Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)


Lakisss

Recommended Posts

πρώην διευθυντής ειδήσεων

1010512_641671745860120_1648714819_n.jpg

Ελλάδα. Η χώρα στην οποία όλοι καταγγέλλουν, όλοι ουρλιάζουν, όλοι απειλούν, αλλά ποτέ δεν γίνεται τίποτα.

Κύριε Κογιάννη ποιος τα ήξερε όλα αυτά για τον Κεδίκογλου αλλά δεν μίλαγε?

Κύριε Κογιάννη ποιος θα μπορούσε να πάει σε εισαγγελέα με όλα αυτά τα στοιχεία αλλά δεν πήγε και δεν θα πάει ποτέ?

Από ότι διαβάζω στο internet κομματική πρόσληψη είσαστε και εσείς. Σωστά ή Λάθος;

Από ότι διαβάζω στο internet προσλαμβάνατε και απολύατε με κομματικά κριτήρια. Σωστά ή λάθος;

(πρώτα αποτελέσματα με search το όνομα Κογιάννης)

---------------

Σε αυτή την χωρά ακούγονται, μόνο δύο ειδών άνθρωποι.

Τα παπαγαλάκια του συστήματος, δήθεν αξιόλογοι/αξιόπιστοι/μαχητικοί δημοσιογράφοι, ουσιαστικά δικλίδες ασφαλείας για την οργή του κόσμου και μέσα αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.

Οι ίδιοι άνθρωποι του συστήματος όταν κινδυνεύουν να χάσουν κάτι ή όταν το έχουν χάσει. Εμμέσως απειλούν για να τους ξανά δώσουν λίγο μέλι να το βουλώσουν.

Η άποψή μου. Τίποτα περισσότερο. :rant::rant::rant::rant::rant:

Link to comment
Share on other sites

θυμάστε έναν φόρο 20% που είχε επιβληθεί στα έσοδα από τις διαφημίσεις των μμε; αρχικά έλεγαν ότι θα ξεκινήσουν να τον μαζεύουν από 1/7/2010. Ξέρετε πότε ξεκίνησαν να τον μαζεύουν; προς το παρόν από 1/1/2014

xasodikis: Το ένα χέρι νίβει τ' άλλο

Έτσι είναι αν είσαι ανταγωνιστικός κι όχι σαν την ΕΡΤ.

Link to comment
Share on other sites

μπλα, μπλα, μπλα...

Κύριε Κογιάννη ποιος θα μπορούσε να πάει σε εισαγγελέα με όλα αυτά τα στοιχεία αλλά δεν πήγε και δεν θα πάει ποτέ?

μπλα, μπλα, μπλα...

Ακριβώς για αυτό έκλεισε έτσι ξαφνικά η ΕΡΤ, γιατί ΠΗΓΑΝ στον εισαγγελέα και είχε αρχίσει διερεύνηση για τα δεκάδες σκάνδαλα.

Εισαγγελέας καλεί ΕΡΤ για τα ‘φάλτσα, των 235 εκατ. | tv εθνος , tv , media | ethnos.gr

Link to comment
Share on other sites

Yahoo! News

Πρέπει να πάρουν ΟΣΚΑΡ Υποκριτικής:

Γεννηματά σε Στουρνάρα: Πάρε πίσω την απαγόρευση αναμετάδοσης της ΕΡΤ!

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=215227&catid=9

Έγινε επεξεργασία από Typhonios
Link to comment
Share on other sites

Έτσι.

Καταργήσαμε κάτι ΚΡΑΤΙΚΟ, στο πι και φι, στο όνομα της διαφάνειας και της σπατάλης.

ΑΣΕΠ-κριτήρια; Πως; Που είναι να τα δούμε; Σε 3 μήνες δεν προλαβαίνεις να αναδιαρθώσεις έναν οργανισμό που τον κλείνεις, επειδή "υπολειτουργεί" και είναι και "ζημιογόνος". Ποιοι θα μπουν; Οι τεχνικές ειδικότητες (ηχολήπτες-κάμερες κτλ ) πως θα μπούν; Θα δώσουν γραπτές εξετάσεις; Μήπως πάμε να δημιουργήσουμε νέους "δημόσιους" από αυτούς που μέχρι σήμερα κατηγορόυνε το δημόσιο γενικώς και αδιακρίτως;

Ναι σπατάλες, ναι αδιαφάνεια, ναι χίλιους λόγους να τα βάζει ο tavliban με όλο το δημόσιο, αλλά το πονάει χέρι-κόψει χέρι στην συγκεκριμένη περίπτωση γιατί; Κέρδος; Πόσο; Τι; "Ιατρική περίθαλψη", "θεραπεία" κτλ , δεν υπάρχουν; Και μην μου πει κανείς ότι το κάνανε επειδή δεν μπορούσαν με το μαλακό να πολεμήσουν "μαγαζάκια" που λειτουργούν και τρώνε τόσα χρόνια σε βάρος του Έλληνα φορολογούμενου. Άρα ο μόνος τρόπος είναι αυτός. Μην λησμονήτε ποιοι απαρτίζουν την κυβέρνηση και την ΑΞ. αντιπολίτευση. Αν ισχυριστεί κανείς ότι αυτό γίνεται με σκοπό την άμεση εξυγίανση του δημοσίου, η ΝΔ στις επόμενες εκλογές θα πάρει 100%!

Τέτοιες κινήσεις προμυνήουν επικίνδυνα πράγματα. Πολύ επικίνδυνα.

Μετά ποιος άλλος ζημιογόνος οργανσιμός θα έχει σειρά; Η αστυνομία, η ακτοφυλακή, οι συνοριοφύλακες; Η Πυροσβεστική; Τα δημοσια νοσοκομεία; Σε αυτά και αν γίνεται της πόπης από αδιαφάνεια. Άιντε, γιατί δεν τα κλείνουν; (Ε.Δ. δεν αναφέρω, διότι δυστυχώς τις έχουν τελειώσει εδώ και καιρό)

Τουλάχιστον, τώρα θα μπορούμε να βλέπουμε μόνο αμερικανοβλακείες όλη μέρα, με ένα διάλλειμα απο "ειδήσεις" της τρέμη και του ευαγγελάτου, και μπόλικο-πουσταριό (αθάνατε Ρώμα) που αναβλύζουν σε άπαντα τα ελληνικά σήριαλ των ιδιωτικών καναλιών.

Μαζί με την οικονομικη ανάπτυξη , έρχεται και η πνευματική.

Τα ιδιωτικά κανάλια όπως ανοίγουν με αξιοκρατικές προσλήψεις έτσι θα ήταν καλό να ανοίξει και η νεα δημόσια τηλεόραση. Υλικό υπάρχει, εργατικό δυναμικό υπάρχει και οι προβληματισμοί ανήκουν σε κάποιους που είχαν εκεί μέσα βολεμένους, ή που αρέσκονταν να πληρώνουν τη Μπίλιο με 14.000 ευρώ το μήνα και τον Παππαδόπουλο να ζητάει και τα ρέστα που κάθε εκπομπή κόστιζε κάποιες χιλιάδες ευρώ. Όπως κλείνουν οι ιδιωτικές επιχειρήσεις, έτσι έκλεισε και η ΕΡΤ που είχε καταντήσει ένα από τα σκάνδαλα αναξιοκρατίας και αριστερής προπαγάνδας με ντοκυμαντέρ από "πετυχημένες" κινήσεις πολιτών ενάντια στον καπιταλισμό (που δεν τον πάω, όπως δεν πάω και τον σοσιαλισμό όχι όμως και τη σοσιαλδημοκρατία)στις χώρες της Λατινικής Αμερικής και Αφρικής . Θα μου λήψουν οι προπαγανδιστές Κουλογλου, Αυγερόπουλος, Τσόκλη και όσοι άλλοι ιδεολόγοι κάνανε ρεπορτάζ και αμοίβονταν αδρά για το έργο τους. Θα μου λείψει η Αγράτσα που από την ΕΡΤ έφυγε και πήγε με το ΠΑΣΟΚ υποψήφια βουλευτής, μετά μεταπήδησε στη ΝΔ και όταν δε βγήκε βουλευτής κάποιος την έβαλε ξανά στην ΕΡΤ να λέει τα αθλητικά. Ε αρκετά με το κοροιδιλίκι. :stop:

Link to comment
Share on other sites

Τα ιδιωτικά κανάλια όπως ανοίγουν με αξιοκρατικές προσλήψεις..

ΠΟΥΘΕΝΑ. Ούτε σε εφημερίδες, ούτε σε κανάλια - ΠΟΥΘΕΝΑ στα ΜΜΕ δεν υπάρχει θεσμός, ιδιωτικός ή δημόσιος, που να προσλαμβάνει με αξιοκρατικά κριτήρια. Όχι στις μικρές θέσεις βέβαια, είμαι σίγουρος ότι το παιδί για τους καφέδες θα έχει 1-2 master και κάνα phd.

Εδώ μιλάμε για 2-3 οικογένειες ελέγχουν τα περισσότερα κανάλια/εφημερίδες. Απλά στον ιδιωτικό τομέα, δεν υπάρχει το θέμα της μονιμότητας, μιας και οι πολιτικές (καθώς και η οικονομική κατάσταση) αλλάζουν και μαζί πολλες φορές αλλάζουν και το προσωπικό.

Link to comment
Share on other sites

Τι κάνεις όταν δεν έχεις τι να απαντήσεις; Λες τα ίδια και τα ίδια μπας και βαρεθούν.. Καραγκιοζάνθρωπε..

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=D1MDrdP2z9Q]Ο μπουμπούκος στην "παράνομη" #ERT - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΑ ΩΡΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ???????

Στις Κωλονάκι / Εκάλη / Φιλοθέη και συναφή περιοχές δεν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας.

Εξάρχια / Ομόνοια / Σύνταγμα 06:00-21:00 εκτός Σαββάτου-Κυριακής. Τις 2 αυτές ημέρες υπάρχει επέκταση μέχρι τις 23:00. Εξαιρούνται μέρες/ώρες που συνεδριάζει η βουλή.

Για τις υπόλοιπες περιοχές πάει ανά κλιμάκιο.

Βγάζεις <400€ το μήνα; Απαγορεύεται να βγεις από το σπίτι σου, εκτός τις ώρες που δουλεύεις. (ούτως ή άλλως που θα πας, αφού ούτε για τσίχλες δε σου μένουν).

<1000€ μέχρι τις 24:00.

>1000€ Κανένας περιορισμός. Επίσης επιτρέπεται να κυκλοφορήσεις και στο σύνταγμα εν ώρα βουλής - αρκεί να έχεις ένα πανώ που να εκφράζει τις πεποιθήσεις της κυβέρνησης.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.