Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)


Lakisss

Recommended Posts

Εφτασαν τους 156 οι νεκροί από το φονικό σεισμό στην Κίνα - κόσμος - ΤΟ ΒΗΜΑ

Απόδειξη ότι και η Βόρεια Κορέα έχει σεισμικά όπλα!

δεν καταλαβενω πως συνδεεται το σχολιο σου με την ειδηση.

Link to comment
Share on other sites

Nooz.gr : "Η Ελλάδα δεν παραιτήθηκε από τις αποζημιώσεις"

Στη δημοσιότητα ήρθε γερμανικό έγγραφο που αποδεικνύει ότι η Ελλάδα ουδέποτε παραιτήθηκε από τις διεκδικήσεις της κατά της Γερμανίας για τα ζητήματα του κατοχικού δανείου και των πολεμικών, ιδιωτικών και δημόσιων, αποζημιώσεων.

Το έγγραφο που δημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής, απέστειλε η πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών τον Μάρτιο του 1967.

Link to comment
Share on other sites

Από ΦΒ, τελοίως αδιασταυρωτο..

Η Emma Delta μοναδικός έγκυρος υποψήφιος για τον ΟΠΑΠ - Ειδήσεις - Οικονομία - in.gr

τόσο δίνουν για το 33% που ανήκει στο κράτος...Θεωρητικά δηλαδή για το 100% θα έδιναν 1,890Μ...

Δεν γνωρίζω το θέμα επ ακριβώς ούτε είμαι ειδικός σε αγοραπωλησίες, και δεν μπορώ να ξέρω αν το συμφέρει το ελληνικό κράτος..

ίσως αν σκεφτεί ότι βάλαν φόρο στα κέρδη των δελτίων, ότι θεωρητικά θα κάνουν επενδύσεις (νέες δουλειές) κλπ ίσως να το συμφέρει..δεν ξέρω σηκώνω τα χέρια ψηλά και όποιος θέλει σχολιάζει...

edit: και για να έχουμε μέτρο σύγκρισης μάλλον το 550 που γράφει αυτός στο ΦΒ είναι λάθος...

http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathbreak_1_23/08/2012_458002

Έγινε επεξεργασία από tavliban
Link to comment
Share on other sites

Από ό,τι ειπώθηκε στις ειδήσεις, η προσφορά είναι μερικές δεκάδες εκατομμύρια κάτω από την αποτίμηση του οίκου που προσέλαβε το ΤΑΙΠΕΔ. Αναμένονται διαπραγματεύσεις για να εξασφαλίσουν ένα ποσό πιο κοντά στην αποτίμηση. Πόσο εύκολο είναι αυτό μόνο με έναν υποψήφιο που ξέρει κι ότι καίγονται με τον ΟΠΑΠ να δείξουν ότι οι αποκρατικοποιήσεις προχωράνε, δεν μπορώ να πω...

Edit:

Βούιξε ο τόπος τις τελευαταίες μέρες ότι οι Έλληνες εφοπλιστές είναι προκλητικά ευνοημένοι και αμέσως βρέθηκε αφορμή για λίγη θετική δημοσιότητα:

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=509260

Δημοσιεύτηκε και το πλήρες κείμενο της ρηματικής διακοίνωσης του 1967 που επιβεβαιώνει την αναγνώριση της οφειλής από την κυβέρνηση της Γερμανίας, 7 ολόκληρα χρόνια μετά τη Σύμβαση του 1960:

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=509094

Έγινε επεξεργασία από acct
Link to comment
Share on other sites

Αντισυνταγματική η Έκτακτη Εισφορά του 2007 - Express.gr

Alpha 98,9

Αντισυνταγματική η Έκτακτη Εισφορά του 2007

23.04.2013 08:55

Αντισυνταγματική κρίθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας η επιβολή της έκτακτης εισφοράς, από το 2007, όπως είπε στον Α 9,89 ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φοροτεχνικών, Μανούσος Ντουκάκης.

"Θα πάμε μετά το Πάσχα να πάρουμε τα λεφτά πίσω", είπε ο κ.Ντουκάκης, λέγοντας πως συνολικά θα επιστραφούν πάνω από 300 εκατ. ευρώ.

"Σε άλλη χώρα ο υπουργός Οικονομικών θα πήγαινε φυλακή", πρόσθεσε ο κ.Ντουκάκης, καλώντας κάθε φορολογούμενο να επικοινωνήσει με την Ένωση Φοροτεχνικών ώστε να τον καθοδηγήσει για το πως θα διεκδικήσει τα χρήματα του.

Link to comment
Share on other sites

Αν θυμάμαι καλά ήταν για δηλωμένα εισοδήματα άνω των 60.000€. Για τα κολλητάρια τους, φρόντισαν να επέμβουν και θα τα πάρουν πίσω. Η έκτακτη εισφορά για άνω τον 12.000€, είναι νόμιμη όμως...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.