Typhonios Αύγουστος 9, 2013 #10501 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 παίδες συμφωνώ με τον colt...είχα πάει Kω για δουλειά τον Απρίλιο μια εβδομάδα, και οι περισσότεροι που δούλευαν στα μαγαζιά (φούρνους, ψιλικατζίδικα, καφετέριες κλπ) ήταν ξένοι. Δυστυχώς στην ελλάδα έχουν παραχθεί πολλοί πτυχιούχοι οι οποίοι δεν μπορούν να απορροφηθούν από την αγορά καθώς δεν υπάρχουν αντίστοιχες θέσεις. Επίσης ο έλληνας πτυχιούχος σε μεγάλο του ποσοστό, λέει αφού έχω πτυχίο θα ψάξω να δουλέψω πάνω στο πτυχίο του και τίποτα άλλο. Βέβαια γνωρίζω πολ. μηχανικό που κάνει τον σουβλατζή καθώς και τον υπάλληλο ξενοδοχείου. Εγώ αν ήμουν σε ανάγκη θα πήγαινα να δουλέψω για 400-500 ευρώ στην επαρχία. Το πως θα τα έβγαζα πέρα; Δεν ξέρω...Ξέρω όμως ότι οι μετανάστες τα βγάζουν πέρα. Και μάλιστα με λιγότερα. Πάντως το συμπέρασμα του Γερμανού δημοσιογράφου είναι πολύ γενικό και θα έπρεπε να ψάξει και λίγο παραπάνω, συμφωνώντας με τον μάγο. Αλλά μαγούλη, πλήρωνε και τους φόρους που της δίνεις μαύρα Συμφωνώ σε αρκετά μαζί σου αλλά διόρθωση: ο λαθρομετανάστης δεν πληρώνει φόρους και στέλνει σε μασούρια τα μαύρα χρήματα στην πατρίδα του. Εδώ πρέπει να τιμωρηθεί , όχι ο λαθρομετανάστης, αλλά ο Ελληναράς επεδή εκείνος δημιουργεί το πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Αύγουστος 9, 2013 #10502 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Δε μου είναι προφανές τι επιχείρημα κάνεις. Εννοείς ότι κάποιος που απορρίπτει την επιλογή να δουλέψει για 300 ευρώ ανασφάλιστος είναι τεμπέλης?Εννωώ ακριβώς ότι: αυτός που έχει θέση εργασίας στην περιοχή του, και παρόλο που δεν έχει κανένα άλλο εισόδημα (και ακόμα χειρότερα έχει και φαμίλια), δεν ξεκουνάει να εργαστεί, είναι ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΚΟΠΡΟΣ.Οταν έχεις φαμίλια να θρέψεις, οι ασφάλεις και τα εργασιακά δικαιώματα είναι πολυτέλειες, για τους αντέχοντες να φιλοσοφούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Αύγουστος 9, 2013 #10503 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 ^^ ναι δεν διαφωνώ, αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν προσλαμβάνουν λάθρους... Αλλιώς μιλάμε για δουλεμπόρους υποψήφιους για μόνιμη διαμονή στην μπουζού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Αύγουστος 9, 2013 #10504 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 (edited) Το site είναι επιεικώς για κλωτσιές αλλά εάν η είδηση είναι αληθινή....καλώς τα δεχτήκαμε..σε λίγο θα μας σταματούν επειδή αναπνέουμε:Πάτρα: Δεν ξανάγινε! Αστυνομικοί σταματούν πολίτες στη μέση του δρόμου και τους ελέγχουν αν χρωστούν στην Εφορία! | Deite-to.comΚαλά τι γράφουν...δεν το πιστεύω...Γιγαντιαίο κομμάτι του Ήλιου κατευθύνεται προς τη Γη με 2 εκ. μίλια την ώραhttp://www.deite-to.com/%ce%b3%ce%b9%ce%b3%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b1%ce%af%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ae%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%85%ce%b8%cf%8d/4351Άντε χάρηκα που σας γνώρισα! Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 9, 2013 από Typhonios Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Αύγουστος 9, 2013 #10505 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Το site είναι επιεικώς για κλωτσιές αλλά εάν η είδηση είναι αληθινή....καλώς τα δεχτήκαμε..σε λίγο θα μας σταματούν επειδή αναπνέουμε:Πάτρα: Δεν ξανάγινε! Αστυνομικοί σταματούν πολίτες στη μέση του δρόμου και τους ελέγχουν αν χρωστούν στην Εφορία! | Deite-to.comΚαλά τι γράφουν...δεν το πιστεύω...Γιγαντιαίο κομμάτι του Ήλιου κατευθύνεται προς τη Γη με 2 εκ. μίλια την ώραΓιγαντιαίο κομμάτι του Ήλιου κατευθύνεται προς τη Γη με 2 εκ. μίλια την ώρα! | Deite-to.comΆντε χάρηκα που σας γνώρισα!για την αστυνομία το έχω ακούσει και εγώ. Γυναίκα χρωστούσε 6Κ στην εφορία, και δεν είχε κάνει διακανονισμό, την σταματάει η ομάδα ΔΙΑΣ, ζήτησε στοιχεία κλπ, τα κράτησε και της είπε τα εξής." Σε δύο εβδομάδες, όπως παρουσιαστείτε στο τμήμα με απόδειξη του διακανονισμού που κάνατε στην εφορία αλλιώς..."Για το δεύτερο μπορείς να χαλαρώσεις πρόκειται για μαγνητική καταιγίδα, η οποία έχει σχέση με την αλλαγή του πόλου του ηλίου ανά 11 χρόνια. Βάλε και ότι γελάνε σαν τους χαζούς.«Πλησιάζει» η αντιστροφή των μαγνητικών πόλων του Ήλιου - Ειδήσεις - Επιστήμη-Τεχνολογία - in.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 9, 2013 #10506 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Αλλά μαγούλη, πλήρωνε και τους φόρους που της δίνεις μαύραΕργάζομαι ως μισθωτός από το 1993. Καλώς ή κακώς δε μπορώ να κλέψω, αφού οι φόροι μου παρακρατούνται.Στη σημερινή εποχή όμως και όντας τόσα χρόνια τίμιος και νομοταγής, αν μπορούσα δε θα τους έδινα δραχμή. Ας καλύψουν τους φόρους από τα κλεμμένα.για τους μακροχρονια ανεργους εννοω Μετά τους 12 μήνες, δεν υπάρχει επίδομα. Η γυναίκα μου είναι 34 μήνες άνεργη. Λες να μη θέλει να δουλέψει; Έχει στείλει πάνω από 200 βιογραφικά. Δεν της έγινε ούτε μία πρόταση, εκτός από έναν γελοίο που ήθελε να την πληρώνει μόνο με ποσοστά, όπου με ένα πρόχειρο υπολογισμό θα έπρεπε να δουλεύει 5-6 ώρες για να παίρνει 200€ μαύρα.Οταν έχεις φαμίλια να θρέψεις, οι ασφάλεις και τα εργασιακά δικαιώματα είναι πολυτέλειες, για τους αντέχοντες να φιλοσοφούν.Θα ακουστεί κουμουνιστικό, αλλά αυτό ακριβώς θέλουν τα αφεντικά και η ΕΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Αύγουστος 9, 2013 #10507 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Εργάζομαι ως μισθωτός από το 1993. Καλώς ή κακώς δε μπορώ να κλέψω, αφού οι φόροι μου παρακρατούνται.Στη σημερινή εποχή όμως και όντας τόσα χρόνια τίμιος και νομοταγής, αν μπορούσα δε θα τους έδινα δραχμή. Ας καλύψουν τους φόρους από τα κλεμμένα. Μετά τους 12 μήνες, δεν υπάρχει επίδομα. Η γυναίκα μου είναι 34 μήνες άνεργη. Λες να μη θέλει να δουλέψει; Έχει στείλει πάνω από 200 βιογραφικά. Δεν της έγινε ούτε μία πρόταση, εκτός από έναν γελοίο που ήθελε να την πληρώνει μόνο με ποσοστά, όπου με ένα πρόχειρο υπολογισμό θα έπρεπε να δουλεύει 5-6 ώρες για να παίρνει 200€ μαύρα. βασικά δεν ήθελα να μου απαντήσεις αφού έβαλα smilies, φατσούλες κλπ...προφανώς και το σχόλιο σου ήταν γενικό...mine also... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 9, 2013 #10508 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 βασικά δεν ήθελα να μου απαντήσεις αφού έβαλα smilies, φατσούλες κλπ...προφανώς και το σχόλιο σου ήταν γενικό...mine also... Ναι ρε συ, το κατάλαβα. Απλά το δίνω ως στοιχείο, αφού σίγουρα δεν είμαι ο μόνος που νιώθει και κερατάς και δαρμένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Αύγουστος 9, 2013 #10509 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 αφού σίγουρα δεν είμαι ο μόνος που νιώθει και κερατάς και δαρμένος.