Myralis Σεπτέμβριος 13, 2013 #11021 Σεπτέμβριος 13, 2013 Στην φώτο που έχω, βλέπεις αυτοάμυνα; 4 τουλάχιστον άτομα ποδοπατάνε/ξυλοκοπούνε έναν πεσμένο κάτω. Σε επίθεση, τι θα έκαναν;Θα έβγαζαν ρόπαλα με καρφιά και θα χτυπούσαν απροστάτευτους ανθρώπους. Όπως έκαναν οι Χρυσαυγίτες στο Πέραμα.Καλό είναι, πέρα από τις φωτογραφίες, να θυμόμαστε και λίγο τι είχε γίνει εκείνες τις ημέρες. Ήμουνα εκεί, είχα δει τις μολότωφ, δεν τους αδικώ καθόλου αν ποδοπατάνε έναν μολοτωφόρο.. Δεν υπήρχε άλλη λύση αφού η αστυνομία ήταν μακριά και χάζευε.Δεν είχε ασπίδες το ΚΚΕ, πως να προστατευτεί από τις πέτρες και τα μπουκάλια; Μόνη λύση ήταν να τους πλακώσει μπας και φύγουν
acct Σεπτέμβριος 13, 2013 #11022 Σεπτέμβριος 13, 2013 Από την μία είχες μία αφισοκόλληση, τίποτα περίεργο.Εξαρτάται ποιον θα ρωτήσεις. Για μένα η αφισορύπανση είναι αδίκημα που επισύρει από 3 έως 5 σφαλιάρες. Ίσως απο τη στιμγή που δε χρειάζεται να την αντικρύζεις, ιδεολογικά σε ενοχλεί λιγότερο από εμένα.Δεν έχω εξισώσει ποτέ τον ΣΥΡΙΖΑ (ή το ΚΚΕ) με τη ΧΑ, όπως είναι πολύ στη μόδα τον τελευταίο καιρό. Όμως τους αριστερούς τραμπούκους και τους δεξιούς τραμπούκους δεν τους ξεχωρίζω στη συνείδησή μου.Μπορεί να έχεις δίκιο και συμπτωματικά οι συγκεκριμένοι να ήταν καλοκάγαθοι. Παραδοσιακά όμως, όμοιως ομοίω. Δεν έχω δει Ολυμπιακούς χούλιγκαν να στήνουν ενέδρα σε καλόγερους που υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό (και αντίστροφα). Κάφροι με κάφρους πλακώνονται συνήθως.
Κωστάκης Σεπτέμβριος 14, 2013 #11023 Σεπτέμβριος 14, 2013 Πέθανε στα 80 του ο «πατέρας» του Dolby Surround | ειδησεις , κοσμος | Ημερησία
Lakisss Σεπτέμβριος 14, 2013 Author #11024 Σεπτέμβριος 14, 2013 Αυτό τον μήνα στην Αθήνα.Bike Festival 2013 - Bike Festival - bikefestivalAthens Flying Week - Home
acct Σεπτέμβριος 14, 2013 #11025 Σεπτέμβριος 14, 2013 Αφού μετακινήθηκε το μήνυμά μου στο άλλο θέμα που είχε ανοίξει, με την ανοχή σας επιστρέφω για να αφήσω ένα σύνδεσμο κι εδώ. Δεν παρακολουθούν όλοι τα θέματα στα οποία εμφανίστηκε και είναι χειρότερο από οτιδήποτε άλλο έχω δει πρόσφατα, οπότε δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο...http://www.thelab.gr/off-topic/i-apolyti-kseftila-tis-voulis-126520.html[ame=http://www.youtube.com/watch?v=wWdut0XaUj8]Ψηφοφορία (ή περίπου) στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής - YouTube[/ame]credit @DJD @neuromancer για τις προηγούμενες αναρτήσεις
Galioni Σεπτέμβριος 15, 2013 #11026 Σεπτέμβριος 15, 2013 Από την μία είχες μία αφισοκόλληση, τίποτα περίεργο.Κατ' αρχήν η αφισοκόλληση ήταν απλά η αφορμή.Απλά Myralis ενώ δεν σε έχω για κάφρο απορώ πως προσπερνάς την αφισοκόλληση σε δημόσιο χώρο σαν κάτι φυσιολογικό. Δηλαδή προτιμάς σε αυτό το θέμα την Αθήνα απ το Αμστερνταμ;
yanni Σεπτέμβριος 15, 2013 #11027 Σεπτέμβριος 15, 2013 Η αφισοκόλληση είναι συνώνυμο της ρύπανσης, της ασκήμιας, της βρωμιάς σε έναν βαθμό της έλλειψης σεβασμού προς τον πολίτη που θέλει μια καθαρή πόλη και να μην υποχρεώνεται σε κάθε 10 μέτρα να βλέπει μπροστά του τα ίδια σύμβολα, τα ίδια μηνύματα, τις ίδιες φάτσες. Προσωπική άποψη πάντα.
Myralis Σεπτέμβριος 15, 2013 #11028 Σεπτέμβριος 15, 2013 Κατ' αρχήν η αφισοκόλληση ήταν απλά η αφορμή.Απλά Myralis ενώ δεν σε έχω για κάφρο απορώ πως προσπερνάς την αφισοκόλληση σε δημόσιο χώρο σαν κάτι φυσιολογικό. Δηλαδή προτιμάς σε αυτό το θέμα την Αθήνα απ το Αμστερνταμ;Η αφισοκόλληση είναι συνώνυμο της ρύπανσης, της ασκήμιας, της βρωμιάς σε έναν βαθμό της έλλειψης σεβασμού προς τον πολίτη που θέλει μια καθαρή πόλη και να μην υποχρεώνεται σε κάθε 10 μέτρα να βλέπει μπροστά του τα ίδια σύμβολα, τα ίδια μηνύματα, τις ίδιες φάτσες. Προσωπική άποψη πάντα.Τι σχέση έχει τι προτιμάω εγώ και το Άμστερνταμ;Η αφισοκόλληση ήταν αφισοκόλληση και δεν είναι το θέμα της είδησης, εκτός αν θεωρείτε ότι "καλά τους έκαναν, αφού ρύπαιναν", όπου πάλι οδηγούμαστε σε άλλη συζήτηση χωρίς καμία λογική, ακα, "Σε είδα να ρυπαίνεις, δικαιούμε να σου σπάσω το κεφάλι".Αλλά για να απαντήσω, όταν νοσοκομεία κλείνουν, καθηγητές απολύοντε, η ανεργία έχει φτάσει το 27%, ο Πρωθυπουργός διαφημίζει ένα suckcess story και οι φασίστες αλωνίζουν ελευθερα και ξυλοφορτώνουν κόσμο, η ρύπανση της αφίσας είναι το τελευταίο που με θα με ενοχλήσει.
astrolabos Σεπτέμβριος 15, 2013 #11029 Σεπτέμβριος 15, 2013 Σακούλι το σακούλι γεμίζει το φασούλι. Μπορεί να σου φαίνεται μικρό το θέμα, αλλά σκέψου τις αφισοκολλήσεις μέσα σε Πανεπιστήμια, σκέψου τα γκράφιτι και τις αφίσες στο κέντρο και σύγκρινε τα μετά με αυτά στο Άμστερνταμ και σκέψου πόσο ανεβαίνει η ποιότητα ζωής από την απουσία της οπτικής ρύπανσης. Είναι ξέρεις και θέμα παιδείας και πως έχει μάθει ο άνθρωπος να σέβεται το χώρο που τον περιβάλλει. Και όπως έχω ξαναπεί, από τα μικρά πράγματα φτάνουμε στα μεγάλα.
yanni Σεπτέμβριος 15, 2013 #11030 Σεπτέμβριος 15, 2013 Και όπως έχω ξαναπεί, από τα μικρά πράγματα φτάνουμε στα μεγάλα.Να συμπληρώσω σε αυτό και το ότι χρησιμοποιούμε τα μεγάλα ως δικαιολογία για την ανοχή που δείχνουμε απέναντι στα μικρά. Ακόμα χειρότερα φτάνουμε στο σημείο κάποιες φορές να θεωρούμε επιβεβλημένα τα μικρά ως μέσο αντίδρασης στα μεγάλα. Φαύλος κύκλος.
Myralis Σεπτέμβριος 15, 2013 #11031 Σεπτέμβριος 15, 2013 Ωραία όλα αυτά και κατανοητά, αλλά το Άμστερνταμ και το Παρίσι, και το Λονδίνο, είναι τελοίως διαφορετικές καταστάσεις και δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε όποτε μας συμφέρει.Η απουσία της αφίσας όμως όσο ωραίο και να ακούγεται, δεν θα αλλάξει την κατάσταση, δεν θα την κάνει πρακτικά καλύτερη, απλά λίγο ομορφότερη. Τα μικρά πραγματάκια, δεν φέρνουν αλλαγές, και δεν μπορώ να καταλάβω, δικαιολογείτε το ξύλο επειδή ρύπαιναν? Θα τρελαθούμε τελοίως;Δεν υπάρχει τέτοια ανεργία στο Άμστερνταμ, δεν υπάρχει τέτοιος ρατσισμός και ξενοφοβία στο Άμστερνταμ, δεν απολύοντε καθηγητές στο Άμστερνταμ, δεν κλείνουν νοσοκομεία στο Άμστερνταμ, τα έργα συνεχίζοντε στο Άμστερνταμ, δεν παγώνουν, δεν ερημώνουν.Οπότε και δεν υπάρχει λόγος να βάλει κάποιος αφίσα στο Άμστερνταμ (είναι και πρακτικό το θέμα, βρέχει κάθε βδομάδα, η αφίσα θα καταστραφεί) που να καλεί σε οτιδήποτε.Φέρε μου λοιπόν το Πέραμα στα ίδια επίπεδα ανεργίας, ρατσισμού, εκπαίδευσης, ανάπτυξης, οικονομίας και περίθαλψης με το Άμστερνταμ και θα δεις ότι το τρομαχτικό πρόβλημα της αφίσας, αν δεν έχει ήδη σταματήσει μόνο του, θα αντιμετωπιστεί πολύ πιο ευκολα.
astrolabos Σεπτέμβριος 15, 2013 #11032 Σεπτέμβριος 15, 2013 Επειδή δηλαδή είμαστε μέσα στα σκατά, ας πασαλειφτουμε. Αυτό λες;
Myralis Σεπτέμβριος 15, 2013 #11033 Σεπτέμβριος 15, 2013 Επειδή δηλαδή είμαστε μέσα στα σκατά, ας πασαλειφτουμε. Αυτό λες;Όχι, λέω να τραβήξουμε το καζανάκι, εσύ διαμαρτύρεσαι επειδή δεν υπάρχει κωλόχαρτο.
astrolabos Σεπτέμβριος 15, 2013 #11034 Σεπτέμβριος 15, 2013 Μα σου αρέσουν τα σκατά. Λες ότι είναι ανάγκη των καιρών και απόρροια της κοινωνικής κατάστασης. Αν τραβήξουμε το καζανάκι θα γίνουμε Άμστερνταμ.
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 15, 2013 #11035 Σεπτέμβριος 15, 2013 τι να σεβαστούν οι μαστούρηδες , μέσα στα πανεπιστήμια το ένα τσιγάρο μετά το άλλο κάνουν ειδικά στις συνελεύσεις ! έτσι ωθούν τους διπλανούς τους σε ακραία πράγματα να κάνουν και Myralis το ΠΕΡΑΜΑ είτε σε αρέσει είτε δεν σε αρέσει το κατάστρεψε το ΚΚΕ στην ζώνη !!! και σε παρακαλώ έχεις έρθει Πέραμα να δεις πως είναι καλύτερο και από τις καλύτερες περιοχές της Αθήναςκαι κάτι τελευταίο επειδή διαβάζω πολλές αρλούμπες, το ΚΚΕ αποτελεί για το Πέραμα καρκίνο ειδικά στην ζώνη (αν θέλετε περισσότερη λεπτομέρεια σε άλλο post εφόσον ζητηθεί) χάνει είδη συνδικαλιστές μέσα στην ζώνη και ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή γιατί βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει , επίσης στα καράβια υπάρχουν και νόμιμοι ξένοι γιατί δεν τους έχουν δείρει ακόμα ?
Myralis Σεπτέμβριος 15, 2013 #11036 Σεπτέμβριος 15, 2013 Με έμπλεξες με τις μεταφορές.Δεν είπα ότι είναι ανάγκη, αλλά σίγουρα είναι απόρροια της κοινωνικής κατάστασης. Και το πρόβλημα μου είναι η κοινωνική κατάσταση και αυτό στοχευω να διορθώσω.Αν φύγουν οι αφίσες δεν θα γίνουμε Άμστερνταμ, αν αλλάξει η κοινωνική κατάσταση θα γίνουμε.τι να σεβαστούν οι μαστούρηδες , μέσα στα πανεπιστήμια το ένα τσιγάρο μετά το άλλο κάνουν ειδικά στις συνελεύσεις ! έτσι ωθούν τους διπλανούς τους σε ακραία πράγματα να κάνουν Χαχαχαχα, καμία λογική!και Myralis το ΠΕΡΑΜΑ είτε σε αρέσει είτε δεν σε αρέσει το κατάστρεψε το ΚΚΕ στην ζώνη !!! Χαχαχαχαχαχαχα, ναι βέβαια, το ΚΚΕ απέλυσε κόσμο από την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη και δεν έφερε πλοία για φτιάξιμο.ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή γιατί βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει , επίσης στα καράβια υπάρχουν και νόμιμοι ξένοι γιατί δεν τους έχουν δείρει ακόμα ?Γιατί ακόμα δεν τους συμφέρει να τους δείρουν.
yanni Σεπτέμβριος 15, 2013 #11037 Σεπτέμβριος 15, 2013 Θεωρείς την αφισορύπανση ως κάτι το άσχημο, άρα.... ...άρα δικαιολογείς το να ξυλοφορτώνουν τους αφισοκολλητές.
winters Σεπτέμβριος 15, 2013 #11038 Σεπτέμβριος 15, 2013 Δεν υπάρχει τέτοια ανεργία στο Άμστερνταμ, δεν υπάρχει τέτοιος ρατσισμός και ξενοφοβία στο Άμστερνταμ, δεν απολύοντε καθηγητές στο Άμστερνταμ, δεν κλείνουν νοσοκομεία στο Άμστερνταμ, τα έργα συνεχίζοντε στο Άμστερνταμ, δεν παγώνουν, δεν ερημώνουν.Είδα και όταν και 'μεις δεν τα είχαμε τι γινόταν.
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 15, 2013 #11039 Σεπτέμβριος 15, 2013 Myralis δεν ξέρω τι ενέσεις σου έχουν κάνει μιας και είσαι ο εκπρόσωπος τύπου εδώ στο LAB .μάθε δυο πράγματα από άτομο που μένει στο Πέραμα και δουλεύανε δυο μπαρμπάδες του στα καράβια και από άλλους γνωστούς που δουλεύουν μέχρι σήμερα !Παλιά πριν 10 χρόνια είχε δουλειά αρκετή εδώ στο Πέραμα και με αρκετά καλά λεφτά ανάλογα τι έκανες έφτανε το μεροκάματο 100 ευρώ !!! την ημέρα και πολυ παραπάνω και ασφάλεια χώρια ....στους φοβερούς συνδικαλιστές δεν άρεσε που έβγαζαν καλά λεφτά εδώ οι εργάτες οπότε ξεκίνησαν τις απεργίες , ναι αλλά όχι άκυρες βάσει σχεδίου . Δηλαδή κάθε φορά που ήτανε να έρθουν 4-5 καράβια για επισκευή εκείνη την βδομάδα κάνανε απεργία ! και κλασικά ζητάγανε μπούρδες !ωραία μέχρι εδώ ?αυτό γινότανε για αρκετά χρόνια μέχρι που δυσφημήθηκε το Πέραμα και ειδικά η ζώνηκαι οι εφοπληστές που είχαν τα καράβια λέγανε ο ένας στον άλλον που ρωτούσε που να πάει για επισκευή, έλεγε ο ένας -Έχω ακούσει ότι στην Αθήνα δίπλα σε μια πόλυ Πέραμα κάνουν δουλειά άριστη !έλεγε ο άλλος-Μην πας κατα εκεί θα κάνουν απεργία για κανένα μήνα οπότε πήγαινε απέναντι που θα κάνουν πιο γρήγοραο άλλος- μα δεν κάνουν τόση καλή δουλεία και σε ένα χρόνο θα είμαι πάλη εκεί για επισκευή βάλτε αυτόν τον διάλογο στο reapeatόμως η απέναντι πλευρά του αιγαίου δεν κοιμότανε (τουρκία) έφτιαξε ζώνες ώστε αν πέσει δουλεία στο μέλλον να έχει κάπου να βάλει τα καράβια που είναι για επισκευή .αυτή είναι η αλήθεια για το πως ρημάξανε την ζώνη στο Πέραμα αλλά και όπου αλλού στην Ελλάδατο έδωσα πάρα πολύ απλά ώστε να καταλάβουν και άτομα που έχουν κάποιο πρόβλημα (προς θεού δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τους ανθρώπους που έχουν κάποιο πρόβλημα ,για να μη θεωρηθώ και ρατσιστής κιόλας)
Myralis Σεπτέμβριος 15, 2013 #11040 Σεπτέμβριος 15, 2013 [MENTION=188]yanni[/MENTION] H είδηση είναι η αφισορύπανση και ασχολείστε τόσο ή ο ξυλοδαρμός; [MENTION=14318]ARMAGEDDON[/MENTION] Σχέδιο για την καταστροφή του Περάματος; Με μια λογική; Με ποιο κίνητρο; Δεν δέχομαι το "δεν τους άρεσε που έβγαζαν καλά λεφτά εδώ οι εργάτες", δεν είναι κίνητρο αυτό την στιγμή που οι συνδικαλιστές είναι επίσης εργάτες. Επίσης, απεργία με αιτήματα "μπούρδες", δεν γίνεται, δεν το δέχοντε οι εργάτες πρώτα πρώτα. Κάποιο άλλο αίτημα είχαν που δεν θέλεις να μας πεις. Ίσως καλύτερες συνθήκες για παράδειγμα. Α! και βάζε κανά σημείο στίξης που και που να βγάζουμε νόημα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.