GruntGR Οκτώβριος 4, 2013 #11681 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Το σπάσιμο χεριού αν γίνει μέσα σε καφετέρια, φορολογείται με 13%, ενώ αν γίνει απ'έξω με 23%; :rofl: Το BBC για τιμοκατάλογο της Χρυσής Αυγής: Σπάσιμο χεριών 300 ευρώ. Κάψιμο Ι.Χ. 1.000 ευρώ. Ξυλοδαρμός για νοσοκομείο 1.500 ευρώ - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 4, 2013 #11682 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Βόμβες Ρουπακιώτη: Με υπόδειξη απο ΗΠΑ, Κομισιόν και εβραϊκές οργανώσεις έγιναν οι διώξεις κατά Χρυσής Αυγής | iefimerida.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Οκτώβριος 4, 2013 #11683 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Πόρισμα - φωτιά: Κύριος υπεύθυνος για την οικονομική καταστροφή της Κύπρου ο Χριστόφιας - NEWS247Στο Βιλαμπάχο όμως, ακόμα τρίβουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Οκτώβριος 4, 2013 #11684 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Σαμαράς: Συντρίψαμε τους νεοναζί | πολιτικη | ethnos.grΜπράβο!! Μπράβο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 5, 2013 #11685 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Τα ναρκωτικά σκοτώνουνBrazilian man crushed to death by weed in cannabis trafficking chase | Mail Online Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Οκτώβριος 5, 2013 #11686 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Τα ναρκωτικά σκοτώνουνBrazilian man crushed to death by weed in cannabis trafficking chase | Mail OnlineΚαι μετά λέμε για τους δικούς μας "δημοσιογράφους"... Μ' αρέσει που ήθελε να πουλήσει και εξυπνάδα η μαντάμ (σε όλο το άρθρο), ειδικά στο σημείο που αποκαλεί το τιμόνι "flywheel". Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 5, 2013 #11687 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Ντοκουμέντο: Ο Χρήστος Παππάς με στολή ναζί και φόντο τον αγκυλωτό σταυρό - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Οκτώβριος 5, 2013 #11688 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Ντοκουμέντο: Ο Χρήστος Παππάς με στολή ναζί και φόντο τον αγκυλωτό σταυρό - NEWS247Άρα έχει ελπίδες να κυβερνήσει στο μέλλον. Δεν είδες το Μαυρούδη με το τσεκούρι στο χέρι που έγινε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, όντας όψιμος νεοφιλελεύθερος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Οκτώβριος 5, 2013 #11689 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Freepen.gr: Φυγαδεύτηκε άρον άρον ο Μπουτάρης από τα εγκαίνια της πλατείας Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Οκτώβριος 5, 2013 #11690 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 (edited) Freepen.gr: Φυγαδεύτηκε άρον άρον ο Μπουτάρης από τα εγκαίνια της πλατείας Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται αυτή την ώρα στην πλατεία Καραϊσκάκη, στην περιοχή απέναντι από τον ΟΣΕ, στη Θεσσαλονίκη,καθώς στο σημείο είναι σε εξέλιξη διαμαρτυρία ατόμων που κρατούν ελληνικές σημαίες, με αφορμή την τελετή μετονομασίας του πάρκου, σε Πάρκο Δυρραχίου. Ε !! χρυσαυγίτες 1000% είναι ! αφου κρατούσαν και σημαίες !! Να παταχθούν δεόντως παρακαλώ ! Εντιτ: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63898702 :rofl: Βασιλικό τρολάρισμα λέμε !!! Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 5, 2013 από colt3003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Οκτώβριος 5, 2013 #11691 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Ντοκουμέντο: Ο Χρήστος Παππάς με στολή ναζί και φόντο τον αγκυλωτό σταυρό - NEWS247Όσο άθλια και γελοία είναι η παρουσίαση της είδησης αυτής από το Μέγκα, που δικάζει και καταδικάζει όλη την Χ.Α. σε κάθε φράση των δημοσιοκάφρων του, άλλο τόσο αστείο είναι, που ο Παππάς και ο Μιχαλολιάκος καταδικάζουν τον εθνικοσοσιαλισμό μετά την ευρεση τέτοιων φωτό στα σπίτια τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 5, 2013 #11692 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Αίτηση του καζίνο Λουτρακίου για υπαγωγή στο άρθρο 99 - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 5, 2013 #11693 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Δένδιας: Είναι συκοφαντία, διαψεύστε ή κάντε μήνυση για παρακολούθηση | πολιτικη | ethnos.gr :rofl: Βασιλικό τρολάρισμα λέμε !!! «η ΕΥΠ παρακολουθεί το τηλέφωνό μου και τα τηλέφωνα της Κουμουνδούρου. Σύντροφοι να προσέχετε. Τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται. Και το δικό μου, και τα δικά σας» Τι να προσέξουν ακριβώς; ΕΝΤΙΤ: Τι "Σύντροφοι" FFS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Οκτώβριος 5, 2013 #11694 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 «η ΕΥΠ παρακολουθεί το τηλέφωνό μου και τα τηλέφωνα της Κουμουνδούρου. Σύντροφοι να προσέχετε. Τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται. Και το δικό μου, και τα δικά σας»Τι να προσέξουν ακριβώς;ΕΝΤΙΤ: Τι "Σύντροφοι" FFS?Και γω που νόμιζα ότι καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 5, 2013 #11695 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Όσο άθλια και γελοία είναι η παρουσίαση της είδησης αυτής από το Μέγκα, που δικάζει και καταδικάζει όλη την Χ.Α. σε κάθε φράση των δημοσιοκάφρων του, άλλο τόσο αστείο είναι, που ο Παππάς και ο Μιχαλολιάκος καταδικάζουν τον εθνικοσοσιαλισμό μετά την ευρεση τέτοιων φωτό στα σπίτια τους.Λατρεία και εγώ καταδικάζω τον Σταλινισμό, αλλά σπίτι μου θα βρεις φωτογραφίες μου με σημαίες του ΚΚΕ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι είμαι κρυφοσύντροφος και δε το ξέρω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 5, 2013 #11696 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Και γω που νόμιζα ότι καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται....Όσοι διαφωνούν με την σημερινή κυβέρνηση / καθεστώς των 35 ή 37 (ακόμα ψάχνω) προεδρικών διαταγμάτων και των παραγγελιών διώξεων (a.k.a. Dendias) τότε καλό θα ήταν να προσέχουν. Το "μνημόνιο" δεν αστειεύεται. :____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_ sent from my padόφλα ____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Οκτώβριος 5, 2013 #11697 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 αλλά σπίτι μου θα βρεις φωτογραφίες μου με σημαίες του ΚΚΕ μόνο με σημαίες ή και με πανό-πλακάτ κτλ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 5, 2013 #11698 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Όσοι διαφωνούν με την σημερινή κυβέρνηση / καθεστώς των 35 ή 37 (ακόμα ψάχνω) προεδρικών διαταγμάτων και των παραγγελιών διώξεων (a.k.a. Dendias) τότε καλό θα ήταν να προσέχουν. Το "μνημόνιο" δεν αστειεύεται. Αχ βρε ΣΥΡΙΖΑ, που πας να τα βάλεις με τα λαμόγια; Θα μπλέξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 5, 2013 #11699 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 (edited) Αχ βρε ΣΥΡΙΖΑ, που πας να τα βάλεις με τα λαμόγια; Θα μπλέξεις Πέφτεις και σύ από τα σύννεφα ε;;; Να σου πω ότι θεωρείται το άλλο άκρο αν δεν το ξέρεις. Αυτές οι "θεωρίες" είδες τι κάνουν ;;; :____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_ sent from my padόφλα ____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_: Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 5, 2013 από TifoziF1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Οκτώβριος 5, 2013 #11700 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Και γω που νόμιζα ότι καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται....Ναι, πολιτικές σκοπιμότητες δεν υπάρχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts