Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)


Lakisss

Recommended Posts

Πέτρες από μικροπωλητές σε αστυνομικούς έξω από την ΑΣΟΕΕ

Για λίγη ώρα έκλεισε η οδός Πατησίων, αλλά για να εκτονωθεί η ένταση, οι αστυνομικές δυνάμεις απομακρύνθηκαν και λίγο αργότερα η κυκλοφορία στον δρόμο αποκαταστάθηκε.

Α ρε Ελλαδάρα...

Link to comment
Share on other sites

Πώς η Τρόικα «έβαλε» στην Τράπεζα Κύπρου τους Ρώσους

Έξι από τα δεκάξι μέλη του νέου ΔΣ της Τράπεζας είναι Ρώσοι. Ανάμεσά τους μάλιστα βρίσκεται ένας πρώην συνεργάτης της KGB, στενός φίλος του Βλάντιμιρ Πούτιν και εκπρόσωποι του Ρωσικού κεφαλαίου.

Έτσι η Τρόικα που υποτίθεται ότι επέβαλε το κούρεμα των καταθέσεων προκειμένου να διώξει από το νησί τους Ρώσους ολιγάρχες τελικά τους έβαλε στο τιμόνι της μεγαλύτερης τράπεζας της χώρας, την ώρα που ο αντίχτυπος στην επιχειρηματικότητα και στην κοινωνία ήταν τρομακτικός.

Όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα των New York Times της 21ης Αυγούστου «οι Ρώσοι ολιγάρχες πέτυχαν τον έλεγχο ενός συστημικού χρηματοπιστωτικού ιδρύματος εντός της Ευρωπαϊκής ένωσης». Ο Ανδρέας Μαραγκός, δικηγόρος που εκπροσωπεί αρκετούς Ρώσους, δήλωσε χαρακτηριστικά: «όποιος ελέγχει την Τράπεζα Κύπρου ελέγχει το νησί».

Μετά την χρεοκοπία της Λαϊκής Τράπεζας υποτίθεται ότι το μεγαλύτερο κομμάτι των μετοχών -περίπου ένα 18%- θα πήγαινε σε καταθέτες που έχασαν τα χρήματά τους εξαιτίας του πιστωτικού γεγονότος, αλλά όπως προέβλεπε το δημοσίευμα το πιθανότερο είναι ότι αυτές οι μετοχές θα ελέγχονται από την Τράπεζα Κύπρου. Ωστόσο η αναγκαστική μετατροπή των καταθέσεων σε μετοχές έδωσε την δυνατότητα σε οργανωμένες ομάδες καταθετών -που ως επί το πλείστον αποτελούνται από Ρώσους- να αποκτήσουν μερίδια, που θα τους επέτρεπαν να ασκούν μερικό έλεγχο στην τράπεζα.

Link to comment
Share on other sites

εγώ λέω να κατεβάσουμε και τις Ελληνικές σημαίες από τα σχολεία.

τι προσφέρουν ; μάλλον τον εθνικισμό καλλιεργούν παρα προάγουν τον πολιτισμό, τις τέχνες και τις επιστήμες.

Ασε που μπορει να περάσει και κανενας λάθρο απ'εξω και να προσβληθεί, και πώς θα ζήσουμε μετα ;

Θα μου επιτρέψεις μία μικρή γραμματική διόρθωση. Δεν είναι σχολείο. Είναι σχολειό σύμφωνα με τον Αλέξη και την παρέα του. :spell:

Link to comment
Share on other sites

Θα μου επιτρέψεις μία μικρή γραμματική διόρθωση. Δεν είναι σχολείο. Είναι σχολειό σύμφωνα με τον Αλέξη και την παρέα του. :spell:

ε ναι βέβαια. είναι παιδί του λαού αυτός άλλωστε.

Link to comment
Share on other sites

τι πρόβλημα εχετε πάλι ;

Εκείνη τη μέρα του 2011 έριχναν αριστερό επαναστατικό ξύλο για προασπίσουν τα δικαιώματά μας και τη δημοκρατία με ρόπαλα κλπ.

Κι οι ακροδεξιοί ως αγνώμονες που ειναι τους έδειραν κιολας αντι να πουν ευχαριστώ.

Χάθηκε πια η αξιοκρατία σε αυτό τον τόπο

On a side note: Αν και φυσικα τέτοια περιστατικά ειναι κατάπτυστα, όσοι συμμετείχαν καλά να πάθουν (και από τις δύο πλευρές φυσικά). Και μακάρι να έτρωγαν και περισσότερες μπας και γινονταν και λιγο άνθρωποι.

Link to comment
Share on other sites

εμφανίζεται σε φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα διαδίκτυο να επιτίθεται με...αγέρωχο ύφος εναντίον μελών της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και αναρχικών ομάδων, στα γεγονότα της 20ής Οκτωβρίου του 2011 όταν μέλη του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ τα έκαναν γης μαδιάμ για να προστατεύσουν τα μπλοκ τους από τους "προβοκάτορες".

Είναι λίγο άστοχο να συγκρίνουνε τα γεγονότα.

Από την μία είχες μία αφισοκόλληση, τίποτα περίεργο.

Από την άλλη είχες αναρχικούς να πετάνε μολότωφ μέσα στο μπλοκ του ΠΑΜΕ, και το ΠΑΜΕ προφανώς να αντιδράει. (Όταν οι αριθμοί είναι μαζί τους, φυσικά δεν θα κάθονταν με σταυρωμένα χέρια), στην ουσία είχαμε αυτοάμυνα του μπλοκ του ΠΑΜΕ.

Αλλά περί ορέξεως.. Κάντε ότι συγκρίσεις θέλετε. [MENTION=3673]hayabusa[/MENTION] Το sidenote σου είναι τελοίως λάθος. Πως θα γίνει καλύτερος κάποιος όταν τις τρώει? Ποιος έγινε ποτέ περισσότερο άνθρωπος αφότου τις έφαγε στην ιστορία της ανθρωπότητας;;;

Link to comment
Share on other sites

...στην ουσία είχαμε αυτοάμυνα του μπλοκ του ΠΑΜΕ.

Στην φώτο που έχω, βλέπεις αυτοάμυνα; 4 τουλάχιστον άτομα ποδοπατάνε/ξυλοκοπούνε έναν πεσμένο κάτω. Σε επίθεση, τι θα έκαναν;

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.