LL_NEO Φεβρουάριος 5, 2013 #7481 Φεβρουάριος 5, 2013 Μα τι κάθεσαι και παραθέτεις?Εδώ μιλάνε και άτομα που το παίζουν υπέρ της ανάπτυξης και την έχουν κάνει για εξωτερικό , ψηφίζοντας Σα(χλα)μάρα.IQ ραδικιού και μαγκιά κλανιά.Ανάπτυξη:http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B7-%CE%AD%CE%BA%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-sp-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%80%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AC-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CE%BC%CF%88%CE%B5%CE%B9Λοιπόν επειδη μιλάς για μένα άκου λίγο. Εχτες ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ απο τη δουλεια μου στο Λονδίνο. Ο λόγος; Διαπιστωσα οτι οι σκοποί της εταιρίας μου ήταν ασυμβίβαστοι με το πατριωτικό μου καθήκον (πομπώδες το ξέρω αλλα έτσι ένοιωσα έτσι το λέω και σε όποιον γουστάρει). Επειδη δεν έχω καμία όρεξη να ψάχνω για δουλεια με τα χάλια που έχει η παγκόσμια οικονομία αποφάσισα να γεμισω μπαταρίες και να ηρεμήσω για όσο εγω χρειαστω. Όταν εσυ βάλεις τη συνείδηση σου πάνω απο τις βιοποριστικες σου ανάγκες έλα να μου μιλήσεις. Μέχρι τότε ρίξε καμία διαδικτυακη μόλοτωφ επαναστάτη του keyboard. Και προς Θεού μην ξεχάσεις να ανανεώσεις την κάρτα απεριοριστων διαδρομών. Μιλάει για iq και για μαγκιά κλανια ο βλακεντιος του " τον παιρνει ο ΟΑΣΑ και οι ελεγκτές εγω βγάζω κάρτα απεριοριστων"
Myralis Φεβρουάριος 5, 2013 #7482 Φεβρουάριος 5, 2013 Διαπιστωσα οτι οι σκοποί της εταιρίας μου ήταν ασυμβίβαστοι με το πατριωτικό μου καθήκονΘα ήθελες να το εξηγήσεις λίγο αυτό? Τι σκοπούς είχε η εταιρία? Δεν το λέω ειρωνικά και φυσικά αν θέλεις απαντάς, απλή περιέργεια.
DJD Φεβρουάριος 5, 2013 #7483 Φεβρουάριος 5, 2013 Λοιπόν επειδη μιλάς για μένα άκου λίγο. Εχτες ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ απο τη δουλεια μου στο Λονδίνο. Ο λόγος; Διαπιστωσα οτι οι σκοποί της εταιρίας μου ήταν ασυμβίβαστοι με το πατριωτικό μου καθήκον (πομπώδες το ξέρω αλλα έτσι ένοιωσα έτσι το λέω και σε όποιον γουστάρει). "Δηλαδή το πατριωτικό σου καθηκόν σου λέει ότι να παρατήσεις τη δουλειά σου και να ψηφίζεις ΝΔ που αποδεδειγμένα είναι ένας από τους κύριους λόγους που η χώρα είναι εδώ σήμερα. Does not compute ρε αδερφέ.
hayabusa Φεβρουάριος 5, 2013 #7484 Φεβρουάριος 5, 2013 Δηλαδή το πατριωτικό σου καθηκόν σου λέει ότι να παρατήσεις τη δουλειά σου και να ψηφίζεις ΝΔ που αποδεδειγμένα είναι ένας από τους κύριους λόγους που η χώρα είναι εδώ σήμερα. Does not compute ρε αδερφέ. Μα το είχε πει κι ο Άδωνις...Ο Σαμαράς σώζει την Ελλάδα ως άλλος Θεμιστοκλής στις Θερμοπύλες... :suicide::suicide::suicide:
LL_NEO Φεβρουάριος 5, 2013 #7485 Φεβρουάριος 5, 2013 [MENTION=23]DJD[/MENTION] Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού. Όταν θα αρχίσω να πιστεύω σε ροζ ελέφαντες μπορεί να δώσω μια ευκαιρία και στον Τσίπρα. [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] Σέβομαι την υπογραφή μου. Και αυτά που είπα πολλα είναι και ήδη το μετανιωσα. Οπότε άλλο θέμα plz.
hayabusa Φεβρουάριος 5, 2013 #7486 Φεβρουάριος 5, 2013 Με βάση αυτό που λες και αυτό που έχεις στην υπογραφή σου, ο μόνος Σαμαράς που θα μπορούσες να ψηφισεις θα ήταν αυτός | | ν Αλλά εσύ μάλλον δεν ψηφίζεις αυτόν αλλά το γνωστό καθηκι...
acct Φεβρουάριος 5, 2013 #7487 Φεβρουάριος 5, 2013 [MENTION=24311]Typhonios[/MENTION] [MENTION=48]LL_NEO[/MENTION]Ρε παιδιά, μια παράκληση... Αρκετοί έχουμε διαφωνήσει σε αυτό το θέμα και είναι λογικό. Αναρτώνται θέματα που μας επηρεάζουν όλους καθημερινά. Δεν αξίζει όμως να αρχίσετε να ανταλλάζετε χαρακτηρισμούς. Δεν κάνετε από μισό βήμα πίσω να χαλαρώσουμε λίγο όλοι;Μήπως και οι υπόλοιποι να μη συνεχίσουμε να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά όταν φαίνεται ότι πάει να καταλαγιάσει;
Guest Φεβρουάριος 5, 2013 #7488 Φεβρουάριος 5, 2013 Λέγομαι Χρήστος Ιωαννίδης. Είμαι καθηγητής στη μέση εκπαίδευση εδώ και 23 χρόνια και υπεύθυνος του περιοδικού «Schooligans» και του μαθητικού φεστιβάλ «Schoolwave». Γνώρισα τον Αντρέα-Δημήτρη Μπουρζούκο για τρία χρόνια (2005-2008). Ήταν μαθητής μου στο Μουσικό Λύκειο Παλλήνης.Είμαι σοκαρισμένος από την είδηση της εμπλοκής του σε ένοπλη ληστεία. Δεν ξέρω τι τον οδήγησε ως εκεί. Θέλω όμως να μιλήσω για τα τρία χρόνια που τον γνώρισα ως μαθητή αλλά και ως εθελοντή στο περιοδικό.Ήταν χαρά μου να έχω μέσα στην τάξη παιδιά σαν τον Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκο. Ήταν ευαίσθητος, ήταν έξυπνος, ήταν ανήσυχος. Όχι, δεν άκουγε heavy metal. Άκουγε ροκ, άκουγε Χατζιδάκι, άκουγε Μότσαρτ. Όχι, δεν ήταν αντικοινωνικός. Ίσα-ίσα ήταν πολύ αγαπητός στους συμμαθητές του.Και φυσικά είχε και αυτός θυμό μέσα του, όπως όλα τα αληθινά παιδιά που ανακαλύπτουν στην εφηβεία τους την απάνθρωπη και υποκριτική κοινωνία στην οποία ζούμε. Όχι, δεν ήταν κακός μαθητής, ήταν πολύ καλός. Μπήκε και αυτός στο πανεπιστήμιο, γράφοντας μία από τις εκθέσεις-κονσέρβες που του ζητάει το σύστημα. Οι γονείς του ήταν δύο αξιοπρεπέστατοι άνθρωποι.Ερχόντουσαν τακτικά στο σχολείο να μάθουν για το παιδί τους. Κάποια στιγμή έμαθα από τον Αντρέα-Δημήτρη ότι ο πατέρας του έμεινε άνεργος. Μου το είπε πικραμένος και θυμωμένος.Δεν ξέρω πόσες αιτίες θυμού προστέθηκαν από τότε. Μπορώ ίσως να φανταστώ αρκετές απ” αυτές, καθώς ζω κι εγώ μέσα σ” αυτήν την Ελλάδα. Απο κει και πέρα, λυπάμαι και ντρέπομαι.Λυπάμαι για τον Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκο που πίστεψε, καθώς φαίνεται, στη βία σαν απάντηση στη βία του συστήματος. Ντρέπομαι όμως και για την Ελλάδα που οδηγεί παιδιά σαν τον Αντρέα-Δημήτρη σ” αυτό το σημείο. Ντρέπομαι για τους αστυνομικούς που τον βασάνισαν.Ντρέπομαι για τους δημοσιογράφους που ήδη τον καταδίκασαν. Και ντρέπομαι για όλους τους ανυποψίαστους πολίτες που θα τον τσουβαλιάσουν μέσα στο κεφάλι τους σαν έναν «τρομοκράτη» και θα προσπεράσουν το παραμορφωμένο από τα χτυπήματα πρόσωπό του για να πάνε στην επόμενη είδηση.Η παραμόρφωση είναι όλη δική μας.Πηγή: Ανδρέας-Δημήτρης Μπουρζούκος: «Δεν ήταν αντικοινωνικός, αλλά ευαίσθητος και έξυπνος» « Φήμες
deninho Φεβρουάριος 5, 2013 #7489 Φεβρουάριος 5, 2013 Όποιος συνεχίσει την ειρωνία και τις μπηχτές μετά την κόκκινη γραμμή, θα φύγει από την συζήτηση._______________________________________________________________________
Myralis Φεβρουάριος 5, 2013 #7490 Φεβρουάριος 5, 2013 http://www.iapopsi.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=20144:strativthw-aytoktonhse-sthn-orestiada&Itemid=18 Τον ήξερα τον άνθρωπο.. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
DJD Φεβρουάριος 5, 2013 #7491 Φεβρουάριος 5, 2013 Χαροπαλεύει 20χρονη που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από περιπολικό!Καμία άλλη πηγή κανείς;
Alouvatar Φεβρουάριος 5, 2013 #7492 Φεβρουάριος 5, 2013 Χαροπαλεύει 20χρονη που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από περιπολικό!Καμία άλλη πηγή κανείς;https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1453980
astrolabos Φεβρουάριος 5, 2013 #7493 Φεβρουάριος 5, 2013 Χαροπαλεύει 20χρονη που παρασύρθηκε από περιπολικό στον Κορυδαλλό | Palo.gr
Typhonios Φεβρουάριος 5, 2013 #7494 Φεβρουάριος 5, 2013 Σοκ με το ακρωτηριασμένο βρέφος στην Μυτιλήνη | Palo.gr
jiohkor3 Φεβρουάριος 5, 2013 #7495 Φεβρουάριος 5, 2013 επιτελους ρε παιδι μουΕφαρμογή στο Facebook σου βρίσκει one-night stand | tech , internet | tech.e-go.gr
Thrael Φεβρουάριος 5, 2013 #7496 Φεβρουάριος 5, 2013 Καταλαβαινω οτι το θεμα ειναι πιο ελαφρυ απο τα προαναφερθεντα. Απλα με παραξενευει που οι Γαλλοι βουλευτες χρειαζονται gadget για να παιξουν κατι στα εδρανα της βουλης τους. Τρομαρα τους οι ανεπτυγμενοι...Οι δικοι μας "still do it manually" και χωρις τεχνολογικα μεσα.Έπαιζαν Scrable στην ψηφοφορία για τους γκέι γάμους - NEWS247
colt3003 Φεβρουάριος 5, 2013 #7497 Φεβρουάριος 5, 2013 Ινδός οικονομολόγος στο QZ: Πουλήστε Ρόδο, Κέρκυρα και Λέσβο για να σωθείτε - NEWS247Τελικά τον καθένα όπως τον μάθουν....
colt3003 Φεβρουάριος 6, 2013 #7498 Φεβρουάριος 6, 2013 Ά. Γεωργιάδης: «Η κυβέρνηση θα παραμείνει στην εξουσία 40 χρόνια» | DefenceNet.grΕκτός και αν τελικά ο κόσμος όλος (και όχι 10 - 20 ινστρούχτορες) προτιμήσουν την άλλη επιλογή: της μιας ώρας ελεύθερη ζωή.
hayabusa Φεβρουάριος 6, 2013 #7499 Φεβρουάριος 6, 2013 Δεν συνεργαζόμαστε, δεν απολογούμαστε, λένε οι τρεις από τους συλληφθέντεςΑκου ρε τα ****παιδα...:hang2:
DJD Φεβρουάριος 6, 2013 #7500 Φεβρουάριος 6, 2013 Άλλο ένα μεμονωμένο περιστατικό ...Ο Αχιλλέας... ένοπλος στη φυλακή! | Άρθρα | ΕλευθεροτυπίαΔύο 20χρονοι αλλοδαποί που συνελήφθησαν για διάρρηξη αυτοκινήτων μαζί με έναν ληστή σουπερμάρκετ ήταν άλλωστε η «παρέα» που είχε στο κρατητήριο. «Εμάς δεν μας πείραξε κανένας. Οι αλλοδαποί όμως πέρασαν πραγματικά πολύ άσχημα. Η μεταχείρισή τους από την Αστυνομία ήταν απάνθρωπη» καταγγέλλει ο ηθοποιός. «Μάλιστα, κάποια στιγμή μας αλλάξαν κελί για να μη βλέπουμε τι γινόταν. Ακούγαμε όμως τις φωνές τους. Οσο ήμασταν μαζί, ερχόντουσαν οι αστυνομικοί και τους πετούσαν νερό, τους έβριζαν και τους κακοποιούσαν. Ηταν απάνθρωπο. Δεν θα το ξεχάσω».
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.