yanni Ιούλιος 11, 2013 #10061 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2013 Εγώ πάντως ειλικρινά, απορώ γιατί δεν πάνε να τα κάνουν @τάνα στα σπίτια των πολιτικών; Μάλλον γιατί έχουν άλλο σκοπό και όχι αυτόν που διατυμπανίζουν.Πρώτα από όλα δεν έχει πολύ κόσμο έξω από τα σπίτια των πολιτικών. Μετά αν γίνει μόδα οι διαδηλώσεις έξω από τα σπίτια των πολιτικών σήμερα και γίνουμε κυβέρνηση αύριο, θα καθόμαστε και θα σκεφτόμαστε τι μακακία κάναμε. Οπότε πορεία στο κέντρο της Αθήνας, μακριά από τα σπίτια μας και εκεί που κυκλοφορούν καθημερινά πολλοί ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 11, 2013 #10062 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2013 Βίντεο: Αντιλόπη πηδά σε αυτοκίνητο για να ξεφύγει από πεινασμένα τσιτάχ - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούλιος 11, 2013 #10063 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2013 Δεν ξερω ποιος ειναι αλλα αυριο μπορει να εισαι εσυ, να ειμαι εγω μπορει να ειναι και ο Ντολλυ. Και πιστεψε με, ειναι πολυ ωραιο παιδι ο Ντολλυ, δεν θα περασει ομορφα στη φυλακη !αν είμαι εγώ καλά να πάθω και μπω μέσα ...άποψή μου πάντα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούλιος 11, 2013 #10064 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2013 ο κυριότερος λόγος που δεν πρόκειται να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ...Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ ήταν εκεί (pics) | gazzetta.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 11, 2013 #10065 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2013 αν είμαι εγώ καλά να πάθω και μπω μέσα ...άποψή μου πάντα ... Νομίζεις ότι μόνο οι κακοί και οι ένοχοι είναι μέσα...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούλιος 11, 2013 #10066 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2013 Ανάπτυξη:Νέο ρεκόρ: Στο 26,9% η ανεργία τον Απρίλιο | Newsbomb.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούλιος 11, 2013 #10067 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2013 Το dept/gdp της Ιταλίας χτύπησε 127% Italy Government Debt To GDP Σας θυμίζω ότι όταν έφτασε στο 120% ο αντίστοιχος δείκτης της Ελλάδας, είχαμε τις ιστορίες με το "λεφτά υπάρχουν", την άνοδο στα spreads, το κwλwδάχτυλο με την Αφροδίτη, την ταμπέλα "ΠΩΛΕΙΤΑΙ" στην Ακρόπολή κτλ κτλ. Και " ΕΕ προς Ελλάδα: Δεν θα σας φτάσει το δάνειο της τρόικας - Capital.gr " συνέχεια του success story που ήθελαν πριν τις γερμανικές εκλογές να γίνει the greek myth :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούλιος 11, 2013 #10068 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2013 Το dept/gdp της Ιταλίας χτύπησε 127% Italy Government Debt To GDPΣας θυμίζω ότι όταν έφτασε στο 120% ο αντίστοιχος δείκτης της Ελλάδας, είχαμε τις ιστορίες με το "λεφτά υπάρχουν", την άνοδο στα spreads, το κwλwδάχτυλο με την Αφροδίτη, την ταμπέλα "ΠΩΛΕΙΤΑΙ" στην Ακρόπολή κτλ κτλeΚάτσε ρε συ μην συγκρινεις την βούρτσα με την Κούτσα. Η Ιταλία έχει μακράν πολύ σοβαρότερη οικονομία απο την δικιά μας, πολύ καλυτερο τουρισμο, αναπτυγμένη βιομηχανία, εξαγωγές κλπ.Με λιγα λογια μπορούν να ανταπεξέλθουν.. Εμείς όμως όχι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούλιος 11, 2013 #10069 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2013 Κάτσε ρε συ μην συγκρινεις την βούρτσα με την Κούτσα. Η Ιταλία έχει μακράν πολύ σοβαρότερη οικονομία απο την δικιά μας, πολύ καλυτερο τουρισμο, αναπτυγμένη βιομηχανία, εξαγωγές κλπ.Με λιγα λογια μπορούν να ανταπεξέλθουν.. Εμείς όμως όχι...Έχεις πάει Ιταλία; Από νοοτροπία είναι ακριβώς τα ίδια χάλια με εμάς με το επιπλέον μειονέκτημα ότι η βιομηχανία τους δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε παρατεταμένη ύφεση.Σε εμάς (που δεν έχουμε σχεδόν καθόλου μεταποίηση ή βιομηχανία) ύφεση σημαίνει "απλά" ανεργία. Σε εκείνους ενδέχεται να σημαίνει αποβιομηχάνιση και δομικές αλλαγές στην οικονομία. Αν δεν ξεφύγουν γρήγορα, θα είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούλιος 11, 2013 #10070 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2013 Έχεις πάει Ιταλία; Από νοοτροπία είναι ακριβώς τα ίδια χάλια με εμάς με το επιπλέον μειονέκτημα ότι η βιομηχανία τους δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε παρατεταμένη ύφεση.Σε εμάς (που δεν έχουμε σχεδόν καθόλου μεταποίηση ή βιομηχανία) ύφεση σημαίνει "απλά" ανεργία. Σε εκείνους ενδέχεται να σημαίνει αποβιομηχάνιση και δομικές αλλαγές στην οικονομία. Αν δεν ξεφύγουν γρήγορα, θα είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση.Χειρότερη κατάσταση από το Ελλάντα? Το Πακιστάν μπορεί να είναι.Με βαριά καρδιά:http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=220659&catid=9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούλιος 11, 2013 Author #10071 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2013 Στα πρόθυρα πτώχευσης η Praktiker στη Γερμανία - Οικονομία - Επικαιρότητα - Τα Νέα Οnline Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 11, 2013 #10072 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2013 Πυρηνική βόμβα ρεΑπό δωρητές εξοπλισμού... κατηγορούμενοι! | Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Λάρισας Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 12, 2013 #10073 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 Ενδεχόμενο επαναφοράς του «χαρατσιού» της ΔΕΗ ή του ΦΑΠ εντός του 2014 - Ειδήσεις - Οικονομία - in.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 12, 2013 #10074 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 12, 2013 #10075 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 Κάτσε να φάνε και οι δύο Thread Ban και θα δεις για πότε έρχεται το θέμα στα ίσα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 12, 2013 #10076 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούλιος 12, 2013 #10077 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 Κάτσε να φάνε και οι δύο Thread Ban και θα δεις για πότε έρχεται το θέμα στα ίσα του. /me is sad. He missed the drama. Τι έγινε ρε παιδιά; Τι χάσαμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 12, 2013 #10078 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 Τι έγινε ρε παιδιά; Τι χάσαμε; Με 500€ σου στέλνω τα deleted posts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 12, 2013 #10079 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 Το προφίλ των δύο συλληφθέντων από την Αντιτρομοκρατική για «Πυρήνες» - κοινωνία - Το Βήμα Online Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί οι φιλοσοφικές-θεολογικές είναι το άνδρο των αναρχικών και των ξέκωλων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούλιος 12, 2013 #10080 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 Nokia raises the bar with 41-megapixel Lumia 1020 - TechSpot:drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts