HotPeanut Φεβρουάριος 21, 2013 #7681 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Κάμερον: Ούτε το διαμάντι θα πάει στην Ινδία, ούτε τα Ελγίνεια στην Ελλάδα - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Φεβρουάριος 21, 2013 #7682 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Είδηση σοκ: Η ειδική εισφορά αλληλεγγύης που πληρώσαμε έκανε φτερά! - Yahoo! Ειδήσεις Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 21, 2013 #7683 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Είδηση σοκ: Η ειδική εισφορά αλληλεγγύης που πληρώσαμε έκανε φτερά! - Yahoo! Ειδήσεις ΕλλάδαΧα χα χα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Φεβρουάριος 21, 2013 #7684 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Χα χα χα.Μου αρέσει που πλέον γέλαμε με τα χαλιά μας.. αντί να ξεσηκωνομαστε.. Μέχρι και οι βούλγαροι καλύτερα τα πήγαν...Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Φεβρουάριος 21, 2013 #7685 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 άσε, βροχές,κρύα,χειμώνας που να τρέχεις τώρα για επαναστάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Φεβρουάριος 21, 2013 #7686 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Αντί να ληστέψουμε καμιά τράπεζα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Φεβρουάριος 21, 2013 #7687 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Εμμεση ανακήρυξη ΑΟΖ - Καταθέσαμε στον ΟΗΕ συντεταγμένες υφαλοκρηπίδας - Διάβημα Πάνου σε Άγκυρα | DefenceNet.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Φεβρουάριος 21, 2013 #7688 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Μου αρέσει που πλέον γέλαμε με τα χαλιά μας.. αντί να ξεσηκωνομαστε.. Μέχρι και οι βούλγαροι καλύτερα τα πήγαν...Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HDΜα κι εσύ κάθεσαι και συγκρίνεις τους ραγιάδες με τους Βούλγαρους, οι οποίοι έχουν τα κότσια (να μην πω κάτι άλλο) να κάνουν επανάσταση.Και επίσης τι είναι οι Βούλγαροι για να μην αντιδράσουν ? Σκλάβοι? Μην διακρίνω ψήγματα ρατσιστικών comment απο αριστερό , σε παρακαλώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 21, 2013 #7689 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Ο Πάπας παραιτήθηκε όταν πληροφορήθηκε το περιεχόμενο έρευνας στο Βατικανό - NEWS247Τα έλεγα εγώ. Α ρε dan brown που σας χρειάζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 21, 2013 #7690 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Μα κι εσύ κάθεσαι και συγκρίνεις τους ραγιάδες με τους Βούλγαρους, οι οποίοι έχουν τα κότσια (να μην πω κάτι άλλο) να κάνουν επανάσταση.Και επίσης τι είναι οι Βούλγαροι για να μην αντιδράσουν ? Σκλάβοι? Μην διακρίνω ψήγματα ρατσιστικών comment απο αριστερό , σε παρακαλώ«Δεν θα συμμετέχω σε μία κυβέρνηση, υπό την οποία η αστυνομία δέρνει το λαό»Η ειδοποιός διαφορά είναι η ηθική των κυβερνώντων.Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Φεβρουάριος 21, 2013 #7691 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Μου αρέσει που πλέον γέλαμε με τα χαλιά μας.. αντί να ξεσηκωνομαστε.. Μέχρι και οι βούλγαροι καλύτερα τα πήγαν...Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD+1Γιατι ομως δε βγαινεις στους δρομους να ξεκινησεις την επανασταση; Γενικη ερωτηση κι οχι ειδικη γτ αν δε κανω λαθος βρισκεσαι στο εξωτερικο. Οπως κι εγω, λεω, να βγω μονος μου και να γελανε αυτοι που θα με βλεπουν απο τις γυρω καφετεριες; Ασε που θα με πουν και πρακτορα του Συριζα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Φεβρουάριος 22, 2013 #7692 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2013 Επίθεση με 10 (!) μολότοφ στο ΑΤ Εξαρχείων | DefenceNet.grΑπό κάπου πρέπει να ξεκινήσουν. Ντου σε κανένα αστυνομικό τμήμα. Μετά σε καμία τράπεζα. Μετά να κλείσουν καμία επιχείρηση με απεργίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Φεβρουάριος 22, 2013 #7693 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2013 Πως την βρήκατε όλοι με την "επανάσταση" ; Αν μπορούσα εγώ, εσύ ή ο κυρ Μήτσος να αρχίσουμε επανάσταση μόνοι μας, δεν θα ήμασταν σε αυτή την κατάσταση. Κανείς δεν προσχεδιάζει μια επανάσταση, (ίσως προσχεδιάσει κάτι άλλο και βγει επανάσταση), αλλά συνήθως οι επαναστάσεις γίνοντε εκεί που κανείς δεν τον περιμένει, από λαό που ενώνεται, όχι που διχάζεται.[MENTION=24311]Typhonios[/MENTION] Αναφερόμουν στους πολιτικούς όπως είπε ο Deninho και σε εμάς που κάνουμε μια απεργία κάθε 2 μήνες και χαιρόμαστε. Στην Βουλγαρία έκαναν 10 μέρες διαδηλώσεις νομίζω, και φυσικά μόνο ρατσιστικά δεν τους βλέπω, απλά εδώ πολλοί βλέπουν τους Βούλγαρους σαν έναν λαό που γουστάρει να πληρώνεται φθηνά. Ακριβαίνουν τα πάντα, η φορολογία ανεβαίνει και εμείς περιμένουμε την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ! Τα σκάνδαλα δεν έχουν τέλος, ονόματα πολιτικών και συγγενών τους στην λίστα Λαγκάρντ, και εμείς μαλώνουμε για την βίλα Αμαλίας. Στις Σκουριές προβάλοντε τα τσογλάνια που έκαψαν 2 φορτηγά, και δεν προβάλεται καθόλου ότι ο "Ελληνικός Χρυσός" πλήρωσε φύκια για να αγοράσει τις μεταξωτές κορδέλες των δικαιωμάτων! Στην Κρήτη 2 πόλεις θα ερημώσουν και δεν έχει ακουστεί τίποτα.[MENTION=8837]l2phile[/MENTION] έχεις πρόβλημα σίγουρα.. Σε βάραγε ο πατέρας σου όταν ήσουν μικρός ή σε κορόιδευαν στο σχολείο? Πες μας να το λύσουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Φεβρουάριος 22, 2013 #7694 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2013 Πως την βρήκατε όλοι με την "επανάσταση" ; Αν μπορούσα εγώ, εσύ ή ο κυρ Μήτσος να αρχίσουμε επανάσταση μόνοι μας, δεν θα ήμασταν σε αυτή την κατάσταση. Κανείς δεν προσχεδιάζει μια επανάσταση, (ίσως προσχεδιάσει κάτι άλλο και βγει επανάσταση), αλλά συνήθως οι επαναστάσεις γίνοντε εκεί που κανείς δεν τον περιμένει, από λαό που ενώνεται, όχι που διχάζεται.Συμβολικα και γενικα μιλησα(/πληκτρολογησα). Λες να εννοουσα να παρω ενα πλακατ και να βγω να φωναζω; Το πολυ πολυ να με παιξουν στο Ραδιο Αρβυλα.Ουτε η επανασταση γινεται με Big Bang απο μια αρχικη θεμελιωδη κατασταση. Ο ενας με τον αλλο και παει πιο περα. Κι αντε να πετυχεις το αυθορμητο, το μη εκπορευομενο-ελεγχομενοαπο κομμα θα το καταφερεις; Τωρα πια παντως καταλαβαινω τι βλακας ημουν οταν στο τελος των συνελευσεων παλια στη σχολη πεταγοταν ο ομιλητης της ΠΚΣ ή ΕΑΑΚ κι ελεγεγια συμμετοχη σε πορειες εγαζομενων για συμπαρασταση. Μπα, το καφεδακι μου φαινοταν καλυτερο...:suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 22, 2013 #7695 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2013 Καταρρακτώδης βροχή και στον Ήλιο, όχι όμως από νερό - Ειδήσεις - Επιστήμη-Τεχνολογία - in.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Φεβρουάριος 22, 2013 Author #7696 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2013 Στο Χαλάνδρι όλα αυτά! http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=193671&catid=3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Φεβρουάριος 22, 2013 #7697 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2013 To good to be true??? http://gr.news.yahoo.com/φωτογραφίες-από-αρχαίο-πολιτισμό-στη-σελήνη-δημοσίευσε-πρώην-172022584.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Φεβρουάριος 22, 2013 #7698 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2013 το αφήνω στην κρίση σαςΝα μην πληρώσουν χαράτσι οι πλημμυροπαθείς ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ - Ειδήσεις - Ελλάδα - in.grόχι το να μην πληρώσουν χαράτσια (το οποίο βρίσκω λογικό), αλλά την συμπεριφορά του κόμματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Φεβρουάριος 22, 2013 #7699 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2013 το αφήνω στην κρίση σαςόχι το να μην πληρώσουν χαράτσια (το οποίο βρίσκω λογικό), αλλά την συμπεριφορά του κόμματοςΠραγματικά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, ποια συμπεριφορά?Υ.Γ. Πέθανε η κοπέλα που έβαλε πριν ο Lakisss, πραγματικά κρίμα, από εκεί που δεν το περιμένεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Φεβρουάριος 22, 2013 #7700 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2013 δεν ξέρω εγώ το εκ λαμβάνω σαν λαικισμό...είναι αδιανόητο με μια νεροποντή, κεραυνό να λες για μνημονιακές κυβερνήσεις κλπ ουσιαστικά ψηφοθηρώντας, ακραίους αριστερισμούς λέγοντας για ξεπούλημα κλπ, δηλαδή την στιγμή που ο κόσμος υποφέρει... να μείνει απλά στα κακός κείμενα και τίποτα άλλο. Ας προτείνει λύση, και όχι κατηγορίες...έτσι το βλέπω..υγ. κρίμα...νόμιζα ότι γλύτωσε και είχα ανακουφιστεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts