Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply
To ίδιο να κάνουν και στα μνημονιακά καθάρματα της συγκυβέρνησης και στους οπαδούς αυτής της μπασταρδέ Δημοκρατίας.

Δημοκρατικά εκλεγμένη αγόρι μου. Αν έχεις πρόβλημα πήγαινε στην Κίνα να σου εξηγήσουν τι εστί βερύκοκο...

Δημοκρατικά εκλεγμένη αγόρι μου. Αν έχεις πρόβλημα πήγαινε στην Κίνα να σου εξηγήσουν τι εστί βερύκοκο...

Θα μου επιτραπούν μερικές παρατηρήσεις :

1. Αναγράφεται "εκλεγμένοι" και σηκώνει μεγάλη συζήτηση το αποτέλεσμα των εκλογών.

2. Δεν είμαι το αγόρι σου και παρά τον διακαή πόθο σου, δεν θα γίνω (βλέπεις μου αρέσουν οι γυναίκες) :beer:

3.Μπορείς να πας κι εσύ στην Κίνα, δεν είναι κακό να κάνεις και λίγο τουρισμό να ξεσκάσεις.

4.Δεν μου αρέσουν τα peaches (sic!)

5.Δύσκολα με κερνάνε Peaches ή κάθε είδους φρούτο.

6.Eiσαι εριστικός αρκετά , οπότε σου απαντώ:

http://pitsirikos.net/2013/01/%ce%bf-%cf%83%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%ac%cf%82-%ce%b2%cf%81%ce%ae%ce%ba%ce%b5-%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%bd%ce%b4%cf%85%cf%84%ce%ad%cf%82/

6.Στο Κατάρ όλα καλά? Τις έφερε τις επενδύσεις ο Pizza Antonio?

[MENTION=24311]Typhonios[/MENTION]

1. Μμμμμμ όχι δα. Πρώτο κόμμα βγήκε η Νέα Δημοκρατία και η τρικομματική κυβέρνηση που σχηματίστηκε πήρε ψήφο εμπιστοσύνης απο τη βουλή. Όψιμοι οπαδοί του τΣύριζα που θα σπεύσουν να μιλήσουν περί εκλογικού συστήματος καλά θα κάνουν να θυμηθούν ότι ο Προεδράς τους έσπευσε να δηλώσει το αμάγαλμα απο συνιστώσες ως κόμμα προκειμένου να επωφεληθεί απο το bonus των 50 εδρών (αν έσπαγε ο διάολος το πόδι του).

2. Με το bitch factor στα ύψη δυσκολεύομαι να το πιστέψω

3. Προτιμώ Κούβα

4 & 5. Επίσης δυσκολεύομαι να σε πιστέψω. Παρόλα τα παράπονα σου εξακολουθείς να μένεις Ελλάδα. Μαζοχισμός much?

6. Ναι θα πουλήσει ο Αλαφούζος στον Τσάκα.

7. Απο τη σύγχυση έκανες κουλουβάχατα την αρίθμηση.

@Typhonios

1. Μμμμμμ όχι δα. Πρώτο κόμμα βγήκε η Νέα Δημοκρατία και η τρικομματική κυβέρνηση που σχηματίστηκε πήρε ψήφο εμπιστοσύνης απο τη βουλή. Όψιμοι οπαδοί του τΣύριζα που θα σπεύσουν να μιλήσουν περί εκλογικού συστήματος καλά θα κάνουν να θυμηθούν ότι ο Προεδράς τους έσπευσε να δηλώσει το αμάγαλμα απο συνιστώσες ως κόμμα προκειμένου να επωφεληθεί απο το bonus των 50 εδρών (αν έσπαγε ο διάολος το πόδι του).

2. Με το bitch factor στα ύψη δυσκολεύομαι να το πιστέψω

3. Προτιμώ Κούβα

4 & 5. Επίσης δυσκολεύομαι να σε πιστέψω. Παρόλα τα παράπονα σου εξακολουθείς να μένεις Ελλάδα. Μαζοχισμός much?

6. Ναι θα πουλήσει ο Αλαφούζος στον Τσάκα.

7. Απο τη σύγχυση έκανες κουλουβάχατα την αρίθμηση.

Δεν πρόκειται να συνεχίσω την αντιπαράθεση αυτήν , γιατί τα επιχειρήματα σου θυμίζουν πεντάχρονο το οποίο προσπαθεί να μάθει την Α-Β.

Επίσης σου δηλώνω για άλλην μία φορά , ότι παρά τον διακαή πόθο σου και το φλερτ σου, δεν μου αρέσουν οι άντρες (εάν είσαι βασικά):jump: και δύσκολα με κερνάνε φρούτα.

Τώρα εάν εσύ μπορείς, be my guest, "εκλεγμένε".:tomato:

P.S Όλα καλά στο Κατάρ?? Μπορείς να το καταπιείς ή το έκανες κι αυτό γαργάρα??

Και οι μπάτσοι αναλώσιμοι είναι.

Τότε αναλώσιμοι είναι και οι εργάτες που καθαρίζουν τα αμπάρια των καραβιών στο Πέραμα, οι εναερίτες που δουλεύουν στα πόσα μέτρα από το έδαφος πάνω στους στύλους της ΔΕΗ, οι οικοδόμοι που είναι στις σκαλωσιές και όσοι είναι κοντά στον θάνατο καθημερινά.

Σχετικο ασχετο. Ενας απο τους βασικούς μάρτυρες κατηγορίας στη δική του Κορκονεα ειναι ένας απο τους συλληφθέντες. Περιμένω να δώ υπερασπιστικη γραμμή του στυλ η δολοφονία του φίλου του μπροστά στα ματιά του βιασε την ευαίσθητη παιδική του ψυχή και αλλα τέτοια χαριτωμένα.

Από το παραπάνω Link του [MENTION=1839]MaGiCMaN[/MENTION]:

η μητέρα του νεαρού συλληφθέντα υπογράμμισε ότι ο γιος της άλλαξε ριζικά συμπεριφορά μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου το 2008 στα Εξάρχεια, με τον οποίο διατηρούσαν φιλικές σχέσεις.

"Όλα από εκεί ξεκίνησαν", είπε χαρακτηριστικά

Από το παραπάνω Link του [MENTION=1839]MaGiCMaN[/MENTION]:

Είστε μάρτυρες κουφαλες εγω το είπα πρώτος. Θα ζητήσω ποσοστα απο τους δικηγόρους.

Από εκείνο το συμβάν άλλαξε ή καλύτερα έφαγε upgrade. Εκεί που πέταγε πέτρες, τώρα πετ..ούσε σφαίρες.

[MENTION=4171]deninho[/MENTION] στην αρχή κι εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι είμαστε 4+ έτη μετά.

Θα γελούσα με όσους θα ήθελαν να το αντιμετωπίσει ψύχραιμα, να μιλήσει με το θεό και να γίνει ένας καλύτερος, άγιος άνθρωπος επειδή πέρασε τα πάθη αλλά αυτά ανήκουν τη κοσμοθεωρία των παπάδων.

Μπροστά σε ένα τέτοιο συμβάν πολλοί από εμάς μάλλον θα παίρναμε τα όπλα στον χρόνο πάνω για να εκδικηθούμε τη κακιά κοινωνία.

Τέσσερα (πλας) χρόνια αργότερα με κάνει να συλλογιστώ: ή πολύ κακές παρέες έκανε (εκείνες που τους φταίνε οι μπάτσοι, οι τράπεζες, το σύστημα κι ας μην ξέρουν από αριθμητική) ή κάποιος του σφύριξε "πες ότι βρισκόσουν μπροστά στη δολοφονία του μικρού αλέξη".

Αφού ζούμε σε κακιά κοινωνία δεν απορρίπτω τίποτα από τα δύο.

Το μόνο που θα πω, κρίμα στη κατάσταση απλά.

[MENTION=4171]deninho[/MENTION] στην αρχή κι εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι είμαστε 4+ έτη μετά.

Θα γελούσα με όσους θα ήθελαν να το αντιμετωπίσει ψύχραιμα, να μιλήσει με το θεό και να γίνει ένας καλύτερος, άγιος άνθρωπος επειδή πέρασε τα πάθη αλλά αυτά ανήκουν τη κοσμοθεωρία των παπάδων.

Μπροστά σε ένα τέτοιο συμβάν πολλοί από εμάς μάλλον θα παίρναμε τα όπλα στον χρόνο πάνω για να εκδικηθούμε τη κακιά κοινωνία.

Τέσσερα (πλας) χρόνια αργότερα με κάνει να συλλογιστώ: ή πολύ κακές παρέες έκανε (εκείνες που τους φταίνε οι μπάτσοι, οι τράπεζες, το σύστημα κι ας μην ξέρουν από αριθμητική) ή κάποιος του σφύριξε "πες ότι βρισκόσουν μπροστά στη δολοφονία του μικρού αλέξη".

Αφού ζούμε σε κακιά κοινωνία δεν απορρίπτω τίποτα από τα δύο.

Το μόνο που θα πω, κρίμα στη κατάσταση απλά.

Κρίνεις ότι το διάστημα που μεσολάβησε είναι αρκετό να ξεπεράσει την όποια επιρροή είχε στην ψυχοσύνθεση του το γεγονός;

Ακόμα και ψυχίατρος να ήσουν, θα έπρεπε να του πάρεις συνέντευξη για να αποφανθείς.

Κρίνεις ότι το διάστημα που μεσολάβησε είναι αρκετό να ξεπεράσει την όποια επιρροή είχε στην ψυχοσύνθεση του το γεγονός;

Ακόμα και ψυχίατρος να ήσουν, θα έπρεπε να του πάρεις συνέντευξη για να αποφανθείς.

Σε αυτό ακριβώς αναφέρομε. Στην διαφορά του ενός από τα τέσσερα έτη που για σένα είναι καταλυτική.

Αραβική Άνοιξη 2.0

"Η Αίγυπτος εξεγέρθηκε και πάλι απέναντι στον αυταρχισμό του Μόρσι και τη συνέχιση της ίδιας οικονομικής πολιτικής

Οι διαδηλώσεις και οι συγκρούσεις, που έχουν στοιχίσει ήδη τη ζωή 60 ανθρώπων, ξεκίνησαν στην επέτειο δυο χρόνων από την Αιγυπτιακή επανάσταση αλλά και μετά την καταδίκη σε θάνατο οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων που είχαν λάβει μέρος σε αιματηρή εξέγερση τον περασμένο Φεβρουάριο. Δικαστήριο καταδίκασε σε θάνατο 21 οπαδούς τοπικής ομάδας του Πορτ Σαιντ και όταν μεγάλο πλήθος κινήθηκε προς τις φυλακές για να διαμαρτυρηθεί η αστυνομία άνοιξε πυρ με αληθινά πυρά σκοτώνοντας τουλάχιστον 30 από τους συγκεντρωμένους. Οι κάτοικοι του Πορτ Σαιντ είχαν χαρακτηρίσει τα επεισόδια στο γήπεδο προβοκάτσια των αρχών ασφαλείας.

Στόχος του Μόρσι ήταν να έχει επαφές με Γερμανούς επενδυτές αλλά και να ξεκινήσει νέο γύρο διαπραγματεύσεων με το ΔΝΤ, ο οποίος θα οδηγήσει στην επιβολή νέων μέτρων λιτότητας. Καθώς η αιγυπτιακή οικονομία βυθίζεται η κυβέρνηση φαίνεται να προωθεί τα ίδια νεοφιλελευθερα μέτρα εξαθλίωσης που οδήγησαν τον κόσμο στους δρόμους. Και σε αυτή της την προσπάθεια δεν θα βρει καμία αντίσταση από την μετριοπαθή αντιπολίτευση. Οι μόνοι που μπορούν να την σταματήσουν είναι οι πολίτες της Αιγύπτου."

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.