σε αυτό να είσαι σίγουρος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Αύγουστος 9, 2013 #10510 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Θα ακουστεί κουμουνιστικό, αλλά αυτό ακριβώς θέλουν τα αφεντικά και η ΕΕ.Και είναι. Ποίος ξεχνά ότι ο Μαρξ ήταν άεργος ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 9, 2013 #10511 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Και είναι. Ποίος ξεχνά ότι ο Μαρξ ήταν άεργος ;;Και ο Πυθαγόρας... Και ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Αύγουστος 9, 2013 #10512 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Και ο Πυθαγόρας... Και ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης...Και λίγοι ακόμα. Η τάνα η κενωνία όμως δεν αντέχει να μας θρέφει όλους τσάμπα. Οπότε οι λοιποί θα πρέπει να ιδρώσουμε το ψωμί μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 9, 2013 #10513 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Οπότε οι λοιποί θα πρέπει να ιδρώσουμε το ψωμί μας.Εκεί το πάνε. Να δουλεύεις 8-10-12 ώρες και το μόνο που θα μπορείς να πάρεις είναι ψωμί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Αύγουστος 9, 2013 #10514 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Εκεί το πάνε. Να δουλεύεις 8-10-12 ώρες και το μόνο που θα μπορείς να πάρεις είναι ψωμί.Ψωμί?? Μας βλέπω να μην έχουμε καν ψωμί και να το γυρνάμε στο παντεσπάνι Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Αύγουστος 9, 2013 #10515 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Εκεί το πάνε. Να δουλεύεις 8-10-12 ώρες και το μόνο που θα μπορείς να πάρεις είναι ψωμί.Αν πιστεύεις πως εκεί φτάνουμε/θα φτάσουμε χάριν της πανουργίας των κακών κεφαλαιοκρατών και λοιπών κατέχοντων, πάω πάσο. Η θέση μου είναι πως το τανγκό θέλει 2, και όπου δεν υπήρχε κουτοπονηριά/υστεροβουλία, υπήρχε απίστευτη έλλειψη παιδειας. Συχνά και τα 2 μαζί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 9, 2013 #10516 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Αν πιστεύεις πως εκεί φτάνουμε/θα φτάσουμε χάριν της πανουργίας των κακών κεφαλαιοκρατών και λοιπών κατέχοντων, πάω πάσο. Η θέση μου είναι πως το τανγκό θέλει 2, και όπου δεν υπήρχε κουτοπονηριά/υστεροβουλία, υπήρχε απίστευτη έλλειψη παιδειας. Συχνά και τα 2 μαζί.Το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού, κατέχει το 90% του πλούτου.Το 90% είναι κουτοπόνηροι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 9, 2013 #10517 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Βίντεο: Καναντέρ σβήνει φωτιά σε τροχαίο - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 9, 2013 #10518 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 «Καμπάνα» στη ΓΓ Πληροφοριακών Συστημάτων για διαρροή δεδομένων - Ειδήσεις - Ελλάδα - in.grΧαχαχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Αύγουστος 9, 2013 #10519 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=379439TrololololoSent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Αύγουστος 9, 2013 #10520 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 (edited) Στουρνάρας: Περίπου 20 δισ. ευρώ είναι κρυμμένα σε μπαούλα και στρώματα. Πρέπει να επιστρέψουν στις τράπεζες - NEWS247ΜΟΥΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!!!!Ας πάρει φόρα.... Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 9, 2013 από colt3003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts