ARMAGEDDON Ιούνιος 11, 2013 #9241 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2013 μα καλά στον ΟΤΕ δουλεύουν το βράδυ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούνιος 11, 2013 #9242 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2013 ξαναπιανει βλεπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 11, 2013 #9243 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2013 web tv δεν φορτώνει καν εδώ πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Ιούνιος 11, 2013 #9244 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2013 Μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας 3G εκπέμπει η ΕΡΤσε κανα 2ωρο, θα εκπεμπει με σηματα καπνου απο την ακροπολη...ζουμε ιστορικες στιγμες παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazabubu Ιούνιος 11, 2013 #9245 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2013 λενε στο twitter οτι το 902 αναμεταδιδει το σήμα της ερτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Ιούνιος 11, 2013 #9246 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2013 ισχυει οτι τα θεματα Πανελλαδικων(εχει νομιζω ειδικα μαθηματα αυτη την εβδομαδα) αποστελλονται μεσω ..ΕΡΤ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούνιος 11, 2013 #9247 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2013 (edited) λενε στο twitter οτι το 902 αναμεταδιδει το σήμα της ερττο πηλιο εκμπεμπει.edit,επεσε Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 11, 2013 από kuza Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 11, 2013 #9248 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2013 ισχυει οτι τα θεματα Πανελλαδικων(εχει νομιζω ειδικα μαθηματα αυτη την εβδομαδα) αποστελλονται μεσω ..ΕΡΤ?ναι. με δορυφορων που χρησιμοποιουσε η ερτ.Vertical Blanking Interval αν θυμαμαι λεγετε το συστημα. δεν εχει σχεση ομως, με το σημα της tv. ειναι κρυπτογραφημενη μεταδοση αλλου ειδους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 11, 2013 #9249 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2013 (edited) Μπορει να μου εξηγησει καποιος, γιατι δεν εχω ασχοληθει, σταματαει την αναλογικη και ψηφιακη εκπομπη απο ολα τα κεντρα εκπομπης? Εδω ηρακλειο το αναλογικο δειχνει μαυρη με ενα κυλιομενο μυνημα οτι απο 26/6 ξεκιναει να εκπεμπει ψηφιακα, αν και κατι μου διαφευγει καθως δεν ειδα ολο το μυνημα στο τελος ελεγε οτι σταματαει οριστικα. (το αναλογικο ισως)Sorry απλα δεν εχω χρονο να ασχοληθω αυτες τις μερες Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 11, 2013 από SirDiman Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούνιος 11, 2013 #9250 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=gLNe_BDHfP8]Σ. Κεδίκογλου: Δηλώσεις πριν και μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ - 11/06/2013 - YouTube[/ame]Το παραπάνω διαμάντι εξακολουθεί να είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, δηλαδή "δημοσιογράφος".Και το παρακάτω απόσπασμα δείχνει το υψηλό αίσθημα ευθύνης με το οποίο "νομοθετούμε" στην Ελλάδα του 2013.Έχοντας υπόψηΤο γεγονός ότι από τις διατάξεις της παρούσης αποφάσεως προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού, το ύψος της οποίας δεν μπορεί να προσδιοριστεί, αποφασίζουμε:Κατάργηση της δημόσιας επιχείρησης«Ελληνική Ραδιοφωνία− Τηλεόραση, Ανώνυμη Εταιρεία (ΕΡΤ − Α.Ε.)» και διακοπή λειτουργίαςΚαι τη σύσταση νέου φορέα, που θα υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον στο πλαίσιο της τήρησης αρχών που συνά−δουν με τους όρους της διαφάνειας και της χρηστής διαχείρισης εντός του ανταγωνιστικού ραδιοτηλεοπτι−κού περιβάλλοντος, με διακριτικό τίτλο Υ.ΕΝ.Ε.Δ. ΑΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazabubu Ιούνιος 11, 2013 #9251 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2013 Πρώτο ΘΕΜΑ online : Εκλογές αν δεν περάσει το νομοσχέδιο για τη νέα ΕΡΤ - Πολιτική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Ιούνιος 11, 2013 #9252 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2013 ERT world TV CHANNEL - LIVE TV GREECE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Ιούνιος 11, 2013 #9253 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2013 onalert.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Ιούνιος 11, 2013 #9254 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2013 o 902 εκπέμπει?γιατί στο ψηφιακό του δεν βλέπω τιποτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 11, 2013 #9255 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2013 https://www.filmon.com/channel/815#ERT-World Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούνιος 11, 2013 #9256 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2013 Μπορει να μου εξηγησει καποιος, γιατι δεν εχω ασχοληθει, σταματαει την αναλογικη και ψηφιακη εκπομπη απο ολα τα κεντρα εκπομπης? Εδω ηρακλειο το αναλογικο δειχνει μαυρη με ενα κυλιομενο μυνημα οτι απο 26/6 ξεκιναει να εκπεμπει ψηφιακα, αν και κατι μου διαφευγει καθως δεν ειδα ολο το μυνημα στο τελος ελεγε οτι σταματαει οριστικα. (το αναλογικο ισως)Sorry απλα δεν εχω χρονο να ασχοληθω αυτες τις μερεςΣτην Κρήτη το μήνυμα το εμφανίζουν κανονικά όλοι οι αναλογικά αναμεταδιδόμενοι σταθμοί. Αφορά μόνο στη διακοπή της μετάδοσης του αναλογικού σήματος και τη μετάβαση στο ψηφιακό. Προφανώς επειδή το κυλιόμενο το έχουν βάλει μαζικά σε όλους, είναι το μόνο που τους περίσσεψε, όταν κατέβασαν τους διακόπτες στην ΕΡΤ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Ιούνιος 11, 2013 #9257 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2013 Αν η ΕΡΤ απασχολεί 2780 εργαζομένους και οι αποζημειώσεις φτάνουν τα 200.000.000 ευρώ τότε 200.000.000/2780 = 71.942 ευρώ έκαστος ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ με πιθανότητα επαναπρόσληψης 35% . Συγνώμη άλλα έχω να σπαταλήσω θλίψη για άλλες κατηγορίες απολυμένων αυτή την περίοδο. Αν είχε ανακοινώσει η κυβέρνηση απολύσεις 1780 υπαλλήλων μέσω αξιολόγησης -το φυσιολογικό δηλαδή για ένα υπεράριθμο δημόσιο δεινόσαυρο- , θα είχαμε κάθε μέρα απεργίες και λούσιμο με σαμπουάν Τσίπρα. Το έργο το βλέπουμε κατ επανάληψη. Η κατεδάφιση σε μια νύχτα μια τέτοιας φωλιάς βολεμένων δείχνει ότι κάτι πάει να γίνει. Σας υπενθυμίζω ότι η ΕΡΤ για την οποία σήμερα θρηνείτε είναι αυτό το κανάλι που πληρώναμε ετσιθελικά και δεν βλέπαμε σχεδόν ποτέ. Στην τελική θέλω Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση από ανθρώπους που θα μπουν αξιοκρατικά και θα δουλεύουν με σεβασμό προς το δημόσιο χρήμα. Αν μου βρείτε κάποιο άλλο τρόπο σε αυτή την παράλογη κοινωνία που ζούμε πάω πάσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 11, 2013 #9258 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2013 μα καλά στον ΟΤΕ δουλεύουν το βράδυ ?