Wizard! Μάρτιος 19, 2013 #8001 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Δημοσίευμα - φωτιά: Γνώριζαν το κούρεμα και απέσυραν καταθέσεις συνεργάτες του Κύπριου προέδρου - NEWS247Άι εμ φόλινγκ φρομ δε κλάουντς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Μάρτιος 19, 2013 #8002 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Άι εμ φόλινγκ φρομ δε κλάουντς...Σέι χάι του ΓΑΠ ον δε γούει ντάουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 19, 2013 #8003 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Η τουρκική κορβέτα «TCG BAFRA», προερχόμενη από τον λιμένα της Σμύρνης, εισήλθε την 19η Μαρτίου (πρωινές ώρες) σε Ελληνικά Χωρικά Ύδατα μεταξύ Ν. Ευβοίας και Ν. Άνδρου (Στενό Καφηρέα). Στη συνέχεια, κινούμενη με πορεία Νότια-Νοτιοδυτική διήλθε μεταξύ Ν. Κέας και Ν. Κύθνου και εξήλθε από τα Ελληνικά Χωρικά Ύδατα νοτίως Ν. Κέας.Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας παρακολουθούν το εν λόγω πολεμικό πλοίο καθ’ όλη την διάρκεια του πλου του.ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣΤο παρακολουθούν το παπόρο, μην τους ξεφύγει και γυρίσει στην τουρκιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Μάρτιος 19, 2013 #8004 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 για κλαμματα τελειως.Μονο να κλαψουριζουν ξερουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 19, 2013 #8005 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣΤο παρακολουθούν το παπόρο, μην τους ξεφύγει και γυρίσει στην τουρκιάH Κέα είναι στα ναυτικά μας σύνορα με την Τουρκία; ο.Ο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάρτιος 19, 2013 #8006 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Όταν έχεις τα ναυτικά σου σύνορα στα 6 ναυτικά μίλια, μπορεί ανετότατα να φτάσει μέχρι και λίγο έξω από το Σούνιο. Οι διεθνής συνθήκες επιτρέπουν 12νμ, αλλά ο φίλος γείτονας θεωρεί την επέκτασή τους casus belli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάρτιος 19, 2013 #8007 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Μια άλλη πρόταση για τον Κατίδη - ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ**Υποθέτοντας προφανώς ότι ούτε Ναζιστής είναι, ούτε Χρυσαυγίτης, ούτε Ρατσιστής (όπως δήλωσε)... απλά εξωφρενικά ηλίθιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάρτιος 19, 2013 #8008 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Και γιατί να σταματήσεις εκεί? Τόσοι και τόσοι εγκληματίες υπάρχουν που μπορεί να μην βιάζουν παιδάκια, αλλα βιάζουν ενήλικες, υπερήλικες, ληστευουν συντάξεις από ηλικιομένουν αφού μπουν σπίτια τους κτλ κτλ...Και [MENTION=129]Chosen[/MENTION]Δεν είπα πως θα σταματήσει.Είπα θα μειωθεί. Όπως και να το κάνεις δεν είναι one to one relation η κατάσταση με τις χώρες που εννοείς Πέτρο και την Ευρώπη. Για τον [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] δεν μιλάω για ληστείες κλπ, αλλά ναι, θέλω να μπορώ να υπερασπιστώ το σπίτι μου αν μπει ο άλλος μέσα να με κλέψει / φάει, και ναι ΔΕΝ διαπραγματεύομαι την παιδεραστία. Δεν είμαι γενικά υπερ της θανατικής ποινής, αλλά είμαι ειδικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 19, 2013 #8009 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Όταν έχεις τα ναυτικά σου σύνορα στα 6 ναυτικά μίλια, μπορεί ανετότατα να φτάσει μέχρι και λίγο έξω από το Σούνιο. Οι διεθνής συνθήκες επιτρέπουν 12νμ, αλλά ο φίλος γείτονας θεωρεί την επέκτασή τους casus belli. holy shit Τοσα χρονια νομιζα οτι τα ναυτικα συνορα ειναι οπως τα χωρικα συνορα,δηλαδη μια συγκεκριμενη περιοχη ειναι μια συγκεκριμενη χωρα. Now it makes sense Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 19, 2013 #8010 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 και αν τα ναυτικά σύνορα ήταν στα 12 μίλια, όπως θα έπρεπε να είναι, απλούστατα δε θα μπορούσε η κορβέτα να κόβει βόλτες στο Αιγαίο. Με αυτές τις κινήσεις, και με την υποχωρητικότητά μας, απλώς επιβεβαιώνεται ότι τα ναυτικά μας σύνορα θα είναι στα 6 μίλια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Μάρτιος 20, 2013 #8011 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 και αν τα ναυτικά σύνορα ήταν στα 12 μίλια, όπως θα έπρεπε να είναι, απλούστατα δε θα μπορούσε η κορβέτα να κόβει βόλτες στο Αιγαίο. Με αυτές τις κινήσεις, και με την υποχωρητικότητά μας, απλώς επιβεβαιώνεται ότι τα ναυτικά μας σύνορα θα είναι στα 6 μίλια... Σε γενικές γραμμές ναι. Θα μπορούσε όμως να κινείται σε διεθνή νερά ή αν ήθελε να μπει στα χωρικά μας ύδατα να ζητούσε άδεια και να έβαζε την Ελληνική σημαία πάνω από την Τούρκικη όσο θα ήτανε σε αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 20, 2013 #8012 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Και [MENTION=129]Chosen[/MENTION]Δεν είπα πως θα σταματήσει.Είπα θα μειωθεί. Όπως και να το κάνεις δεν είναι one to one relation η κατάσταση με τις χώρες που εννοείς Πέτρο και την Ευρώπη. Για τον [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] δεν μιλάω για ληστείες κλπ, αλλά ναι, θέλω να μπορώ να υπερασπιστώ το σπίτι μου αν μπει ο άλλος μέσα να με κλέψει / φάει, και ναι ΔΕΝ διαπραγματεύομαι την παιδεραστία. Δεν είμαι γενικά υπερ της θανατικής ποινής, αλλά είμαι ειδικά.Ρε συ ο κόσμος που τα κάνει αυτά δεν ενδιαφέρεται για το αν υπάρχει ή όχι τιμωρία. Είναι ψυχολογικά άρρωστοι, το αν θα τους σκοτώσεις ή θα τους στείλεις στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής τους δεν πρόκειται να παίξει ρόλο στο τι θα κάνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Μάρτιος 20, 2013 #8013 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Ρε συ ο κόσμος που τα κάνει αυτά δεν ενδιαφέρεται για το αν υπάρχει ή όχι τιμωρία. Είναι ψυχολογικά άρρωστοι, το αν θα τους σκοτώσεις ή θα τους στείλεις στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής τους δεν πρόκειται να παίξει ρόλο στο τι θα κάνουν.αρα τι τους θελουμε στην κοινωνια?Για να την σαπιζουν κι΄αλλο?Δυστηχος ζουνε πισω απο τον ηλιο και ειλικρινα δεν ξερω τι θα μπορουσε να αλλαξει την κατασταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 20, 2013 #8014 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 αρα τι τους θελουμε στην κοινωνια?Για να την σαπιζουν κι΄αλλο?Δυστηχος ζουνε πισω απο τον ηλιο και ειλικρινα δεν ξερω τι θα μπορουσε να αλλαξει την κατασταση.Και που βάζεις το όριο; Αυτοί που είναι στα ψυχιατρικά νοσοκομεία; Οι υπόλοιποι ισοβίτες; Αυτοί είναι οι τελευταίοι που σαπίζουν την κοινωνία, αν θέλεις να εκτελεστούν κάποιοι ξεκίνα από αυτούς που σε κυβερνάνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάρτιος 20, 2013 #8015 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 αν θέλεις να εκτελεστούν κάποιοι ξεκίνα από αυτούς που σε κυβερνάνε. Θεωρείς ότι η πλειοψηφία του λαού δεν θα βρει να εκλέξει παρόμοιους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 20, 2013 #8016 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Ρε συ ο κόσμος που τα κάνει αυτά δεν ενδιαφέρεται για το αν υπάρχει ή όχι τιμωρία. Είναι ψυχολογικά άρρωστοι, το αν θα τους σκοτώσεις ή θα τους στείλεις στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής τους δεν πρόκειται να παίξει ρόλο στο τι θα κάνουν.Μπορεί να παίξει ρόλο αν αποφασίσουν να δεχτούν μια μικρή επέμβαση, αντί για τα ισόβια σε ψυχιατρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Μάρτιος 20, 2013 #8017 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Ο Σόιμπλε καρφώνει την Κύπρο: Είχατε συμφωνήσει στο κούρεμα των καταθέσεων από πέρυσι το Νοέμβριο | iefimerida.grΝα και ένας λαγός που βγήκε απο το καπέλο. Πόσοι ακόμα να υπάρχουν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 21, 2013 #8018 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2013 Ο Σόιμπλε καρφώνει την Κύπρο: Είχατε συμφωνήσει στο κούρεμα των καταθέσεων από πέρυσι το Νοέμβριο | iefimerida.grΝα και ένας λαγός που βγήκε απο το καπέλο. Πόσοι ακόμα να υπάρχουν ?Το έχει εγγράφως; Γιατί εγώ αυτό το καθίκι δεν το πιστεύω ούτε αν μου πει ότι η Γη, γυρίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 21, 2013 #8019 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2013 Το έχει εγγράφως; Γιατί εγώ αυτό το καθίκι δεν το πιστεύω ούτε αν μου πει ότι η Γη, γυρίζει.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=_Y8DQ7f5Kmw]ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ - ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 21, 2013 #8020 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2013 Στο τραπέζι του Eurogroup και το ενδεχόμενο εξόδου της Κύπρου από το ευρώ - Ειδήσεις - Οικονομία - in.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts