ThorLite Μάρτιος 17, 2013 #8061 Μάρτιος 17, 2013 Εγώ άκρως απόρρητο που να έχει κάποια σημασία δεν ειδα 14 μήνες τυλετυπος. Τα σημαντικά τα λένε από το τηλέφωνο(Κωδικοποιημένο σύστημα ΕΨΑΔ,Ερμή) και το χαρτί είναι απλά για επιβεβαίωση για να είναι καλυμμένοι.Οι αίθουσες επιχειρήσεων(ΓΕΕΘΑ,ΓΕΣ,1ης Στρατιάς,Δ' Σώματος) έχουν σύστημα που οι διαταγές πηγαίνουν απ ευθείας χωρίς την παρέμβαση ΚΕΠΙΚ.
HotPeanut Μάρτιος 17, 2013 #8062 Μάρτιος 17, 2013 Αναστασιάδης: "Τέθηκε το δίλημμα άτακτη χρεοκοπία ή φόρος στις καταθέσεις" Ρε που το έχω ακούσει αυτό εγώ ξανα;
HotPeanut Μάρτιος 17, 2013 #8064 Μάρτιος 17, 2013 Παραδόθηκε ο Ριζάι, σώοι οι όμηροι στο Μαλανδρίνο - Ειδήσεις - Ελλάδα - in.gr Παραδόθηκε ο Αλκέτ Ριζάι - NEWS247 Ο Αλκέτ Ριζάι δεν είχε ούτε εκρηκτικά, ούτε χειροβομβίδες και αυτό που κρατούσε ήταν ένα ραδιόφωνο τυλιγμένο με πετσέτες. Τους τρολαρε κανονικά ο αλβανός
ThorLite Μάρτιος 17, 2013 #8065 Μάρτιος 17, 2013 NewsIt.gr: Κόσμος | "Απόβαση" Ρώσων στην Κύπρο! Πρόταση της Gazprom να αναλάβει την ανακεφαλαιοποίσηση των τραπεζών με αντάλλαγμα το φυσικό αέριο
kuza Μάρτιος 17, 2013 #8066 Μάρτιος 17, 2013 NewsIt.gr: Κόσμος | "Απόβαση" Ρώσων στην Κύπρο! Πρόταση της Gazprom να αναλάβει την ανακεφαλαιοποίσηση των τραπεζών με αντάλλαγμα το φυσικό αέριοΤαφόπλακα Ν.Αναστασιάδη: Απέρριψε πρόταση Gazprom - Ρωσία: "Παίρνουμε τα λεφτά μας" | DefenceNet.gr
kuza Μάρτιος 18, 2013 #8067 Μάρτιος 18, 2013 Τους έδειραν μέχρι θανάτου και τους κρέμασαν για παραδειγματισμό!
Dolly Μάρτιος 18, 2013 #8068 Μάρτιος 18, 2013 Aς το κάνανε αυτό και στους παιδεραστές και θα σου έλεγα εγώ αν θα είχαμε το 1/5 των κρουσμάτων...
colt3003 Μάρτιος 18, 2013 #8069 Μάρτιος 18, 2013 Κλειστές μέχρι την Πέμπτη οι κυπριακές τράπεζες - NEWS247καλά είναι.
acct Μάρτιος 18, 2013 #8071 Μάρτιος 18, 2013 Bank raid: Bank run: Αλλά ναι, δεν έχεις άδικο και μακάρι να περιοριστούν στην Κύπρο, γιατί αν γενικευτεί θα κλάψουνε μανούλες. Το χειρότερο είναι ότι φαίνεται να το κάνουν επίτηδες για να ρίξουν το ευρώ και να χτυπήσουν ευκολότερα οι Γερμανοί τις αμερικάνικες εξαγωγές. Δεν υπάρχει άλλος καλός λόγος για να αρχίσουν πρώτη φορά στα χρονικά να κατάσχουν καταθέσεις (όποιος διανοηθεί να επαναλάβει ότι είναι "φορολόγηση" μάλλον είναι από άλλο πλανήτη).
Chosen Μάρτιος 18, 2013 #8072 Μάρτιος 18, 2013 Aς το κάνανε αυτό και στους παιδεραστές και θα σου έλεγα εγώ αν θα είχαμε το 1/5 των κρουσμάτων...Ναι, γι'αυτό και στις χώρες που υπάρχει ακόμα η θανατική ποινή, έχουν σταματήσει οι φόνοι.
kuza Μάρτιος 18, 2013 #8073 Μάρτιος 18, 2013 Ναι, γι'αυτό και στις χώρες που υπάρχει ακόμα η θανατική ποινή, έχουν σταματήσει οι φόνοι.συνηθως χρησιμοποιουνε την θανατικη ποινη για πιο απλα κακουργηματα.
Myralis Μάρτιος 18, 2013 #8074 Μάρτιος 18, 2013 Aς το κάνανε αυτό και στους παιδεραστές και θα σου έλεγα εγώ αν θα είχαμε το 1/5 των κρουσμάτων...Και γιατί να σταματήσεις εκεί? Τόσοι και τόσοι εγκληματίες υπάρχουν που μπορεί να μην βιάζουν παιδάκια, αλλα βιάζουν ενήλικες, υπερήλικες, ληστευουν συντάξεις από ηλικιομένουν αφού μπουν σπίτια τους κτλ κτλ...
Thrael Μάρτιος 19, 2013 #8076 Μάρτιος 19, 2013 Τους έδειραν μέχρι θανάτου και τους κρέμασαν για παραδειγματισμό!Οταν ειδα τον τιτλο του link νομισα προς στιγμην οτι επροκειτο για υπουργους καποιας χωρας...
Wizard! Μάρτιος 19, 2013 #8077 Μάρτιος 19, 2013 Εννοειται πως το κεπικ παιρνει τα ακρως απορρητα παιδια και γω εχω λαβει και πολλοιαλλοι τι λετε τωρα.χωρίς να σε αμφισβητώ -δεν έχω πάει στρατό, δεν ξέρω-, στη Ρόδο ή στον Έβρο, π.χ., πως τους ειδοποιούν να είναι σε επιφυλακή; Γιατί μέχρι να πάει από τα κεντρικά στον Έβρο, ακόμη και με ελικόφτερο για να το παραδώσει κάποιος υψηλόβαθμος, θέλει περίπου μία ώρα.Σχεδόν πάντα υπάρχει φαντάρος στη μέση, αλλά και να μην, υπάρχουν αξιωματικοί με φίλους από έξω.Τα σημαντικά χαρτιά στο στρατό δεν πάνε με telex,ΑΣΔΑ κτλ ούτε καν με ΥΕΣΑ χέρι με χέρι τα πηγαίνουν. Φαντάρος σε ΚΕΠΙΚ δε βλέπει άκρως απόρρητο σήμα ή κάποια σημαντική πληροφορία.Εγώ άκρως απόρρητο που να έχει κάποια σημασία δεν ειδα 14 μήνες τυλετυπος. Τα σημαντικά τα λένε από το τηλέφωνο(Κωδικοποιημένο σύστημα ΕΨΑΔ,Ερμή) και το χαρτί είναι απλά για επιβεβαίωση για να είναι καλυμμένοι.Οι αίθουσες επιχειρήσεων(ΓΕΕΘΑ,ΓΕΣ,1ης Στρατιάς,Δ' Σώματος) έχουν σύστημα που οι διαταγές πηγαίνουν απ ευθείας χωρίς την παρέμβαση ΚΕΠΙΚ.Υπηρέτησα αλεξίπτωτα. 2η ΜΑΛ. Ξέρεις ποιοί συστεγάζονται με εμάς; Το ΕΤΑ. Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών. Αποτελείται από 30-40 άτομα, οι περισσότεροι μόνιμοι και 10-15 άτομα έφεδροι. Από τους 15 μήνες που υπηρετούν εκεί, ζήτημα να τους είδαμε τους 3. Τους άλλους ήταν εκτός. Ξέρεις τι κάνουν αυτοί; Black Ops. Νομίζεις δηλαδή ότι αυτοί οι 10-15 έφεδροι δεν ξέρουν τι γίνεται; Δεν έχει σχέση αν το σήμα έρχεται με τηλέτυπο ή με τηλέφωνο. Πάντα κάποιοι το μαθαίνουν. Ακούν, βλέπουν. Όσον αφορά στις αίθουσες επιχειρήσεων, ο αδερφός μου ήταν πάντα μέσα. Αυτός χειριζόταν το software που παρακολουθούσε την εξέλιξη των ασκήσεων.Άλλωστε, για να επιστρέψουμε και στο θέμα, το defcenter δεν ξέρουμε αυτά που βάζει τι κλιμάκωση απόρρητου έχουν. Οπότε κάλλιστα μπορεί να κυκλοφορούν έξω.
HotPeanut Μάρτιος 19, 2013 #8078 Μάρτιος 19, 2013 Δημοσίευμα - φωτιά: Γνώριζαν το κούρεμα και απέσυραν καταθέσεις συνεργάτες του Κύπριου προέδρου - NEWS247
Wizard! Μάρτιος 19, 2013 #8079 Μάρτιος 19, 2013 Δημοσίευμα - φωτιά: Γνώριζαν το κούρεμα και απέσυραν καταθέσεις συνεργάτες του Κύπριου προέδρου - NEWS247Άι εμ φόλινγκ φρομ δε κλάουντς...
acct Μάρτιος 19, 2013 #8080 Μάρτιος 19, 2013 Άι εμ φόλινγκ φρομ δε κλάουντς...Σέι χάι του ΓΑΠ ον δε γούει ντάουν.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.