Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)


Lakisss

Recommended Posts

Καταργούν - δεν καταργούν (δημοσιεύται και "διάψευση"), έχουν επιτύχει το τέλειο "unaccountability through obscurity". Αν δεν ενεργοποιηθεί κάποιος πιο εύχρηστος μηχανισμός αναζήτησης των πράξεων που δημιοσιεύονται στη "Διαύγεια", είναι στατιστικά απίθανο να εντοπιστεί ακόμη και η πιο κακοπροαίρετη κακοδιαχείριση.

Το απλούστερο θα ήταν, ακόμη και χωρίς νέα πεδία αναζήτησης, να μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά. Αυτή τη στιγμή, αν επιλέξω ακόμη κι έναν μικρό εποπτευόμενο φορέα και έναν μόνο υπογράφοντα, μπορεί να καταλήξω με μια λίστα 30000 πράξεων που δεν επιδέχονται επιπλέον διαχωρισμό.

Άντε να βρεις εκεί μέσα δειγματοληπτικά μία "προβληματική", ειδικά δεδομένου ότι οι περισσότερες δεν παρουσιάζουν κανένα ενδιαφέρον.

Η Διαύγεια είναι πολύ πρακτική σε μια περίπτωση: όταν κάποιος "από μέσα" θέλει να σφυρίξει κάτι περίεργο. Και τώρα κάποιοι προσπαθούν να προφυλαχτούν ακριβώς απ' αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Από την στιγμή που δώσανε 20 εκατ. στην ΑΕΚ και το ονομάσανε "αναπτυξιακά έργα" δεν θα δίνανε και στους άλλους? Ο Πανιώνιος έκλεγε, είχε στείλει επιστολές και ζήταγε λεφτά λόγω... ιστορίας, ο ΠΑΟ παρέμενε ο μόνος αδικημένος από τους 3 μεγάλους της Αθήνας και μάλιστα ο ΠΑΟ θα έπρεπε να είχε ήδη δικό του γήπεδο χωρίς τα λεφτά της πολιτείας. Αλλά ο Βωβός ήθελε πολυκατάστημα που ως γνωστόν θα έκοβε πελατεία από τα Mall,.... ή μήπως σταματήσανε το έργο επειδή ήταν κάτι πουλιά στη μέση?

Πάντως αν το δημόσιο λειτουργούσε σωστά, τα λεφτά αυτά θα μπορούσαν να είχαν προέρθει από τις τσέπες του Μάκαρου ενώ και η ΑΕΚ δεν θα έβρισκε αφορμή για να πέσει. Όλα εξελίχθηκαν ώστε να ευνοηθούν κάποιες βαθιές τσέπες εις βάρος του φορολογούμενου.

Link to comment
Share on other sites

Σωστά τα λές κ. Κασιμάτη, πολύ σωστά, εξήγησέ το όμως να το καταλάβει και ο παππούς που "ψηφίζει ΧΧΧΧ γιατί το ψηφίζει μια ζωή", η κυρά Κατίνα που ενημερώνετε αποκλειστικά από την μεσημεριανή ζώνη (λες και οι ειδήσεις του 8 είναι "ποιοτικότερες") ή το 40% που δεν πάει καν στις κάλπες να ψηφίσει.

Πόσα προεδρικά διατάγματα έχουν κατατεθεί τα τελευταία 2 χρόνια ?

Τι είναι προεδρικό διάταγμα ? Πότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ?

Πόσα έχουν "επικυρωθεί" από την Βουλή όπως προστάζει το Σύνταγμα ?

Γιατί οι εισαγγελείς και τα Αν. Δικαστήρια κάθονται με σταυρωμένα χέρια μπροστά σε όλο αυτό που γίνεται ?

Πάλι καλά (ειρωνία) που οι χουντο-ναζι-φασίστες είναι φυλακή σήμερα !!!

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι αυτό προσπαθεί να εξηγήσει, ότι το αποτέλεσμα αυτών, έχει φέρει Πραξικόπημα και δυστυχώς μια τεράστια μερίδα ανθρώπων και προς έκπληξή μου, αρκετών μορφωμένων, δεν λέει να το καταλάβει.

Link to comment
Share on other sites

Τέτοια άρθρα είναι άχρηστα έως επικίνδυνα όταν δεν συνοδεύονται από ονόματα. Διότι εκεί που εγώ ο διπλανός μου και ο γείτονας τα έχουμε πάρει στο κρανίο και λέμε "Μα τι στο διάολο γίνεται, κανείς δεν τα βλέπει αυτά που ζούμε?", διαβάζουμε τον Κασιμάτη, ακούμε τα ουρλιαχτά του Χίου, τις βρισιές του Τράγκα, τις αναλύσεις/αποκαλύψεις του Αφτιά και λέμε "Πες τα Χρυσόστομε. Έτσι είναι. Να λοιπόν που και άλλοι τα λένε. Να που και άλλοι τα βλέπουν. Πες τους τα να τα ακούσουν οι παλιό προδότες. Άντε να αλλάξουν τα πράγματα", ηρεμούμε και πάμε για ύπνο.

Τέτοια άρθρα, τέτοιες εκπομπές εγώ τα αποκαλώ "βαλβίδες ασφαλείας" και είναι αναγκαία για να συνεχίσει να λειτουργεί το σύστημα όπως λειτουργεί.

Σε λιγότερο από 1 χρόνο από τις τελευταίες εκλογές έχουμε δει

Επιστρατεύσεις εν μέσω πανηγυριών διότι δεν θα διαταραχτεί π.χ. η εξεταστική των μαθητών

Κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης εν μέσω πανηγυριών διότι όλοι εκεί μέσα είναι διορισμένα κομματόσκυλο

Φυλάκιση αρχηγού κόμματος της αντιπολίτευσης εν μέσω πανηγυριών διότι είναι φασίστας και δολοφόνος.

Σε αυτή την χώρα τώρα τελευταία πολύ την γιορτάζουμε την δημοκρατία.....

Link to comment
Share on other sites

Φυλάκιση αρχηγού κόμματος της αντιπολίτευσης εν μέσω πανηγυριών διότι είναι φασίστας και δολοφόνος.

Και υπενθυμίσουμε στους νεώτερους ότι η τελευταία φορά που είχε φυλακιστεί χωρίς δίκη εν ενεργεία εκλεγμένος βουλευτής ήταν στις 21 Απριλίου του 1967. :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Και υπενθυμίσουμε στους νεώτερους ότι η τελευταία φορά που είχε φυλακιστεί χωρίς δίκη εν ενεργεία εκλεγμένος βουλευτής ήταν στις 21 Απριλίου του 1967. :unsure:

Και μην ξεχνάμε ότι τότε ανακοίνωσαν ότι αναστέλλεται η ισχύς του Συντάγματος. Τώρα τα κάνουμε στο όνομά της προστασίας του.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.