικό. Τι και αν ο καπετάνιος του πλοίου του λιμενικού έχει χάσει δικό του άτομο σε ναυάγιο και όπως και να χει αυτού του είδους η λασπολογία του κοστίζει απείρως περισσότερο απο ότι σε οποιοδήποτε άλλη περίπτωση; Ένστολος = κτήνος και Ελληνικο κράτος = κτηνωδίες, οπότε στα άρματα αδέλφια ρόμπα τη χώρα, ρόμπα τους λιμενικούς. Τσάμπα είναι.Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα πριν κάποιος σπεύσει με το π0υλί στο χέρι να αποφασίσει ποιον θα διώξει κτλ θα διάβαζε πρώτα το σκεπτικό της απόλυσης in the first place. Θα μου πεις τώρα ότι οι συνάδελφοι της λένε ότι έχει διαπραχθεί αδικία. Και θα σου λεγα πως ναι σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα αυτό θα ήταν μια καλή ένδειξη για το τι παίζεται, αλλά θα σου θύμιζα επίσης ότι στη χώρα μας κάποιοι εκπαιδευτικοί έκαναν απεργία επειδή είχαν κινηθεί πειθαρχικές διαδικασίες εναντίον συναδέλφου τους που είχε βάλει παιδάκια να δείρουν συμμαθητή τους. Απο ανθρώπους πάντως που ξέρουν το Σαμαρά (και ενταξει προφανώς και μπορείς να βάλεις μηδενική βαρύτητα σε αυτή την παράμετρο) όλοι εμφανίζονται κάθετοι ότι αποκλείεται ο Πρωθυπουργός να έδιωχνε καθηγήτρια επειδή έδωσε αποβολή στο γιο του.Επίσης θα ξανασταθώ στην πρώτη σου πρόταση. Καταρχάς αν αυτό είναι το παραπτωμά της συμφωνούμε και οι δυο ότι δεν υπάρχει θέμα απόλυσης. Απλά ξεφτίλα αν ισχύει. Αλλά να σταθώ ρε φιλαράκι σε 2 άλλα σημεία. Κωλόπαιδο επειδή αντέγραψε; Εσύ δεν αντέγραψες ποτέ; Κανείς άλλος εδώ μέσα; Εγώ να το πάρει το ποτάμι και στο γυμνάσιο και στο λύκειο και στο πανεπιστήμιο και στο Master είχα αντιγράψει. Μη μου πείτε πως είμαι ο μόνος εδώ μέσα. Επίσης σε ποια πολιτισμένη χώρα ακριβώς διώχνεται παιδί που αντιγράφει. Εγώ είχα ακούσει για μηδενισμούς κόλλας και thats it.Τι θέλω να πω με όλα αυτά; Έχουμε (έχετε βασικά) ακούσει τη μια πλευρά μόνο. Μη βιάζεστε να την υιοθετήσετε ακριβώς επειδή θέλετε να ισχύει διότι παίζει να βρεθείτε στη θέση μερικών μερικών εδώ μέσα που απο το πολύ The Walking Dead θα μας πουν ότι οι μετανάστες στο φαρμακονήσι έγιναν ζόμπι και χώθηκαν στο πλοίο περιμένοντας του δύτες για να τους φάνε.1) Για πες μας τι λέει και η άλλη πλευρά. Αν ξέρεις κάτι παραπάνω ευπρόσδεκτο, διότι πολλά "αν" αναφέρεις. 2) Έτυχε να είναι ο γιός του Σαμαρά. Και ο γιός της Παπαρήγα να ήταν (που νομίζω ότι και αυτός στο Αμερικανικό Κολέγιο πάει , ή πήγαινε, ή μήπως είναι κόρη; σημασία δεν έχει), το ίδιο ακριβώς θα έλεγα.3) Όταν λέμε να τον διώξουν , εννοούμε κάποια τιμωρία, όχι να τον αποβάλλουν δια παντός. Τον όρο "κωλόπαιδο" πάρτον "ποιητική αδεία".4) Το αν εγώ αντέγραφα δεν σημαίνει ότι θα πώ και στον γιό μου να αντιγράψει. 5) Και τέλος ο γιός του Σαμαρά και του κάθε Σαμαρά έχει λαμπρό πεδίο ανοιχτό μπροστά του άκοπα. Ενώ ο εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα, τρέμει κάθε μέρα μην τον απολύσει το αφεντικό για ψύλλου πήδημα. 6) Τι δουλειά έχει το Φαρμακονήσι εν προκειμένω; Πήρα καμιά θέση για το θέμα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.