Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)


Lakisss

Recommended Posts

Όσο για τα νευροπαραλυτικά αέρια στη Συρία, κρατάω μια τεράστια επιφύλαξη. Μέχρι στιγμής υποτίθεται ότι τα έχουν χρησιμοποιήσει όλοι όσοι δεν είναι από τη "σωστή" πλευρά κάθε σύρραξης από το 1990 και μετά και σε όλες τις περιπτώσεις τα νέα έχουν διαψευστεί εκ των υστέρων (εκτός αν ξεχνώ καμία πραγματική περίπτωση). Άσε που δε χρειάζεται σαρίν για να αναδειχθεί σε ανθρωπιστική τραγωδία ο εμφύλιος στη Συρία - έχει ήδη από βομβαρδισμούς αμάχων μέχρι καννίβαλους επαναστάτες.

http://www.defencenet.gr/defence/item/%CF%86%CF%89%CF%84%CF%8C-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%B1%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BD%CF%8D%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1

Ο Νορβηγός καθηγητή Ola Tunander από το Ινστιτούτο Έρευνας για την Ειρήνη (Όσλο) αποκάλυψε τα αποτελέσματα έρευνάς του σε συνέδριο στην Στοκχόλμη, ότι ο όλμος που έγινε αφορμή για την επέμβαση του ΝΑΤΟ στην Βοσνία, εκτοξευθηκε από τις δυνάμεις του Αλία Ιζεντμπέκοβιτς!

Ο καθηγητής συγκρίνοντας την προπαγάνδα πριν την εισβολή στην Λιβύη και την διαφαινόμενη επέμβαση στην Συρία, έκανε λόγο για διαστρέβλωση της αλήθειας προκειμένου να προωθηθούν οι στρατιωτικές επεμβάσεις, προχώρησε όμως και ένα βήμα παραπάνω: “Πολλές φορές, θηριώδη εγκλήματα κατά αμάχων που προκαλούν τις επεμβάσεις, γίνονται από τις ίδιες τις πλευρές που επιδιώκουν την επέμβαση! Χαρακτηριστικό παράδειγμα (όπως τόνισε), ήταν αυτό της Βοσνίας.”

Ο Νορβηγός καθηγητής που διατηρεί στενούς δεσμούς με το ΝΑΤΟ, μιλώντας για την σφαγής την αγορά του Μαρκάλε, για την οποία το διεθνές δικαστήριο της Χάγης έχει ήδη καταδικάσει τον Σερβοβόσνιο στρατηγό Stanislav Galic, αποκάλυψε πως τόσο η ομάδα διαχείρισης κρίσης του ΝΑΤΟ, όσο ο πρόεδρος της στρατιωτικής επιτροπής της συμμαχίας Vigleik Eide αλλά και οι Νορβηγοί υπουργοί εξωτερικών και άμυνας, είχαν στα χέρια τους το πόρισμα της επίσημης έρευνας.

Το πόρισμα κατέληγε με σαφήνεια ότι την δολοφονική ενέργεια την έκαναν οι ισλαμιστές του Ιζεντμπέκοβιτς! Όλοι παραδέχθηκαν ότι η επίθεση έγινε εναντίον των συμπολιτών τους, ουδείς όμως το ανακοίνωσε. “Και αυτό δεν είναι μεμονωμένη περίπτωση”, κατέληξε ο καθηγητής.

Μπορεί σε κάθε πόλεμο ''το πρώτο θύμα να είναι η αλήθεια'' αλλά μπορούμε πάντα να εικάζουμε ποιός έχει άμεσο συμφέρον απο μια ενέργεια.

Link to comment
Share on other sites

ω πέφτω από τα σύννεφα.

μερικοι ελεγαν για προβοκατσια και "φτιαχτες" φωτογραφιες.

και καλα δεν εχουν καταλαβει οτι μερικοι ανθρωποι χανουν την ζωή τους πιο ευκολα και απο κουνουπια

λες και θα ειχαν πρόβλημα καποιοι φανατικοί (ιδιως μετα απο καποια παρότρυνση) να σκοτωσουν για πλακα καποιους ακομα και περαστικους παιδια και μανες με τα ιδια τους τα χερια για να βγαλουν φωτογραφιες....

Link to comment
Share on other sites

Πλειστηριασμοί εσχάτης νοημοσύνης - NEWS247

χμμμ...η προσωπική μου γνώμη είναι η εξής...

Αν κάποιος δεν πληρώνει το δάνειο του και έχει παραπάνω από 1 κατοικία (π.χ. έχει πάρει με δάνειο εξοχικό στην Μύκονο ή αλλού), για μένα πρέπει λοιπόν αυτό το σπίτι να μπει σε πλειστηριασμό. Επίσης έχει βγει βρώμα (πιθανόν προπαγάνδα της κυβέρνησης αλλά μπορεί και να είναι αλήθεια δεν μπορούμε να το ξέρουμε) ότι μερικοί από αυτούς έχουν και καταθέσεις στην άκρη και εκμεταλλεύονται τον νόμο ώστε να μην πληρώσουν. Σε αυτούς λοιπόν πρέπει να προχωρήσει ο πλειστηριασμός, ώστε να τιμωρηθούν τέτοιου είδους δανειολήπτες τζαμπατζήδες.

Βέβαια στις περιπτώσεις που η τράπεζα έδωσε δάνειο σε κάποιους οι οποίοι είχαν ήδη δανειστεί ή δεν είχαν επαρκές εισόδημα ή τους μειώθηκε ο μισθός λόγο απόλυσης ή οτιδήποτε, εκεί λοιπόν η τράπεζα πρέπει να τιμωρηθεί για την αστοχία της επένδυσής της ώστε να μην ξαναδώσει δάνειο σε Ρομά ή μεξικανούς μετανάστες και στην περίπτωση μείωσης εισοδήματος, πρέπει να αποδεχθεί ότι θα χάσει ποσοστό από το δάνειο με βάση την σημερινή αξία του ακινήτου... Δηλαδή δεν πρέπει να πει η τράπεζα ΟΚ μου χρωστάς 100.000, θα μου τα ξεπληρώσεις σε 100 δόσεις από τις 60 π.χ...πάει η αγορά και η ζωή του δανειολήπτη.

συνοπτικά

Επ ουδενί δεν πρέπει να τιμωρηθούν με πλειστηριασμό οικογένειες δανειολήπτες για δάνεια πρώτης κατοικίας. Θα γεμίσουμε αστέγους ή απλά εκνευρισμένους συμπολίτες.

Πρέπει να τιμωρηθούν οι τράπεζες και οι τραπεζίτες για τις επενδύσεις υψηλού ρίσκου που ενέκριναν. Αυτοί μοιράζουν τα λεφτά του κοσμάκη και ΞΕΡΟΥΝ ότι θα σωθούν από το κράτος όπως έχουν κρατικοποιηθεί οι περισσότερες την παρούσα στιγμή. Αυτό πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ λέω να πάει κανένα Chinook να τον σηκώσει κατευθείαν απ τη ξαπλώστρα, μη ταλαιπωρηθεί άδικα το παιδί....

910698.jpg

Link to comment
Share on other sites

Και νόμιζα ότι οι δικοί μας είναι τα βλήματα μεγαλύτερου διαμετρήματος. Έσφαλα.

Florida Accidentally Banned All Computers, Smart Phones In The State Through Internet Cafe Ban: Lawsuit

The ban defines illegal slot machines as any "system or network of devices" that may be used in a game of chance.

ΥΓ: Έχει μπαγιατέψει, αλλά νομίζω μας ξέφυγε όταν ήταν φρέσκο.

Link to comment
Share on other sites

Επιτελους ενας δημοσιογραφος που καταληγει σωστα:

Τετοιου είδους όμως εγκληματικές ενέργειες έχουν υπάρξει και μεταξύ αλλοδαπών στην χώρα μας.

Σκότωσαν και τεμάχισαν γυναίκα στη Ραφήνα - κοινωνία - Το Βήμα Online

Link to comment
Share on other sites

Είσαι γιατρός?

Θέλεις να πας διακοπές αλλά δεν έχεις μία?

Η υπουργάρα μας σου δίνει την λύση!

Μπορείς να πας σε μέρη όπου υπάρχουν κενά αγροτικά ιατρεία (που πρακτικά θα γίνει ξενώνας, ώστε να κάνεις και κανά μπανάκι).

Ταυτόχρονα θα παρέχεις εκεί τις ιατρικές σου υπηρεσίες στην περιοχή για όσο διάστημα παραθερίζεις.

1157420_10201899895284016_135707812_n.jpg

Αλλά ξέχασα, πλέον είναι γνωστό ότι ΟΛΟΙ οι γιατροί φακελώνοντε, ΟΛΟΙ υπερσυνταγογραφούν, οπότε και ΟΛΟΙ έχουν λεφτά και κανείς δεν νοιάζεται για αυτούς.

Link to comment
Share on other sites

^^ Η δουλειά του ιατρού είναι λειτούργημα. Κάτι που σημαίνει ότι μέχρις του βαθμού που δεν κινδυνεύει η δική τους υγεία*, έχουν ηθική υποχρέωση να παρέχουν βοήθεια στον άρρωστο. Κάτι που υποτίθεται πως πράττουν όποιοι αγαπάνε πραγματικά την δουλειά που κάνουν, και αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της, καθώς και τον αντίκτυπο στον πλησίων τους. Που είναι λοιπόν κακό ??

*Οταν έλαβα μαθηματα πρώτων βοηθειών οι γιατροί μας είχαν εξηγήσει πως όταν κάνεις σε αυτόν που έχει υποστεί καρδιακό επεισόδιο μαλάξεις, θεωρητικά οφείλεις να το κάνεις μέχρι να έρθει βοήθεια. Πρακτικά, επειδή είναι αρκετά επίπονη διαδικασία, και έχουν λάβει χώρα περιστατικά που αυτός που δίνει βοήθεια, παθαίνει ανακοπή απο εξάντληση, αυτό που μας είπαν ήταν να κάνουμε ότι μπορούμε, όσο μας το επιτρέπουν οι δυνάμεις μας.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.