Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Ισχύει, αν και το άρθρο που παραπέμπεις το δραματοποιεί λιγάκι. Ο νόμος έχει τα προβλήματά του, όπως έχουν εκφραστεί ήδη από φορείς υγείας. Στην Ελλάδα μας αρέσει να πηγαίνουμε τους νόμους μας από το ένα άκρο στο άλλο...

Απο τη στιγμή που μέχρι και σε εκείνο το σημείο που είχαν φτάσει (δεμένοι μέσα σε ένα κλειστό κτίριο με μπάτσους μέσα) επέμεναν να μην δέχονται ούτε τα στοιχειώδη (φωτογράφηση) εσύ δηλαδή πως το λές αν όχι αντίσταση ?

Μόνοι τους πάθανε ότι πάθανε και απο τη στιγμή που τα όπλα τους τα έστρεψάν κατ'αρχήν εναντίων άοπλων πολιτών, έχουμε να κάνουμε με αποβράσματα. Ψόφο.

Αυτό είναι το ένα ενδεχόμενο, το άλλο είναι να μην τους άφησαν σε χλωρό κλαρί από την στιγμή που τους έπιασαν. Δηλαδή, να μην τους δόθηκε η επιλογή να στηθούν για φωτό χωρίς ξύλο.. Δεν θα ήταν η πρώτη φορά που η αστυνομία συμπεριφέρεται έτσι, και το ξέρεις πολύ καλά (εικόνες από επεισόδια, που πιάνουν κάποιον, δεν μπορεί να ξεφύγει/είναι ένα με τον δρόμο/του έχουν βάλει χειροπέδες και συνεχίσουν να τον δέρνουν).

DISCLAIMER: Δεν ξέρω τι από τα 2 έγινε, δεν υποστηρίζω κάτι, απλά σου λέω και μια άλλη άποψη που στέκει.

Και από κάποιο ΦΒ από κάποιο τουϊτερ..

73304_10200346370160282_632891034_n.jpg

Αυτό είναι το ένα ενδεχόμενο, το άλλο είναι να μην τους άφησαν σε χλωρό κλαρί από την στιγμή που τους έπιασαν. Δηλαδή, να μην τους δόθηκε η επιλογή να στηθούν για φωτό χωρίς ξύλο.. Δεν θα ήταν η πρώτη φορά που η αστυνομία συμπεριφέρεται έτσι, και το ξέρεις πολύ καλά (εικόνες από επεισόδια, που πιάνουν κάποιον, δεν μπορεί να ξεφύγει/είναι ένα με τον δρόμο/του έχουν βάλει χειροπέδες και συνεχίσουν να τον δέρνουν).

DISCLAIMER: Δεν ξέρω τι από τα 2 έγινε, δεν υποστηρίζω κάτι, απλά σου λέω και μια άλλη άποψη που στέκει.

Και από κάποιο ΦΒ από κάποιο τουϊτερ..

73304_10200346370160282_632891034_n.jpg

Μα κάθεσαι και συγκρίνεις το σωφρονιστικό σύστημα της Νορβηγίας με αυτό του Ελλαδιστάν....???????

Από την Αστυνομία διευκρινίστηκε ότι οι συλληφθέντες χτυπήθηκαν κατά τη "δυναμική επιχείρηση" που έγινε στο βαν στο οποίο επέβαιναν μετά τη ληστεία γιατί προέβαλαν αντίσταση.

απο εδω.

Στην Αθήνα οι συλληφθέντες της Κοζάνης - NEWS247

σοβαρα, τωρα μιλαμε, μιλαμε για αν φαγαν ψιλες, καποιοι που σηκωσαν οπλο σε κοσμο, πηραν ομηρο, και σηκωσαν οπλο σε αστυνομια?

τον μπρεινικ, ας το κανουν οτι θελουν, 21 χρονια εφαγε, και τους θερησε σαν ζωα. ουτε καν ισοβια.

ε τοτε ας τους αφησουμε ελευθερους.

και αν ειναι να κοιταμε τι κανουν αλλοι,

ας δουμε το αμερικα. το μονο σιγουρο ειναι οτι θα βλεπαν τα ραδικια αναποδα.

"τα σάπισαν τα παιδάκια" ρε [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] ε ;

Κρίμα μωρέ τα καημένα. Έπρεπε να πάνε με πίτσες και μπύρες και αφού χορτάσουν να τους ζητήσουν ευγενικά να πάνε και για καφέ από τα γραφεία της ασφάλειας.

