ΓιαγκΤ Απρίλιος 30, 2013 #8541 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 Μπορεί επιβατικό και μάλιστα φορτωμένο να αποφύγει 2 πυραύλους;Που να ξέρω ; Αυτό αναρωτιέται και το άρθρο.Επειδή ήταν ρώσικο το αεροπλάνο και μάλλον ρωσικοί οι πύραυλοι μπορεί να μην ματσάρουν : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Απρίλιος 30, 2013 #8542 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 Μπορεί να τους "αποφύγει", γιατί οι περισσότεροι πύραυλοι που εκτοξεύονται από φορητούς εκτοξευτές δεν έχουν επαρκή εμβέλεια για να φτάσουν το επίπεδο πτήσης ενός επιβατικού αεροπλάνου. Δε νομίζω ότι κινητοποίησαν και καμιά συστοιχία αεράμυνας για να στοχεύσουν επιβατικό αεροπλάνο. Άλλωστε, σε αυτήν την περίπτωση το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό.Το ακόμη πιο απλό ερώτημα είναι αν ένα επιβατικό αεροπλάνο που δεν ανήκει σε ισραηλινή εταιρεία (σχεδόν όλα φέρουν κάποιας μορφής αντίμετρα) μπορεί καν να ανιχνεύσει ότι πύραυλοι εκοξεύτηκαν εναντίον του. Προσωπικά, δύο μέρες τώρα που είδα την είδηση μου φάνηκε μπαρούφα και δεν ασχολήθηκα περισσότερο, αν και βλέπω ότι αναδημοσιεύεται παντού πλέον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 30, 2013 #8543 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 αν και βλέπω ότι αναδημοσιεύεται παντού πλέον.Το καλο με το internet ειναι η ταχύτητα μετάδοσης ειδήσεων οχι η ακρίβεια, δες τι εγινε με τον Shumil Tripaath ή όπως λεγόταν τις προάλλες στη Βοστόνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 30, 2013 #8544 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 Η ΑΕΠΙ στρέφεται δικαστικά εναντίον όλων των παρόχων Internet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 30, 2013 #8545 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 Ούτε -0,1% ρε παιδάκι μου. Ολο (+) πηγαίνει το πράγμα.Ο Σαμαράς λέει ότι πηγαίνουμε καλά πάντως.Αρνητική πρωτιά για την Ελλάδα στην ανεργία - Ειδήσεις - Οικονομία - in.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Απρίλιος 30, 2013 #8546 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 Μπορεί να τους "αποφύγει", γιατί οι περισσότεροι πύραυλοι που εκτοξεύονται από φορητούς εκτοξευτές δεν έχουν επαρκή εμβέλεια για να φτάσουν το επίπεδο πτήσης ενός επιβατικού αεροπλάνου. Δε νομίζω ότι κινητοποίησαν και καμιά συστοιχία αεράμυνας για να στοχεύσουν επιβατικό αεροπλάνο. Άλλωστε, σε αυτήν την περίπτωση το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό.Το ακόμη πιο απλό ερώτημα είναι αν ένα επιβατικό αεροπλάνο που δεν ανήκει σε ισραηλινή εταιρεία (σχεδόν όλα φέρουν κάποιας μορφής αντίμετρα) μπορεί καν να ανιχνεύσει ότι πύραυλοι εκοξεύτηκαν εναντίον του. Προσωπικά, δύο μέρες τώρα που είδα την είδηση μου φάνηκε μπαρούφα και δεν ασχολήθηκα περισσότερο, αν και βλέπω ότι αναδημοσιεύεται παντού πλέον.μαθε τοτε οτι την εγραψε και το defencenet.gr.Πιστηκες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Απρίλιος 30, 2013 #8547 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 μαθε τοτε οτι την εγραψε και το defencenet.gr.Πιστηκες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Απρίλιος 30, 2013 #8548 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 Χιλιάδες κυβικά μέτρα λυμάτων στον Θερμαϊκό Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 30, 2013 #8549 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 Μη τους ξαναπεί κανείς ναζί και ρατσιστές τους ανθρώπους δηλαδή.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 30, 2013 #8550 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 Μη τους ξαναπεί κανείς ναζί και ρατσιστές τους ανθρώπους δηλαδή.. Δεν ξέρω αν είναι μούφα, αλλά εγώ τον "Οδυσσεύς Πατεράκης" στο Fb δεν τον βρίσκω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Απρίλιος 30, 2013 #8551 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 Μη τους ξαναπεί κανείς ναζί και ρατσιστές τους ανθρώπους δηλαδή.. 88 να είναι οι ώρες τους και με καρκίνο κιόλας. Άθλιοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Απρίλιος 30, 2013 #8552 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 Μη τους ξαναπεί κανείς ναζί και ρατσιστές τους ανθρώπους δηλαδή.. Αν πάρουν χαμπάρι ότι με αυτά που λένε/γράφουν/κάνουν μπορούν να βγάλουν άνετα αναπηρική σύνταξη τότε την κάτσαμε Ο.Π. ναζί ή αντιναζί; | Χρυσάβγουλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 30, 2013 #8553 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 Δεν ξέρω αν είναι μούφα, αλλά εγώ τον "Οδυσσεύς Πατεράκης" στο Fb δεν τον βρίσκω. Είναι κρυφό προφίλ, εμφανίζεται μόνο σε ορίτζιναλ χρυσαυγίτες Εντάξει, κουφιοκέφαλοι οι 99 στους 100 της ΧΑ, αλλά αυτό το πράγμα στο internet με τα fake screenshots έχει παραγίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 30, 2013 #8554 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 Προ ολίγου η σελίδα του Οδυσσέα Πατεράκη στο facebook εξαφανίστηκε. 49 minutes agoΔεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν τα ορκ αυτό, την άλλη φορά είχαν κάνει φωτοσοπ την μπλούζα ενός που είχε το σήμα των SS πάνω. Ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 30, 2013 #8555 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 Η ΑΕΠΙ στρέφεται δικαστικά εναντίον όλων των παρόχων Internet...Παρ'όλα αυτά, εμείς πληρώνουμε το νταβατζιλίκι στην ΑΕΠΙ όταν αγοράζουμε χαρτιά για τον εκτυπωτή, ή άδεια cd & dvd. Άσχετοι και Επικίνδυνοι που Πολεμούν το Ίντερνετ. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Απρίλιος 30, 2013 #8556 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 Παρ'όλα αυτά, εμείς πληρώνουμε το νταβατζιλίκι στην ΑΕΠΙ όταν αγοράζουμε χαρτιά για τον εκτυπωτή, ή άδεια cd & dvd. Άσχετοι και Επικίνδυνοι που Πολεμούν το Ίντερνετ. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HDβασικά πάνε να μπλέξουν τώρα με την Deutche Telecom, τον Κόκκαλη και τις άλλες λοιπές δυνάμεις....νομίζω ότι δεν το έχουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 30, 2013 #8557 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 Παρ'όλα αυτά, εμείς πληρώνουμε το νταβατζιλίκι στην ΑΕΠΙ όταν αγοράζουμε χαρτιά για τον εκτυπωτή, ή άδεια cd & dvd. Άσχετοι και Επικίνδυνοι που Πολεμούν το Ίντερνετ. Βρέθηκα πρόσφατα σε πολιτικό εφετείο. Περίπου το 70% των αγωγών ήταν ΑΕΠΙ εναντίων κάποιων. Δε θυμάμαι συγκεκριμένες υποθέσεις γιατί πάνε μήνες, αλλά μερικά ήταν εξωφρενικά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 30, 2013 #8558 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 Το θέμα είναι ότι από τη μία μας τα παίρνουν με το ζόρι, γιατί θεωρητικά μπορεί να αντιγράψουμε "προστατευμένο" πνευματικό υλικό, κι από την άλλη προσπαθούν να μη σε αφήνουν να παρανομήσεις και να αξιοποιηθούν τα λεφτά που σου πήραν με το έτσι θέλω. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Απρίλιος 30, 2013 #8559 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 Warning: graphicLiveLeak.com - Bagram Airfield Crash 29 APR 2013A civilian cargo plane crash at Bagram Air Field north of Kabul in Afghanistan has killed seven people.Read more at http://www.liveleak.com/view?i=c32_1367332518#0AY23yXx6E1LSTj8.99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Μάϊος 1, 2013 #8560 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2013 Μπορεί επιβατικό και μάλιστα φορτωμένο να αποφύγει 2 πυραύλους;Kανονικά όχι γιατί δε διαθέτει αντίμετρα. Στο συγκεκριμένο συμβάν μάλλον αυτοί που τους εκτόξευσαν ήταν στόκοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts