Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)


Lakisss

Recommended Posts

Και "με το νόμο" ο Λαϊκός Σύνδεσμος αναλαμβάνει την φύλαξη των σχολείων!

Έντρομη η κυβέρνηση από την διαπίστωση ότι με την απόφασή της να απολύσει τους σχολικούς φύλακες άνοιξε την πόρτα των σχολείων όλης της χώρας στο εθελοντικό κίνημα πολιτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή που εφ'εξής θα αναλάβουν την φύλαξη των κτιρίων και των μαθητών, προσπαθεί να βρει τρόπο να "μαζέψει" την κατάσταση πέφτοντας από την μία γκάφα στην άλλη.

Χωρίς να λαμβάνει καν υπ'όψιν ότι του χρόνου τέτοια εποχή δεκάδες δήμοι σε όλη την χώρα θα ελέγχονται από τον Λαϊκό Σύνδεσμο, ο οποίος θα οργανώσει "και με το νόμο", πλέον, υπηρεσίες security!

Άλλωστε ο βουλευτής και υπεύθυνος Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου Η.Κασιδιάρης ήταν σαφής: "Σε λίγους μήνες θα διοικούμε τους μεγάλους δήμους της χώρας… Φανταστείτε να είχαμε χρυσαυγίτη δήμαρχο σήμερα στην Αθήνα. Με 1.000 άτομα θα καθαρίζαμε ολόκληρη την πόλη".

Link to comment
Share on other sites

Τι έγινε: http://www.lifo.gr/team/readersdigest/39936

Και τι απάντηση δώθηκε.. ήμουν ανάμεσα στο να το έβαζα εδώ και στα ανέκδοτα (και αναφέρομαι στο πρώτο μέρος της απαντησης)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hxLCqttMRdY

Έγινε επεξεργασία από Myralis
Link to comment
Share on other sites

Απομακρύνεται η ευκαιρία της Ελλάδας για ανάπτυξη. ΕΣΕΊΣ φταίτε για αυτό.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Link to comment
Share on other sites

city news and voices - Ανεξυριζαυγιτισμός | www.athensvoice.gr

"Την ώρα που άναβε ο συνεδριακός διάλογος και ο Πρόεδρος έκανε ευθεία μνεία για τους λαϊκούς αγώνες που στηρίζει στη Χαλκιδική, ένα απίστευτο ναζιστικής ολκής έγκλημα λάμβανε χώρα στην Ιερισσό. Κάποιοι «καλοί» έκαναν αυτό που έπρεπε στην «κακιά» κυρία Ζωή Γατά, που είναι επικεφαλής πολιτών φίλων της επένδυσης στις Σκουριές. Μέσα σε ένα μήνα, αφού δύο φορές έσπασαν τις τζαμαρίες στο μαγαζί της, τα ξημερώματα της Πέμπτης, το έκαψαν ολοκληρωτικά με αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό από γκαζάκια. Και την αποτελείωσαν. Μα γιατί; Το ρεπορτάζ λέει ότι αυτό συνέβη ως αντεκδίκηση για τους δύο προφυλακισμένους της Ιερισσού.

Όχι μόνο δεν καταδικάζει τους ναζιστοτραμπουκισμούς του γνωστού κ. Τόλη και των άλλων παιδιών της Χαλκιδικής ο κ. Τσίπρας, αλλά τους έχει ανεπιφύλακτα υιοθετήσει κιόλας. Μάλιστα πρόσφατα τους νομιμοποίησε με την συμβολική του παρουσία επί τόπου, στο «καλό» πλευρό των «πολιτοφυλάκων», αρνούμενος να δεχθεί και σνομπάροντας την αντιπροσωπεία των «κακών»."

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα ;)

Link to comment
Share on other sites

E ναι, αφού το ρεπορτάζ της Πρωτοβουλίας Πολιτών Δήμου Αριστοτέλη (!) λέει ότι αυτό το έκαναν "οι "πολιτοφύλακες" της Ιερισσού" του γνωστού κ. Τόλη και των άλλων παιδιών της Χαλκιδικής, τότε ισχύει...

Βλέπεις όλη η περιοχή των Σκουριών έχει χωριστεί σε 2 μεριές και 2 μεριές μόνο. Τους ΣΥΡΙΖΑιους που βάζουν φωτιές, αντιστέκοντε και καταστρέφουν, και τους καλούς ΝεοΔημοκράτες που θέλουν τις επενδύσεις και προσευχοντε Στον Ύψιστο κάθε Κυριακή.

Και δώσε του θεωρία 2 άκρων να έχουμε, και δώσε του αντιστροφή λέξεων και χαρακτηρισμών.

Link to comment
Share on other sites

προσωπικά θεωρώ μισή ντροπή του εργαζόμενου και λίγο παραπάνω από μισή ντροπή του εργοδότη...

Ο εργαζόμενος φταίει γιατί πηγαίνει εκεί χωρίς να ασφαλίζεται και δεν του ρίχνει μια καταγγελία, και από την άλλη ο εργοδότης για τους γνωστούς λόγους.

Βέβαια έχω επαναλάβει πολλάκις ότι θα ήθελα στο χέρι εγώ προσωπικά τα λεφτά του ΙΚΑ, αλλά από την στιγμή που είναι νόμος you have to

6a00d83451c83e69e2017d3cdfb82b970c-320wi

according to the law

Link to comment
Share on other sites

:wassat:

Ένα τούβλο, ζυγίζει 1 κιλό και μισό τούβλο... Πόσα κιλά ζυγίζουν τα 10 τούβλα...;

να μαθηματικά δεν βγαίνει το ξέρω αλλά κατάλαβες το νόημα...

Το ποτήρι είναι πιο πολύ γεμάτο, είπε ο Σόιμπλε στην συνάντηση στο Μαξίμου - Ειδήσεις - Ελλάδα - in.gr

και σε λίγο θα ξεχειλίσει...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.