Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

[MENTION=93]ΓιαγκΤ[/MENTION] ενώ η περίπτωση του Χαϊκάλη επιβάλει τη δέουσα σοβαρότητα. Στην αποπνέει άλλωστε και ο ίδιος

[MENTION=173]Wizard![/MENTION] Καταρχάς μπερδευτηκες. Ακόμα και όταν μιλάω σε εσένα δεν απευθύνομαι απαραίτητα σε σενα. Το οτι θα σχολιάσω καλή ώρα το σχόλιο του Γιάγκου για την περιπλοκοτητα του φορολογικού νομου δε σημαίνει οτι τρέφω την ψευδαίσθηση οτι ο Γιαγκος θα δει το λάθος του. Αλλά τουλάχιστον ο ΧΨ πιτσιρικάς πριν αναφωνήσει "Α τον κακομοίρη τον Χαϊκάλη που να ξέρει" θα διαβάσει και τη δική μου απάντηση και ας καταλάβει μετά οτι θέλει. Σορρυ που σας χαλάω τη μανεστρα αλλά μέσα στη γιάφκα των αντικειμενικών που ακούει στο όνομα thelab έχετε και ένα δεξιό κομματοσκυλο.

Επιπλέον

Α. Το "δεν έχει τπτ να μου πει" μου ακούγεται ολίγον τι δογματικο. Να σου θυμίσω μια ψυχή τι έλεγε για τους δογματικούς;

Β. Αν νομίζετε οτι για να μην είστε κομματοσκυλο μερικοί αρκεί να μην έχετε σφυροδρέπανο η το Σαμάρα για αβαταρ πλανάστε....

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply
...δε σημαίνει οτι τρέφω την ψευδαίσθηση οτι ο Γιαγκος θα δει το λάθος του...

Όπως φυσικά εσύ δε βλέπεις τα δικά σου.

...αλλά μέσα στη γιάφκα των αντικειμενικών που ακούει στο όνομα thelab έχετε και ένα δεξιό κομματοσκυλο.

Τουλάχιστον το παραδέχεσαι.

Α. Το "δεν έχει τπτ να μου πει" μου ακούγεται ολίγον τι δογματικο. Να σου θυμίσω μια ψυχή τι έλεγε για τους δογματικούς;

Δογματικά είναι τα κομματόσκυλα. Μάντεψε ποιός το παραδέχθηκε μόλις.

[MENTION=173]Wizard![/MENTION]

Αν ο αντικειμενικός που έχετε στο μυαλό σας πρέπει:

α) να δίνει συγχωροχάρτι στον Τσουκαλά που πήρε 1 εκ εφάπαξ απο ιδιωτικό συνταξιοδοτικό και να περνάει πριονοκορδέλα το Μυταράκη ο οποίος έχει πρόγραμμα με ακριβώς τους ίδιους όρους (τους οποίους και είχα εξηγήσει όταν είχα πει ότι δεν υπάρχει θέμα στην περίπτωση Τσουκαλά)

β) να μιλάει για την περιπλοκότητα του φορολογικού όταν ο φοροδιαφεύγων είναι ο Χαικάλης, να κάνει γαργάρα για τον Καμμένο ή τον Μητρόπουλο αλλά να περνάει πριονοκορδέλα τον Λιάπη

τότε να πούμε στον [MENTION=4482]LevelOne[/MENTION] στην κοπή της πίτας να έχει μπόλικα απο αυτά:

Dog_Food.jpg

θα έχω πολλούς απο σας να μου κάνετε παρέα.

O Βουδούρης (αυτός που έλεγε τον Τσίπρα λαικιστή ντε

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=wVu-U6C1Y5I]Βουδούρης εναντι[/ame]

και που του ρίχνανε αυγά στην Καλαμάτα οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ στην παρέλαση

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=JaXdj1GmA9E]Αυγά και γιαούρτια στον μνημονιακό Βουδούρη - 28/10/11 - YouTube[/ame]

και που ψήφισε πόσα μνημόνια και νομοσχέδια είπαρε [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] εσύ που τα παρακουλουθείς αυτά; ) προτάθηκε απο τον ΣΥΡΙΖΑ για περιφερειάρχης. Ο Νίκος ο Παππάς είπε χθες ότι δε μπορούμε να κατηγορήσουμε κάποιον επειδή μετά απο ένα Χ διάστημα χρόνου άλλαζει άποψη για έναν πολιτικό αρχηγό*.

