Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)


Lakisss

Recommended Posts

Ώστε ο Gay δηλώνει πως εμπιστεύτηκε άνθρωπο που δεν έπρεπε, ε; Φαίνεται τον είχε διαβεβαίωσει ότι δε θα πιάστει θετικός με τπτ...

Link to comment
Share on other sites

DEUTSCHE WELLE. ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ Μίζες σε «αρμόδιους»ΚΑΙ στο μετρό Αθήνας; ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;

Ο Οττ υπογράφει το σχετικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Süddeutsche Zeitung του Μονάχου, επικαλούμενος πηγές της εισαγγελίας της Φραγκφούρτης. Η εφημερίδα κάνει λόγο για συνολικό ποσό 315.000 ευρώ, το οποίο, όπως λέει, διοχετεύθηκε από τη Γερμανία σε Έλληνες «αρμοδίους» μέσω εταιρίας συμβούλων που εδρεύει σε φορολογικό παράδεισο. Μιλώντας στην Deutsche Welle, ο Κλάους Οττ εξηγεί την ροή των χρημάτων: «Σύμφωνα με την εισαγγελία της Φραγκφούρτης δόθηκαν χρήματα με τη βοήθεια εταιρίας στα νησιά της Μάγχης, συγκεκριμένα πρόκειται για εταιρία συμβούλων με έδρα τη νήσο Τζέρσεϊ. Τα χρήματα αυτά λοιπόν διοχετεύθηκαν στην Ελλάδα και με αυτά δωροδοκήθηκαν κάποιοι που ήταν αρμόδιοι για την κατασκευή της γραμμής μετρό από το αεροδρόμιο προς το κέντρο της Αθήνας, προς το λιμάνι και προς την Κόρινθο».
Link to comment
Share on other sites

Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι υπάρχουν ακόμα μερικοί που βλέπουν σχέδιο διάσωσης κι όχι μια καλοστημένη κομπίνα...

Πλήρης φορολογική ασυλία για τα μέλη της Τρόικα και της Task Force στην Ελλάδα

Link to comment
Share on other sites

Λέτε να είμαστε τυχεροί και να αποδημήσουν τα Χρυσά Αβγά στις ΗΠΑ, τώρα που άνοιξε η εποχή του κυνηγιού...;

Open season on black boys after a verdict like this | Gary Younge | Comment is free | The Guardian

:angry:

Δεν είναι τόσο απλά. Παρακολούθησα λίγο τη δίκη γιατί κι εγώ είχα εξοργιστεί. Είχα και την απορία γιατί σε όλες τις φωτογραφίες φαίνεται να είναι πιτσιρικάς 12 χρονών το θύμα αντί δίμετρος ποδοσφαιριστής, η οποία μου ακόμη δε λύθηκε. Αντίθετα, μου δημιουργήθηκαν άλλες.

Γιατί ο εισαγγελέας είχε αρνηθεί να ασκήσει κατηγορία για φόνο, έστω και 2ου βαθμού και χρειάστηκε να κληθεί εισαγγελέας από άλλη κομητεία; Γιατί ο επικεφαλής της αστυνομίας αρνήθηκε να συλλάβει το φερόμενο τότε ως δράστη, μέχρι που παύθηκε από τα καθήκοντά του;

Όλα συνέβησαν επειδή δεν υπήρχαν αποδείξεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην καταδίκη του. Όταν το NBC μαγείρευε τη μαγνητοφώνηση για να μας πείσει ότι ο ισπανόφωνος (κι όχι λευκός) "neighborhood watcher" παρακολουθούσε το μαύρο θύμα για να το πυροβολήσει πισώπλατα.

Τα στοιχεία -που δεν αμφισβητήθηκαν από τον εισαγγελέα στη δίκη- δείχνουν ότι το θύμα πυροβολήθηκε εξ επαφής στο στήθος όσο ήταν γονατιστό πάνω από τον αθωωθέντα και χτυπούσε το κεφάλι του στο δρόμο, αφού του είχε σπάσει τη μύτη γρονθοκοπώντας τον. Οι μάρτυρες μάλιστα επιβεβαίωσαν ότι οι κραυγές για βοήθεια προέρχονταν από τον Ζίμερμαν, ενώ ο νεκρός δεν έφερε κανένα άλλο τραύμα πλην αμυχές στα δάχτυλα από τις γροθιές.

Αν το θύμα είχε προκληθεί ή όχι, δεν μπορώ να το ξέρω. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι συστηματικά προσπαθούν να προκαλέσουν την έξαρση φυλετικής βίας με υποθέσεις σαν κι αυτή.

Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παρακολουθήσει την υπόθεση, αλλά είναι δυνατόν η Guardian να περνάει μιά τόσο λανθασμένη άποψη, εσκεμμένα κιόλας;

Αν πρόσεξες, δεν είναι άρθρο της εφημερίδας. Είναι επιφυλλίδα στην ενότητα "Comment" από έναν μαύρο αμερικανό συνεργάτη που ζει στο Σικάγο. Σεβαστή η άποψή του, αλλά δεν μπορεί να λαμβάνεται ως αρθρογραφία.

Άλλωστε, η Guardian απαντά σήμερα και στην ερώτηση "Have I fractured my husband's penis by sitting on it?". Αν είναι να κρίνεις όλο το περιεχόμενό τους από ένα άρθρο, διάλεξε αυτό. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.