Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)


Lakisss

Recommended Posts

Γαργάρες ακούω...

Όχι δα. Βλέπεις εγώ σε αντίθεση με σένα δε θεωρώ το κόμμα μου συνάθροιση απο αγίους για να πιστεύω ότι δεν έχουμε και λαμόγια, ούτε και κολυμβήθρα του Σιλωαμ για να ξεπλένει αμαρτήματα του παρελθόντος (βλέπε ΠΑΣΟΚους που υποδέχεστε με ανοιχτές αγκάλες).

Οπότε αν αυτό το αρθράκι δεν περιορίζεται στη σφαίρα της φαντασίας του έγκυρου site βαθύ κόκκινο, πάνε βάλε μια την Amy Farrah Fowler (aka Ζωή Κωνσταντοπούλου) να ξεκινήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες και αν το παλικάρι βρεθεί ένοχο εύχομαι να τον δω να κοιμάται αγκαλίτσα με το Λάκη Γαβαλά.

Link to comment
Share on other sites

Εμείς γιατί δεν είχαμε τέτοιες καθηγήτριες στο σΚολείο...;;; :wall:

(nsfw) Newsbeast.gr | ΚΟΣΜΟΣ : Καθηγήτρια πόσταρε στο twitter σέξι φωτογραφίες της

Εδώ δεν έχουμε τέτοιες φοιτήτριες (στη ΣΘΕ), καθηγήτριες τέτοιες θα έχουμε;

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Link to comment
Share on other sites

Στη χειρότερη περίπτωση πρόκειται για απάτη, τι βιασμοί και κολοκύθια; Προσπαθούν να εξωραΐσουν τα αίσχη που έκαναν εις βάρος ανηλίκων και να τα ρίξουν όλα στο ίδιο καζάνι; Άσκησε σωματική ή ψυχολογική βία για να τις εξαναγκάσει;

Αφού δεν είναι κακούργημα ο κόσμος να είναι αρκετά εύπιστος για να ρουφάει μέχρι να βγει άγιο πνεύμα, καταδικάστε τον 2-3 χρόνια για απάτη, πάρτε του την άδεια και τέρμα.

Αυτές τις αηδίες λένε και καταλήγουν στο τέλος να ακούν τα πραγματικά θύματα βιασμού "τα θελε και σένα ο πισινός σου". Λες κι είναι το ίδιο να τρέχεις να κυνηγάς το παλαμάρι του σάτυρου με το να σε βιάσουν με το μαχαίρι στο λαιμό.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=22279]acct[/MENTION] παίζει κι άλλο... Στις ΗΠΑ, αν δικαστείς για βιασμό και αθωωθείς, αφού δεν είναι, τότε δεν τιμωρείσαι για απάτη... Έχει να κάνει δηλαδή με τη δίωξη που θα ασκήσει ο εισαγγελέας. Μπορεί και να το κάνουν επίτηδες, ώστε να αθωωθεί.

Link to comment
Share on other sites

Γιατί τέτοιο τουπέ από έναν τύπο που (εν καιρό ειρήνης) δεν έκανε τίποτα στην ζωή του? Δεν απέδειξε ποτέ την αξία του και δεν υπερασπίστηκε ποτέ την χώρα του (αφού δεν χρειάστηκε ποτέ να το κάνει), παρά μόνο ξυνόταν όλη μέρα ή έκανε βόλτες στο Αιγαίο με την φρεγάτα του?

Θέλω να πω, οκ, έχει κάποιους τίτλους, αλλά... Ποτέ δεν κρίθηκε στην μάχη, ποτέ δεν έδειξε την "ανδρία" του.. Τσέπωνε τον μισθό του κανονικότατα τόσο καιρό (ενώ καθόταν), και τώρα παίρνει 1200, πάλι επειδή κάθεται...

Το "στυλάκι" μου είναι για να την σπάσω σε όποιον εδώ μέσα θεωρεί ότι οι στρατιωτικοί του σήμερα αξίζουν κάτι περισσότερο (τιμή, χρήμα, anything) από τον υπόλοιπο λαό

Link to comment
Share on other sites

Ενώ ο εργαζόμενος στο μετρό ε; :hehe:

... οδηγεί ένα τρένο με μερικές δεκάδες ζωές ή "παίζει" με ρευματα μερικών εκατοντάδων βολτ, 10+ μέτρα κάτω από την γη για να μετακινείται ο κόσμος στο κέντρο της Αθήνας.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.