Δηλαδη ειναι δυνατόν να τα πιστεύεις αυτά; Τόση πλύση εγκεγάλου έχεις φάει ;

Μπα, μάλλον όχι, απλά 100 ξυλιές σε ξένο **λο δεν πονάνε καθόλου...Αμα ήσουν ομως κι εσύ ή μάνα σου μεταξύ αυτών που έκαναν κοινωνικές επισκέψες τα "παιδάκια" θα σου έλεγα...

Τα παιδάκια δε βάρεσαν κανένα και οι δυνάμεις της αστυνομίας πέρα από τη σύλληψή τους δεν πρέπει να τους ακουμπάνε καν. Επίσης, εξήγησε μου, γιατί βγάλανε αυτές τις φωτογραφίες που είναι σαν να έχουν τρακάρει με νταλίκα και δεν βγάλανε τις φωτογραφίες ταυτότητας, αν ήθελαν πραγματικά να τους αναγνωρίσει ο κόσμος και να ενημερώσει αν και που τους έχει δει.

Ρε παιδιά, πάλι να τα ξαναλέω? Εγκληματίες ήταν, σίγουρα θα φάνε το ξύλο τους κατά την σύλληψη , κανένα θέμα δεν έχω με αυτό, αλλά εδώ φαίνεται να τους έκαναν σάκο του μποξ αφού τους συλλάβανε..

Υπάρχει διαφορά νομίζω, και κανένας νόμος δεν επιτρέπει στον μπάτσο να σε δείρει όταν ήδη εχεις βραχιολάκια.

Δεν είδα εξάλλου τέτοια μεταχείριση στους άλλους που δολοφόνησαν τον πακιστανό..

Ρε παιδιά, πάλι να τα ξαναλέω? Εγκληματίες ήταν, σίγουρα θα φάνε το ξύλο τους κατά την σύλληψη , κανένα θέμα δεν έχω με αυτό, αλλά εδώ φαίνεται να τους έκαναν σάκο του μποξ αφού τους συλλάβανε..

Υπάρχει διαφορά νομίζω, και κανένας νόμος δεν επιτρέπει στον μπάτσο να σε δείρει όταν ήδη εχεις βραχιολάκια.

Δεν είδα εξάλλου τέτοια μεταχείριση στους άλλους που δολοφόνησαν τον πακιστανό..

πως εβγαλες το συμπερασμα οτι τους εδειραν οταν φορουσαν χειροπεδες?

Ρε ας τους ρίξουν όσο ξύλο να 'ναι, γιατί προσπάθησαν να το κρύψουν με το MS Paint δεν κατάλαβα.

Το γκραν-γκινιόλ επικοινωνιακό αυτογκόλ της αστυνομίας | ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ | LiFO

πως εβγαλες το συμπερασμα οτι τους εδειραν οταν φορουσαν χειροπεδες?

Δεν γνωρίζω πότε το έφαγαν, απλά μου φαίνεται λίγο δύσκολο να πρόβαλαν τόσο πολύ αντίσταση.. Οι 2 από τους 4 είναι ένα και ένα milko. 1-2 να φάνε και θα πέσουν κάτω..

Ένας από τους αστυνομικούς που τους έπιασαν είπε ότι τους σταμάτησαν το βαν, ο ίδιος άνοιξε την πόρτα του οδηγού και τον πέταξε στον δρόμο και παλέψαν, άνοιξε η πόρτα του βαν, και ένας από τους επιβάτες σημάδευε τον αστυνομικό με όπλο, ευτυχώς άλλος αστυνομικός του χτύπησε το χέρι...

Τώρα, μετά από αυτό, δεν θα μου φαινόταν καθόλου παράξενο, ή αδικαιολόγητο, ο αστυνομικός που τον σημαδευε ο άλλος με όπλο, να σάπισε στις μπουνιές τον τύπο.. Αλλά δεν ήταν και νόμιμο :)

Επίσης, σε κανέναν δεν φαίνεται παράξενο το photoshop? Θέλω να πω, κάποιοι έχουν λυσάξει για την αναζήτηση της αλήθειας, δεν ενοχλείται κανένας που προσπάθησαν να την αποκρύψουν?

Σχετικά με τις ληστείες στις Τράπεζες: Καλά έκαναν και να τις κάψουν εάν μπορούν.

Έκαψαν μία και σκότωσαν 3 ανθρώπους. Πολύ βοήθησε. Ακόμη κι η διοίκηση που τους είχε υποχρεωτικά να δουλεύουν σε αδιέξοδο κλουβί, λάδι την έχει βγάλει μέχρι τώρα. Να μη συζητήσω καν για τους φυσικούς αυτουργούς του εγκλήματος.

Δουλειά της αστυνομίας είναι να συλλαμβάνει, όχι να καταδικάζει και να εκτελεί την ποινή.

Αν αυτές οι διακριτές λειτουργίες αφεθούν σε σύγχυση, μην εκπλαγείτε αν στο μέλλον αρπάζετε "κάποια ψιλή" σε οδική παράβαση.

αν ειναι να κράξουμε τους μπατσους ας βρουμε τουλάχιστο κανενα θεμα της προκοπής ( πχ υποθέσεις τύπου ζαρντινιέρα ) Στην προκειμένη και οπως δειχνουν τα πράγματα

τα καημένα τα παιδάκια
δεν ηταν και τοσο καημένα γιατι οπλοφορούσαν και έκαναν ένοπλες ληστείες αν θελαν φιλήσυχη ζωη ας καθοτανε σπιτι τους ας ασχολουτανε με τις σπουδες η τελως παντων να κοιτουσαν να βγαλουν τα προς το ζην αλλιως και οχι ετσι . Οι μαγκιές πληρώνονται και αν θες να το παίξεις γκανκστερ προφανως παιρνεις τα ρισκα και απο την καλη και απο την αναποδη & στην τελική 2 φαπες καλες θα τις φας και με ενα τσιγάρο να σε πιάσουν και να μην πεις που το βρηκες πόσο μαλλον να κυκλοφορεις ενοπλος και να τρομοκρατεις τον κόσμο - απειλεις ζωές .

Το οτι χειριστήκανε ατσαλα το θεμα της φωτογράφησης δεν κανει και τους δράστες αυτομάτως αθωες περιστερες και τους αδικημένους της υπόθεσης μην τρελαθουμε .

[MENTION=1303]Athens2004[/MENTION]

Δεν τα αποκάλεσα "καημένα" είπα "τα σάπισαν τα παιδάκια", γιατί όταν ο μικρότερος 20 και ο μεγαλύτερος 25, (και ένα και ένα milko) παιδιά είναι.

Το καημένα ειπωθηκε ειρωνικά.

Και η ερώτηση είναι, αν σάπισαν (παράνομα) κάποιους εν δυνάμη δολοφόνους, γιατί δεν σάπισαν (παράνομα) και πραγματικούς δολοφόνους?

Μύνημα στέλνουν... Αν είσαι Αναρχικός θα σε σαπίσουμε, αν είσαι φίλος μας και δέρνεις/σκοτώνεις μετανάστες, κλαϊν μαϊν...

Καταρχήν, είναι βέβαιο ότι το ξύλο έπεσε αφού τους έχουν συλλάβει. Αν κρατούσαν όπλα λίγο δύσκολο ο μπάτσος να έριχνε μπουνιές, άρα τους είχαν αφοπλίσει πρώτα. Τώρα, το ότι προέβαλαν αντίσταση είναι αστείο, δύο εκπαιδευμένοι να έπιασαν τον καθένα, μέσα σε 5 δευτερόλεπτα μπορούν να τον βάλουν κάτω και να του δέσουν τα χέρια πισώπλατα. Μην προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Τα χτυπήματα σε όλους στο πρόσωπο δείχνουν ξεκάθαρα ότι τους είχαν δεμένους και τους βαρούσαν. Κλασική τακτική αστυνομίας. Τα περί "δυο φάπες καλές θα τις φας" τα ακούω βερεσέ όταν υπάρχει σαφής νόμος που το απαγορεύει. Και η προσπάθεια απόκρυψης με photoshop για μένα δείχνει ξεκάθαρη ενοχή.

Σε άλλα νέα

Απειλές εναντίον του UNFOLLOW από συστηθέντα ως Δ. Μελισσανίδη

Εγώ δεν είδα τους μπάτσους να έχουν μαυρίσει την μάπα του Πακιστανού, που βίασε την Μυρτώ.

Κουκουλίτσα του είχαν και του έγλειφαν ,μην πω τι.

Όπου τους παίρνει και αυτούς.

Εγώ δεν είδα τους μπάτσους να έχουν μαυρίσει την μάπα του Πακιστανού, που βίασε την Μυρτώ.

Κουκουλίτσα του είχαν και του έγλειφαν ,μην πω τι.

Όπου τους παίρνει και αυτούς.

Άμα πράττουν με βάση τον νόμο, γλύφουν τα απαυτά του άλλου

Άμα ρίξουν μερικές παραπάνω, είναι νεοναζι και φασιστάκια (να προλάβω darien και λοιπούς πως δεν αναφέρομαι στο άνωθεν περιστατικό)

Τι είπαμε ότι θέλουμε να αλλάξει?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.