Θα υποθέσω (διότι δεν έχω παρακολουθήσει την συζήτηση) ότι έχει σχέση με την ΕΡΤ.Με είχε καλέσει ένας φίλος μου σε μια εκδήλωση στο πολιτιστικό κέντρο του ΟΤΕ στην 3η Σεπτεμβρίου, δίπλα από το κτήριο του ΟΤΕ. Εκεί κάποια στιγμή πήρε τον λόγο κάποιος συνδικαλιστής ξέρω γω τι ήταν και ανέφερε ότι υπήρχε κόσμος στο κτήριο που δούλευε για αυτό το σκοπό, για να μην πέσει το σήμα της ΕΡΤ. Δεν ξέρω πως, τι και γιατί, απλά το αναφέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 11, 2013 #9259 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2013 Greece, Birthplace of Modern Civilization, Now an Emerging Market - MoneyBeat - WSJΈρχεται η ανάπτυξη. Μετατρεπόμαστε σταδιακά σε Κίνα της Μεσογείου. Σε λίγο θα γίνουμε και Σρι Λάνκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούνιος 11, 2013 #9260 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2013 Αν η ΕΡΤ απασχολεί 2780 εργαζομένους και οι αποζημειώσεις φτάνουν τα 200.000.000 ευρώ τότε 200.000.000/2780 = 71.942 ευρώ έκαστος ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ με πιθανότητα επαναπρόσληψης 35% . Συγνώμη άλλα έχω να σπαταλήσω θλίψη για άλλες κατηγορίες απολυμένων αυτή την περίοδο. Αν είχε ανακοινώσει η κυβέρνηση απολύσεις 1780 υπαλλήλων μέσω αξιολόγησης -το φυσιολογικό δηλαδή για ένα υπεράριθμο δημόσιο δεινόσαυρο- , θα είχαμε κάθε μέρα απεργίες και λούσιμο με σαμπουάν Τσίπρα. Το έργο το βλέπουμε κατ επανάληψη. Η κατεδάφιση σε μια νύχτα μια τέτοιας φωλιάς βολεμένων δείχνει ότι κάτι πάει να γίνει. Σας υπενθυμίζω ότι η ΕΡΤ για την οποία σήμερα θρηνείτε είναι αυτό το κανάλι που πληρώναμε ετσιθελικά και δεν βλέπαμε σχεδόν ποτέ. Στην τελική θέλω Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση από ανθρώπους που θα μπουν αξιοκρατικά και θα δουλεύουν με σεβασμό προς το δημόσιο χρήμα. Αν μου βρείτε κάποιο άλλο τρόπο σε αυτή την παράλογη κοινωνία που ζούμε πάω πάσο. Λέμε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ότι αυτό το πραξικοπηματικό έκτρωμα σχεδίου που υλοποιείται αυτή τη στιγμή ΖΗΜΙΩΝΕΙ το Δημόσιο. Αφενός ηθικά - το θεωρώ μέγιστη ταπείνωση να ομολογούν δημόσια ο πρωθυπουργός και ο αρμόδιος υπουργός (συμπτωματικά συνάδελφος των εργαζομένων) ότι αδυνατούν να εντοπίσουν και να απολύσουν τους άεργους, οπότε αντί να παραιτηθούν ομολογώντας αποτυχία, κλείνουν το μαγαζί. Αφετέρου οικονομικά (όπου εστίασα νωρίτερα). Αυτό το ανοσιούργημα επιφέρει τεράστιο κόστος στον προϋπολογισμό, για να αποζημιωθούν μεταξύ άλλων άνθρωποι που διαφορετικά σε 1 χρόνο συνταξιοδοτούνταν αυτοδίκαια ή άλλοι που θα κάτσουν στην παχυλή αποζημίωση και θα επαναπροσληφθούν βυσματικά. Κόστος αντίστοιχο εκείνου που απαίτησε τη λήψη νέων μετρων και τη συνέχιση επιβολής του "έκτακτου τέλους". Από που νομίζεις θα βρεθούν αυτά τα λεφτά; Εν τέλει, πλέον ζούμε στη χώρα που 86000 άνθρωποι είναι επιστρατευμένοι προληπτικά, μην τυχόν και απεργήσουν και 2700 απολύονται επειδή δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους εργατικούς από τους τεμπέληδες. Πόση δημοκρατία να αντέξει πια αυτός ο τόπος; Εγώ την είπα τη λύση μου... 1 βουλευτής κοστίζει όσο 10 νεοπροσλαμβανόμενοι εργαζόμενοι. Στείλτε τους 100 στο σπίτι τους ΑΜΕΣΑ και μειώστε την αποζημίωση των υπολοίπων κατά 50%. Κατευθείαν σου βρήκα 2000 νοσηλευτές, καθηγητές, ό,τι θέλεις - με μηδενικό κόστος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts