l2phile Ιανουάριος 10, 2013 #6981 Ιανουάριος 10, 2013 Σκούπα της ΕΛ.ΑΣ. σε όλες τις καταλήψεις της χώρας - NEWS247Το ΕΜΠ πότε θα το καθαρίσουν;
Myralis Ιανουάριος 10, 2013 #6982 Ιανουάριος 10, 2013 Σκούπα της ΕΛ.ΑΣ. σε όλες τις καταλήψεις της χώρας - NEWS247Το ΕΜΠ πότε θα το καθαρίσουν;Κάτσε να προλάβουν τα παιδιά να βγάλουν απο μέσα τις βενζίνες.. Είναι καλύτερο να μπορεί να γίνει ντόρος και να ασχολούμαστε με αυτό από το να υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία και να μην μιλήσει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε κανείς...Ποινή φυλάκισης 8 μηνών στον Γιάννη Κουράκη με τριετή αναστολή για παράβαση καθήκοντος |*Cretalive [MENTION=14904]filthy_dwarf[/MENTION] (για κάτι παλιά ΠΜ)..Γιατί να έχουμε αναστολές σε αυτό το κράτος ρε γμτ? έφταιξες? μέσα και σκάσε!
dunkel_Stern Ιανουάριος 10, 2013 #6983 Ιανουάριος 10, 2013 Γιατί να έχουμε αναστολές σε αυτό το κράτος ρε γμτ? έφταιξες? μέσα και σκάσε!Γιατί για παράδειγμα εγώ όταν ήμουν 15 ετών και με μπαγλάρωσαν οι μπάτσοι χωρίς λόγο και μου φόρτωσαν τα κερατα τους σε βαθμό που μονο την κατάσταση τις αστυνομικής κατάθεσης στον τσάκωνα θα πει... MAN ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ! αυτά δεν γίνονται!εγώ θα ήμουν 3,5 χρονια φιλάκι, γιατί το δικαστικό σύστημα δεν μπορεί να δικαιολογήσει πως ο μπάτσος μπορεί να σου φορτώσει πράγματα όσο κραυγαλέα και να το κάνει.. δικαστής στην πλάτη του δεν θα το πάρει ποτε...οποτε άμα δεν έχεις κάνει στην ζωή σου τίποτα και γενικά δεν υπάρχουν ενδείξεις πως θα κινδυνέψουν και άλλες ζωές από εσένα. υπάρχει η αναστολή (που φυσικά και αυτή γίνετε λάστιχο για το που το θέλει ο καθένας)
Lakisss Ιανουάριος 10, 2013 Author #6984 Ιανουάριος 10, 2013 The Photo Palace: French WWI images found still in cameraTo video προβάλλει ''περίεργες'' σκηνές. (nsfw + τηλεοπτική σαβούρα στο maximum)Newsbeast.gr | ΚΟΣΜΟΣ : Ένα ριάλιτι... Σόδομα και Γόμορρα
kuza Ιανουάριος 10, 2013 #6985 Ιανουάριος 10, 2013 The Photo Palace: French WWI images found still in cameraTo video προβάλλει ''περίεργες'' σκηνές. (nsfw + τηλεοπτική σαβούρα στο maximum)Newsbeast.gr | ΚΟΣΜΟΣ : Ένα ριάλιτι... Σόδομα και Γόμορραλιγο πολυ ξερουμε ποσο για τον Π****ο ειναι οι αγγλοι και οι αγγλιδες.Αλλα δεν μου κανει εντυπωση στις κοινωνιες που ζουνε.Το θεμα ειναι οτι τα καουν εδω, ειναι ο παραδεισος τους.
Dant3 Ιανουάριος 10, 2013 #6990 Ιανουάριος 10, 2013 The Photo Palace: French WWI images found still in cameraTo video προβάλλει ''περίεργες'' σκηνές. (nsfw + τηλεοπτική σαβούρα στο maximum)Newsbeast.gr | ΚΟΣΜΟΣ : Ένα ριάλιτι... Σόδομα και ΓόμορραΔιακοπες κανω σε ενα χωριο διπλα απο το Καβο.και πηγαινω και εκει καμια φορα.το τι γινεται τα εχω δει απο κοντα αρκετες φορες...το θεμα ειναι οτι πριν 5-6 χρονια ηταν που γινοταν ο πανικος.τωρα τους θυμηθηκε να τα βαλουν αυτα?
l2phile Ιανουάριος 11, 2013 #6991 Ιανουάριος 11, 2013 Έσπασαν την προτομή του Μαρασλή στην ΑΣΟΕΕ - NEWS247
wrong method Ιανουάριος 11, 2013 #6992 Ιανουάριος 11, 2013 χαχαχαρχαχαχαρ τι είναι αυτοί ρε Tweeting policeman documents New Year's Eve drunken night of shame on UK streets | Mail Online
dunkel_Stern Ιανουάριος 11, 2013 #6993 Ιανουάριος 11, 2013 ΤΟ ΒΗΜΑ - Ομιλος Mouzenidis Travel: Διπλάσιες προκρατήσεις από Ρωσία για το 2013 - oικονομία
Lakisss Ιανουάριος 11, 2013 Author #6994 Ιανουάριος 11, 2013 Αμερική καλά να τα παθαίνεις!Μαθητής πυροβολήθηκε με καραμπίνα σε σχολείο στην Καλιφόρνια - Ειδήσεις - Κόσμος - in.gr
dunkel_Stern Ιανουάριος 11, 2013 #6995 Ιανουάριος 11, 2013 Αμερική καλά να τα παθαίνεις!Sorry φιλε, αλλα παιδάκι χίτλερ να ήτανε, σε μια χωρα που θα χώριζε μαζί με την κουδουνίστρα στα νεογνά ένα μαχαίρι και ένα οπλισμένο πιστόλι χωρίς ασφάλεια για να παίζουν τα παιδιά μαζί του... πάλι αυτήν την ατάκα δεν την λες
Lakisss Ιανουάριος 11, 2013 Author #6996 Ιανουάριος 11, 2013 Την λέω και την υποστηρίζω όταν:-Τα περισσότερα σπίτια έχουν πυροβόλα όπλα χωρίς λόγο.-Βάζουν τα παιδάκια να κάνουν σκοποβολή από μικρά.-Τα έχουν στα σπίτια αφύλαχτα.-Πυροβολούν με το παραμικρό.-Μετά το πρόσφατο μακελειό έτρεξαν όλοι να αγοράσουν πολυβόλα μην αλλάξει ο νόμος.ε....τι θες μετά? δεν τη διαιωνίζουν οι ίδιοι την κατάσταση?
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 11, 2013 #6997 Ιανουάριος 11, 2013 Sorry φιλε, αλλα παιδάκι χίτλερ να ήτανε, σε μια χωρα που θα χώριζε μαζί με την κουδουνίστρα στα νεογνά ένα μαχαίρι και ένα οπλισμένο πιστόλι χωρίς ασφάλεια για να παίζουν τα παιδιά μαζί του... πάλι αυτήν την ατάκα δεν την λεςΝιουτάουν: Αντανάκλαση του κράτους δολοφόνου | INFOWAR
kuza Ιανουάριος 11, 2013 #6998 Ιανουάριος 11, 2013 3 Γεωργιανοί σκότωσαν τις γριούλες στην Ξάνθη - 45 Έλληνες δολοφονήθηκαν σε 1 χρόνο! | DefenceNet.gr
Lakisss Ιανουάριος 11, 2013 Author #6999 Ιανουάριος 11, 2013 NewsIt.gr: Τοπικά Νέα | Δε βάζουν μυαλό! Αφήνουν "κατά λάθος" εγκληματίες ελεύθερους!
dunkel_Stern Ιανουάριος 11, 2013 #7000 Ιανουάριος 11, 2013 Την λέω και την υποστηρίζω όταν:-Τα περισσότερα σπίτια έχουν πυροβόλα όπλα χωρίς λόγο.-Βάζουν τα παιδάκια να κάνουν σκοποβολή από μικρά.-Τα έχουν στα σπίτια αφύλαχτα.-Πυροβολούν με το παραμικρό.-Μετά το πρόσφατο μακελειό έτρεξαν όλοι να αγοράσουν πολυβόλα μην αλλάξει ο νόμος.ε....τι θες μετά? δεν τη διαιωνίζουν οι ίδιοι την κατάσταση?Νιουτάουν: Αντανάκλαση του κράτους δολοφόνου | INFOWAR"καλά να πάθεις" με τραυματισμό η θάνατο παιδιού για οποιον λόγο και σε οποια συγκυρία και να είναι δεν λες! ΤΕΛΟΣ!μπορείς να βρίσεις και να χέσεις ότι θες.Το να λες καλά να πάθεις είναι άρρωστο!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.