rory Φεβρουάριος 2, 2013 #7401 Φεβρουάριος 2, 2013 Ελέω ΓΑΠ: Αναγκαστικά δότες οργάνων θα θεωρούνται σε 5 μήνες από τώρα οι ΈλληνεςΙσχύει όντως κάτι τέτοιο; :suicide2:
darien Φεβρουάριος 2, 2013 #7402 Φεβρουάριος 2, 2013 περιμένω ποινικές διώξεις για τα βασανιστήρια. απ'οτι έμαθα τουμπεκί τα κανάλια για τα τραύματα και το photoshop (ms paint).
deninho Φεβρουάριος 3, 2013 #7403 Φεβρουάριος 3, 2013 "αντίσταση κατά τη σύλληψη, ποια βασανιστήρια;" :daisy:
Myralis Φεβρουάριος 3, 2013 #7404 Φεβρουάριος 3, 2013 Είναι επειδή δε συγχρωτίζεσαι με φασίστες. Χρυσαυγίτες είναι τα παιδιά, μην κοιτάς που αυτοπροσδιορίζονται αναρχικοί και κατηγορούνται για συμμετοχή στους "Πυρήνες". Φήμες, φήμες! φιξντ
acct Φεβρουάριος 3, 2013 #7405 Φεβρουάριος 3, 2013 φιξντΈχεις δίκιο. Είδα και το βίντεο της σύλληψης και το επιβεβαιώνω. Προηγουμένως μετέφερα ό,τι είχα διαβάσει. Φαντάζομαι βέβαια ότι δεν είναι δεξιοί αναρχικοί. Σε ποια συνιστώσα είπαμε εντάσσονται οι αναρχικοί γενικότερα;ΥΓ: Προφανώς αστιεύομαι με δηλώσεις επιφανών συριζαίων. Απλά για μένα είναι ακόμη μια επιβεβαίωση ότι αριστεροί-δεξιοί εγκληματίες μπορεί να χωρίζονται προσχηματικά από τις "ιδεολογίες" τους, αλλά στην πράξη είναι απλώς αυτό. Εγκληματίες.ΥΥΓ: Επίσης πιστεύω ότι όποιος εγληματεί φέροντας βαρύ οπλισμό απέναντι σε πολίτες θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος να μην προλάβει καν να συλληφθεί. Αν λοιπόν είναι διατεθιμένοι να ρισκάρουν μια σφαίρα στο κούτελο, 2-3 σφαλιάρες κατά τη σύλληψη θα τις αντέξουν.
Myralis Φεβρουάριος 3, 2013 #7406 Φεβρουάριος 3, 2013 ΥΥΓ: Επίσης πιστεύω ότι όποιος εγληματεί φέροντας βαρύ οπλισμό απέναντι σε πολίτες θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος να μην προλάβει καν να συλληφθεί. Αν λοιπόν είναι διατεθιμένοι να ρισκάρουν μια σφαίρα στο κούτελο, 2-3 σφαλιάρες κατά τη σύλληψη θα τις αντέξουν.Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο (να περιμένουν σφαίρα στο κούτελο). Αλλά ακόμα και να το περιμένουν, το ένα είναι ακαριαίος θάνατος, δεν πονάει, το άλλο ειναι βασανιστήρια και πόνος. Τώρα ιατροδικαστής δεν είμαι, αλλά δεν νομίζω να έφαγαν μόνο 2-3 σφαλιάρες, μάλλον πολλά μπουκέτα έφαγαν...Συμφωνώ στα υπόλοιπα, εγκληματίες είναι και σαν εγληματίες να δικαστούν. Αν κάποιος με απειλήσει με όπλο, λίγο με νοιάζει αν είναι Αναρχικός ή Φασίστας.Αλλά νομίζω ότι βασανιστήρια δεν τους αξίζουν...
Typhonios Φεβρουάριος 3, 2013 #7407 Φεβρουάριος 3, 2013 Αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι το γεγονός ότι 20 ετών παιδιά γίνονται εγκληματίες.Αποτέλεσμα της ανάπτυξης του Σα(χλα)μάρα και του Μπάρμπα ΦώτηΑλήθεια, με το Κατάρ τι έγινε, θα μας πει κάποιος Μνημονιακός εδώ μέσα ή το κάνατε και αυτό γαργάρα?Επίσης ας πάνε οι μπάτσοι και να βαρέσουν τους τραπεζίτες, στους οποίους φιλούν τους μεταξωτούς κ..λους τους και κάνουν τεμενέδες ολκής.Ας πάνε οι μπάτσοι να βαρέσουν και τους προδότες πολιτικούς αντί να τους φιλούν κατουρημένες ποδιές.
Guest Φεβρουάριος 3, 2013 #7408 Φεβρουάριος 3, 2013 Αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι το γεγονός ότι 20 ετών παιδιά γίνονται εγκληματίες.Αποτέλεσμα της ανάπτυξης του Σα(χλα)μάρα και του Μπάρμπα ΦώτηΕνώ πριν δεν υπήρχαν οι 20χρονοι εγκληματίες. Ήθελαν τον Σαμαρά τους για να κάνουν την εμφάνιση τους.
Typhonios Φεβρουάριος 3, 2013 #7409 Φεβρουάριος 3, 2013 Ενώ πριν δεν υπήρχαν οι 20χρονοι εγκληματίες. Ήθελαν τον Σαμαρά τους για να κάνουν την εμφάνιση τους.Πριν τα Μνημόνια και την εξοντωτική πολιτική της αποφυγής φορολόγησης των πλουσίων, των 3,000 αυτοκτονιών κτλπ κτλπ (τα οποία βαριέμαι να ξανα-γράψω) : όχι (και δεν είμαι 16 ετών , ούτε έχω μνήμη χρυσόψαρου για να μην τα θυμάμαι)Τώρα με το Δικτατορικό καθεστώς των Μνημονίων τα φαινόμενα αυτά θα γίνουν εντονότερα.Είπε κάποιος για επενδύσεις από το Κατάρ ή θαμπώθηκαν από την ΟΥΑΟΥ νέα φορολόγηση των ακινήτων?Σχετικά με τις ληστείες στις Τράπεζες: Καλά έκαναν και να τις κάψουν εάν μπορούν.
colt3003 Φεβρουάριος 3, 2013 #7410 Φεβρουάριος 3, 2013 Στο νούμερο 3.. MSPaint...Καλά τους έκαναν!EDIT: Mετά είδα τι τους έκαναν, νόμιζα ότι έφαγαν 1-2, λάθος μου, τα σαπισαν τα παιδάκια.. Στην φωτό με το paint νόμιζα ότι απλά θα είχε καμιά μελανιά, αν δείτε ολόκληρη την φωτογραφία καταλαβαίνετε ότι ο μπάτσος τον κρατάει από τον λαιμό!Υ.Γ. Ρε δεν ήξερα ότι κάνουν ένοπλες ληστείες οι ΈλληνεςΕίδες τον παλιομπάτσο ....? τον κράταγε τόοοσο σφιχτά που δεν μπόρεσαν να τον ξεκολήσουν απο τον λαιμό του παιδιού για να ποζάρει στη φωτό, και αναγκάστηκαν να βγάλουν και το χέρι του φωτογραφία....Απο τη στιγμή που μέχρι και σε εκείνο το σημείο που είχαν φτάσει (δεμένοι μέσα σε ένα κλειστό κτίριο με μπάτσους μέσα) επέμεναν να μην δέχονται ούτε τα στοιχειώδη (φωτογράφηση) εσύ δηλαδή πως το λές αν όχι αντίσταση ? Μόνοι τους πάθανε ότι πάθανε και απο τη στιγμή που τα όπλα τους τα έστρεψάν κατ'αρχήν εναντίων άοπλων πολιτών, έχουμε να κάνουμε με αποβράσματα. Ψόφο.
Guest Φεβρουάριος 3, 2013 #7411 Φεβρουάριος 3, 2013 Πριν τα Μνημόνια και την εξοντωτική πολιτική της αποφυγής φορολόγησης των πλουσίων, των 3,000 αυτοκτονιών κτλπ κτλπ (τα οποία βαριέμαι να ξανα-γράψω) : όχι (και δεν είμαι 16 ετών , ούτε έχω μνήμη χρυσόψαρου για να μην τα θυμάμαι)Τώρα με το Δικτατορικό καθεστώς των Μνημονίων τα φαινόμενα αυτά θα γίνουν εντονότερα.Είπε κάποιος για επενδύσεις από το Κατάρ ή θαμπώθηκαν από την ΟΥΑΟΥ νέα φορολόγηση των ακινήτων?Σχετικά με τις ληστείες στις Τράπεζες: Καλά έκαναν και να τις κάψουν εάν μπορούν.Από το ένα άκρο στο άλλο δηλαδή
colt3003 Φεβρουάριος 3, 2013 #7413 Φεβρουάριος 3, 2013 Ιδιωτική τηλεόραση: Βυθίζεται?σε ύφεση, τρώει?τις?σάρκες της - ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙακόμα και οι παπαγάλοι θέλουνε τροφή για να ζήσουν...
minast Φεβρουάριος 3, 2013 #7414 Φεβρουάριος 3, 2013 Ελέω ΓΑΠ: Αναγκαστικά δότες οργάνων θα θεωρούνται σε 5 μήνες από τώρα οι ΈλληνεςΙσχύει όντως κάτι τέτοιο; :suicide2:Ισχύει, αν και το άρθρο που παραπέμπεις το δραματοποιεί λιγάκι. Ο νόμος έχει τα προβλήματά του, όπως έχουν εκφραστεί ήδη από φορείς υγείας. Στην Ελλάδα μας αρέσει να πηγαίνουμε τους νόμους μας από το ένα άκρο στο άλλο...
Myralis Φεβρουάριος 3, 2013 #7415 Φεβρουάριος 3, 2013 Απο τη στιγμή που μέχρι και σε εκείνο το σημείο που είχαν φτάσει (δεμένοι μέσα σε ένα κλειστό κτίριο με μπάτσους μέσα) επέμεναν να μην δέχονται ούτε τα στοιχειώδη (φωτογράφηση) εσύ δηλαδή πως το λές αν όχι αντίσταση ? Μόνοι τους πάθανε ότι πάθανε και απο τη στιγμή που τα όπλα τους τα έστρεψάν κατ'αρχήν εναντίων άοπλων πολιτών, έχουμε να κάνουμε με αποβράσματα. Ψόφο. Αυτό είναι το ένα ενδεχόμενο, το άλλο είναι να μην τους άφησαν σε χλωρό κλαρί από την στιγμή που τους έπιασαν. Δηλαδή, να μην τους δόθηκε η επιλογή να στηθούν για φωτό χωρίς ξύλο.. Δεν θα ήταν η πρώτη φορά που η αστυνομία συμπεριφέρεται έτσι, και το ξέρεις πολύ καλά (εικόνες από επεισόδια, που πιάνουν κάποιον, δεν μπορεί να ξεφύγει/είναι ένα με τον δρόμο/του έχουν βάλει χειροπέδες και συνεχίσουν να τον δέρνουν). DISCLAIMER: Δεν ξέρω τι από τα 2 έγινε, δεν υποστηρίζω κάτι, απλά σου λέω και μια άλλη άποψη που στέκει. Και από κάποιο ΦΒ από κάποιο τουϊτερ..
astrolabos Φεβρουάριος 3, 2013 #7416 Φεβρουάριος 3, 2013 Ιδιωτική τηλεόραση: Βυθίζεται?σε ύφεση, τρώει?τις?σάρκες της - ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
Typhonios Φεβρουάριος 3, 2013 #7417 Φεβρουάριος 3, 2013 Αυτό είναι το ένα ενδεχόμενο, το άλλο είναι να μην τους άφησαν σε χλωρό κλαρί από την στιγμή που τους έπιασαν. Δηλαδή, να μην τους δόθηκε η επιλογή να στηθούν για φωτό χωρίς ξύλο.. Δεν θα ήταν η πρώτη φορά που η αστυνομία συμπεριφέρεται έτσι, και το ξέρεις πολύ καλά (εικόνες από επεισόδια, που πιάνουν κάποιον, δεν μπορεί να ξεφύγει/είναι ένα με τον δρόμο/του έχουν βάλει χειροπέδες και συνεχίσουν να τον δέρνουν).DISCLAIMER: Δεν ξέρω τι από τα 2 έγινε, δεν υποστηρίζω κάτι, απλά σου λέω και μια άλλη άποψη που στέκει. Και από κάποιο ΦΒ από κάποιο τουϊτερ.. Μα κάθεσαι και συγκρίνεις το σωφρονιστικό σύστημα της Νορβηγίας με αυτό του Ελλαδιστάν....???????
magicman Φεβρουάριος 3, 2013 #7418 Φεβρουάριος 3, 2013 Από την Αστυνομία διευκρινίστηκε ότι οι συλληφθέντες χτυπήθηκαν κατά τη "δυναμική επιχείρηση" που έγινε στο βαν στο οποίο επέβαιναν μετά τη ληστεία γιατί προέβαλαν αντίσταση.απο εδω.Στην Αθήνα οι συλληφθέντες της Κοζάνης - NEWS247σοβαρα, τωρα μιλαμε, μιλαμε για αν φαγαν ψιλες, καποιοι που σηκωσαν οπλο σε κοσμο, πηραν ομηρο, και σηκωσαν οπλο σε αστυνομια?τον μπρεινικ, ας το κανουν οτι θελουν, 21 χρονια εφαγε, και τους θερησε σαν ζωα. ουτε καν ισοβια. ε τοτε ας τους αφησουμε ελευθερους.και αν ειναι να κοιταμε τι κανουν αλλοι, ας δουμε το αμερικα. το μονο σιγουρο ειναι οτι θα βλεπαν τα ραδικια αναποδα.
hayabusa Φεβρουάριος 3, 2013 #7419 Φεβρουάριος 3, 2013 "τα σάπισαν τα παιδάκια" ρε [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] ε ; Κρίμα μωρέ τα καημένα. Έπρεπε να πάνε με πίτσες και μπύρες και αφού χορτάσουν να τους ζητήσουν ευγενικά να πάνε και για καφέ από τα γραφεία της ασφάλειας. Δηλαδη ειναι δυνατόν να τα πιστεύεις αυτά; Τόση πλύση εγκεγάλου έχεις φάει ; Μπα, μάλλον όχι, απλά 100 ξυλιές σε ξένο **λο δεν πονάνε καθόλου...Αμα ήσουν ομως κι εσύ ή μάνα σου μεταξύ αυτών που έκαναν κοινωνικές επισκέψες τα "παιδάκια" θα σου έλεγα...
astrolabos Φεβρουάριος 3, 2013 #7420 Φεβρουάριος 3, 2013 Τα παιδάκια δε βάρεσαν κανένα και οι δυνάμεις της αστυνομίας πέρα από τη σύλληψή τους δεν πρέπει να τους ακουμπάνε καν. Επίσης, εξήγησε μου, γιατί βγάλανε αυτές τις φωτογραφίες που είναι σαν να έχουν τρακάρει με νταλίκα και δεν βγάλανε τις φωτογραφίες ταυτότητας, αν ήθελαν πραγματικά να τους αναγνωρίσει ο κόσμος και να ενημερώσει αν και που τους έχει δει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.