Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)


Lakisss

Recommended Posts

Δεν βρίσκουν αντίδραση διότι τα εδώ ξεφτέρια βάλανε το μαχαίρι στο λαιμό της χώρας. Και πορευόμαστε με τους ίδιους. Και όταν λέω ίδιους εννοώ όλους. Και αυτούς που κυβέρνησαν και τους άλλους που κάνανε αντιπολίτευση για τα μάτια του κόσμου, όλα αυτά τα χρόνια. Όταν λοιπόν η χώρα είναι χρεωμένη όχι μέχρι το λαιμό, αλλά πάνω από το κεφάλι, τι αντίδραση να περιμένουν; Μπορείς να βγεις και να πεις ότι δεν σας πληρώνω; Ίσως να μπορούσες το 2010, αλλά η γλάστρα που φύτευε με την γλάστρα φρόντισε όλο το χρέος να μετατραπεί σε κρατικό. Τι θα κάνεις λοιπόν; Δεν σας πληρώνω; Αυτό το "Δεν σας πληρώνω" θα απευθύνεται στους Ευρωπαίους φορολογούμενους. Θα μου πεις όχι, οι τραπεζίτες θα κλαίνε. Ναι, αλλά δεν θα υπάρχει Ευρωπαίος φορολογούμενος που να μην έχει πειστεί ότι ο Έλληνας τον έκλεψε. Μια τέτοια κίνηση θα είχε επιπτώσεις παντού. Πραγματικά παντού.

Αυτό που έπρεπε να γίνει εδώ πέρα και δεν γίνεται, είναι που δεν κόβουν τον βήχα σε 10 οικογένειες που συνεχίζουν να ρουφάνε το αίμα του κοσμάκη. Η χώρα στο χείλος του γκρεμού και δώρα δεκάδων ή και εκατοντάδων εκατομμυρίων δίνονται μέρα μεσημέρι στους ίδιους και τους ίδιους. Τα μέσα δεν μιλάνε, η κυβέρνηση κάνει ότι δεν καταλαβαίνει, η αντιπολίτευση στην καλύτερη των περιπτώσεων κάνει κάποιο ερώτημα στην βουλή και μετά πάει για ύπνο.

Link to comment
Share on other sites

Στη Βουλγαρία κλείνουν λέει 6 μήνες οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις. Έχετε δει τίποτα στις ειδήσεις στην Ελλάδα; Γιατί εδώ Ιρλανδία το κρύβουν πολύ καλά, χαμπάρι δεν έχει πάρει κανείς.

4VEKSnw.jpg

[ame]

[/ame]
Link to comment
Share on other sites

Βασικά παιδιά βρισκόμουνα μπροστά σε αυτό το σκηνικό στην Σόφια. Απ' ότι βλέπετε οι μπάτσοι δεν έχουν την εκπαίδευση να ελέγξουνε τον κόσμο, γενικά όλοι τα έχουνε χαμένα.

[MENTION=129]Chosen[/MENTION] Για πάνε να κάνεις κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα σε τέτοια απόσταση από τις προεδρικές λιμουζίνες και θα καπνίσει και το κωλί σου από τα δακρυγόνα.

Link to comment
Share on other sites

https://www.facebook.com/nchrysoloras/posts/10151973699943467

Η κυβέρνηση πιέζει τα ελληνικά μίντια να σπάνε συστηματικά το off the record κοινοτικών αξιωματούχων, ώστε να μην μας μιλάει κανένας στις Βρυξέλλες και να μην μεταδίδουν "ενοχλητικές" πληροφορίες οι Έλληνες ανταποκριτές. Δεν θέλουν να μας μιλάει κανείς και προσπαθούν να μας κάψουν σαν δημοσιογράφους. Γιατί φυσικά, όταν μιλάς σε ξένους αξιωματούχους, μπορεί και να σου πουν ότι η "20 λεπτη συνάντηση" μεταξύ Σαμαρά-Μέρκελ έγινε μόνο στο μυαλό του Κεδίκογλου και ότι δεν είμαστε πιο κοντά στο κλείσιμο της αξιολόγησης, απ' ότι ήμασταν τον Σεπτέμβριο, και ότι υπάρχει "δημοσιονομικό κενό" (η κυβέρνηση το αρνείτο μέχρι τον Οκτώβριο) και ότι η Τρόικα δεν ζητάει μόνο αυξήσεις φόρων, αλλά και καταργήσεις/μειώσεις φόρων, οι οποίοι βολεύουν την κυβέρνηση και τους κρατάει (φόροι υπέρ τρίτων, ασφαλιστικές εισφορές, φόροι μεταβίβασης) και ότι η Τρόικα ζητάει να κλείσουν τελείως τα ΕΑΣ, και ότι τα νούμερα που τους δίνει η Αθήνα για τον προϋπολογισμό του 2014 θεωρούνται στις Βρυξέλλες βγαλμένα από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, ή κάποιο άλλο έργο επιστημονικής φαντασίας. Επειδή λοιπόν δεν τους αρέσουν αυτά που γράφουμε (ούτε και σ'εμάς αρέσουν, αλλά τι να κάνουμε, μεταδίδουμε την πληροφορία), προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο στην Ελλάδα ότι απαγορεύεται το OFF the RECORD (αλήθεια; ισχύει το ίδιο και για τα οφφ του Κεδίκογλου;;;). Και άκουσον-άκουσον, έδωσε εντολή η "Αθήνα" στη γενική γραμματεία ενημέρωσης να μην μας στέλνει την αποδελτίωση Βελγικού-κοινοτικού τύπου, δήθεν για να μας τιμωρήσει. Λες και είμαστε σαν τα μούτρα τους, να βγάζουμε ρεπορτάζ διαβάζοντας μεταφρασμένες εφημερίδες. Σημειωτέον, όπως μου λέει ο Ιγνατίου, στην Ουάσινγκτον πάει κανονικά η αποδελτίωση. Η εντολή μπλακ-άουτ είναι ειδικά για Βρυξέλλες... Βρε ασ'τα διάαλα...
Link to comment
Share on other sites

γιε οκ είδαμε και τους άσπιλους αμόλυντους μαχόμενους δημοσιογράφους,μόλις κόπηκαν τα φράγκα και οι μίζες το ρίξανε στην επανάσταση σαν άλλοι Κολοκοτρώνηδες.τόσα χρόνια που ήσουν θαμμένος ρε ερπετό;φφσ

ραιτ ον ταργκετ :mamba:

Link to comment
Share on other sites

Στη Βουλγαρία κλείνουν λέει 6 μήνες οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις. Έχετε δει τίποτα στις ειδήσεις στην Ελλάδα; Γιατί εδώ Ιρλανδία το κρύβουν πολύ καλά, χαμπάρι δεν έχει πάρει κανείς.

4VEKSnw.jpg

Βουλγαρία: Η «Βαλκανική Άνοιξη» - INFOWAR

Link to comment
Share on other sites

Τι δουλειά έχει η SONY με τον Εθνικό μας Υμνο;

Όπως ανακαλύψαμε πριν από λίγες μέρες, o ελληνικός εθνικός ύμνος του Μάντζαρου και του Σολωμού φαίνεται να υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα τα οποία ζητάει να εισπράξει το YouTube. Αυτή τη φορά το ψάξαμε λίγο παραπάνω.
Link to comment
Share on other sites

Έχει μια καλή εξήγηση ο Panos La στα σχόλια.

Συμφωνώ ότι το "άρθρο" έχει προβλήματα, αλλά επισημαίνει κάτι σημαντικό. Ότι μπορεί εύκολα να γίνει κατάχρηση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, ακόμη και έργα που είναι ελεύθερα διαθέσιμα.

Καταρχάς, δεν ξέρουμε καν ότι η εκτέλεση που προκάλεσε το πρόβλημα είναι εκείνη για την οποία διεκδικεί αποζημίωση η Sony. Φαντάζομαι ότι ακόμη κι αν ήταν από την κοινοτική ορχήστρα Άνω Στεμνίτσας, αλγοριθμικά θα έβγαινε η διεκδίκηση της εταιρείας. Συν τοις άλλοις, υπήρχαν οι εκτελέσεις που συνόδευαν την έναρξη του προγράμματος στην ΕΡΤ, οι οποίες υποθέτω ήταν από τη δική τους ορχήστρα και πιθανότατα θα οδηγούσαν στο ίδιο αποτέλεσμα.

Τελικά όμως, εγώ υποστηρίζω ότι ούτως ή άλλως για ελεύθερα διαθέσιμα έργα θα έπρεπε ο διεκδικών να αποδείξει ότι είναι βάσιμο το αίτημά του κι όχι ο χρήστης τους ότι είναι αβάσιμο.

Αυτό το περιστατικό είναι σα να δημοσιεύεις σκαναρισμένο αντίτυπο του Moby Dick (public domain) και να έρχεται ο HarperCollins να σου ζητήσει τα ρέστα επειδή τύπωσε το πρωτότυπο.

Edit for [MENTION=93]ΓιαγκΤ[/MENTION]:

Μιλοντας στην γλωσσα του youtube, αν κανεις dispute στο copyright claim απο την sony ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ! Ο λογος ειναι απλος, το δικαιωμα που καταπαταται δεν ειναι η μουσικη η οι στιχοι του εθνικου υμνου, αλλα η εκτελεση. Με ακομα πιο απλα λογια, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η SONY ΜΙΣΘΩΣΕ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΗΧΟΛΗΠΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΝΤΙΟ KAI NA THN ΒΑΛΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΥ ΤΖΑΜΠΑ. Αν γουσταρεις, πανε παρε την κιθαρα σου, κατσε στην καμερα μπροστα και παιξε και τραγουδα τον εθνικο υμνο και βαλε αυτο στο βιντεο σου, δεν θα σου πει κανενας τιποτα.

Η μουσικη και οι στιχοι του εθνικου μας υμνου δεν ειναι καν εθνικη ιδιοκτησια, ειναι παγκοσμια. Ειδες τους Γερμανους να παραπονιουνται για την εκτελεση τη 9ης του Μπετοβεν απο την Κα.Γεωργιαδη στο μεγαρο μουσικης, οχι βεβαια, αυτη η μουσικη (κλασικη, εθνικος υμνος κλπ) ανοικει στο κοσμο, ειναι πνευματικη ιδιοκτησια του κοσμου και μπορει οποιος γουσταρει να την τραγουδισει, ηχογραφησει να την κανει οτι γουσταρει, αλλα αν το ηχογραφησω εγω, ειναι δικη μου η εκτελεση, δεν σου ανοικει ας ανοικει στον κοσμο η μουσικη και η στιχοι, η δικη μου εκτελεση ειναι δικη μου και ΤΕΛΟΣ. Οκ?

Αν θες λυση σε αυτο να πας στην ΕΡΤ που κατεστρεψαν να ζητησεις να γινει μια ηχογραφηση του εθνικου υμνου και να τον βγαλουν στο ιντερνετ κατω απο τα creative commons ωστε να μπορει οποιος γουσταρει να την βαζει στο video του χωρις να τον ενοχλει κανενα youtube και καμια sony. Αλλα πες μου, πιος καρεκλοκερβερος ειδικος συμβουλος με παχυλο μισθο εκατσε ποτε να σκεφτει πνευματικα δικαιωματα τα οποια στο εξωτερικο τα γνωριζουν τα παιδια απο το γυμνασιο.

Έγινε επεξεργασία από acct
Link to comment
Share on other sites

Δεν βλέπω κάποιο σχόλιο

Έχει σχόλια από κάτω. Δεν ξέρω αν στα κόβει κανένα πρόσθετο στον browser ως διαφημίσεις για παράδειγμα.

Η εξήγηση που δίνεται εκεί είναι ενδιαφέρουσα. Δεν θα πω πάλι "καλή" διότι και το ποστ του [MENTION=22279]acct[/MENTION] έχει γερές βάσεις.

Link to comment
Share on other sites

Ταμήλος: Βόλευε την κυβέρνηση η εκκαθάριση των αλλοδαπών από τη ΧΑ (Μαρτυράνε χωρίς ξύλο αυτοί ραα)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=sX6VWG7Vqrg&feature=player_embedded]Μ. ΤΑΜΗΛΟΣ: ΒΟΛΕΥΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Αυτός, που είναι και στο χώρο, εξηγεί τι ισχύει σε παγκόσμιο επίπεδο.

Shockwave-Sound.Com - Copyrights in Public Domain music and Classical music

Τελικά όμως, εγώ υποστηρίζω ότι ούτως ή άλλως για ελεύθερα διαθέσιμα έργα θα έπρεπε ο διεκδικών να αποδείξει ότι είναι βάσιμο το αίτημά του κι όχι ο χρήστης τους ότι είναι αβάσιμο.

Αυτό ισχύει από την Ελληνική νομοθεσία, αλλά δεν το έχω δει να εφαρμόζεται. Σε προσωπικό επίπεδο είμαι σε δικαστική διαμάχη με συνεργείο γιατί μου έβαλε επισκευασμένο ανταλλακτικό και όχι καινούριο όπως με χρέωσε. Ενώ θα έπρεπε εκείνος να αποδείξει το αντίθετο και όχι εγώ, το δικαστήριο δεν το έλαβε ιδιαίτερα υπόψη του.

Link to comment
Share on other sites

Αυτός έχει αποδείξει ότι είναι βλάκας. Το γεγονός ότι τον προωθήσανε στα κανάλια αποδεικνύει ότι και οι άλλοι είναι βλάκες.

Τον θυμάστε από τότε που κλαιγότανε διότι η συμμετοχή σε επιτροπή δεν είναι επιπλέον επίδομα ξυσίματος στον χώρο της αρεσκείας του;

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.