Myralis Σεπτέμβριος 18, 2013 #11101 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 (edited) Οι αριστεροί τι λένε όταν γίνονται εγκλήματα από λάθρο;Τι λένε όταν τα καίνε οι μπαχαλάκηδες;Πρώτο και σημαντικότερο ΔΕΝ λένε καλά να πάθουν. Αυτό το "λάθρο" τι είναι; Κάνουν εγκλήματα τα λαθραία τσιγάρα;Όταν τα καίνε οι μπαχαλάκηδες καταγγέλουν προβοκάτσια και καλούν τον κόσμο να δει πόσο κόσμο είχε η πορεία, και όχι τι έκαναν 30 ζωα.Το υπάρχουν με το παρακολουθούν δολοφονία κάνοντας τσιγάρο έχει τεράστια διαφορά.Για τσιγάρο δεν ξέρω κάτι, δεν αναφέρθηκε πουθενά. Αλλά το να λουφάζουν εκεί δίπλα περιμένοντας (δήθεν δεν βλέπουν κάτι), μπορεί να γίνει. Σου λέει, ο φίλος μας ο Τάκης ο Σουγιάς είναι εκεί, αν έχει πρόβλημα θα μας φωνάξει.Δεν γκρίνιαξε καθολου όχι αρκετά . 1ον . 2ον ξαναδιάβασε το κειμενο γιατι το παραφράζεις . και 3ον οπου υπάρχει φανατισμός απο όποια μεριά και αν προέρχεται συμβαίνουν αυτα. 4ον καταδικάζω το γεγονος .Δεν θα γράψω σεντόνι, 1 πρόταση μόνο.Περιμένεις από την Αριστερά να γράψει κάτι ή να γκρινιάξει για κάθε "ότι να 'ναι" δολοφονία συμβαίνει; Με ποια λογική; Δεν είναι το δελτίο των 20:00.Δεν νομίζεις ότι αλλάζει όμως το θέμα όταν ο δράστης και το θύμα έχουν πολύ συγκεκριμένες πολιτικές ταυτότητες; Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 18, 2013 από Myralis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 18, 2013 #11102 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 (edited) Πρώτο και σημαντικότερο ΔΕΝ λένε καλά να πάθουν. Σημαντικότερο το θεωρείς εσύ. Εγώ θεωρώ σημαντικές τις πράξεις πρόληψης, όπως είχε γίνει πχ στην πορεία του Πολυτεχνείου το 1995.Όταν τα καίνε οι μπαχαλάκηδες καταγγέλουν προβοκάτσια και καλούν τον κόσμο να δει πόσο κόσμο είχε η πορεία, και όχι τι έκαναν 30 ζωα.Μπλά, μπλά, μπλα.... Λόγια και τίποτα άλλο.Αλλά το να λουφάζουν εκεί δίπλα περιμένοντας (δήθεν δεν βλέπουν κάτι), μπορεί να γίνει. Σου λέει, ο φίλος μας ο Τάκης ο Σουγιάς είναι εκεί, αν έχει πρόβλημα θα μας φωνάξει.Το γεγονός ότι ήταν 3 άνδρες και μία κοπέλα και οι υπόλοιποι ήταν 20-30 με ρόπαλα όπως αναφέρθηκε, δε σου λέει ότι μπορεί να μην ήθελαν να εμπλακούν και είχαμε χειρότερα; Γνωρίζεις αν ζήτησαν να επέμβουν και πήραν εντολή όχι ή να περιμένουν ενισχύσεις;Αβίαστα συμπεράσματα βγάζετε και ουσία μηδέν.Δεν νομίζεις ότι αλλάζει όμως το θέμα όταν ο δράστης και το θύμα έχουν πολύ συγκεκριμένες πολιτικές ταυτότητες;Δε νομίζεις ότι αλλάζει το θέμα όταν ο δράστης (αλλοδαπός) και το θύμα (Έλληνας) έχουν πολύ συγκεκριμένες κρατικές ταυτότητες; Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 18, 2013 από Wizard! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Σεπτέμβριος 18, 2013 #11103 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 Δεν γκρίνιαξε καθολου όχι αρκετά . 1ον . 