Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)


Lakisss

Recommended Posts

Δε θέλω να αραδιάζω με το κιλό link, αλλά στο DefenceNet είδα και κάτι πιο σοβαρές ειδήσεις από τις δηλώσεις του Αβρα για εσωτερική κατανάλωση.

Για παρεμπόδιση αντιπλημμυρικών έργων στον Έβρο και εικονικούς βομβαρδισμούς των Φούρνων...

Τούρκοι στρατιώτες σταμάτησαν έργα στην ελληνική πλευρά του Έβρου

Υ.Γ. Δεν ξέρω βέβαια την εγκυρότητα γτ προσωπικά είχα encounter με τουρκικό περίπολο και ούτε με σημάδεψαν ούτε τους σημάδεψα.

Κούνησα χέρι, χαιρέτησε ένας απο αυτούς και μόνο όταν έφυγα, ξεκίνησαν κι αυτοί. Αλλά ότι κάνουν σοβαρές περιπολίες το πιστεύω γτ το είδα.

Just saying...

Link to comment
Share on other sites

Το σκάνδαλο με τους μετακλητούς δεν είναι το ποιοί αλλά το πόσοι.

Έχεις δικαίωμα να πάρεις 4-5 συνεργάτες, το να διαλέξεις τους συγγενείς σου είναι το πιο λογικό αφού σε αυτούς έχεις την μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.

Το θέμα είναι ότι τους δίνουν το δικαίωμα να πάρουν καμμιά 30αριά.... :TD:

Το αυτό. Αν και θα προτιμούσα ειδικά μετά τη ******* του Πολύδωρα να μην είχαμε ξανά τέτοιο περιστατικό και οι μετακλητοί να μην ήταν συγγενείς, γκόμενες κτλ. Σορρυ [MENTION=3673]hayabusa[/MENTION] που σου τη χαλάω αλλά δε νοιώθω την ανάγκη να υπερασπιστώ την όποια βλακεία του κόμματος που υποστηρίζω. Άλλοι έχουν τέτοιες κάψες.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς το άρθρο δεν γράφει από πολυ προήλθαν τα 100κ χρέος

Ε, γράφει "από 4 τράπεζες". Που δεν είχαν κανένα πρόβλημα να χορηγούν δάνεια χωρίς καμία αξιολόγηση και χωρίς επίβλεψη. Να μου πεις ότι δε γράφει τι έγιναν, συμφωνώ.

Στο μεταξύ, να προσέχετε τι ψάχνετε στα ίντερνετς.

Nooz.gr : Googlαρε χύτρες και... ήρθε η Αντιτρομοκρατική

Link to comment
Share on other sites

Blacklist ΕΕΕΠ: Ποιες είναι οι απαγορευμένες εταιρίες online στοιχήματος

οι ISPs (Otenet, Forthnet, HOL, κτλ) θα κληθούν να μπλοκάρουν την πρόσβαση στα παρακάτω sites στους κατοίκους Ελλάδας.

Στη λίστα περιλαμβάνονται όλα τα μεγάλα διεθνή sites του χώρου που δεν αποχώρησαν (όπως έκαναν π.χ. William Hill, Ladbrokes, Betfair) οικειοθελώς από την Ελλάδα.

Ξεχωρίζουν τα ονόματα των Bwin, Unibet, Betvictor, Betsson, Betclic, Interwetten, Stan James, Pinnaclesports, Offsidebet και 10bet.

Link to comment
Share on other sites

ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΑ ΟΥΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

Κινεζικό εκστρατευτικό σώμα σε ευρωπαϊκό έδαφος - Το Πεκίνο δείχνει τα "δόντια" του

Μια πολύ σημαντική γεωπολιτική εξέλιξη συμβαίνει στο ευρωπαϊκό θέατρο επιχειρήσεων καθώς για πρώτη φορά στην στρατιωτική ιστορία, η Κίνα έστειλε εκτός των συνόρων της, εκστρατευτικό σώμα σε κοινή άσκηση με την ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Στα Ουράλια όρη στο πεδίο δοκιμών Τσεμπαρκούλ άρχισαν οι ρωσο-κινεζικές αντιτρομοκρατικές ασκήσεις «Ειρηνική Αποστολή 2013». Την 1η και 2α Αυγούστου εκεί έφτασε η βασική ομάδα Κινέζων στρατιωτών και αξιωματικών. Από κοινού με τους Ρώσους στρατιωτικούς σκοπεύουν να αναπτύξουν τακτική, καθώς και επιχειρησιακή δράση για την προστασία από μια τρομοκρατική απειλή και την εξάλειψη των φορέων της.

Πολλοί έγκυροι αναλυτές και πολιτικοί παράγοντες στην Κίνα και τη Ρωσία είναι σίγουροι ότι μια στρατηγική συμμαχία των δύο χωρών δεν συνδέεται μόνο με την οικονομική σκοπιμότητα και την ασφάλεια ορισμένης περιοχής, αλλά και αποτελεί προσπάθεια «ήπιας» αντιπαράθεσης με τις ΗΠΑ στην προσπάθειά τους να επιβάλουν παγκόσμιο έλεγχο στον πλανήτη μας.

Το πρόβλημα της Ρωσίας μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, ήταν το έλλειμμα των συμβατικών της δυνάμεων ως προς τις ΝΑΤΟϊκές συμβατικές δυνάμεις. Αυτό το λύνει με την προσθήκη κινεζικών στρατευμάτων, αντίθετα το πρόβλημα της Κίνας ως προς τις ΗΠΑ, είναι η μειωμένη της πυρηνική ισχύ ως προς τους Αμερικανούς. Αυτό τους το λύνει η πανίσχυρη πυρηνική δύναμη της Ρωσίας. Και οι δύο επιτυγχάνουν τους αντικειμενικούς τους σκοπούς, και επιτυχημένη συμμαχία είναι αυτή όπου όλα τα μέρη της είναι ευχαριστημένα κάτι που στην Ελλάδα δεν μπορούμε να το ισχυριστούμε. "Κακά τα ψέματα" η συνδυασμένη ισχύ Ρωσίας-Κίνας είναι too much ακόμα και για τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ μαζί.

Να προσθέσω ότι για μένα η αξία της είδησης βρίσκετε στο "προστασία από μια τρομοκρατική απειλή" : )

Έγινε επεξεργασία από ΓιαγκΤ
Link to comment
Share on other sites

Βλέπω όλο τον κόσμο να λέει θα ψηφίσω ΧΑ στις επόμενες εκλογές.

Τα ποσοστά ανεβαίνουν συνεχώς.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=NJz2A3LRZlM]Αρβανίτης - Ατιμώρητη Βία Αριστεράς & Αντεθνικό Θέατρο 30Jul13 - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Σύλληψη 72χρονου που φωτογράφιζε στρατόπεδα στη Χίο - Ειδήσεις - Ελλάδα - in.gr

Μυρίζει σε κανέναν άλλον συμψηφισμός για αυτούς που συνέλαβαν να κουβαλάνε όπλα και εκρηκτικά με το φουσκωτό; Αυτόν όμως μας τον έδωσαν μετά που έκανε όλη τη ζημιά...

Αλλά δεν πειράζει, θα γίνουμε προοδευτικοί κι εμείς σαν τους Ελβετούς και δε θα μας νοιάζει.

Nooz.gr : Ελβετία: Εθνικός Ύμνος μέσω διαγωνισμού...

Link to comment
Share on other sites

....ε ειναι φλωρος ρε. Αντι να πει οτι εντος της ελληνικης επικρατειας απαγορευεται να αναφερεσαι βλασφημα για οτιδηποτε χριστιανικο, το περιορισε στις αιθουσες του εθνικου θεατρου. Μισοδουλειες δλδ. Κ αυτοι γιαλαντζι φασιστακια ειναι.

Δωστε κατι πιο ακραιο. Μπαγιατεψαν αυτοι.

ΥΓ. αποδεχονται αραγε ελληνες μουσουλμανους, ινδουιστες ή αθεους? να το ξερουμε δλδ, μολις αναλαβουν την εξουσια να αποχαιρετησουμε τη χωρα.

Link to comment
Share on other sites

Διοικητής της ΕΑΒ με πλαστά πτυχία πήρε μισό εκατομμύριο μισθούς - NEWS247

Κατά τη διάρκεια της έρευνας του ζητήθηκε να καταθέσει τα επικυρωμένα αντίγραφα των σπουδών του, αλλά ο ίδιος απάντησε με επιστολή που ανέφερε: ''για την πρόσληψή μου δεν τέθηκε ως προϋπόθεση η προσκόμιση αναγνωρισμένων τίτλων σπουδών''.

Nooz.gr : Άκυρη η άδεια του "The Mall Athens" - τι προτείνουν οι δικαστές

Η λύση είναι να συνταχθεί εκ των υστέρων η μελέτη περιβαλλοντικών ορών, έτσι ώστε να θεραπευτεί η νομική αδυναμία που προέκυψε.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.