Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

yanni έγραψε:
ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ?

Έκαναν ότι τους έλεγε το αφεντικό. Τώρα που τους διώχνει, δεν έχουν αφεντικό. Διαβάστε και μια άποψη εκ των έσω, γιατί έξω από το χορό...

http://www.thelab.gr/off-topic/xreokopia-elladas-74533-283.html#post1063503717

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply

Εθελοτυφλεί ο θείος. Βλέπει μονομερώς την οργή του κόσμου και δεν καταλαβαίνει ότι η σιωπή της ΕΡΤ στην σύγχρονη λαίλαπα δεν ήταν ακούσια

astrolabos έγραψε:
Εθελοτυφλεί ο θείος. Βλέπει μονομερώς την οργή του κόσμου και δεν καταλαβαίνει ότι η σιωπή της ΕΡΤ στην σύγχρονη λαίλαπα δεν ήταν ακούσια

Την άποψή του την επιβεβαιώνει "Η Λήστα της Ντροπής" που κυκλοφορεί σε διάφορα sites από το πρωί. 127 λαμόγια. Οι διευθυντές, οι αρχισυντάκτες, αυτοί που αποφασίζουν. Οι άλλοι 2400, απλά δούλευαν. Ίσως 700 να ήταν αρκετοί. Και πάλι όμως, αν ήταν αυτοί οι 127 στους 700, τα ποσά θα ήταν τα ίδια, όπως θα είναι και στη νέα ΕΡΤ.

Wizard! έγραψε:
Την άποψή του την επιβεβαιώνει "Η Λήστα της Ντροπής" που κυκλοφορεί σε διάφορα sites από το πρωί. 127 λαμόγια. Οι διευθυντές, οι αρχισυντάκτες, αυτοί που αποφασίζουν. Οι άλλοι 2400, απλά δούλευαν. Ίσως 700 να ήταν αρκετοί. Και πάλι όμως, αν ήταν αυτοί οι 127 στους 700, τα ποσά θα ήταν τα ίδια, όπως θα είναι και στη νέα ΕΡΤ.

15 χρονια τα εβλεπε αυτος και αλλοι εκ των εσω, και τι κανανε;

Σαμαράς: Αν δεν σας αρέσει το πραξικόπημα, εκλογές | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

Παράθεση
ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ διαβεβαιώνουν ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν για την κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία καταργείται, μεταξύ των άλλων, και η ΕΡΤ. Η ψήφιση πρέπει να γίνει το αργότερο μέσα σε τρεις μήνες και αυτό εκ των πραγμάτων δημιουργεί την πιθανότητα για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
  Παράθεση
H αίσθηση που κυριαρχεί στα επιτελεία Βενιζέλου και Κουβέλη είναι ότι ο Σαμαράς πετάει το γάντι ενθαρρυμένος από το προβάδισμα της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις. "Ρίχτε με ή συμμορφωθείτε" είναι το μήνυμα που απευθύνει στους κυβερνητικούς του εταίρους προχωρώντας σε μια πολιτική κίνηση υψηλού ρίσκου και υπερβολικού αυταρχισμού. Γνωρίζει ότι η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες δεν συμφέρει ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε τη ΔΗΜΑΡ, γνωρίζει επίσης ότι το success story είναι μια κατασκευή από πηλό που έσπασε μόλις χθες, με το φιάσκο στο οποίο κατέληξε η προσπάθεια πώλησης της ΔΕΠΑ.

Κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου υποστηρίζουν ότι φτάσαμε στη "θεραπεία-σοκ" επειδή στη διάρκεια ενός ολόκληρου χρόνου δεν έκλεισε ούτε ένας οργανισμός και δεν απολύθηκε ούτε ένας υπάλληλος. Χωρίς να καταλογίζουν την ευθύνη προσωπικά στον Αντ. Μανιτάκη, μιλούν για αγκυλώσεις δεκαετιών και συντεχνιακές νοοτροπίες που εμποδίζουν μια ουσιαστική τομή στο Δημόσιο.

ια την Τρόικα οι απολύσεις στο Δημόσιο είναι σημείο αιχμής και ζητά επίμονα τεκμήρια πολιτικής βούλησης τα οποία ο πρωθυπουργός θέλησε να παρουσιάσει σε μια στιγμή που δεν έχει τίποτα άλλο να επιδείξει -ούτε καν μια αποκρατικοποίηση

Άρθρο του Τζήμερου.

Αν και ξέρω ότι έχετε αλλεργία ας το ρισκάρω.

Reveal hidden contents

αν γίνει κανένα αστείο και πέσει η κυβέρνηση του Σαμαρά θα πεθάνει από τα γέλια ο Μητσοτάκης :hehe:

Galioni έγραψε:
Άρθρο του Τζήμερου.

Εγώ στέκομαι βασικά σε αυτό:

Παράθεση
- Σταματάμε τις έρευνες του εισαγγελέα και εξαφανίζουμε τα ίχνη της ρεμούλας.
  deninho έγραψε:
αν γίνει κανένα αστείο και πέσει η κυβέρνηση του Σαμαρά θα πεθάνει από τα γέλια ο Μητσοτάκης :hehe:

ότι θα γελάει μέχρι δακρύων είναι σίγουρο...το να πεθάνει δεν το νομίζω...

Galioni έγραψε:
Άρθρο του Τζήμερου.

Γιατί να βγάλω καντίλες αν διαβάζω σωστά πράγματα?

Τι είπε? Αυτό που έγραψα και εγώ, και πολλοί άλλοι από χθες.

• Ναι υπάρχει ρεμούλα/διαφθορά/διαπλοκή.
  • Η οποία έρχεται από τους διορισμένους Διευθηντάδες/Προϊσταμένους/Γενικούς.
  • Που έχουν σαν πληβίους τους υπόλοιπους εργαζομένους/τεχνικούς/μη βίσματα.
  • Δεν μπορείς να τους απολύεις όλους, μπορείς να την φτιάξεις και αλλιώς την ΕΡΤ...
  • Αλλά ποιός θα διώξει μια για πάντα τα αγαπημένα του παιδιά? Αφού αυτά θέλουμε να προσλάβουμε μετά...

deninho έγραψε:
Greece, Birthplace of Modern Civilization, Now an Emerging Market - MoneyBeat - WSJ

Έρχεται η ανάπτυξη. Μετατρεπόμαστε σταδιακά σε Κίνα της Μεσογείου. Σε λίγο θα γίνουμε και Σρι Λάνκα.

Τι αλλάζει στο ΧΑ η υποβάθμιση από MSCI - ΑΓΟΡΑ - euro2day.gr

ΩΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Το μαύρο άσπρο.

ακριβώς η σκέψη μου. Από την άλλη, ας ακουστούν, και κυρίως να αναλάβει κανένας εισαγγελέας να τα ερευνήσει.

deninho έγραψε:
ακριβώς η σκέψη μου. Από την άλλη, ας ακουστούν, και κυρίως να αναλάβει κανένας εισαγγελέας να τα ερευνήσει.

Εάν η Δικαιοσύνη λειτουργούσε, δεν θα γίνονταν τα γνωστά αίσχη τόσες δεκαετίες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.