2ον ξαναδιάβασε το κειμενο γιατι το παραφράζεις . και 3ον οπου υπάρχει φανατισμός απο όποια μεριά και αν προέρχεται συμβαίνουν αυτα. 4ον καταδικάζω το γεγονος .απλά σου λέω οτι συγκρίνετε τελείως ανόμοια πράγματα. δηλαδή τι να πεί οταν κάποιος λαθρομετανάστης ληστεύει κάποιον?έγκλημα είναι όπως και όταν κάποιος έλληνας ληστεύει κάποιον. Απο την άλλη έχεις μια οργάνωση που συστηματικά οργανωνει πογκρόμ και επιθέσεις.Συμφωνώ για τον φανατισμό, όμως δεν νομίζω καποιο αριστερό κόμμα με τέτοια υποστήριξη όπως η χρηση αυγή να υποστηρήζει τέτοιες δράσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Σεπτέμβριος 18, 2013 #11104 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 .... κοίτα να δείς που μέχρι να τελειώσει αυτή η κουβέντα, θα μας περιμένει στην εξώπορτα το νέο χαράτσι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 18, 2013 #11105 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 Η αριστερά δεν γκρινιάζει σε εγκλήματα αλλοδαπών γιατί είναι γνωστή η πολιτική της και οι θέσεις της για το μεταναστευτικό λιγο πολύ και οι Επίσημες και οι ανεπίσημες ( ανεπίσημες = ολοι οι καλοι χωράμε) . Μην κοροιδευόμαστε . Οπως και αυτή τρέχει πρώτη να υπερασπιστεί τα ''δικαιώματα τους'' . Οποτε για μένα δεν ειναι τελείως ανόμοια πράγματα αλλα ένα πράγμα του τύπου σε οτι με βολευει ανακατεύομαι - σε ότι όχι τραβάω την ουρά μου απο έξω. Ασχετα αν πρόκειται για κοινωνικό πρόβλημα που διογκώνεται . Επίσης δεν μιλάμε για πορτοφολάδες αλλα για στυγνούς δολοφόνους που σε σφάζουν για μια κάμερα - 50 ευρώ . Πράγμα που μπορεί να τύχει στον καθένα . Αντιθέσει με το πρόσφατο περιστατικο οπου κανουν λόγο για φανατισμένους οπαδούς κομμάτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 18, 2013 #11106 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 (edited) Συγχωράτε με, αλλά μια ερώτηση,ΤΙ θα πει "αντιφασίστας" στις μέρες μας; Διότι μου φαίνεται ότι το έχετε παρεξηγήσει. Δεν νομίζω να ισχύει ότι έχω μια α, β ιδεολογία που είναι αντίθετη με την χ, ψ, αλλά τό ότι αν δω απέναντι μου κάποιον που ασπάζεται την χ, ψ ιδεολογία θα του σκίσω να μπρέκουλα!Για να με βοηθήσετε και μένα που είμαι απο χωριό ,να καταλάβω δηλαδή την διαφορά των δύο. Και για να καταλάβω ποιος από τους δύο με την "3 λαλούν και 2 χορεύουν-όλα για το εργάτη αλλά πάνω από όλα το κόμμα!!!!" συμπεριφορά σε πολιτική και ΜΗ ζωή (με ταυτόχρονη βέβαια καλοπέραση και αύξηση των τραπεζικών λογαρισμών), έχει την μεγαλύτερη ευθύνη μετά το 74 για τα σκατά που γίνανε....Τώρα θα μου πείτε τι σχέση έχει η δολοφονία με αυτό που ρωτάω.Απάντηση:Την έδω σε ο Γιάννης πιο πάνω..."Ολυμπιακός/Παναθηναικός..." Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 18, 2013 από Snips Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Σεπτέμβριος 18, 2013 #11107 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 Σημαντικότερο το θεωρείς εσύ. Εγώ θεωρώ σημαντικές τις πράξεις πρόληψης, όπως είχε γίνει πχ στην πορεία του Πολυτεχνείου το 1995.Μπλά, μπλά, μπλα.... Λόγια και τίποτα άλλο.Ότι να'ναι έτσι; Για πες μου τι ήθελες να κάνει δηλαδή η Αριστερά εκτός από το "λόγια μόνο".Και μην μου πεις για περιφρούρηση του μπλοκ, γιατί αν είσαι το ΚΚΕ με 2000-3000 κόσμο, μπορείς να κάνεις περιφρούρηση, όταν είσαι 20 διαφορετικά μποκ με 10000 κόσμο είναι αδύνατον να κάνεις περιφρούρηση.Το γεγονός ότι ήταν 3 άνδρες και μία κοπέλα και οι υπόλοιποι ήταν 20-30 με ρόπαλα όπως αναφέρθηκε, δε σου λέει ότι μπορεί να μην ήθελαν να εμπλακούν και είχαμε χειρότερα; Γνωρίζεις αν ζήτησαν να επέμβουν και πήραν εντολή όχι ή να περιμένουν ενισχύσεις;Συμφωνούμε απόλυτα φίλε μου: Δεν ήθελαν να εμπλακούν, τώρα το πως και το γιατί, μένει να διευκρινιστεί.Ενδεικτικά, αν ήθελαν, μπορούσαν να τους σπάσουν, 2-3 στον άερα να έριχναν και έληξε το θέμα.Δεν γίνεται δηλαδή, μία κοπέλα μόνη της να μπορεί να πιάνει τον μαχαιροβγάλτη, και οι υπόλοιποι 3 να μην μπορούσαν να επιβάλλουν την τάξη και να προλάβουν τα χειρότερα.Οι ίδιοι είναι σχεδόν που σπάνε μπλοκ 500 ατόμων στην μέση για να περάσουν..Δε νομίζεις ότι αλλάζει το θέμα όταν ο δράστης (αλλοδαπός) και το θύμα (Έλληνας) έχουν πολύ συγκεκριμένες κρατικές ταυτότητες;Καθόλου δεν αλλάζει το θέμα, σόρρυ! Ένας εγκληματίας είναι ένας εγκληματίας, και εφόσον μιλάμε για την Ελλάδα με θύμα Έλληνα και όχι το αντίθετο (αλλοδαπός θύμα από Έλληνα) δεν υπάρχει και το στοιχείο του ρατσισμού να πεις κάτι.Πόσο μάλλον όταν δεν ξέρουμε διάφορες λεπτομέρειες σε αυτά τα περιστατικά.Για παράδειγμα, στην υπόθεση του Λαζανά στην Πάτρα, κάποιος μπορεί να υποστηρίξει ότι ο τύπος πήγε και έβαλε τον σκύλο του να δαγκώσει τους μετανάστες, αλλά δεν του βγήκε.Τραγικό το περιστατικό φυσικά, αλλά αν όντως έγινε κάπως έτσι, αλλάζει το πως βλέπει κάποιος το περιστατικό εκείνο, έχουμε πλέον ρατσισμό και αυτοάμυνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 18, 2013 #11108 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 Το κατάλαβες ανόητε νοικοκυραίε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 18, 2013 #11109 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 Συγχωράτε με, αλλά μια ερώτηση,ΤΙ θα πει "αντιφασίστας" στις μέρες μας; Διότι μου φαίνεται ότι το έχετε παρεξηγήσει. Δεν νομίζω να ισχύει ότι έχω μια α, β ιδεολογία που είναι αντίθετη με την χ, ψ, αλλά τό ότι αν δω απέναντι μου κάποιον που ασπάζεται την χ, ψ ιδεολογία θα του σκίσω να μπρέκουλα!Για να με βοηθήσετε και μένα που είμαι απο χωριό ,να καταλάβω δηλαδή την διαφορά των δύο. Και για να καταλάβω ποιος από τους δύο με την "3 λαλούν και 2 χορεύουν-όλα για το εργάτη αλλά πάνω από όλα το κόμμα!!!!" συμπεριφορά σε πολιτική και ΜΗ ζωή (με ταυτόχρονη βέβαια καλοπέραση και αύξηση των τραπεζικών λογαρισμών), έχει την μεγαλύτερη ευθύνη μετά το 74 για τα σκατά που γίνανε....είχα κάνει αναφορά πιο παλιά εδώ μέσα και καταλήξαμε ότι ΦΑΣΙΣΤΑΣ ή ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ είναι το ίδιο πράγμα οπότε τι ασχολείσαι όλοι τα ίδια γίναμε πλέον ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Σεπτέμβριος 18, 2013 #11110 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 Συγχωράτε με, αλλά μια ερώτηση,ΤΙ θα πει "αντιφασίστας" στις μέρες μας; "Αντιφασίστας μπορεί να είσαι κάνοντας αντιφασιστικές εκδηλώσεις, ενημερώνοντας κόσμο, δείχνοντας τους φασίστες για να τους βγάλεις στο περιθώριο της κοινωνικής ζωής.Αντιφασίστας μπορεί και να είσαι κυνηγώντας τους και σαπίζοντας τους στο ξύλο.Οι Αριστεροί είναι στην πρώτη κατηγορία, οι Αναρχικοί πατάνε και στις 2 βάρκες.Οπότε [MENTION=14318]ARMAGEDDON[/MENTION] είσαι λάθος.Δεν κοροϊδευόμαστε καθόλου Athens2004, έχουν τα ίδια δικαιώματα σαν άνθρωποι που έχεις και εσύ, και οφείλει η Αριστερά να τα υπερασπιστεί.Για ακριβώς τον ίδιο λόγο, η αντίδραση της Αριστεράς όταν ο κακός δράστης είναι αλλοδαπός, είναι ίδια, με όταν ο δράστης δεν είναι αλλοδαπός. Παραπάνω εξήγησα και το διαφορετικό της τωρινής κατάστασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Σεπτέμβριος 18, 2013 #11111 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 Οι αριστεροί τι λένε όταν γίνονται εγκλήματα από λάθρο;Τι λένε όταν τα καίνε οι μπαχαλάκηδες;Το υπάρχουν με το παρακολουθούν δολοφονία κάνοντας τσιγάρο έχει τεράστια διαφορά.Μάνθο, οι πηγές που δίνει είναι από το TVXS. Σα να μου δίνεις στοιχεία για την οικονομία από το Mega...Όπως και να έχει, εγώ βλέπω ότι το "διαίρει και βασίλευε" κυριαρχεί επί παντός επιστητού σε αυτή τη χώρα...Βγάζουμε τα μάτια μας, ενώ οι πραγματικοί ένοχοι ζουν σα βασιλιάδες κι ατιμώρητοι.Δες και αυτό Στην επιφάνεια οι σχέσεις «στοργής» ΕΛ.ΑΣ. - Χρυσής Αυγής - Ελλάδα - Επικαιρότητα - Τα Νέα Οnline -> αναδημοσίευση -> Στην επιφάνεια οι σχέσεις «στοργής» ΕΛ.ΑΣ. - Χρυσής Αυγής | TVXS - TV Χωρίς ΣύνοραΑπό το 2011 και μετά έχουν συμβεί και πολλά άλλα όπως Χυτήριο παραλόγου με "ανάρμοστη" σχέση ΕΛΑΣ και Χρυσής Αυγής ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ | Anatropi NewsNewsbeast.gr | ΕΛΛΑΔΑ : Η φάλαγγα της Χρυσής Αυγής μέσα στην ΕΛ.ΑΣ.τεσπά σαν να προσπαθώ να αποδείξω τα αυτονόητα. Κρίμα για το παλικάρι που έφυγε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 18, 2013 #11112 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 (edited) Δεν κοροϊδευόμαστε καθόλου Athens2004, έχουν τα ίδια δικαιώματα σαν άνθρωποι που έχεις και εσύ, και οφείλει η Αριστερά να τα υπερασπιστεί.Για ακριβώς τον ίδιο λόγο, η αντίδραση της Αριστεράς όταν ο κακός δράστης είναι αλλοδαπός, είναι ίδια, με όταν ο δράστης δεν είναι αλλοδαπός. Παραπάνω εξήγησα και το διαφορετικό της τωρινής κατάστασης.Δεν με πείθεις ( ως συνήθως ) ειδικά απο το spoiler στο ποστ σου #11107 σε βλέπω καπως προκατειλημενο . Αυτος εβγαλε τον σκυλο του να τους δαγκώσει και τον έσφαξαν σε αυτοάμυνα !!! ( αυτοι δλδ που ηταν και παράνομα εισερχόμενοι στην χώρα του . Λάθροι δλδ με κεφαλαίο Λ ) , ο αλλος με την ετοιμογενη γυναίκα που τον σφάξανε για την κάμερα τι να τους έκανε αραγε ? Τους πρότεινε παρτούζα μεταξύ τους και αυτος να τους βιντεοσκοπεί με την κάμερα και επειτα οι ταξικοί αδερφοι προσβεβλημένοι τον σφάξαν και του την πήρανε ? Για να μην μακρυγορούμε γιατι το κουράζουμε και εχεις μπερδευτει . Το μονο δικαίωμα που έχει καποιος παράνομα εισερχόμενος σε ξενη χώρα ειναι το δικαίωμα της απέλασης . Αν δεν δικαιουται πολιτικο άσυλο .ακα να λειτουργουν οι νόμοι γενικώς στο ξέφραγο αμπελάκι μας. ( ειτε αυτο λεγεται παρανομη εισοδος ειτε κλοπη ειτε φονος. ) Σας αρέσει ? καλώς οχι ? καλύτερα. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 18, 2013 από Athens2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Σεπτέμβριος 18, 2013 #11113 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 Κάθε άποψη του τύπου "όταν οι αλλοδαποί σκοτώνουν τι λέει αριστερά;" έδινε άλλοθι σε αυτά τα ανθρωποειδή για τις μετέπειτα ενέργειες της. Μετά από χρόνια εκπαίδευσης με τους αλλοδαπούς, με την ανοχή "δημοκρατικών" πολιτών και πολιτικών, τώρα ήρθε η ώρα του "ή είστε μαζί μας ή εναντίων μας".enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Σεπτέμβριος 18, 2013 #11114 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 (edited) Δεν με πείθεις ( ως συνήθως ) ειδικά απο το spoiler στο ποστ σου #11107 σε βλέπω καπως προκατειλημενο . Αυτος εβγαλε τον σκυλο του να τους δαγκώσει και τον έσφαξαν σε αυτοάμυνα !!! ( αυτοι δλδ που ηταν και παράνομα εισερχόμενοι στην χώρα του . Λάθροι δλδ με κεφαλαίο Λ ) , ο αλλος με την ετοιμογενη γυναίκα που τον σφάξανε για την κάμερα τι να τους έκανε αραγε ? Τους πρότεινε παρτούζα μεταξύ τους και αυτος να τους βιντεοσκοπεί με την κάμερα και επειτα οι ταξικοί αδερφοι προσβεβλημένοι τον σφάξαν και του την πήρανε ?Εγώ δεν υποστήριξα τίποτα, έγραψα μόνο ότι διάβασα τότε σε κάποιο site. Μάρτυρες δεν υπήρχαν, μπορώ να βγάλω πολλά διαφορετικά σενάρια που να ξεκινούν από το "Racism gone wrong". Από την άλλη, γιατί του επιτέθηκαν; Αυτοί που ήταν παράνομα στην χώρα; τι κίνητρο είχαν; Να του πάρουν τον σκύλο να τον φάνε;Για τον τύπο με την κάμερα δεν είπα κάτι, shit happens, RIP.Το πρόβλημα είναι ότι ενώ κανείς δεν υποστήριξε τους εγκληματίες, οι εγκληματίες αυτοί δεν έχουν κάποιο πολιτικό υπόβαθρο, ΑΛΛΑ η Χ.Α. αξιοποίησε μια χαρά αυτές τις ειδήσεις, και διαμαρτυρήθηκε για ποιο πράγμα; Οχι για την εγκληματικότητα, αλλά για την εγκληματικότητα των αλλοδαπών.. αστειότητες.