Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Και που να δεις το κανάλι της Βουλής:

Βουλή: Πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ για 1 σιγή για την μνήμη του Φύσσα. Δέχτηκε η Χρυσή Αυγή και την απέσυραν - NEWS247

Σημ: μετράω 20 στο πλάνο, άντε να είναι και άλλοι 10 στις πτέρυγες. Πλέον ολομέλεια σημαίνει το 10% του σώματος.

Κάπου εδώ να πούμε ότι και η KKK (Ku Klux Klan) μοίραζε δώρα σε ορφανοτροφεία τα Χριστούγεννα, ενώ και το κόμα των Ναζί είχε οργανώσει εβδομάδες που γίνονταν φιλανθρωπικές εκδηλώσεις με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για τη χρηματοδότηση κοινοφελών οργανισμών.

Kοίτα ο καθένας θα μπορούσε να σου αντιπαραβάλει άπειρες σελίδες με εγκλήματα κομμουνιστικών καθεστώτων κλπ τόσο στο παρελθόν όσο και πιο σύγχρονα.

Θα μας οδηγήσει κάπου αυτό ; Προφανώς όχι. Απλά θα συνεχίσουμε να μαλώνουμε σαν τα κοκορια κάτι που ειδικά για θέματα πολιτικής το σιχαίνομαι.

Δεν σου ειπα να αγιοποιήσει τη ΧΑ αλλά να προσπαθησεις με την κριτική σκέψη που σαφώς διαθέτεις να δεις τι μπορει να κρύβεται πίσω από ολα αυτά.

Tι ακριβώς έχουν διαλύσει και κάψει στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ θα μου πει κάποιος ΜΙΑ φορά;

Επίσης, το βιντεάκι που μας έκανε ρεζίλι (πάλι) και έχει μπει 3 φορές θα το σχολιάσει κανείς? Κάποιος από όσους θεωρούν ότι οι Χ.Α. στην Αστυνομία κάνουν την δουλειά τους χωρίς πολιτικά δεσμά; Κάποιος που δεν αναγνωρίζει παρακράτος;

Να στο πω αλλιώς αν και νομίζω πως απλά κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Περιπτωση Α

Αριστεροί, ακροαριστεροί, αναρχικοί κάνουν ανα περιόδους την Αθήνα λαμπόγυαλο για διάφορες αφορμές σωστά; Πέρα από το πόσοι έχουν καταστραφεί οικονομικά ή έχουν χάσει περιουσίες πριν από πολύ λίγα χρόνια κάηκαν ζωντανοί άνθρωποι μεσα σε μια τράπεζα μεταξύ των οποίων και μια έγγυος γυναίκα.

Οι εκπρόσωποι των κομμάτων της αριστεράς βγαινουν να καταδικασουν τα γεγονότα και σχίζουν τα ρούχα τους για να πεισουν πως δεν εχουν καμια σχεση με αυτό το γεγονός.

(on a sidenote, ποτέ σχεδόν κανείς δεν συλλαμβάνεται για διάφορους λόγους που δεν ειναι της παρούσης )

Περιπτωση Β

Ένα βλάκας (γιατι το ξαναλέω πως περί βλάκα πρόκειται και οχι κατα συρροή εγκληματία) που μαζί με μια χούφτα εθνίκια την έχει δει κάπως μαχαιρώνει έναν τύπο για ασήμαντη αφορμή και τον σκοτώνει. Ο εγκληματίας συλλαμβάνεται και η φυλάκισή του ειναι θέμα χρόνου.

Παράλληλα ο Τυπος, οσο κι αν οι εκπρόσωποι της ΧΑ λένε πως το έγκλημα δεν εχει σχέση με αυτούς, έχουν σκυλιάσει πως πρόκειται για κομμα δολοφόνων και ολα τα άλλα που όλοι λιγο πολύ ξέρουμε.

Παράλληλα προτείνεται τήρηση ενός λεπτού σιγής στη Βουλή και μόλις δηλώνει η ΧΑ πως παραστεί, η πρόταση αποσύρεται (ιδιαίτερα "κολακευτικό" για την αξ.αντιπολίτευση που το πρότεινε )

Θα μπορούσα να κάνω αντιπαραβολές για ώρες αλλά δεν εχει νόημα.

Εξήγησέ μου αν εχεις την καλοσύνη γιατι πρέπει να υπάρχει αυτή η διαφορά στην αντιμετώπιση και γιατι πχ η γνώμη του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ειναι πιο πιστευτή από της ΧΑ ή της οποιασδήποτε άλλης παράταξης;

Και ξαναρωτάω γιατι απάντηση δεν εχω παρει, αν ο τυπος ελεγε οτι ειναι ΝΔ τι θα γινοταν τωρα ; Θα βγαινατε να απαιτήσετε εκλογές την άλλη Κυριακή ;

Και ξαναρωτάω γιατι απάντηση δεν εχω παρει, αν ο τυπος ελεγε οτι ειναι ΝΔ τι θα γινοταν τωρα ; Θα βγαινατε να απαιτήσετε εκλογές την άλλη Κυριακή ;

ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!! ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ Ν.Δ.: ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙ@ ΜΟΥ ΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Τοσο δυσκολο σου ειναι να καταλαβεις την διαφορα μεταξυ ενος μελους της Χ.Α και ενος απλου ψηφοφορου ?

Αυτο που γινεται με τα καναλια και την Χ.Α και σε ενοχλει τοσο πολυ λεγεται αντι-διαφημιση , δυστηχως στην συγκεκριμενη περιπτωση τους βοηθαει να ανεβουν περισσοτερο αποτι η διαφημιση.

Στην τελικη αν αυριο σφαξουνε τον κολλητο σου στο γηπεδο θα εχει μετα σημασια αν το εκαναν ενα ματσο αρρωστοι γαυροι αντι για τον Μητρογλου ?

Εξήγησέ μου αν εχεις την καλοσύνη γιατι πρέπει να υπάρχει αυτή η διαφορά στην αντιμετώπιση και γιατι πχ η γνώμη του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ειναι πιο πιστευτή από της ΧΑ ή της οποιασδήποτε άλλης παράταξης;

Δεν ξέρω πάντως η Χρυσή αυγή λέει ότι οι αριστεροί είναι παρακράτος άρα χέρι χέρι με το σύστημα καλύπτονται. Ενώ η αντισυστημική ΧΑ δεχεται επιθέσεις αστυνομίας, όλα τα δικαστήρια τους έχουν χώσει μέσα για ξυλοδαρμούς μεταναστων (λες και οι αριστεροί δε δέρνουν και δε σπάνε στις πορείες, μας πείραξαν τα παιδιά που καθαρίζουν την Αθήνα από τους παράνομους). Ε τι να κάνουμε τόσα χρόνια κατεστημένο η αριστερά μας έφτασε ως εδώ.

Ρε πάμε καλά? τι ψαχνετε να βρείτε? εξισώνουμε τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής με τους φλώρους του Σύριζα? οι τύποι κάτι παρδαλές σημαίες κουβαλάνε στις πορείες και περιμένουν να γίνουν εκλογες, σιγά μην κάτσουν να κάνουν επεισόδια και να ασκήσουν βια κλπ

καλά κάποιοι έχετε ξεφύγει ακόμα περισσότερο.. λέει ο άλλος ότι ένας βλάκας και όχι κατα συρροή εγκληματίας ήταν? σοβαρά? τόσο πολυ μισείς τους αριστεραναρχικούς που έφτασες σε σημείο να εθελοτυφλείς για να κοροιδεύεις το ίδιο σου τον εαυτο? το ίδιο το περιβάλλον του δολοφόνου (μη σου πω και η γυναίκα του) λένε ότι επι πληρωμή ήταν μέλος ταγμάτων εφόδου για επιθέσεις σε μετανάστες (μάλλον για σενα δεν είναι έγκλημα αυτό ε? άλλωστε λαθραία μπήκαν άρα δεν είναι ανθρωποι) πιθανόν λόγω περιοχής να κάνανε επίθεση και στο ΚΚΕ την περασμέν εβδομάδα στο πέραμα (αλλά αυτοί οι κομμουνιστές δεν είναι άνθρωποι άρα ΟΥΤΕ αυτό είναι έγκλημα)

ΟΚ έλεγα να μη γραψω τίποτα αλλά πλέον δεν άντεχα.

F@ck logic

"Ένας καημένος βλάκας τον σκότωσε παιδιά δεν τρέχει τιποτα. Χαλαρά ΧΑ στις εκλογούλες κομπλε είναι τα παιδιά αλλά την είδαν λίγο μάγκες τώρα τελευταία αλλά κυριλλέ δεν είναι δα και εγκληματίες.. ποια τα όπλα και τα μαχαίρια??? εεεε... αα κι αριστεροι έχουν όμως? δεν καταλαβα γιατι να μην πιστέψουμε και τη ΧΑ??"

μάλλον ο βλάκας είναι αυτός που το πιστεύει, αυτός που τους ανέχεται ενώ αυτός που τους δικαιολογεί εκτός απο βλάκας έιναι και συνένοχος.

εδώ βλέπετε το δολοφόνο να περνάει τυχαία δίπλα απο βουλευτή της ΧΑ. Η φωτογραφία αναδημοσιεύεται απο αριστεροκρατούμενο ΜΜΕ με σκοπό να χτυπήσει το εθνικιστικό κίνημα

http://tvxs.gr/sites/default/files/article/2013/38/138816-138824-579069_693927233967904_653228010_n.jpg

Έγινε επεξεργασία από 3likos

Να στο πω αλλιώς αν και νομίζω πως απλά κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Περιπτωση Α

Αριστεροί, ακροαριστεροί, αναρχικοί κάνουν ανα περιόδους την Αθήνα λαμπόγυαλο για διάφορες αφορμές σωστά;

...

πριν από πολύ λίγα χρόνια κάηκαν ζωντανοί άνθρωποι μεσα σε μια τράπεζα μεταξύ των οποίων και μια έγγυος γυναίκα.

ΛΑΘΟΣ, και εξηγώ, αρέσκεσαι σε όλα σου τα ποστ να βάζεις μαζί ότι είναι πιο αριστερά από την ΔΗΜΑΡ.

Τα πράγματα δεν είναι όμως έτσι. Όπως εγώ λοιπόν είμαι αρκετά προσεχτικός και δεν λέω "Δεξιοί, Ακροδεξιοί και Φασίστες δολοφόνησαν τον άνθρωπο" και δεν επιρρήπτω άμεσα ευθύνες σε πολιτικούς χώρους που δεν έχουν σχέση με μαχαιρόματα, περιμένω ίδια αντιμετώπιση και από όλους τους υπόλοιπους.

Εσύ λοιπόν λες Αριστεροί κ.α. κάνουν ανα περιόδους λαμπόγυαλο την Αθήνα, ΛΑΘΟΣ σου απαντάω. Τα ζώα οι μπαχαλοαναρχικοί το κάνουν αυτό. Τι σχέση έχουνε αυτοί με την Αριστερά; Καμία και όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις και το αποδεχτείς, τόσο πιο γρήγορα και εγώ θα σταματήσω να γράφω για πολλοστή φορά τα ίδια και τα ίδια.

Όσο για την αγαπημένη σας ιστορία με τους νεκρούς της Μαρφίν, δεν ήμουν εκεί για να ξέρω, αλλά ξέρω ότι εκεί μπροστά τα μπλοκ των αναρχικών ήταν, τα μπλοκ της Αριστεράς ήταν αρκετά μακριά.

Τα καταλαβαίνεις τα από πάνω, ή πάλι σε 2-3 βδομάδες θα γράφεις για καψίματα και καταστροφές από Αριστερούς;;;

Οι εκπρόσωποι των κομμάτων της αριστεράς βγαινουν να καταδικασουν τα γεγονότα και σχίζουν τα ρούχα τους για να πεισουν πως δεν εχουν καμια σχεση με αυτό το γεγονός.

(on a sidenote, ποτέ σχεδόν κανείς δεν συλλαμβάνεται για διάφορους λόγους που δεν ειναι της παρούσης )

Φυσικά και τα καταδικάζουν, τι θέλεις να κάνουν; Να τα αποτρέψουν παίζοντας ξύλο με τα ζώα όπως το βιντεάκι; Δουλειά των μπάτσων είναι αν δουνε κουκουλοφόρο να πάνε να τον μαζέψουν, αυτόν και μόνο αυτόν, αλλά στην Ελληνική Αστυνομία έχουν πρόβλημα με τα μάτια τους. Στο επόμενο περιστατικό τυφλής αστυνομικής βίας, που θα γίνει της παρούσης, να το συζητήσουμε.

Περιπτωση Β

Ένα βλάκας (γιατι το ξαναλέω πως περί βλάκα πρόκειται και οχι κατα συρροή εγκληματία) που μαζί με μια χούφτα εθνίκια την έχει δει κάπως μαχαιρώνει έναν τύπο για ασήμαντη αφορμή και τον σκοτώνει. Ο εγκληματίας συλλαμβάνεται και η φυλάκισή του ειναι θέμα χρόνου.

Παράλληλα ο Τυπος, οσο κι αν οι εκπρόσωποι της ΧΑ λένε πως το έγκλημα δεν εχει σχέση με αυτούς, έχουν σκυλιάσει πως πρόκειται για κομμα δολοφόνων και ολα τα άλλα που όλοι λιγο πολύ ξέρουμε.

Κατά συρροή φασίστα θα πω εγώ, και όχι απλά βλάκα.

1) Σύμφωνα με ότι κυκλοφόρησε τις πρώτες ώρες, χωρίς να ξέρω αν αληθευει, ο ίδιος δήλωσε Χ.Α.

2) Το Bold που έβαλα στο quote σου, σε αντίθεση με την Μαρφίν, οι εθνικιστές των περικύκλωσαν και τον μαχαίρωσαν, δεν ήταν 500 μέτρα μακριά. Άσε τι λένε ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ, και στις 2 περιπτώσεις υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που λένε τι ήταν εκεί μπροστά.

3) Αποδεδειγμένα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πήρε ποτέ μέρος σε επεισόδια, δεν θα βρεις ΕΝΑ βίντεο ή μια φωτογραφία που να τοποθετούν τον ΣΥΡΙΖΑ σε συμπλοκή. Από την άλλη, δεν μπορώ να πω το ίδιο για την ΧΑ και τους εθνικιστές, το αντίθετο μάλιστα.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάναμε.

Kοίτα ο καθένας θα μπορούσε να σου αντιπαραβάλει άπειρες σελίδες με εγκλήματα κομμουνιστικών καθεστώτων κλπ τόσο στο παρελθόν όσο και πιο σύγχρονα.

Θα μας οδηγήσει κάπου αυτό ; Προφανώς όχι.

Προφανώς και όχι. Γιατί; Γιατί ούτε τα κομμουνιστικά καθεστώτα υποστηρίζω.

Περιπτωση Α

Αριστεροί, ακροαριστεροί, αναρχικοί κάνουν ανα περιόδους την Αθήνα λαμπόγυαλο για διάφορες αφορμές σωστά; Πέρα από το πόσοι έχουν καταστραφεί οικονομικά ή έχουν χάσει περιουσίες πριν από πολύ λίγα χρόνια κάηκαν ζωντανοί άνθρωποι μεσα σε μια τράπεζα μεταξύ των οποίων και μια έγγυος γυναίκα.

Από μπλοκ του ΚΚΕ δε γίνονται επεισόδια, εκτός κι αν τους επιτεθούν μπάχαλοι. Περιφρούρηση μέχρι αηδίας.

Σύριζα σαφώς πιο χαλαροί, προσπαθούν να διώχνουν τους μπάχαλους από τις πορείες τους. Συνήθως οι μπάχαλοι βρίσκονται στο τέλος

Αναρχικοί. Δε γνωρίζω

Τώρα. Για το ποιοι κάνουν λαμπόγυαλο την Αθήνα, έχετε δει όλοι φωτογραφίες με κουκουλοφόρους να κάνουν παρέα σε ματατζήδες, έχετε δει όλοι βίντεο με συλλήψεις κουκουλοφόρωνε που σπάνε μαγαζιά και στο ίδιο βίντεο -χωρίς κοψίματα κλπ- σε 2 λεπτά τους αφήνουν ελεύθερους, έχουμε ακούσει πισινούς κουκουλοφόρων να μιλάνε.

Προφανώς δεν είναι όλοι ασφαλίτες, υπάρχουν αρκετοί που κινούνται ανεξάρτητα, υπάρχουν περισσότεροι που παρασύρονται, αλλά το (παρα)κράτος έχει ενεργή συμμετοχή στα σπασίματα/καψίματα.

Για το κάψιμο της Μαρφίν, επειδή ήμουν τριγύρω -αλλά όχι στην περιοχή- να πούμε ότι η πορεία εκεί ήταν ανοργάνωτη. Δεν ήταν ΚΚΕ, δεν ήταν ΓΣΕΕ, δεν ήταν τΣΥΡΙΖΑ. Ήταν κόσμος, ακομμάτιστος, αχρωμάτιστος, άμυαλος αρκετά ώστε να μην καταλάβει ότι οι άνθρωποι θα καίγονταν.

Περιπτωση Β

Η χα αποτελείται από βλάκες, που όλοι μαζί είναι μια χούφτα εθνίκια, και μαχαιρώνουν κόσμο. αυτή τη φορά σκότωσαν. τις άλλες φορές "απλώς" τραυμάτιζαν.

Το αν είναι κόμμα δολοφόνων δε χρειάζεται να μας το επιβεβαιώσει η χα. Φαίνεται από τις πράξεις τους τα τελευταία 15 χρόνια. Δεν περίμεναν να μπουν στη Βουλή.

Αν θες βλέπεις ότι η χα είναι εγκληματική οργάνωση με μανδύα κόμματος. Αν δε θες, δικαίωμά σου.

Άσχετο/off topic: Μαμώ τις παλιοδιαφημίσεις του gamatou. 2 pop ups μου πέταξε το βλαμμένο και το δεύτερο με ρώταγε μήπως ήθελα να μείνω και στην παλιό σελίδα του. Ω ναι.....

(προσοχή, δεν κρίνω το άρθρο)

66132_170726736453144_1816951865_n.jpg

Δεν σας χάλασε μερικούς....

Η φάση ειναι οτι αν κάποιος εδώ μέσα ή οπουδήποτε αλλού έγραφε "Ο δολοφόνος Πακιστανός" ή "ο βιαστής Αφγανός" θα βγαίνανε οι διάφοροι ανθρωπιστές και θα τον έλεγαν ρατσιστή κλπ :)

Αυτό απλά για να επισημάνω πως ο κάθενας (κόμματα, ΜΜΕ, κλπ) κοιτάει απλά να εκμεταλλευτεί στο έπακρο ένα τραγικό γεγονός και τιποτα άλλο.

[MENTION=3673]hayabusa[/MENTION] περιμένω μία απάντηση σε αυτά που σε ρωτησα

[MENTION=8837]l2phile[/MENTION] Ναι οκ.. Αφού πλέον έχουν λυσάξει όλοι, και η Χ.Α. το παίζει "Απεταξάμην Απεταξάμην", βγάινει ο τύπος και λέει μία μακακία να τον ξελασπώσει...

Σε ποια Αριστερά ανήκε? Ποιος τον πλήρωσε? Άνθρωπος που φευγει από την Αριστερά επί πληρωμή, δεν ήταν Αριστερός ποτέ του.

Αλήθεια δεν είναι στην Χ.Α. απλα, πήγε στην κατασκήνωση, έχει κάρτα μέλους, βγήκε φωτό με βουλευτή της, ήταν στην διανομή τροφίμων και πληρωνόταν από την Χ.Α. για να κάνει διάφορα..

Ευτυχώς το έχουν κατεβάσει στο μεταξύ, γιατί δεν είναι πραγματικό. Σατιρικά γράφτηκε και άρχισαν να το αναμεταδίδουν διάφοροι ως είδηση.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.