Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply

Π. Χαϊκάλης: Φοροδιέφυγα αλλά δεν το έκανα σκόπιμα. Θα πληρώσω - NEWS247

Ηθοποιός = Ο ποιών το ήθος.

Εδώ όμως πρέπει να αναρρωτηθούμε: η κότα έκανε το αβγό, ή το αβγό την κότα ??

Δεν υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα που αν τον ελέγξει η εφορεία δεν θα του βρει παράβαση. Είναι φτιαγμένο δαιδαλώδες το φορολογικό για αυτό το σκοπό.

--------------------------------------------------

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 40 εκ. Ευρώ πληρώνει το ΥΠΕΞ για “βοήθεια” σε τρίτες χώρες, όταν εμείς δεχόμαστε “ελεημοσύνη” με φάρμακα! Όλα τα έγγραφα.

cf86cf89cf84cebfceb3cf81ceb1cf86ceafceb1-1-1.jpg

cf86cf89cf84cebfceb3cf81ceb1cf86ceafceb1-1-2.jpg

cf86cf89cf84cebfceb3cf81ceb1cf86ceafceb1-2.jpg

cf86cf89cf84cebfceb3cf81ceb1cf86ceafceb1-2-1.jpg

cf86cf89cf84cebfceb3cf81ceb1cf86ceafceb1-3.jpg

cf86cf89cf84cebfceb3cf81ceb1cf86ceafceb1-3-1.jpg

cf86cf89cf84cebfceb3cf81ceb1cf86ceafceb1-4.jpg

cf86cf89cf84cebfceb3cf81ceb1cf86ceafceb1-4-1.jpg

Δεν υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα που αν τον ελέγξει η εφορεία δεν θα του βρει παράβαση. Είναι φτιαγμένο δαιδαλώδες το φορολογικό για αυτό το σκοπό.

Ο Λιαπης συμφωνεί απόλυτα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δώσατε την bad ΝΔ στον Καραμανλή;

Κάνουμε πλέον κάτι πολύ απλούστερο. Λέμε οτι η άγνοια του νομού δεν αποτελεί δικαιολογία και οτι οποίος διαπιστώνεται οτι παρανομει διαγράφεται και ακολουθεί οτι προβλέπεται απο τους νομούς.

"Αντικειμενικοι" αστερισκοι για αγνοιες, για δαιδαλώδη νομοσχέδια κτλ ενδεχομένως να βρίσκουν απήχηση σε αλλά κόμματα και στους ψηφοφόρους τους. Εγω προσωπικά δε θα σπευσω να δικαιολογήσω κανέναν.

Κάνουμε πλέον κάτι πολύ απλούστερο. Λέμε οτι η άγνοια του νομού δεν αποτελεί δικαιολογία και οτι οποίος διαπιστώνεται οτι παρανομει διαγράφεται και ακολουθεί οτι προβλέπεται απο τους νομούς.

"Αντικειμενικοι" αστερισκοι για αγνοιες, για δαιδαλώδη νομοσχέδια κτλ ενδεχομένως να βρίσκουν απήχηση σε αλλά κόμματα και στους ψηφοφόρους τους. Εγω προσωπικά δε θα σπευσω να δικαιολογήσω κανέναν.

Ποτέ δεν αποτελούσε για τον πολίτη, πόσο μάλλον για τον πολιτικό.

Σας πιστέψαμε πάντως.

Αποσύρετε όλους τους αντισυνταγματικούς νόμους των τελευταίων 5+ ετών και θα είναι καλή αρχή.

Σας πιστέψαμε πάντως.

Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάς στο α' πληθυντικό. Είσαι κι εσύ κομματόσκυλο?

Αποσύρετε όλους τους αντισυνταγματικούς νόμους των τελευταίων 5+ ετών και θα είναι καλή αρχή.

Θα μου επιτρέψεις να σου πω να προσγειωθείς στη πραγματικότητα και να μην απαιτείς έως και παράλογα πράγματα? Το ότι στο πέρασμα εναμιση χρόνου εμπλέκονται πολλαπλάσια περισσότεροι (από εκείνους που χρωστάνε) με το νόμο, το θεωρείς μηδαμινό γεγονός?

Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάς στο α' πληθυντικό. Είσαι κι εσύ κομματόσκυλο?

Πρέπει να είναι κάποιος κομματόσκυλο για να μην πιστεύει πολιτικές ανακοινώσεις και θέσεις;

Θα μου επιτρέψεις να σου πω να προσγειωθείς στη πραγματικότητα και να μην απαιτείς έως και παράλογα πράγματα? Το ότι στο πέρασμα εναμιση χρόνου εμπλέκονται πολλαπλάσια περισσότεροι (από εκείνους που χρωστάνε) με το νόμο, το θεωρείς μηδαμινό γεγονός?

Η πραγματικότητα:

https://www.google.gr/search?q=%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82+%CE%A3%CF%84%CE%95&oq=%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82+%CE%A3%CF%84%CE%95&aqs=chrome..69i57.8065j0j1&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=122&ie=UTF-8

Ποτέ δεν αποτελούσε για τον πολίτη, πόσο μάλλον για τον πολιτικό.

Σας πιστέψαμε πάντως.

Τι εννοείς δεν αποτελούσε; Ο Γιαγκος δλδ δεν επεχείρησε να δικαιολογήσει το Χαϊκάλη; Αν εγω κατάλαβα λάθος να με συμπάθαει.

Όσον αφορά την αντισυνταγματικότητα των νομών τρεις λαλούν και δυο χορεύουν (ως συνήθως) αλλά όπως και να χει, υπάρχει η προβλεπόμενη διαδικασία που σημαίνει οτι ο,τι νόμοι που έχουν κύρηχθει αντισυνταγματικοι απο τα αρμόδια όργανα και έχει δημοσιευθεί το σκεπτικό των σχετικών αποφάσεων καταργούνται.

Δεν καταλαβαίνω τον ντόρο για το Χαϊκάλη. Γιατί έπρεπε να θεωρείται εκ προοιμίου καλύτερος απο τους άλλους ποδοσφαιριστές, τραγουδιάρηδες και λοιπούς υποκριτές (κυριολεκτικά) που βρήκαν το δρόμο μέχρι το κοινοβούλιο; Σελήνη αγαπάει Χόχο long time.

Ας πληρώσει ό,τι του αναλογεί και τέρμα. Τουλάχιστον αυτός δεν έγινε Λιάπης ή Γιακουμάτος μόλις αποκαλύφθηκε η ιστορία.

Εγώ έχω μεγαλύτερο θέμα με τους συνταγματολόγους που ψηφίζουν αντισυνταγματικούς νόμους -όπως έχω με τους πυροσβέστες που βάζουν φωτιές και τους αστυνομικούς που διαπράττουν δολοφονίες. Τουλάχιστον ο Ανατολάκης είχε δικαιολογία όταν ψήφιζε μπούρδες -μάθαινε ακόμη ανάγνωση ο άνθρωπος. Ο Βενιζέλος τι δικαιολογία έχει;

Πρέπει να είναι κάποιος κομματόσκυλο για να μην πιστεύει πολιτικές ανακοινώσεις και θέσεις;

Τέτοια γράφεις και μετά πετάγονται κάποιοι κρύοι τιποτένιοι να λένε ότι δεν ξέρεις να διαβάζεις.

Δήλωσες ότι είσαστε πολλοί. Είσαστε όντως πολλοί ή έκανες λάθος?

Το βρήκες μόνος σου ή το πήρες κι αυτό από άλλον (όπως εκείνες τις 10κάτι φωτογραφίες)?

Πιστεύω σου δώθηκε ικανοποιητική απάντηση από το κομματόσκυλο από πάνω.

Τι εννοείς δεν αποτελούσε; Ο Γιαγκος δλδ δεν επεχείρησε να δικαιολογήσει το Χαϊκάλη; Αν εγω κατάλαβα λάθος να με συμπάθαει.

Όσον αφορά την αντισυνταγματικότητα των νομών τρεις λαλούν και δυο χορεύουν (ως συνήθως) αλλά όπως και να χει, υπάρχει η προβλεπόμενη διαδικασία που σημαίνει οτι ο,τι νόμοι που έχουν κύρηχθει αντισυνταγματικοι απο τα αρμόδια όργανα και έχει δημοσιευθεί το σκεπτικό των σχετικών αποφάσεων καταργούνται.

Ο Γιάγκος σου είπε το εξής απλό: "Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω"

Ο Γιάγκος σου είπε το εξής απλό: "Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω"

Και γω σου λέω το εξίσου απλό. Γιατί δεν είπες το ίδιο στην περίπτωση του Λιαπη; Γιατί 2 μέτρα και δυο σταθμά;

Αλήθεια ε; Καταργήθηκαν οι αντισυνταγματικοί; Εμένα δε μου επέστρεψε κανείς χρήματα πίσω. Μάθε πρώτα τι πρέπει να κάνει ο απλός πολίτης που δεν ανήκει σε συνδικάτο για να δικαιωθεί ή να πάρει πίσω τα κλεμμένα και μετά έλα να με βρεις.

Δήλωσες ότι είσαστε πολλοί. Είσαστε όντως πολλοί ή έκανες λάθος?

Πολλοί; Άλλο ένα άσχετο συμπέρασμα. Ο πληθυντικός χρησιμοποιείται για >1, όχι για πολλά.

Πιστεύω σου δώθηκε ικανοποιητική απάντηση από το κομματόσκυλο από πάνω.

Τον από πάνω, σε τέτοιες απαντήσεις, απλά τον trollάρω. Δεν έχει τίποτα να μου πει.

Και γω σου λέω το εξίσου απλό. Γιατί δεν είπες το ίδιο στην περίπτωση του Λιαπη; Γιατί 2 μέτρα και δυο σταθμά;

Γιατί πιστεύω ότι η υπόθεση Λιάπη μόνο με χιούμορ μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Πολλοί; Άλλο ένα άσχετο συμπέρασμα. Ο πληθυντικός χρησιμοποιείται για >1, όχι για πολλά.

Μέσα έπεσες γατάκι. Πολύ φοβάμαι δυστυχώς ότι τα λες σοβαρά. Να παραθέσω ποιος είπε τα περί ανοικτόμυαλων παραδίπλα?

Τον από πάνω, σε τέτοιες απαντήσεις, απλά τον trollάρω. Δεν έχει τίποτα να μου πει που να μπορώ να καταλάβω.

Τώρα μάλιστα. Βγάζει νόημα!

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος δεσμεύτηκε πως οι "ερυθρόλευκοι" θα διαθέσουν πάνω από 500.000 ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν σχολεία στην Κεφαλονιά από τον σεισμό των 5,9 ρίχτερ.

Πρόκειται για δύο Δημοτικά σχολεία, ένα Γυμνάσιο και ένα Λύκειο τα οποία υπέστησαν φθορές από τον πρόσφατο σεισμό.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον αρμόδιο υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο προκειμένου με την σειρά του να μεταφέρει στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά την πρωτοβουλία των πρωταθλητών Ελλάδας.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα διαθέσουν περισσότερο από 500.000 ευρώ προκειμένου οι μαθητές να επιστρέψουν στα σχολείο το συντομότερο δυνατό.

Μάλιστα αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού θα επισκεφθεί σύντομα το νησί του Ιονίου.

"Είναι ένα έργο, που το κόστος του ανέρχεται σε τουλάχιστον 500.000 ευρώ, ώστε να επιστρέψουν το ταχύτερο δυνατό στα σχολεία.

Δεσμευόμαστε πως η οικογένεια του Ολυμπιακού θα είναι κοντά στο νησί με τη φυσική τους παρουσία και την ηθική τους συμπαράσταση", τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού.

ετοιμάζει παράρτημα στην Κεφαλονιά :p

Τεσπα, ευχάριστο ότι βοηθάνε κάποιοι. Στην Κεφαλονιά επιδιορθώνει τα σχολεία μια ομάδα, στη Φθιώτιδα το πετρέλαιο το παρέχει δωρεάν κάποιος εφοπλιστής, και γενικά έτσι λειτουργούν τα σχολεία μας πλέον. Με δωρεές.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.