Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Εγώ άκρως απόρρητο που να έχει κάποια σημασία δεν ειδα 14 μήνες τυλετυπος. Τα σημαντικά τα λένε από το τηλέφωνο(Κωδικοποιημένο σύστημα ΕΨΑΔ,Ερμή) και το χαρτί είναι απλά για επιβεβαίωση για να είναι καλυμμένοι.Οι αίθουσες επιχειρήσεων(ΓΕΕΘΑ,ΓΕΣ,1ης Στρατιάς,Δ' Σώματος) έχουν σύστημα που οι διαταγές πηγαίνουν απ ευθείας χωρίς την παρέμβαση ΚΕΠΙΚ.

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply

Αναστασιάδης: "Τέθηκε το δίλημμα άτακτη χρεοκοπία ή φόρος στις καταθέσεις"

Ρε που το έχω ακούσει αυτό εγώ ξανα; :hmm:

Παραδόθηκε ο Ριζάι, σώοι οι όμηροι στο Μαλανδρίνο - Ειδήσεις - Ελλάδα - in.gr

Παραδόθηκε ο Αλκέτ Ριζάι - NEWS247

Ο Αλκέτ Ριζάι δεν είχε ούτε εκρηκτικά, ούτε χειροβομβίδες και αυτό που κρατούσε ήταν ένα ραδιόφωνο τυλιγμένο με πετσέτες.

Τους τρολαρε κανονικά ο αλβανός :hehe:

Aς το κάνανε αυτό και στους παιδεραστές και θα σου έλεγα εγώ αν θα είχαμε το 1/5 των κρουσμάτων...

Bank raid:

bank-robbery.jpg

Bank run:

bank-run-04.gif

Αλλά ναι, δεν έχεις άδικο και μακάρι να περιοριστούν στην Κύπρο, γιατί αν γενικευτεί θα κλάψουνε μανούλες. Το χειρότερο είναι ότι φαίνεται να το κάνουν επίτηδες για να ρίξουν το ευρώ και να χτυπήσουν ευκολότερα οι Γερμανοί τις αμερικάνικες εξαγωγές. Δεν υπάρχει άλλος καλός λόγος για να αρχίσουν πρώτη φορά στα χρονικά να κατάσχουν καταθέσεις (όποιος διανοηθεί να επαναλάβει ότι είναι "φορολόγηση" μάλλον είναι από άλλο πλανήτη).

Aς το κάνανε αυτό και στους παιδεραστές και θα σου έλεγα εγώ αν θα είχαμε το 1/5 των κρουσμάτων...

Ναι, γι'αυτό και στις χώρες που υπάρχει ακόμα η θανατική ποινή, έχουν σταματήσει οι φόνοι.

Ναι, γι'αυτό και στις χώρες που υπάρχει ακόμα η θανατική ποινή, έχουν σταματήσει οι φόνοι.

συνηθως χρησιμοποιουνε την θανατικη ποινη για πιο απλα κακουργηματα.

Και γιατί να σταματήσεις εκεί? Τόσοι και τόσοι εγκληματίες υπάρχουν που μπορεί να μην βιάζουν παιδάκια, αλλα βιάζουν ενήλικες, υπερήλικες, ληστευουν συντάξεις από ηλικιομένουν αφού μπουν σπίτια τους κτλ κτλ...

Εννοειται πως το κεπικ παιρνει τα ακρως απορρητα παιδια και γω εχω λαβει και πολλοι

αλλοι τι λετε τωρα.

χωρίς να σε αμφισβητώ -δεν έχω πάει στρατό, δεν ξέρω-, στη Ρόδο ή στον Έβρο, π.χ., πως τους ειδοποιούν να είναι σε επιφυλακή; Γιατί μέχρι να πάει από τα κεντρικά στον Έβρο, ακόμη και με ελικόφτερο για να το παραδώσει κάποιος υψηλόβαθμος, θέλει περίπου μία ώρα.

Σχεδόν πάντα υπάρχει φαντάρος στη μέση, αλλά και να μην, υπάρχουν αξιωματικοί με φίλους από έξω.

Τα σημαντικά χαρτιά στο στρατό δεν πάνε με telex,ΑΣΔΑ κτλ ούτε καν με ΥΕΣΑ χέρι με χέρι τα πηγαίνουν. Φαντάρος σε ΚΕΠΙΚ δε βλέπει άκρως απόρρητο σήμα ή κάποια σημαντική πληροφορία.
Εγώ άκρως απόρρητο που να έχει κάποια σημασία δεν ειδα 14 μήνες τυλετυπος. Τα σημαντικά τα λένε από το τηλέφωνο(Κωδικοποιημένο σύστημα ΕΨΑΔ,Ερμή) και το χαρτί είναι απλά για επιβεβαίωση για να είναι καλυμμένοι.Οι αίθουσες επιχειρήσεων(ΓΕΕΘΑ,ΓΕΣ,1ης Στρατιάς,Δ' Σώματος) έχουν σύστημα που οι διαταγές πηγαίνουν απ ευθείας χωρίς την παρέμβαση ΚΕΠΙΚ.

Υπηρέτησα αλεξίπτωτα. 2η ΜΑΛ. Ξέρεις ποιοί συστεγάζονται με εμάς; Το ΕΤΑ. Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών. Αποτελείται από 30-40 άτομα, οι περισσότεροι μόνιμοι και 10-15 άτομα έφεδροι. Από τους 15 μήνες που υπηρετούν εκεί, ζήτημα να τους είδαμε τους 3. Τους άλλους ήταν εκτός. Ξέρεις τι κάνουν αυτοί; Black Ops. Νομίζεις δηλαδή ότι αυτοί οι 10-15 έφεδροι δεν ξέρουν τι γίνεται; Δεν έχει σχέση αν το σήμα έρχεται με τηλέτυπο ή με τηλέφωνο. Πάντα κάποιοι το μαθαίνουν. Ακούν, βλέπουν. Όσον αφορά στις αίθουσες επιχειρήσεων, ο αδερφός μου ήταν πάντα μέσα. Αυτός χειριζόταν το software που παρακολουθούσε την εξέλιξη των ασκήσεων.

Άλλωστε, για να επιστρέψουμε και στο θέμα, το defcenter δεν ξέρουμε αυτά που βάζει τι κλιμάκωση απόρρητου έχουν. Οπότε κάλλιστα μπορεί να κυκλοφορούν έξω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.