ApolloTonKosmo Αύγουστος 7, 2013 #10481 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2013 Polonos: Δεν μαζέψατε τις ακαθαρσίες του σκύλου σας; Θα σας έρθουν σε σακουλα στο μαγαζι σας! - NEWS247Οτι πρέπει για μερικούς μερικούς ’’φιλόζωους’’. Γιατί στα λόγια όλοι είμαστε μανούλες.Proper Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Αύγουστος 7, 2013 #10482 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2013 ισλαμ τουρκια ορκ support turkey συριζα κλπ κτλπΠρώτο ΘΕΜΑ online : Έμμεσες απειλές πολέμου από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Αύγουστος 7, 2013 #10483 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2013 Δραματική έκκληση Μητροπολιτη: Ελάτε να γίνετε Ιερείς | gazzetta.grνα τους πληρώνει η εκκλησία όμως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Αύγουστος 7, 2013 #10484 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2013 Δραματική έκκληση Μητροπολιτη: Ελάτε να γίνετε Ιερείς | gazzetta.grνα τους πληρώνει η εκκλησία όμως..Aίτηση και πάω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 7, 2013 #10485 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2013 να τους πληρώνει η εκκλησία όμως..Περίπλοκο θέμα... Δε σου κάνει εντύπωση γιατί ακόμα και ο Γιωργάκης που είχε ταχθεί καθαρά κατά της Εκκλησίας, δεν κατάφερε να περάσει ανάλογη ρύθμιση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Αύγουστος 7, 2013 #10486 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2013 Περίπλοκο θέμα... Δε σου κάνει εντύπωση γιατί ακόμα και ο Γιωργάκης που είχε ταχθεί καθαρά κατά της Εκκλησίας, δεν κατάφερε να περάσει ανάλογη ρύθμιση;όχι βέβαια τι να μου κάνει εντύπωση; Αφού η εκκλησία έχει εξουσία...τεράστια κιόλας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Αύγουστος 8, 2013 #10487 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2013 αυτός λέγεται κwλόφαρδοςΤον χτύπησε κεραυνός, τον δάγκωσε κροταλίας, του επιτέθηκε καρχαρίας - Ειδήσεις - Περίεργα - in.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Αύγουστος 8, 2013 #10488 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2013 αυτός λέγεται κwλόφαρδοςΤον χτύπησε κεραυνός, τον δάγκωσε κροταλίας, του επιτέθηκε καρχαρίας - Ειδήσεις - Περίεργα - in.gr To πάει φιρί φιρί όμως να δει τα ραδίκια ανάποδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Αύγουστος 8, 2013 #10489 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2013 Πέφτω απο τα σύννεφα !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 8, 2013 #10490 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2013 αυτός λέγεται κwλόφαρδοςΤον χτύπησε κεραυνός, τον δάγκωσε κροταλίας, του επιτέθηκε καρχαρίας - Ειδήσεις - Περίεργα - in.gr"οποιου του μέλει να πνιγεί, ποτέ του δεν πεθαίνει" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 9, 2013 #10491 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Πέφτω απο τα σύννεφα !!!!!Εντελώς ανούσια κι άστοχα συμπεράσματα. Επειδή έχουν προσλάβει ξένους, βγάζει το συμπέρασμα ότι δεν ήθελαν να δουλέψουν οι Έλληνες; Πιό ηλίθιος, πεθαίνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Αύγουστος 9, 2013 #10492 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Εντελώς ανούσια κι άστοχα συμπεράσματα. Επειδή έχουν προσλάβει ξένους, βγάζει το συμπέρασμα ότι δεν ήθελαν να δουλέψουν οι Έλληνες; Πιό ηλίθιος, πεθαίνεις.ΚαλημεραΜιάς και έχεις και κάποια ηλικία, κάνε μια μικρή αναδρομή και πές μου:πόσοι ξένοι εργάζονταν στα ξενοδοχεία πρίν απο 20 - 25 χρόνια ;;πόσοι αλβανοί στις οικοδομές ;;πόσοι πακιστανοί στα χωράφια ;;πόσοι Αιγύπτιοι στα ψαροκάικα ;;πόσοι ξέρω-γω-τι στα καρνάγια ;;πόσες Βουλγάρες καθαρίστριες - νοσοκόμες ;;ακόμα και οι παλιατζήδες ήταν Έλληνες.Στη γειτονιά που έμενα μικρός στον Αγιο Ιερόθεο σε κάθε γωνία του οικοδομικού τετραγώνου υπήρχε και απο μια βιοτεχνία ρούχων, που δούλευαν όλες οι κοπέλες απο 15 έως 20 ή και πιο μεγάλες. Ηταν δούλες θα μου πείς ...Η δική μου οπτική και μνήμη λέει πως όταν πριν απο 25 χρόνια έβλεπα έναν μαυρο ή έναν ξένο στην Ομόνοια και αντιμετωπιζόταν σαν αξιοθέατο, ΟΛΕΣ οι δουλειές τότε γίνονταν απο Έλληνες. Και είτε μας αρέσει έιτε όχι σε όλο τον πλανήτη υπάρχουν και οι παραπάνω δουλειές, και κάποιοι ζούνε απο αυτές. Προ κρίσης το επιχείρημα για να μην τις κάνει κάποιος ήταν πως ήταν ζόρικες/μπορούσε να βγάλει περισσότερα με άλλη δουλειά (μερικοί δε, πιό ειλικρινείς βαφτίζονταν χλιδάνεργοι και ομολογούσαν πως δε γουστάρουν). Τώρα με την κρίση, το επιχείρημα είναι πως δεν αμοίβονται καλά. Ε ! λοιπόν: Οταν θα ανοίξουν κανα εκατομμύριο θέσεις για διευθυντές ή δημάρχους, τότε μπορεί και να μειωθεί η ανεργία.Τελικά ο κόπρος έχει πάντα μια δικαιολογία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 9, 2013 #10493 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Καλημερα...Τελικά ο κόπρος έχει πάντα μια δικαιολογία.Δε μίλησα γενικά. Αναφέρομαι στον τουρισμό, όπου γνωρίζω αρκετά καλά σαν κλάδο. Εκεί εργάζομαι.Εγώ που έχω ξενοδοχείο, bar, ταβέρνα, ενοικιαζόμενα και χρειάζομαι άτομο, θα διαλέξω ρωσσίδα γιατί οι πελάτες μου είναι ρώσσοι και θέλω να μπορώ να συνεννοηθώ εύκολα. Απλό. Στη ρωσσίδα δε, θα τα δώσω μαύρα και έτσι θα μου κοστίσει πολύ λιγότερο. Απόδειξη εν μέρει σε αυτό, αποτελεί κι αυτό το άρθρο:Λιγότερες οι προσλήψεις από τις απολύσεις σε τουριστικές περιοχές | Newsbomb.grΌσον αφορά τώρα στον κυριούλη που έβγαλε το συμπέρασμα, ο οποισδήποτε σοβαρός δημοσιογράφος θα είχε κάνει μια σωστή έρευνα πρώτα και δε θα έβγαζε αβίαστα συμπεράσματα από απλή παρατήρηση στα 3-4 μέρη που έτυχε να επισκεφτεί στις διακοπές του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Αύγουστος 9, 2013 #10494 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Αν ο μισθος στα νησια ειναι 450 ευρω δεν συμφερει Οποτε προτιμουν οι περισοτεροι να συνεχιζουν να περνουν επιδομα ανεργειας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 9, 2013 #10495 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Οποτε προτιμουν οι περισοτεροι να συνεχιζουν να περνουν επιδομα ανεργειας.Ποιοί παίρνουν το επίδομα ανεργίας;Το 67% των νέων που δεν έχουν εργαστεί ποτέ;Το 1.000.000 μακροχρόνια ανέργων; Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 9, 2013 #10496 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 ΚαλημεραΜιάς και έχεις και κάποια ηλικία, κάνε μια μικρή αναδρομή και πές μου:πόσοι ξένοι εργάζονταν στα ξενοδοχεία πρίν απο 20 - 25 χρόνια ;;πόσοι αλβανοί στις οικοδομές ;;πόσοι πακιστανοί στα χωράφια ;;πόσοι Αιγύπτιοι στα ψαροκάικα ;;πόσοι ξέρω-γω-τι στα καρνάγια ;;πόσες Βουλγάρες καθαρίστριες - νοσοκόμες ;;ακόμα και οι παλιατζήδες ήταν Έλληνες.Στη γειτονιά που έμενα μικρός στον Αγιο Ιερόθεο σε κάθε γωνία του οικοδομικού τετραγώνου υπήρχε και απο μια βιοτεχνία ρούχων, που δούλευαν όλες οι κοπέλες απο 15 έως 20 ή και πιο μεγάλες. Ηταν δούλες θα μου πείς ...Η δική μου οπτική και μνήμη λέει πως όταν πριν απο 25 χρόνια έβλεπα έναν μαυρο ή έναν ξένο στην Ομόνοια και αντιμετωπιζόταν σαν αξιοθέατο, ΟΛΕΣ οι δουλειές τότε γίνονταν απο Έλληνες. Και είτε μας αρέσει έιτε όχι σε όλο τον πλανήτη υπάρχουν και οι παραπάνω δουλειές, και κάποιοι ζούνε απο αυτές. Προ κρίσης το επιχείρημα για να μην τις κάνει κάποιος ήταν πως ήταν ζόρικες/μπορούσε να βγάλει περισσότερα με άλλη δουλειά (μερικοί δε, πιό ειλικρινείς βαφτίζονταν χλιδάνεργοι και ομολογούσαν πως δε γουστάρουν). Τώρα με την κρίση, το επιχείρημα είναι πως δεν αμοίβονται καλά. Ε ! λοιπόν: Οταν θα ανοίξουν κανα εκατομμύριο θέσεις για διευθυντές ή δημάρχους, τότε μπορεί και να μειωθεί η ανεργία.Τελικά ο κόπρος έχει πάντα μια δικαιολογία.Δε μου είναι προφανές τι επιχείρημα κάνεις. Εννοείς ότι κάποιος που απορρίπτει την επιλογή να δουλέψει για 300 ευρώ ανασφάλιστος είναι τεμπέλης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 9, 2013 #10497 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 μου θυμήσατε έναν τρελό σε μια παραλία που έλεγε παιδιά - τι παράγει οι Ελλάδα ?θα σας πω εγώ - τεμπέληδες ?πως να πάει αυτή η χώρα μπροστά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 9, 2013 #10498 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 μου θυμήσατε έναν τρελό σε μια παραλία που έλεγε παιδιά - τι παράγει οι Ελλάδα ?θα σας πω εγώ - τεμπέληδες ?πως να πάει αυτή η χώρα μπροστά !Ο κολλητός μου εδώ και 2 χρόνια βρίσκεται Καναδά. Πέρσυ το καλοκαίρι που ήρθε τον ρώτησα πως είναι τα πράγματα εκεί. Το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν: Οι Καναδοί είναι τεμπέληδες. Χαζολογάνε όλη μέρα και βάζουν αλλοδαπούς να κάνουν τις δουλειές.Έτσι για την ενημέρωση, εδώ είναι τα οικονομικά στοιχεία του Καναδά:GDP (PPP) 2013 estimate - Total $1.535 trillion[6] (13th) - Per capita $43,594[6] (9th)GDP (nominal) 2013 estimate - Total $1.844 trillion[6] (11th) - Per capita $52,364[6] (10th)Gini (2005) 32.1[7]medium · 103rd[8]HDI (2013) Increase 0.911[9]very high · 11th Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Αύγουστος 9, 2013 #10499 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 παίδες συμφωνώ με τον colt... είχα πάει Kω για δουλειά τον Απρίλιο μια εβδομάδα, και οι περισσότεροι που δούλευαν στα μαγαζιά (φούρνους, ψιλικατζίδικα, καφετέριες κλπ) ήταν ξένοι. Δυστυχώς στην ελλάδα έχουν παραχθεί πολλοί πτυχιούχοι οι οποίοι δεν μπορούν να απορροφηθούν από την αγορά καθώς δεν υπάρχουν αντίστοιχες θέσεις. Επίσης ο έλληνας πτυχιούχος σε μεγάλο του ποσοστό, λέει αφού έχω πτυχίο θα ψάξω να δουλέψω πάνω στο πτυχίο του και τίποτα άλλο. Βέβαια γνωρίζω πολ. μηχανικό που κάνει τον σουβλατζή καθώς και τον υπάλληλο ξενοδοχείου. Εγώ αν ήμουν σε ανάγκη θα πήγαινα να δουλέψω για 400-500 ευρώ στην επαρχία. Το πως θα τα έβγαζα πέρα; Δεν ξέρω...Ξέρω όμως ότι οι μετανάστες τα βγάζουν πέρα. Και μάλιστα με λιγότερα. Πάντως το συμπέρασμα του Γερμανού δημοσιογράφου είναι πολύ γενικό και θα έπρεπε να ψάξει και λίγο παραπάνω, συμφωνώντας με τον μάγο. Αλλά μαγούλη, πλήρωνε και τους φόρους που της δίνεις μαύρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Αύγουστος 9, 2013 #10500 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Ποιοί παίρνουν το επίδομα ανεργίας;Το 67% των νέων που δεν έχουν εργαστεί ποτέ;Το 1.000.000 μακροχρόνια ανέργων;για τους μακροχρονια ανεργους ενοω Οσο για τους νεους οι περισοτεροι δεν ειναι καν προθυμοι να δουλεψουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts