Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Το σπάσιμο χεριού αν γίνει μέσα σε καφετέρια, φορολογείται με 13%, ενώ αν γίνει απ'έξω με 23%;

:rofl: :rofl:

Το BBC για τιμοκατάλογο της Χρυσής Αυγής: Σπάσιμο χεριών 300 ευρώ. Κάψιμο Ι.Χ. 1.000 ευρώ. Ξυλοδαρμός για νοσοκομείο 1.500 ευρώ - NEWS247

Και μετά λέμε για τους δικούς μας "δημοσιογράφους"... Μ' αρέσει που ήθελε να πουλήσει και εξυπνάδα η μαντάμ (σε όλο το άρθρο), ειδικά στο σημείο που αποκαλεί το τιμόνι "flywheel".

Άρα έχει ελπίδες να κυβερνήσει στο μέλλον. Δεν είδες το Μαυρούδη με το τσεκούρι στο χέρι που έγινε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, όντας όψιμος νεοφιλελεύθερος;

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται αυτή την ώρα στην πλατεία Καραϊσκάκη, στην περιοχή απέναντι από τον ΟΣΕ, στη Θεσσαλονίκη,

καθώς στο σημείο είναι σε εξέλιξη διαμαρτυρία ατόμων που κρατούν ελληνικές σημαίες, με αφορμή την τελετή μετονομασίας του πάρκου, σε Πάρκο Δυρραχίου.

Ε !! χρυσαυγίτες 1000% είναι ! αφου κρατούσαν και σημαίες !! Να παταχθούν δεόντως παρακαλώ !

Εντιτ:

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63898702

:rofl::rofl::rofl: :rofl: Βασιλικό τρολάρισμα λέμε !!!

Έγινε επεξεργασία από colt3003

Όσο άθλια και γελοία είναι η παρουσίαση της είδησης αυτής από το Μέγκα, που δικάζει και καταδικάζει όλη την Χ.Α. σε κάθε φράση των δημοσιοκάφρων του, άλλο τόσο αστείο είναι, που ο Παππάς και ο Μιχαλολιάκος καταδικάζουν τον εθνικοσοσιαλισμό μετά την ευρεση τέτοιων φωτό στα σπίτια τους.

«η ΕΥΠ παρακολουθεί το τηλέφωνό μου και τα τηλέφωνα της Κουμουνδούρου. Σύντροφοι να προσέχετε. Τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται. Και το δικό μου, και τα δικά σας»

Τι να προσέξουν ακριβώς;

ΕΝΤΙΤ: Τι "Σύντροφοι" FFS?

«η ΕΥΠ παρακολουθεί το τηλέφωνό μου και τα τηλέφωνα της Κουμουνδούρου. Σύντροφοι να προσέχετε. Τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται. Και το δικό μου, και τα δικά σας»

Τι να προσέξουν ακριβώς;

ΕΝΤΙΤ: Τι "Σύντροφοι" FFS?

Και γω που νόμιζα ότι καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται....

Όσο άθλια και γελοία είναι η παρουσίαση της είδησης αυτής από το Μέγκα, που δικάζει και καταδικάζει όλη την Χ.Α. σε κάθε φράση των δημοσιοκάφρων του, άλλο τόσο αστείο είναι, που ο Παππάς και ο Μιχαλολιάκος καταδικάζουν τον εθνικοσοσιαλισμό μετά την ευρεση τέτοιων φωτό στα σπίτια τους.

Λατρεία και εγώ καταδικάζω τον Σταλινισμό, αλλά σπίτι μου θα βρεις φωτογραφίες μου με σημαίες του ΚΚΕ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι είμαι κρυφοσύντροφος και δε το ξέρω;

Και γω που νόμιζα ότι καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται....

Όσοι διαφωνούν με την σημερινή κυβέρνηση / καθεστώς των 35 ή 37 (ακόμα ψάχνω) προεδρικών διαταγμάτων και των παραγγελιών διώξεων (a.k.a. Dendias) τότε καλό θα ήταν να προσέχουν. Το "μνημόνιο" δεν αστειεύεται.

:____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_ sent from my padόφλα ____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_:

Όσοι διαφωνούν με την σημερινή κυβέρνηση / καθεστώς των 35 ή 37 (ακόμα ψάχνω) προεδρικών διαταγμάτων και των παραγγελιών διώξεων (a.k.a. Dendias) τότε καλό θα ήταν να προσέχουν. Το "μνημόνιο" δεν αστειεύεται.

Αχ βρε ΣΥΡΙΖΑ, που πας να τα βάλεις με τα λαμόγια; Θα μπλέξεις

Αχ βρε ΣΥΡΙΖΑ, που πας να τα βάλεις με τα λαμόγια; Θα μπλέξεις

Πέφτεις και σύ από τα σύννεφα ε;;; Να σου πω ότι θεωρείται το άλλο άκρο αν δεν το ξέρεις. Αυτές οι "θεωρίες" είδες τι κάνουν ;;; :sarcastic:

:____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_ sent from my padόφλα ____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_:

Έγινε επεξεργασία από TifoziF1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.