Το μονο δικαίωμα που έχει καποιος παράνομα εισερχόμενος σε ξενη χώρα ειναι το δικαίωμα της απέλασης . Αν δεν δικαιουται πολιτικο άσυλο .ακα να λειτουργουν οι νόμοι γενικώς στο ξέφραγο αμπελάκι μας. ( ειτε αυτο λεγεται παρανομη εισοδος ειτε κλοπη ειτε φονος. ) Συμφωνώ σε αυτό, έλα μου όμως που αιτούντε πολιτικό άσυλο!Έλα μου που δηλώνουν άλλη χώρα καταγωγής για να πάρουν πολιτικό άσυλο.Έλα μου που υπάρχει ΠΟΛΥ σαπίλα ελληνική και ξένη και καταφέρνουν να μπουν στην Ελλάδα.Έλα μου που υπάρχει και ένα άλλο δικαίωμα, αυτό του να ζουν σαν άνθρωποι, και κανείς δεν επιτρέπεται να τους κακομεταχειριστεί..Ντάξυ; το λύξαμε; Να επιστρέψουμε στην πολιτική δολοφονία από μέλη του 10%+ των Ελλήνων;; Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 18, 2013 από Myralis Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 18, 2013 #11115 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 ρε Myralis ειλικρινά δηλαδή δεν ξέρω από που να αρχίσω με αυτά που γραφεις" Για τον τύπο με την κάμερα δεν είπα κάτι, shit happens, RIP." Αλήθεια ; Τότε γιατί για τον άλλο τύπο πτο χτεσινό έχει βουήξει ο (αριστερός κυρίως) κόσμος, αφού απλά Shit Happens, RIP ; Και καλά, αν αυτός ο βλάκας που έβγαλε μαχαίρι χτες και τον έφαγε τον άλλο στην ψύχρα (γιατί προφανώς περί βλάκα πρόκειται επιεικώς) ελεγε ότι ειναι ΝΔ και "ζητω ο Σαμαράς" τι θα έπρεπε να γίνει ; Εκλογές την άλλη Κυριακή ; Πάτε καθόλου καλά ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 18, 2013 #11116 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 Δηλαδή επειδή μετανάστες έσφαξαν έναν για να τον κλέψουν, η εν ψυχρω χθεσινή δολοφονία πρέπει να περάσει στο ντούκου; Αυτό μας λες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 18, 2013 #11117 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 ρε Myralis ειλικρινά δηλαδή δεν ξέρω από που να αρχίσω με αυτά που γραφεις" Για τον τύπο με την κάμερα δεν είπα κάτι, shit happens, RIP." Αλήθεια ; Τότε γιατί για τον άλλο τύπο πτο χτεσινό έχει βουήξει ο (αριστερός κυρίως) κόσμος, αφού απλά Shit Happens, RIP ; γιατί το ένα είναι δολοφονία - κοινό έγκλημα, το άλλο είναι πολιτική δολοφονία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Σεπτέμβριος 18, 2013 #11118 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 [MENTION=3673]hayabusa[/MENTION] απάντησαν οι απο πάνω.Και δεν πρόκειται για βλάκα, πρόκειται για φασίστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 18, 2013 #11119 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 Δηλαδή επειδή μετανάστες έσφαξαν έναν για να τον κλέψουν, η εν ψυχρω χθεσινή δολοφονία πρέπει να περάσει στο ντούκου; Αυτό μας λες;Φυσικα και όχι, αλλά έτσι παρουσιάζονται από ορισμένους τα πράγματα ειναι σαν να περνάει στο ντούκου η δολοφονία του φουκαρά που θα πήγαινε τη γυναίκα του στο μαιευτήριο να γεννήσει. Γιατί τον Έλληνα που τον έφαγαν κάποιοι που δεν θα έπρεπε να ειναι καν εδω ειναι απλά "shit happens"; Μπορεις να μου το εξηγήσεις ; γιατί το ένα είναι δολοφονία - κοινό έγκλημα, το άλλο είναι πολιτική δολοφονία.Αλήθεια ; Και λοιπόν ; Η ουσιαστική διαφορά ποια ειναι ; Δύο άνθρωποι δεν ειναι νεκροί από ανθρωποκτονία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Σεπτέμβριος 18, 2013 #11120 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 Δεν έχω καταλάβει που έγκειται η διαφωνία σας... Όλοι συμφωνούμε ότι συνέβη ένα στυγερό έγκλημα. Όλοι φανταζόμασταν ότι κάποτε θα συνέβαινε. Όλοι συμφωνούμε ότι το κίνητρο ήταν και οι "πολιτικές" διαφορές θύτη και θύματος. Όλοι συμφωνούμε ότι ο πρώτος πρέπει να σαπίσει στη φυλακή. Ότι ο δεύτερος δυστυχώς δεν πρόκειται να γυρίσει στη ζωή. Όλοι θλιβόμαστε και συμπονούμε τους φίλους και συγγενείς του.Οπότε; Το θέμα είναι αν η ΧΑ θεσμικά υποστηρίζει τη βία; Προφανώς, ακόμη και αν το κάνει ακόμη κάπως συγκαλυμμένα (το θράσος των κομμάτων είναι πάντα ανάλογο του ποσοστού τους). Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτός είναι ο λόγος που συνεχώς ενισχύεται η δύναμή τους; Όσο επιτείνεται το αίσθημα απόγνωσης που αισθάνονται άνθρωποι μέχρι χθες αξιοπρεπείς, τόσο θα αυξάνονται οι πιθανότητες να επιλέξουν την ακροδεξιά. "Ελπίζω" ότι με ποσοστό ~15% δεν είναι απαίδευτοι βραδύνοες όλοι οι ψηφοφόροι της ΧΑ.Αντί να απαιτούμε από το "δημοκρατικό τόξο" να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να καταστήσει αυτόματα περιττούς τους φασίζοντες, συζητάμε για απαγορεύσεις και κουραφέξαλα. Η οργή και η βία δε θα εξαφανιστούν με την απαγόρευση της ΧΑ, το αντίθετο. Θα διαχυθούν σε όλους τους υπόλοιπους πολιτικούς χώρους.Κατά τ' άλλα, να με συγχωρέσετε, αλλά το άρθρο του κ. Ιάσονα Κάντα που διάβασα από την παρακάτω παραπομπή είναι κατάπτυστο και παραπέμπει σε ρητορική αριστερού βορείων προαστείων.Το κατάλαβες ανόητε νοικοκυραίε;Απευθύνεται ακόμη σε "νοικοκυραίους", με νοικοκυρεμένα σπίτια και νομίζει ότι αυτοί αποτελούν τη δύναμη της ΧΑ. Αγνοεί προφανώς ότι εκεί καταλήγουν μόνο όσοι δεν έχουν πια τίποτα να χάσουν και ενδεχομένως αναλαμβάνουν και την ηθική ευθύνη της επιλογής τους. Και τους αποκαλεί ανόητους, ηλίθιους, πολίτες της πλάκας, Ελληνάρες. Ο οξύνους, ευφυής, πολιτικά διαπρεπής Ευρωπαίος...Αλήθεια, έχει κανείς την εντύπωση ότι οι παρόντες αστυνομικοί ήθελαν να γίνουν μάρτυρες σε φόνο; Νομίζει κανείς ότι αν ήταν εμφανές το τι θα συμβεί δε θα είχαν επέμβει για το αποτρέψουν; Ή ξεχνάμε ότι κι αυτοί είναι συνήθως πιτσιρικάδες που για 700€ βγαίνουν στο δρόμο ένοπλοι με την ελπίδα όλων ότι ξέρουν τι κάνουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts