Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Εάν το παρατήρησες καλά, που δεν, είναι ο Σαχ(λα)μάρας ντυμενος Darth Vader....:yes2:

μια χαρα το παρατήρησα. ούτε μασκαρεμένο μου αρέσει να τον βλέπω, το :hehe: μάλλον δεν κουνιέται αρκετά για να το δείς :shout:

αυριο να κατεβουμε για συμπαρασταση ολοι στο κεντρο.

πρεπει να τους νομιμοποιησουμε να ρχονται περσότεροι

<Έλιωσα με μία πέτρα το κεφάλι της γυναίκας και κάρφωσα ένα ξύλινο κοντάρι στο λαιμό του γιατρού…>

Η κυνική ομολογία του Πακιστανού κηπουρού που σκότωσε το ζευγάρι γιατί του χρωστούσαν | ειδησεις , κοινωνια | Ημερησία

πρεπει να τους νομιμοποιησουμε να ρχονται περσότεροι

Συγγνώμη κιόλας αλλά όταν κάποιος λέει "δεν είναι μόνο οι ξένοι εγκληματίες αλλά και οι έλληνες", αυτό καταλαβαίνετε? ότι θέλουμε να τους νομιμοποιήσουμε για να έρχονται περισσότεροι?

Ρε [MENTION=14026]jiohkor3[/MENTION] πόσες φορές θα βάλεις την ίδια είδηση?

Αν είναι έτσι..

Πορεία αλληλεγγύης στον τουρκικό λαό στην Θεσσαλονίκη | TURKISH GREEK NEWS-Τουρκικά Νέα,Τουρκία,Τουρκικές ειδήσεις,Ελληνοτουρκικές ειδήσεις

482515_10151623500292567_1612035537_n.jpg

Λυσάξτε ρατσιστοφασίστες.

Αποκλείεται να είναι υποκεινούμενη η εξέγερση από την Ελλάδα, με σκοπό την αποσταθεροποίηση και απότερο σκοπό την εισβολή στην Τουρκία;

Ναι.

Όσο υπάρχει η πιθανότητα να αναλάβει ο στρατός τη διακυβέρνηση στην Τουρκία, δε μας συμφέρει να αποσταθεροποιήσουμε την κυβέρνησή τους. Αν μου έλεγες για καμιά Αλβανία ή για τα Σκόπια θα το θεωρούσα πιο πιθανό. Τους Τούρκους δεν νομίζω

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Αλήθεια τώρα με τους πολιτικούς που έχουμε θεωρείτε πως μπορεί η Ελλάδα δυνητικά, θεωρητικά, ουτοπικά, ή όπως θέλετε να το πείτε να κάνει εν έτη 2013 επεκτατική πολιτική?

Όχι. Απλά αυτές τις δουλειές τις κάνει ενίοτε αυτόνομα η εκάστοτε υπηρεσία πληροφοριών.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Συνήθως αυτές τις δουλειές τις κάνει ο νταβατζής σου,για να εξασφαλίσει την επένδυση του..

Εκεί έχουμε καταντήσει...

Να περιμένουμε ρώσους,αμερικανούς κτλ να μας σώσουν..

Λυσάξτε ρατσιστοφασίστες.

Βρες τις διαφορές (υπάρχουν, αλλά μπορείς να τις βρεις?)

Πορεία αλληλεγγύης Ελλήνων υπέρ των Τούρκων διαδηλωτών της πλατείας Ταξίμ

Πορεία αλληλεγγύης Ελλήνων υπέρ των Τούρκων πιλότων που παρενοχλούνται από Ελληνικά F16 πάνω από το Αιγαίο

Πορεία αλληλεγγύης Ελλήνων υπέρ των Τούρκων ναυτών που παρακολουθούνται από Ελληνικά πλοία στο Αιγαίο

Πορεία αλληλεγγύης Ελλήνων υπέρ των Τούρκων ψαράδων που δεν μπορούν να ψαρέψουν στα... Καρντάκ

Πορεία αλληλεγγύης Ελλήνων υπέρ των Τούρκων διαδηλωτών για την ανεξαρτησία της Δυτικής Θράκης

Πορεία αλληλεγγύης Ελλήνων υπέρ των Τούρκων στρατιωτών του Αττίλα

Πορεία αλληλεγγύης Ελλήνων υπέρ των Τούρκων στρατηγών που είναι φυλακισμένοι για συμμετοχή στο σχέδιο "Βαριοπούλα"

Προφανώς και γράφω μακακίες. Αλλά τις γράφω διότι ειλικρινά αναρωτιέμαι αν κάποιοι μπορούν να κατανοήσουν την διαφορά της πρώτης περίπτωσης, με όλες τις υποτιθέμενες και τραβηγμένες από τα μαλλιά περιπτώσεις που έγραψα από κάτω.

[MENTION=188]yanni[/MENTION]

Αναφέρθηκα σε κάποια περίπτωση πριν της πρώτης* και δεν το κατάλαβα;

Το σχόλιο μου, καθώς και η εικόνα, είναι για όσους πιστευουν ότι οι λαοί**, έχουν κάτι να χωρίσουν.

* και κοντινών καταστάσεων = τούρκικου λαού που διαδηλώνει για Δημοκρατία

**και εννοώ τον απλό λαό, όχι τους πολιτικούς και στρατιωτικούς ηγέτες, όχι τους πάμπλουτους που θέλουν να πλουτίσουν περισσότερο

[MENTION=188]yanni[/MENTION]

Αναφέρθηκα σε κάποια περίπτωση πριν της πρώτης* και δεν το κατάλαβα;

Το σχόλιο μου, καθώς και η εικόνα, είναι για όσους πιστευουν ότι οι λαοί**, έχουν κάτι να χωρίσουν.

* και κοντινών καταστάσεων = τούρκικου λαού που διαδηλώνει για Δημοκρατία

**και εννοώ τον απλό λαό, όχι τους πολιτικούς και στρατιωτικούς ηγέτες, όχι τους πάμπλουτους που θέλουν να πλουτίσουν περισσότερο

Μπορείς να εξηγήσεις λίγο το "Λυσάξτε ρατσιστοφασίστες" που κολλάει, μήπως κατάλαβα λάθος.

λαος <> πολίτικη ηγεσία <> στρατός

Ανθρωποι ειναι και αυτοί έλεος.

Ούτε εσύ κατάλαβες. Κάτσε να δω τι θα πει ο Myralis μήπως τελικά εγώ δεν κατάλαβα.

Μπορείς να εξηγήσεις λίγο το "Λυσάξτε ρατσιστοφασίστες" που κολλάει, μήπως κατάλαβα λάθος.

Ότι και να λένε διάφοροι ρατσιστές, φασίστες και λοιποί κατά φαντασίαν Τουρκοκτόνοι / Τουρκομαμιάδες, η Τουρκία είναι γειτόνισσα και ο λαός της δεν έχει μεγάλες (ή αγεφύρωτες) διαφορές από τον Ελληνικό λαό.

Παλευουν για Δημοκρατία, όπως παλευουμε ενίοτε και εμείς. Τρώνε χημικά και δολοφονούντε από την αστυνομία, όπως ενίοτε και εμείς, και θέλουν την αλληλεγγύη μας όπως και εμείς θέλουμε την αλληλεγγύη τους.

Η εικόνα ήταν για να προκαλέσω τα αισθήματα όσων βλέπουν Τουρκική σημαία και βγάζουν φλύκταινες..

Ότι και να λένε διάφοροι ρατσιστές, φασίστες και λοιποί κατά φαντασίαν Τουρκοκτόνοι / Τουρκομαμιάδες, η Τουρκία είναι γειτόνισσα και ο λαός της δεν έχει μεγάλες (ή αγεφύρωτες) διαφορές από τον Ελληνικό λαό.

Παλευουν για Δημοκρατία, όπως παλευουμε ενίοτε και εμείς. Τρώνε χημικά και δολοφονούντε από την αστυνομία, όπως ενίοτε και εμείς, και θέλουν την αλληλεγγύη μας όπως και εμείς θέλουμε την αλληλεγγύη τους.

Η εικόνα ήταν για να προκαλέσω τα αισθήματα όσων βλέπουν Τουρκική σημαία και βγάζουν φλύκταινες..

Αν σου είχαν σφάξει τους γονείς ή τους παππούδες θα σου έλεγα τι θα έβγαζες και εσύ.

Νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρος, ως το σε ποιους Τούρκους αναφέρομαι.

Εκτός αν μου διαφευγει κάτι και όντως απλός λαός έσφαξε άλλο απλό λαό...

EDIT:

Δηλαδή αν Σαλονικιός σφάξει τους γονείς μου (χτύπα ξύλο), θα βγάζω φλύκταινες με τον Λευκό Πύργο?

Έγινε επεξεργασία από Myralis

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.