Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Χωρίς να αναφέρομαι στην προκήρυξη, αφού δεν την έχω διαβάσει, πολλές φορές στην ιστορία οι πραγματικοί πατριώτες έχουν χαρακτηριστεί τρομοκράτες, προδότες, κλπ. Οπότε αυτό που γράφεις, δεν αποτελεί επιχείρημα κατά της εγκυρότητας του εγγράφου.

δεν αντιλεγω στην πρώτη πρότασή σου. Ξαναδιάβασε ομως αυτό που έγραψα.

Το επιχείρημα κατά της εγκυρότητας του εγγράφου είναι ότι οι συντάκτες (aka οι "τρομοκράτες") μιλούν για πατριωτισμό. Και σου λέω ότι αυτό που λένε "σύγχρονη" τρομοκρατία αν διαβάσεις μερικά κείμενα τους και αντιληφθείς περίπου την προέλευσή τους δεν υφίσταται για αυτούς πατριωτισμός. Με βάση αυτό το συλλογισμό είναι για μένα εξαιρετικά απίθανο αυτό το έγγραφο να έχει γραφτεί απο "τρομοκράτες" με την έννοια των "τρομοκρατών" που συναντάμε τα τελευταία χρόνια.

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply

Δηλαδή.. δηλαδή... δηλαδή... ψέμματα μας έλεγε; Ο Α. Σαμαράς δεσμεύεται: Οχι νέα μέτρα, όχι νέα λιτότητα Αυτά είναι κόλπα του Συριζα. Ο πρωθυπουργός μας δε θα έκανε κάτι τέτοιο.

"Η τρόικα ζητάει, αλλά η ελληνική κυβέρνηση σε δέχεται, και δεν έρχονται άλλα, νέα, μέτρα". Μπράβο Αντώνη. Μπράβο Γιάννη. Σωτήρες.

Just saying...

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

Σε όλα αυτά λοιπόν βασίζεται η άλλη πλευρά και γράφει όλα αυτά περί νεκρών.

Από εκεί και πέρα, το ποιός τους έφαγε, ή πως σκοτώθηκαν, δεν πρόκειται να το μάθουμε ποτέ. Έγιναν πολλά και δυστυχώς είμαι πεπεισμένος και από ξένες δυνάμεις, που για αυτούς είναι παιχνιδάκι να παραποιήσουν γεγονότα.

μην διαλέξεις πλευρά λοιπόν, και ρώτα ή διάβασε από ανθρώπους που έμειναν στην αφάνεια και καταθέτους απλές προσωπικές εμπειρίες αρκετά χρόνια μετά.

Πολυτεχνείο | κακαράς

υπάρχουν πολλά ακόμα που δεν έχουν βγει παραέξω. κυρίως γιατί δεν είναι η στιγμή ακόμα κατάλληλη. ( ; )

Σχετικά με τα μακρύκανα που ανέβαζαν σε ταράτσες ισχύει. Πιο συγκεκριμένα είχαν στήσει Μυδράλια στην ταράτσα του ξενοδοχείου απέναντι από την πύλη και γάζωναν εντός του Πολυτεχνείου.

Στο 2013 είμαστε. Όχι άλλο κάρβουνο

Ευτυχώς έχουμε δημοκρατία και δε σε κρατάει κανείς με το ζόρι να αποχωρήσεις από μια κουβέντα που μπορεί να ενδιαφέρει άλλους.

μην διαλέξεις πλευρά λοιπόν, και ρώτα ή διάβασε από ανθρώπους που έμειναν στην αφάνεια και καταθέτους απλές προσωπικές εμπειρίες αρκετά χρόνια μετά.

Πολυτεχνείο | κακαράς

υπάρχουν πολλά ακόμα που δεν έχουν βγει παραέξω. κυρίως γιατί δεν είναι η στιγμή ακόμα κατάλληλη. ( ; )

Σχετικά με τα μακρύκανα που ανέβαζαν σε ταράτσες ισχύει. Πιο συγκεκριμένα είχαν στήσει Μυδράλια στην ταράτσα του ξενοδοχείου απέναντι από την πύλη και γάζωναν εντός του Πολυτεχνείου.

Διάβασε κι εσύ όμως την ιστορία που έβαλα εγώ παραπάνω. Επίσης άποψη από κάποιον που τα έζησε.

Διάβασε κι εσύ όμως την ιστορία που έβαλα εγώ παραπάνω. Επίσης άποψη από κάποιον που τα έζησε.

η απάντησή μου δεν ήταν ακυρωτική προς το άρθρο που παρέθεσες. :)

Ευτυχώς έχουμε δημοκρατία...

:rofl:

και δε σε κρατάει κανείς με το ζόρι να αποχωρήσεις από μια κουβέντα που μπορεί να ενδιαφέρει άλλους.

δεν βγάζει πολύ νόημα, αλλά τέλοσπαντων. Αν σε ενόχλησε το σχόλιο μου, λυπάμαι, αλλά πρέπει να το ανεχτείς. Δημοκρατία έχουμε, που λένε και τα ΜΜΕ.

EDIT: Επειδή βάζετε αφηγήσεις ανθρώπων που έζησαν το "μακελειό". Ότι ήταν κάποιος εκεί, δεν πάει να πει ότι θα πει και την αλήθεια...

Μπορεί να πεινάνε άνθρωποι, μπορεί να πεθαίνουν, μπορεί να χάνουν τα σπίτια τους, αλλά η τέχνη είναι υπεράνω όλων!

O Βενιζέλος δίνει 2,5 εκατ. ευρώ για το Εθνικό θέατρο της Αλβανίας

Πόσα χρωστάει το κόμμα του χοντρού από δάνεια σε τράπεζες και σε ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ κτλ;

δεν βγάζει πολύ νόημα, αλλά τέλοσπαντων. Αν σε ενόχλησε το σχόλιο μου, λυπάμαι, αλλά πρέπει να το ανεχτείς. Δημοκρατία έχουμε, που λένε και τα ΜΜΕ.

Δημοκρατία έχουμε τουλάχιστον εδώ μέσα αφού και η δική σου και η δική μου άποψη δημοσιοποιείται και μπορεί να διαβαστεί από όσους θέλουν να συμμετάσχουν.

Έξω ξέρω πολύ καλά οτι έχουμε κάτι τελείως διαφορετικό και άσχετο με τον όρο δημοκρατία.

Το σχόλιό σου το διάβασα και γι αυτό και απάντησα κατάλληλα. Εφόσον δυσανασχέτησες σου πρότεινα να απέχεις. Τίποτα περισσότερο. Δεν έχω την απαίτηση να το σβήσεις.

Προφανώς και κάθε προσωπική εμπειρία μπορεί να περικλύει ανακρίβειες. Το wordpress που έβαλα παραπάνω δε το παρέθεσα ως το αλάθητο του Πάπα. Σίγουρα όμως θα το εκλάβω με άλλη βαρύτητα από τη βαρύτητα ενός χρωματισμένου ιστότοπου όπως το defencenet που προκαλεί συνεχώς και με δόλο.

Πόσα χρωστάει το κόμμα του χοντρού από δάνεια σε τράπεζες και σε ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ κτλ;

Τ'άντερα του χοντρού (συγγνώμη για το ρατσιστικό σχετικά με το χοντρός). Αλλά ποιός νοιάζεται; Η δικαιοσύνη; :haha:

Δεν το κατάλαβες (ακαδημαϊκά το λέω) ότι όσο κυβερνά ο Σαμαράς το Πασόκ έχει ασυλία;.

Άσχετο, αλλά οι όροι "δημοκρατία" και "κομμουνισμός" είναι οι πιο επιδεχόμενοι τεντώματος. Αυτή είναι και η γοητεία τους.:yes4:

Ενω ο "φασισμός" :tw::tw:, "σταλινισμός", :tw::tw:"ναζισμός",:tw::tw: "δικτατορία" :tw::tw: είναι εντελώς ξεκάθαροι.

EDIT: Επειδή βάζετε αφηγήσεις ανθρώπων που έζησαν το "μακελειό". Ότι ήταν κάποιος εκεί, δεν πάει να πει ότι θα πει και την αλήθεια...

επισης η Δημοκρατια δεν τρομοκρατειται, σε παρακαλω πολυ να ολοκληρωνεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.