Στη Βόρεια Ελλάδα είχε προταθεί αρχικά ένας κύριος Καρυπίδης ο οποίος είχε στο παρελθόν εκφράσει ακροδεξιές απόψεις σε σημείο που Εβραικές ενώσεις να έχουν βγάλει τις τελευταίες μέρες ανακοινώσεις εναντίον του. Μέχρι και ο Πλεύρης (ή οποιος διαχειρίζεται το λογαριασμό του στο twitter, μεταξύ μας δεν τον έχω τόσο ικανό το Θανούλη) trollαροντας τον ΣΥΡΙΖΑ έγραψε:

Πληροφορίες οτι ο τσιπρας πρότεινε στον καρυπιδη την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη επειδή αρνήθηκε ο πατέρας μου ελέγχονται ως ανακριβείς.

Καμία απο αυτές τις υποψηφιότητες δεν ξένισε στις αγνες αντικειμενικές ψυχές του thelab.gr και δεν θεώρησε σκόπιμο να τις ποστάρει εδώ.

*Καποιο κομματοσκυλο είχε πει το ίδιο ακριβώς για την περίπτωση του Άδωνη και κάποιοι αντικειμενικοί πέσανε να τον φάνε.

Αυτές τις μέρες γίνεται χαμός στο θέμα της Κύπρου με το Σαμαρα να την αποκαλεί κοινότητα...

και σε ότι μέτρα έχει πάρει ...δηλαδη απλα έχει πει ναι .. με το βενιζελο μαζι να είναι αντισυνταγματικά αλλα πληρωμένα ηδη απο το λαό... Και τα media (και οι εβραιοι) ασχολούνται με το καρυπιδη το ιωαννιδη το χαικαλη και τη μενεγακη...

[MENTION=4508]Dem[/MENTION]. Να φανταστώ οτι ο Τασσος Παπαδοπουλος που χρησιμοποιούσε τον ίδιο όρο ήταν και αυτός προδότης; btw και το ίδιο Σύνταγμα της Κύπρου μιλάει για ελληνική και τουρκική κοινότητα.

Όσον αφορά το αλλο θέμα κοιτά να δεις περίεργο πράγμα. Όταν ειναι να μιλήσουμε για τις πινακίδες του Λιαπη ή για το ποιο χρυσαυγιτικο νακι κανει twitt με τον Αδωνη δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό. Μόλις κανει λακαμια ο τσυριζα η σωστή στάση ειναι είτε να θυμηθούμε οοοοοοολα τα αλλά προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα είτε να κάνουμε το θέμα γαργαρα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Φαρμακονήσι: Αποστολή τιμής του ΛΣ κλείνει τα στόματα των ανθελλήνων | Newsbomb.gr

Από τις εικόνες που κατέγραψαν φαίνεται καθαρά ότι:

- Η πλώρη του σκάφους έχει αποκοπεί, όπως ακριβώς είχαν περιγράψει οι άνδρες του Λιμενικού/Ακτοφυλακής που εκτελούσαν την επιχείρηση ρυμούλκησης προς το Φαρμακονήσι.

-Το σκάφος είναι στραμμένο προς την πλευρά του Φαρμακονησίου, όπως ακριβώς είπαν οι άνδρες του ΛΣ/Ακτοφυλακή.

-Τα περισσότερα πτώματα είναι κλειδωμένα στο αμπάρι, μια συνήθης τακτική των Τούρκων δουλεμπόρων.

- Κανένα πτώμα δεν φέρει τραύματα από σφαίρες, κάτι το οποίο οι υποστήριξαν κάποιοι από τους παράνομους μετανάστες.

Μπαααα.... μονταρισμένο θα είναι και το βίντεο. Μη μας χαλάτε τον ύπνο τώρα με τέτοια...

Επιβιβάστηκε στη Κυλλήνη στο ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με άλλα στελέχη του κόμματος και μια νταλίκα με τρόφιμα, προκειμένου να επισκεφτούν την σεισμόπληκτη Παλική.

είπα κι εγώ, δε θα ερχόντουσαν κι αυτοί; Κυβέρνηση (κι αυτοί πάει στο διάολο, δουλειά τους είναι), ΡΗΜΑΔ, τΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, τώρα τα χρυσά αυγά, και θέλω να πιστεύω ότι δεν ξέχασα κανέναν άλλον.

Δεν πάνε όλοι στο διάολο να αφήσουν το γκόζμο στην ησυχία του;

Φαρμακονήσι: Αποστολή τιμής του ΛΣ κλείνει τα στόματα των ανθελλήνων | Newsbomb.gr

Μπαααα.... μονταρισμένο θα είναι και το βίντεο. Μη μας χαλάτε τον ύπνο τώρα με τέτοια...

Ελπίζω ότι δε χρειάζεται να θυμίσω ότι κι εγώ δεν πίστεψα τις "καταγγελίες", αλλά εκτός από μια ανώνυμη δημοσίευση στο Newsbomb δε βλέπω τίποτα καινούριο. Αν όντως είναι έτσι, ας κυκλοφορήσουν το βίντεο και μετά ας απελάσουν άμεσα τους ψευδομάρτυρες. Μέχρι τότε όμως, απλά προκαλούν περισσότερη δυσπιστία οι διαρροές.

Ελπίζω ότι δε χρειάζεται να θυμίσω ότι κι εγώ δεν πίστεψα τις "καταγγελίες", αλλά εκτός από μια ανώνυμη δημοσίευση στο Newsbomb δε βλέπω τίποτα καινούριο. Αν όντως είναι έτσι, ας κυκλοφορήσουν το βίντεο και μετά ας απελάσουν άμεσα τους ψευδομάρτυρες. Μέχρι τότε όμως, απλά προκαλούν περισσότερη δυσπιστία οι διαρροές.

Απο τη στιγμή που τρέχει προανάκριση, οι όποιες φωτογραφίες / βίντεο αποτελούν προανακριτικό υλικό, το οποίο υπο Κ.Σ. δεν δημοσιεύεται. Αν πάλι οι φώτο / βιντεο δείξουν άλλα πραγματα..... ε ! όλο και κάποιος ''ανεξάρτητος ερευνητής'' θα φρόντισει να τα βγάλει στη φόρα. Για την έγκυρη ενημέρωσή μας βεβαίως βεβαίως....

Εντιτ: Το ανώνυμο τελικώς είναι επώνυμο:

http://www.hcg.gr/node/6895

Έχει πολύ πλάκα (πιο πολύ ενδιαφέρον) πώς κατευθύνουν την πολιτική ατζέντα εκεί που τους βολεύει. Συνεχίστε να ασχολείστε με τους Βουδούρηδες και τους Χαϊκάληδες και τους Λιάπηδες. Τα υπόλοιπα τα περνάμε στο ντούκου.

Αντισυνταγματικό το πρώτο χαράτσι (αναμένεται η ολομέλεια)

Όταν ειναι να μιλήσουμε για τις πινακίδες του Λιαπη ή για το ποιο χρυσαυγιτικο νακι κανει twitt με τον Αδωνη δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό. Μόλις κανει λακαμια ο τσυριζα η σωστή στάση ειναι είτε να θυμηθούμε οοοοοοολα τα αλλά προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα είτε να κάνουμε το θέμα γαργαρα.

Άσε τις φτηνές συνδιακαλιές. Ποιος αποφάσισε να μιλήσει για το Λιάπη? Ο σύριζα ή οποιοσδήποτε άλλος? Η ίδια η κυβέρνηση αποφάσισε να τον κάψει και να ασχολούνται όλοι με αυτό οπότε μη μας το παίζεις τώρα. Είναι κλασική τακτική πριν τις εκλογές να μας το παίζεται ότι δεν ανέχεστε τη διαφθορά και να πιάνουν 2-3 παπάρες που και καλά θα πληρώσουν. ΠΟΙΟΙ? Αυτοί που τόσα χρόνια κάνανε ΠΑΡΤΥ.

Μπορεί να μου πει κανείς πώς αυτός που ήταν τόσα χρόνια λύκος τώρα θα φυλάξει τα πρόβατα?

ΥΓ: Δεν απαιτώ απαραίτητα σοβαρή απάντηση στο πραγματικό ερώτημα που θέτω απο το LL_NEO. Κάπου κάπως θα πετάξει καμια εξυπνάδα για το Συριζα. Ε το λέω από τωρα, δε με νοιάζει ο Τσύριζα, απλά σιχάθηκα τους μπλεπράσινους οπαδούς που τρέχουν να μας πείσουν με συνδικαλιές κάθε φορά και να μας αποπροσανατολίζουν μπας και φανε κανα κόκκαλο παραπάνω. Τώρα βρήκανε να ασχολούνται με το Βουδούρη, λες και νοιάζει κανέναν, λες και η ζωή μου κάπως θα αλλάξει απο αυτό, λες και αν ανατρέξουμε στην ιστορία απο τις πολιτικές κωλοτούμπες δε θα βρούμε 25 για κάθε έναν τους. Και για να το πάω λίγο πιο πέρα, λες και καθε κωλοτούμπα από αυτές άλλαξε την κατάσταση στην κοινωνία. Αν δεν ήταν ο Βουδούρης θα ήταν καποιος άλλος, αν δεν ήταν ο Σαμαράς θα ήταν κάποιος άλλος, αν δεν ήταν ο Τζιτζικώστας θα ήταν κάποιος άλλος. Το πρόβλημα δεν ειναι τα πρόσωπα απλά τους συμφέρει να περιοριζεται η σκέψη μας σε γηπεδικού τύπου αντεκλίσεις και επιχειρήματα για να μην φτάνουμε στο πραγματικό ερώτημα. Πως θα αλλάξει η κατάσταση για τον κοσμάκη?

Πως θα αλλάξει η κατάσταση για τον κοσμάκη?

Ο κοσμάκης θα αλλάξει τη κατάσταση και η κατάσταση τον κοσμάκη. ***

Το πρόβλημα δεν ειναι τα πρόσωπα απλά τους συμφέρει να περιοριζεται η σκέψη μας σε γηπεδικού τύπου αντεκλίσεις και επιχειρήματα για να μην φτάνουμε στο πραγματικό ερώτημα.

Ρε φιλαράκι. Μπαίνεις στον lab που τα μισά και βάλε άτομα είναι ανεπτυγμένης κρίσης και οι πρώτες σειρές που δημοσιεύσεις λένε ξεκάθαρα: "Συνεχίστε να ασχολείστε με τους Βουδούρηδες και τους Χαϊκάληδες και τους Λιάπηδες. Τα υπόλοιπα τα περνάμε στο ντούκου."

Δε λέω υπάρχουν και κάποια χαϊβάνια (με πράσινο χρωματάκι τρομάρα τους. όχι πολιτικό, από το άλλο) αλλά τέτοιες εκφράσεις σε αυτή τη κοινότητα προσωπικά τις θεωρώ ασέβεια. Θα σου έλεγα να πας να τις πεις σε κάποιο blog/forum του πάτου όπου τα επιχειρήματα υφίστανται κάθε χριστούγεννα και πάσχα.

Πάλι καλά που μετέπειτα γράφεις: "Κάπου κάπως θα πετάξει καμια εξυπνάδα για το Συριζα. Ε το λέω από τωρα, δε με νοιάζει ο Τσύριζα". Έτοιμος ήμουν να πετάξω την εξυπνάδα μου (και προς εσένα, και προς το άλλο το χαϊβάνι #2 superior_mind που μου έχει δείξει ότι έχει μπερδέψει τους άπαντες στο μυαλό του)

*** Λακωνική φράση που (χωρίς επεξήγηση κατά τη δική μου γνώμη) θα περάσει στο ντούκου (καλή ώρα). Σκόπιμα την έγραψα γιατί (πολύ) εμμέσως εμπεριέχει μεγάλη ουσία. Άντε να γράψω double causation (πολύ ελεύθερη ερμηνεία) ως hint.

Από κει και πέρα, άντε με τον κάθε καραγκιόζη που το πρώτο πράγμα που γράφει είναι παράλογες μπηχτές και να υποτιμάει τη νοημοσύνη των μισών και βάλε ανθρώπων εδώ μέσα. Ενώ έπειτα να μιλάει για περιορισμό σκέψης και γήπεδα. Μόνος του περιορίζεται imho.

Ο κοσμάκης θα αλλάξει τη κατάσταση και η κατάσταση τον κοσμάκη. ***

Ρε φιλαράκι. Μπαίνεις στον lab που τα μισά και βάλε άτομα είναι ανεπτυγμένης κρίσης και οι πρώτες σειρές που δημοσιεύσεις λένε ξεκάθαρα: "Συνεχίστε να ασχολείστε με τους Βουδούρηδες και τους Χαϊκάληδες και τους Λιάπηδες. Τα υπόλοιπα τα περνάμε στο ντούκου."

Δε λέω υπάρχουν και κάποια χαϊβάνια (με πράσινο χρωματάκι τρομάρα τους. όχι πολιτικό, από το άλλο) αλλά τέτοιες εκφράσεις σε αυτή τη κοινότητα προσωπικά τις θεωρώ ασέβεια. Θα σου έλεγα να πας να τις πεις σε κάποιο blog/forum του πάτου όπου τα επιχειρήματα υφίστανται κάθε χριστούγεννα και πάσχα.

Πάλι καλά που μετέπειτα γράφεις: "Κάπου κάπως θα πετάξει καμια εξυπνάδα για το Συριζα. Ε το λέω από τωρα, δε με νοιάζει ο Τσύριζα". Έτοιμος ήμουν να πετάξω την εξυπνάδα μου (και προς εσένα, και προς το άλλο το χαϊβάνι #2 superior_mind που μου έχει δείξει ότι έχει μπερδέψει τους άπαντες στο μυαλό του)

*** Λακωνική φράση που (χωρίς επεξήγηση κατά τη δική μου γνώμη) θα περάσει στο ντούκου (καλή ώρα). Σκόπιμα την έγραψα γιατί (πολύ) εμμέσως εμπεριέχει μεγάλη ουσία. Άντε να γράψω double causation (πολύ ελεύθερη ερμηνεία) ως hint.

Από κει και πέρα, άντε με τον κάθε καραγκιόζη που το πρώτο πράγμα που γράφει είναι παράλογες μπηχτές και να υποτιμάει τη νοημοσύνη των μισών και βάλε ανθρώπων εδώ μέσα. Ενώ έπειτα να μιλάει για περιορισμό σκέψης και γήπεδα. Μόνος του περιορίζεται imho.

Παρεξήγησες. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται βέβαια.

Το "Συνεχίστε" αναφέρεται σε αυτούς που προσπαθούν να κάνουν αυτό ακριβώς που περιγράφω. Να παρουσιασουν το πεδίο αντιπαράθεσης ως πεδίο αντιπαράθεσης πολιτικών προσώπων και όχι πολιτικών (σκέτο). Δεν υποτιμάω τη νοημοσύνη κανενός, όποιος θίγεται από το "Συνεχίστε" ας αναρωτηθεί γιατι θίγεται, στο κάτω κάτω δε νομίζω οι μισοί και πλέον χρήστες εδώ μέσα να εντοπίζουν ως πραγματικό ερώτημα για τη ζωή τους το Βουδούρη ή το Λιάπη.

Όσο για τα blog του πάτου θα συμφωνήσω ότι εκει ακριβώς χωράνε οι συζητήσεις σε επίπεδο καφενείου.

"Καλά ρε Συριζαίοι, αριστεροί αριστεροί μας το παίζεται αλλά τον Καρυπίδη ρε?"

"Άσε μας κουκλίτσα μου, για πες μας εσύ για το Λιάπη?"

"Ποιο Λιάπη ρε, τον Βουδούρη που ψήφισε το μνημόνιο ρε, και μας το παίζεται αντιμνημονιακοί?, άντε ρε πασόκοι"

"Μα καλα εμεις πασόκοι, εσείς είστε κυβέρνηση μαζί"

κλπ κλπ

Αυτό ακριβώς το επίπεδο κουβέντας είναι που θεωρώ ανούσιο, αποπροσανατολιστικό και κατακριτέο. Αυτό ανήκει στα blog του πάτου και αν εσύ το υπερασπίζεσαι , αντιπαρέρχομαι και τους χαρακτηρισμούς σου.

ΥΓ: Σκέψου καλύτερα τη φράση "Ο κοσμάκης θα αλλαξει την κατάσταση και η κατάσταση τον κοσμάκη". Το σίγουρο ειναι ότι το επίδικο της φράσης δε συνοψίζεται στο υπόλοιπο post σου.

ΥΓ2: Δεν εχω διαθεση για μπινελίκια και κόκκινες κάρτες, οπότε οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί να λείπουν (ή θα συγκρατηθούμε μονοι, ή οι πράσινοι φρουροί να επιβάλουν την τάξη :p)

Παρεξήγησες. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται βέβαια.

Το "Συνεχίστε" αναφέρεται σε αυτούς που προσπαθούν να κάνουν αυτό ακριβώς που περιγράφω. Να παρουσιασουν το πεδίο αντιπαράθεσης ως πεδίο αντιπαράθεσης πολιτικών προσώπων και όχι πολιτικών (σκέτο). Δεν υποτιμάω τη νοημοσύνη κανενός, όποιος θίγεται από το "Συνεχίστε" ας αναρωτηθεί γιατι θίγεται, στο κάτω κάτω δε νομίζω οι μισοί και πλέον χρήστες εδώ μέσα να εντοπίζουν ως πραγματικό ερώτημα για τη ζωή τους το Βουδούρη ή το Λιάπη.

Άρα πιστεύεις ότι δεν υπάρχει κανείς σε αυτό το φορουμ που να προσπαθεί να κάνει αυτό που περιγράφεις. Κάνω λάθος?

Αν μπορείς απάντησε μου πρώτα σε αυτό. Το θεωρώ πολύ σημαντικό σε πρώτη φάση και μετά θα απαντήσω στα υπόλοιπα.

Έχει πολύ πλάκα (πιο πολύ ενδιαφέρον) πώς κατευθύνουν την πολιτική ατζέντα εκεί που τους βολεύει. Συνεχίστε να ασχολείστε με τους Βουδούρηδες και τους Χαϊκάληδες και τους Λιάπηδες. Τα υπόλοιπα τα περνάμε στο ντούκου.

Αντισυνταγματικό το πρώτο χαράτσι (αναμένεται η ολομέλεια)

Άσε τις φτηνές συνδιακαλιές. Ποιος αποφάσισε να μιλήσει για το Λιάπη? Ο σύριζα ή οποιοσδήποτε άλλος? Η ίδια η κυβέρνηση αποφάσισε να τον κάψει και να ασχολούνται όλοι με αυτό οπότε μη μας το παίζεις τώρα. Είναι κλασική τακτική πριν τις εκλογές να μας το παίζεται ότι δεν ανέχεστε τη διαφθορά και να πιάνουν 2-3 παπάρες που και καλά θα πληρώσουν. ΠΟΙΟΙ? Αυτοί που τόσα χρόνια κάνανε ΠΑΡΤΥ.

Μπορεί να μου πει κανείς πώς αυτός που ήταν τόσα χρόνια λύκος τώρα θα φυλάξει τα πρόβατα?

ΥΓ: Δεν απαιτώ απαραίτητα σοβαρή απάντηση στο πραγματικό ερώτημα που θέτω απο το LL_NEO. Κάπου κάπως θα πετάξει καμια εξυπνάδα για το Συριζα. Ε το λέω από τωρα, δε με νοιάζει ο Τσύριζα, απλά σιχάθηκα τους μπλεπράσινους οπαδούς που τρέχουν να μας πείσουν με συνδικαλιές κάθε φορά και να μας αποπροσανατολίζουν μπας και φανε κανα κόκκαλο παραπάνω. Τώρα βρήκανε να ασχολούνται με το Βουδούρη, λες και νοιάζει κανέναν, λες και η ζωή μου κάπως θα αλλάξει απο αυτό, λες και αν ανατρέξουμε στην ιστορία απο τις πολιτικές κωλοτούμπες δε θα βρούμε 25 για κάθε έναν τους. Και για να το πάω λίγο πιο πέρα, λες και καθε κωλοτούμπα από αυτές άλλαξε την κατάσταση στην κοινωνία. Αν δεν ήταν ο Βουδούρης θα ήταν καποιος άλλος, αν δεν ήταν ο Σαμαράς θα ήταν κάποιος άλλος, αν δεν ήταν ο Τζιτζικώστας θα ήταν κάποιος άλλος. Το πρόβλημα δεν ειναι τα πρόσωπα απλά τους συμφέρει να περιοριζεται η σκέψη μας σε γηπεδικού τύπου αντεκλίσεις και επιχειρήματα για να μην φτάνουμε στο πραγματικό ερώτημα. Πως θα αλλάξει η κατάσταση για τον κοσμάκη?

Όσο παράξενο και αν σου φαίνεται συμφωνούμε στα περισσότερα απο αυτά που λες. Και εξηγούμαι.

Περιπτώσεις σαν του Λιάπη και του Χαικάλη κανόνικα δεν πρέπει να τις σχολιάζουμε καν. Σε ένα ευνομούμενο κράτος θα τους έκαναν τον λοκω ναρκοπέδιο στα πρόστιμα και thats it - end of story. Αυτό που με ξενίζει όμως και το ξαναλέω η a la carte ευθιξία μερικών μερικών εδώ μέσα. Μιλώντας λοιπόν για Χαικάλη δεν μιλάω για αυτό καθεαυτό το γεγονός αλλά για το πως αντιμετωπίζεται απο τις ευαίσθητες αντικειμενικές ψυχές του forum. Σέβομαι απόλυτα αυτόν που θα αγνοήσει ΚΑΙ το ένα γεγονός και το άλλο. Σέβομαι επίσης αυτόν που θα βγάλει χολή ΚΑΙ για το ένα γεγονός ΚΑΙ για το άλλο. Τέλος σέβομαι αυτόν που θα θυμίσει στην ομήγυρη ότι έχουμε πιο σοβαρά πράγματα ΚΑΙ όταν βγήκε το θέμα Λιάπη ΚΑΙ όταν βγήκε το θέμα Χαικάλη. Επέτρεψε μου όμως αγαπητέ να μέμφομαι όποιον παίρνει αυτά τα ΚΑΙ απο τις παραπάνω προτάσεις και να το γυρνάει απο το τσάμικο στο χασάπικο κατά το δοκούν. Ειδικά όταν αυτός ο Χ,Υ,Ζ θέλει να το παίξει και αντικειμενικός παρατηρητής των πάντων.

Απο κει και πέρα το θέμα με το Βουδούρη είναι λίγο πιο σημαντικό. Εσύ που όπως λες έχεις βαρεθεί τα δυο παλιά κόμματα θα έπρεπε να προβληματιστείς πολύ περισσότερο απο μένα. Τι εννοώ. Αν υποθέσουμε ότι είσαι εν δυνάμει ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος σκέφτεται να ψηφίσει αυτό το κόμμα για πρώτη φορά τώρα επειδή φέρνει κάτι το νέο μπλα μπλα μπλα δε σε προβληματίζει το γεγονός της αθρόας προσέλευσης ΠΑΣΟΚων σε αυτό το κόμμα; Θα πας να φτιάξεις όπως θα λεγε και ο [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] ομελέτα με μπαγιάτικα αυγά; Το γεγονός αυτό (η αθρόα μάζωξη ΠΑΣΟΚων) αποδεικνύεται απο τη δήλωση του Λαφαζάνη στα πλαίσια της γενικότερης κριτικής του προς τον Τσίπρα

«Δεν αποτελεί άνοιγμα για τον ΣΥΡΙΖΑ να μαζέψουμε τα αποκαΐδια, τα τετριμμένα του ΠΑΣΟΚ»,

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.